arkadaşlar yarın ankaraya alışverişe gidiyoruz.ankarada e bebek nerede vardır.yakınlarında mother care de var mıdır?nerden alışveriş yapsam.ilk bebeğim de özelcan dan ve samanpazarındaki dükkanlardan alışveriş yapmıtım.ama bu sefer çoğunluk kıyafet alışverişi olcak.burda bi arkadaş çukurambar tarafımıydı tam emin değilim yeni açılan bi ebebek mağazasından bahsetmişti.
valla bende de aşırı düşük ve soğuk soğuk ecel teri gibi terleme yapıyorrr allahım şifamızı versin bacımmm ne denir elimizde olan sadece dinlenmekYaa..olumlu ornek duymak benim icin rahatlatici canim...tesekkurler..kendimi kotu hissetmiorum..bebisimde kipris kipris..demin kahvaltidan sonra olctum 13-8 cikti..kucuk dusmus demekki..olumlu dusunelim olumlu olsun insallah
hımmmm fantom uygundur vallaaa modelini yazı evrde bende bakayım bari bacım demek şarjlılar bozulyor haaa bende ıslak kuru sarjlı alayım diyordum arçelikte 120lerde bişey vardı galiba diye
oooo 1200 watmış iyi çeker gibiii duruyorrr şarjlıda çalışyor mu bu acabaaa ?Eki Görüntüle 1213130 Bu işte bahsettiğim süpürgem
canım çok geçmiş olsun herşey yolundadır inşallah üzülmemeye çalış umarım temiz çıkarda ohh dersin haberdar et bizleriGünaydın kızlar, herkese selamlar
Yaklaşık iki haftadır yoktum,umarım bu süre içinde hep güzel şeyler olmuştur. Biz bayram tatilini biraz da uzatarak annemlerin yanında geçirdik vaktimizi. Aylardır gidememiştim yanlarına, özlem giderdim, dinlendim geldim. Dün doktor kontrolüm vardı, geldiğimizin sabahı doğru kontrole gittik. Güle oynaya gittiğim kontrolden amniyosentez olup çıktım. En son dörtlü tarama testinin de iyi çıktığını öğrenip bu konuyu silmiştim kafamdan oysa. Bir ay önce gittiğim kontrolde doktor akciğerlerde küçük bir parlaklık görmüştü. Ama beni öyle rahatlatır biçimde aktardı ki bunu bu süre içinde çok da endişe etmemiştim bu durumu. Henüz çok erken, bunlar görülebilir ve zamanla doku oluşumuyla kendiliğinden kaybolabilecek bir şey demişti. Ama yine de not alıyorum bunu takip ederiz demişti. Dünkü kontrolde bu kısmın büyüdüğünü ve kalbe baskı yaptığını gördüelim ayağım kesildi zaten bunu duyunca. Uzun uzun konuştuk. Bu durumun kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmemiz gerek dedi. Eğer sebebi kromozomal bir rahatsızlık ise bunun tedavisi yok dedi. O durumda zaten doğsa bile bebeğin yaşaması mümkün olmayacaktır dedi. Bunu tespit etmek için de amniyosentez yapılmalı dedi. Eğer amniyosentez temiz çıkarsa, kromozomlarla ilgili bir sorun yoksa o zaman bu sorunu sıkı takibe alırız, yine zaman içinde kendiliğinden kaybolabilir ya da tedavi edilebilir, ameliyat edilebilir vs. dedi. Amniyosenteze tamam dedim. Dün işlem yapıldı hemen. Şimdi cumartesiyi bekliyorum sonuçlar için. Allahım nolur bebeğimi bana bağışla diye dünden beri dualar ediyorum, perişan olduk. Yolun yarısı aştıktan sonra inşallah Rabbim öyle bir kayıp öyle bir acı yaşatmaz bana. Neler hayal ediyorduk, ne geldi başımıza. Nolur sizler de dualarınızı eksik etmeyin bizden. Ne yapıcam, nasıl dayanıcam hiç bilemiyorum.
oooo 1200 watmış iyi çeker gibiii duruyorrr şarjlıda çalışyor mu bu acabaaa ?
