2014 Aralık Anneleri

Kızlar bişey sorucam. Şimdi gebelıkten önce bende hemoroid vardı. Şimdi hala var ama kanama acı hiçbişey yok. Sadece arada bir o deri dışarı cıkıyo. Bunu doktora hiç söylemedim. Korkuyorumda. Napsam bilemedim. Bilgisi olan varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim..memleketimde burasi gorev yerimde..cok seviyorum burda olmayi ve burda yasamayi ama gel gorki yazlari hiic cekilmiyor..ha bire cekip cekip bi yerlere gidiyoruz ama kurkcu misali evimize donuyoruz gelirseniz sizi misafir ederiz...balikligole karsi bebislerimizi konusuruz :)

ben hiç bir zaman şu başı şu ayakları diyemedim zaten canım ya ama hep hissediyorum içimde oynayıp duruyor :) çok şükür daha anlaşılmaz bence sen anlıyor muydun?

ne biliym genelde hep soldan tekme yerdim hatta ultrasondada hep aynı duruyodu ayakları o taraftaydi kafasi olan kisim daha sertti ama simdi icimde kayboldu sanki herbiyerden bişiler geliyo hatta dün asagiya vuruyodu arkadasim oturuodur yada ayaga kalkmistir asagi vuruyodur dedi anlamadim bisi vallai yarin neyseki ayrintili var bakiym napiyo cok özledim zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok geçmiş olsun herşey yolundadır inşallah üzülmemeye çalış umarım temiz çıkarda ohh dersin haberdar et bizleri

Canin gecmis olsun.insallah korkulan olmaz.dualarimiz seninle..

merhaba canım inşallah Allah korktuklarını yaşatmaz sonuçların iyi çıkar Rabbim hayırlı evlat versin inşallah dualarım seninle

çok sağolun kızlar dualarınız için, inşallah yarın yüreğimi ferahlatacak haberi almayı nasip eder Allahım.

Ahhhh nerde o gunler insallah canim neden olmasin dunya kucuk

Bence soylemelisin yani en kucuk bi detayi bile es gecemiorum ben hemen soyluorum ne olur ne olmaz sen bi soyle soncta hamilelik dogum normal kisilerde dahi hemeroidi tetikleyenilior sen simdiden sole belki bi onlem alinir.

Canım bu kesinlikle annenin çocuğu eğitmesi ile ilgili bir durum.ben hic sallayarak uyutmadm kızımi.hatta çevremdeki bütün seslere kulak tikadm. Cunku herkes çok biliyor genelde bu konularda.yok salla, yok kucağına alma alışır sana filan. Emzigin kullanılmasi gerektiğine inanıyorum cunku bebeklerin zaten bir ağlama bir de emme refleksleri var ve emzik olmasa parmağıni emecek yani kendini tatmin etmeye çalışacak.emziği alınca zaten rahatladİklari için çok daha rahat uyuyorlar. Ben emziği nasıl bıraktırcam diye düşünürken on alti aylıkken kendiliginden birakti kızım. Çok kolay oldu o yüzden

Canım öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın sıkıntıları tahmin edebiliyorum benzerini ilk gebeliğimde bende yaşadım. Bizim bağırsakta parlaklık görülmüştü bu da down sendromlu olma riskini artırır dedi ama dörtlü tarama sonuçları normal cıkınca as önermedi detaylıda da çıktı parlaklık baska bulguya rastlanmaynca yaptırmadık. Dua etik bol bol Allaha sığındık Kızım sağlıklı olsun hayatta hiç bişey için gözyaşı dökmeyeceğim hiçbişeyi sorun yapmayacağım diye sözler veriyordum kendime. sapağlam bi kızımız oldu inşalah sende bu günlerini unutursun sapasağlam bi yavrun olur gelir Allahın izniyle. Dualar sizinle olsun......

Iyi akşamlar hamis anneler şimdiye kadar kac kg aldiniz ben 9 kg aldim istahim cok acik

Cok almissn cnm ilk 4.5 ay icin. Dikkatli ol vermesi zor olur daha 5 ayimiz var. Hamur isi tatli fln yeme

Emziklerini hazirla cnm dogar dogmaz ver sonra alısmaz. Ben iki tane biri chicco digeri nukun silikon ve damakli emzigindwn aldim hangini alirsa kimi cocukda ne yaparsan yap bakkal emzigi denen dandirik bir emzik vardir sadece onu alir arkadasin cocugu oyleydi mesala ne verdiyse almadi sadece bakkal emzigi denen o emzigi aldi bi kac tane al bulunsun hangisini alirsa artik. Biberona gelince en yavas akiskanlilardan ve en kucuk boylardan aldim bir tane. Cunku ilkinde almamistim kiz dogar dogmaz sutum yetmemisti aglamaya baslayinca birde sezeryan olmustum sutum gec gelmisti hemen aptamil verdirmisti biberon aldirip dr. O yuzden ne olur ne olmaz diye bir tane al bulunsun.

