2014 Aralık Anneleri

Ankaradaki ebebek adresleri şunlarmış:

Çukurambar Mah. 1425. Cadde No:17 Çankaya / Ankara
Gimart outlet mağazası Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yenimahalle / Ankara
forum ankara outlet Ovacık mah. Yozgat Bul. No:99 G:24 Etlik/Ankara

Yaa..olumlu ornek duymak benim icin rahatlatici canim...tesekkurler..kendimi kotu hissetmiorum..bebisimde kipris kipris..demin kahvaltidan sonra olctum 13-8 cikti..kucuk dusmus demekki..olumlu dusunelim olumlu olsun insallah
valla bende de aşırı düşük ve soğuk soğuk ecel teri gibi terleme yapıyorrr allahım şifamızı versin bacımmm ne denir elimizde olan sadece dinlenmek

hımmmm fantom uygundur vallaaa modelini yazı evrde bende bakayım bari bacım demek şarjlılar bozulyor haaa bende ıslak kuru sarjlı alayım diyordum arçelikte 120lerde bişey vardı galiba diye

Fotosunu koydum canım. Fantom şipşak diye geçiyo adı. Ben 59 tl'ye almıştım.

canım çok geçmiş olsun herşey yolundadır inşallah üzülmemeye çalış umarım temiz çıkarda ohh dersin haberdar et bizleri

valla bende de aşırı düşük ve soğuk soğuk ecel teri gibi terleme yapıyorrr allahım şifamızı versin bacımmm ne denir elimizde olan sadece dinlenmek

Aynen oyle..bu pitirciklar gelene kadar yatalim en iyisi...yorulmadan dinlenmekte bi tuhaf..bi o koltuga bi bu koltuga gecip pozisyon degise degise yatiyom anca :)

Yok şarjlı çalışmıyor. Elektrikli bir tek. Ama ben çok memnunum. çoğunlukla bununla süpürüyorum. Çok hafif hem de.
çok sağol bacımm alayım bendeee adama minnnet edeceğimee rahat edemmm
Aynen oyle..bu pitirciklar gelene kadar yatalim en iyisi...yorulmadan dinlenmekte bi tuhaf..bi o koltuga bi bu koltuga gecip pozisyon degise degise yatiyom anca :)
rahat batıyor dedikleri bu olsa gerek bende aynenn öyle gezinyom evdeeeeee

şarjlı alma canım, elektrikli dikey süpürge al daha çok iş görüyor. kabloları biraz kısa oluyor ama sorun olmuyor o da. bana da fantom almıştı annem, 99a almıştı sanırım. geçen yengem fakirinkini aldı hem şarjlı hem kablolu o da 139muş, ondan da alabilirsin

Ne güzel maşallah. Allah bağışlasın miniği. Allah bize de kolay doğumlar nasip etsin inşallah..

aminn, hepimize canım

ilk bebeği ya maşallah hamilelikte çektiği sıkıntıları unutturdu bebiş gelişiyle :) inşallah her şey yolunda gider, istediğimiz gibi olur hepimizinki canım

ayy inşallah bizde seneye bu zaman mutlu mesut bu güzel duyguları paylaşırızzz
bu arada fantom uygunmuş bayaa fakirde şarjlı hemm bir bakayımm çok çok teşkekkürler

kızlar bana müsade sırtımdan sular çıktııııııı duşa girem biiiii
görüşürüzzz sağlıcakla kalın

doğru söylüyorsun 19 o.lması gerekirken 18di.şimdi de 20de gitsem belki 19 çıkcak ne bilim hiç böyle bişey olmamıştı bu zamana kadar hatta bikaç gün ileri gidiyordu.bi anda karşılaşınca bu durumla panik oldum bende öne almak istedim

benim hep geriden gidiyor şu sıcaklar geçsin yedikelrimizi eritmeden bebeğe veririz de büyür geçerler inşallahhh
bir arkdşmınnn eylülde doğum yapacakkk şimdi 2 hafta önden gidiyor kız bebişi

benim hep geriden gidiyor şu sıcaklar geçsin yedikelrimizi eritmeden bebeğe veririz de büyür geçerler inşallahhh
bir arkdşmınnn eylülde doğum yapacakkk şimdi 2 hafta önden gidiyor kız bebişi

ya canım inşallah herkeste bana kızıyor yemedin kiloyu takıntı ettin diye yahu napim diyorum yiyemedim bulantım vardı desem de anlamıyolar.sabahları keçi boynuzu pekmezi içiyorum bi kaşık bakalım bi faydası olcak mı.insanın canı sıkılıyor aksilik olunca hemen paranoyak oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…