çok teşekkür ederim bacımmmm bende alayım bariFotosunu koydum canım. Fantom şipşak diye geçiyo adı. Ben 59 tl'ye almıştım.
valla bende de aşırı düşük ve soğuk soğuk ecel teri gibi terleme yapıyorrr allahım şifamızı versin bacımmm ne denir elimizde olan sadece dinlenmek
çok teşekkür ederim bacımmmm bende alayım bari
çok sağol bacımm alayım bendeee adama minnnet edeceğimee rahat edemmmYok şarjlı çalışmıyor. Elektrikli bir tek. Ama ben çok memnunum. çoğunlukla bununla süpürüyorum. Çok hafif hem de.
rahat batıyor dedikleri bu olsa gerek bende aynenn öyle gezinyom evdeeeeeeAynen oyle..bu pitirciklar gelene kadar yatalim en iyisi...yorulmadan dinlenmekte bi tuhaf..bi o koltuga bi bu koltuga gecip pozisyon degise degise yatiyom anca :)
çok çok mantıklııııııııRica ederim ne demek. İncele araştır içine sinerse alırsın. Fiyatı da uygun kendisi de iyi temizliyo ve hafif. Tam bize göre bence:)
bendeee alayım aslındaaa
şarjlı süpürgem bile yok asıl mesele dieğr süpürgenin büyük ağır olması ufak arçelik sarjlı iyi çeken bir süpürge bile işimizi görürü vallaaa geçen ay düşündüm bende amaaa adam boşver ben süpürürm dedi bu ay maaaşı alır almaz gideyim alayımmmmmm yahuuu
sen hangi marka kaç tl ye aldın ki bacımmm cidden bak iyi oldu yazışmam kesin alacam ayın 15inde
Ne güzel maşallah. Allah bağışlasın miniği. Allah bize de kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
hey maşallahhh darısı hatta daha kolayı bizlere inşallah ben şimdiden plesanta konumu 32. haftada belli olyormuş 34 dede bebeğin dönmeleri pozisyonu alması gerekliymişşş vel hasıl herşey yolunda giderse einşallah epidural normal doğummmmm yaptırcammmm diyorum ama bakalımmmmm
arkadaşnn için çok sevindim helede ilk bebeğiyse bravo diyorummm
salı günü gittiğimde normal dedi doktor ikisinede yeterli dedi[Gözün aydınİnş benimki de normale döner..
İNŞALLAH CANIM NORMALE DÖNER
ayy inşallah bizde seneye bu zaman mutlu mesut bu güzel duyguları paylaşırızzzşarjlı alma canım, elektrikli dikey süpürge al daha çok iş görüyor. kabloları biraz kısa oluyor ama sorun olmuyor o da. bana da fantom almıştı annem, 99a almıştı sanırım. geçen yengem fakirinkini aldı hem şarjlı hem kablolu o da 139muş, ondan da alabilirsin
aminn, hepimize canım
ilk bebeği ya maşallah hamilelikte çektiği sıkıntıları unutturdu bebiş gelişiyle :) inşallah her şey yolunda gider, istediğimiz gibi olur hepimizinki canım
1 hafta geri çıktıysaaa bence 1 hafta sonra yaptırr derimmm tam 20. hafta olsun en azından gerçi o zaman gelişimi ilerlemişse sana ölçümlere göre sen 20 beklerken 21. haftalık bile diyebilir ama şimdi gidersin 20 diye 19. hafta der oralı olmazlar falan ne bilemmm
benim hep geriden gidiyor şu sıcaklar geçsin yedikelrimizi eritmeden bebeğe veririz de büyür geçerler inşallahhhdoğru söylüyorsun 19 o.lması gerekirken 18di.şimdi de 20de gitsem belki 19 çıkcak ne bilim hiç böyle bişey olmamıştı bu zamana kadar hatta bikaç gün ileri gidiyordu.bi anda karşılaşınca bu durumla panik oldum bende öne almak istedim
benim hep geriden gidiyor şu sıcaklar geçsin yedikelrimizi eritmeden bebeğe veririz de büyür geçerler inşallahhh
bir arkdşmınnn eylülde doğum yapacakkk şimdi 2 hafta önden gidiyor kız bebişi
kızlar bana müsade sırtımdan sular çıktııııııı duşa girem biiiii
görüşürüzzz sağlıcakla kalın
kızlar bana müsade sırtımdan sular çıktııııııı duşa girem biiiii
görüşürüzzz sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?