Oyle yapayim cnm. Ablamda belki rezene fln icirmen gerekir lazm olur demisti

Benimde bebek doymuyordu mama verdirdi ama sakin biberon kullanma cay kasigiyla ver dedi yoksa memeden kesilir dedi.ayrica emzigede musade etmedi coj zorlandim uyutmak icin sakinlestirmek icin

Günaydın kızlar ....

Canım geçmiş olsun. Hemoroid bende de var. Bu arada o çıkan deri değil damar sarkması diye geçiyor :) Benimde şu an rahtasızlığım yok çok şükür. 6 yıl öncesinde ağrı,sancısılı bir dönemden sonra hemoroid olduğumu öğrendim. 6 yıldırda hiç sorun yaşamıyorum. Arada kabız olduğumda ıkınmaktan kaçınıyordum bol su içiyordum öyle geldik bu güne kadar. Normal doğumda ne olur inan hiç bende bilmiyorum ama hemoroidi olan arkadaşım doğum yaptı. Sonrasında çok acı çektiğini oturamadığını falan söyledi. Ama herkesin de farklı olur. O nun hiç iyiyleşmemişti hep faal di hemoroidi. Bizimkiler geçti gibi sadece o damar sarkmaları mevcut işte. Ben son zamanlarda doğum şeklini konuşurken söylemeyi planlıyorum. Ama mutlaka doktorunla paylaş bu durumu. En az hasarla atlatmayı planlıyorum. Hatta doğum esnasında onun içinde ameliyat olsam mı diyorum yaparlarmı ki
Havamiz 1500 simdiden :) bide ver ver susmaz o sende simdi dicem ben babasina :)

DEmi ama Ne kadar fesatız
Iyi akşamlar hamis anneler şimdiye kadar kac kg aldiniz ben 9 kg aldim istahim cok acik
Ben 8 kg ile arkandayım tatlım

merhaba kızlar.. Umarım hepiniz iyisinizdir?
en son yazdıgımda 16. haftadaydım ve sürpriz bir şekilde bebeğimin erkekten kıza dündügünü ögrenmiştim.
Ama yine de emin olamamıştım. 4 haftadır da herkese cinsiyeti belli değil daha diyoruz. yani 4 haftadır doktora gitmedim.
Bugun deyatlıya gidicez insallah ve cinsiyeti kesinleşecek benim gözümde.
Dualarınızı bekliyorum inşalah güzel geçer detaylımız.
Ve inşaalah güzel geçerse şeker yüklemesine kadar dr gitmeyi ve usgye girmeyi düşünmüyorum.
Baya araştırdım ve usg çokta masum değil malesef.. Zorunlu durumlar haricinde girmemek gerekiyor bence.

Benimde bebek doymuyordu mama verdirdi ama sakin biberon kullanma cay kasigiyla ver dedi yoksa memeden kesilir dedi.ayrica emzigede musade etmedi coj zorlandim uyutmak icin sakinlestirmek icin

Dedigim gibi en kucuk boy ve en yavas akiskan ucu anne gogsune en yakin olan biberonlardan kullandim, dogdugu gunden itibaren hem mama icti hem 15 ay beni emdi belki dahada emerdi ama ben bir egitim icin bir hafta sehir disina ciktim bebekten ayri kaldim annemlere biraktim dondugumde birdaha meme almadi.

Kızlar dün gece Banyo aynasını aydınlatan çubuk dekoratif lambaya elim değdi. O kadar kızmış ki resmen yandı elim. Şimdi ben elime ne süreyim de geçsin? İz kalsın istemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Canım gecmiş olsun .. Arkadaşımın cok fena bi yanığı vardı.. Kantoron yağı sürdük ve hiç iz kalmadı .. Ama bi araştır istesen hamılelik durumuna bi olumsuz etkisi varmı bılemıyorum ..

sağol canım bir araştırayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…