2014 Aralık Anneleri

canım bana ayrıntılı bakıcam dedi, normal ultrasonla baktı,sonradan da renkli ultrasonla gösterdi bize bebişimizi..

22+3 olduk bugün canım. aslında boyunu ordaki doktor söylemek istemedi ben sorunca açıkladı yani çuvalın içinde toplu halde duran birinin net boyunu söylemek imkansız sadece bacak boyuna falan bakarak yaklaşık bişey söylenebilir dedi. oda 28 29 cm civarı bi bebiş dedi. burnu büyük kafası uzun ve büyük dedi boyuda uzun olucak dedi babamızın boyu 195 anlıycağın aynı babayı tarif etti babasınında burnu büyük kafası büyük vede aslında erkek çocukları %90 babaya benzer dedi

evet canım benimkiside öyleydi renkli değil normal ultrasonda herşeyini ölçüp biçtiler zaten sağlıklı olsunda boşver :)

evet canım benimkiside öyleydi renkli değil normal ultrasonda herşeyini ölçüp biçtiler zaten sağlıklı olsunda boşver :)

Evet, benimki de çok güzel çıkmıştı şükür. 3 boyutu çok merak ediyorum ama. Ablam da benden 2 ay önce hamile kaldı. Onu 3 boyuta almışlar. Resmen tombik bir çocuk suratı :) çok net belliydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ayrintili da evet organlara bakiyorlar. Her zaman gordugumuz gibi olan siyah beyazda bakiyorlar. Sirf anneler tatmin olsun diye bize de 4boyutlu gosteriyorlar. Yani bana oyle baktilar.
Evet bu aylardan sonra kiloyu soyluyorlad boyunu cok soylemiyorlar. Haklilarda. Demek % 90 babaya benzermis. %10 luk ihtimale guveneyim ve onun icin dua edeyim o zaman.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teyzeleri biz geldik doktordan...oğlum bana hala küs sanırım göstermedi yüzünü yine ama çok çok şükür her şeyi normal dedi doktorumuz :) ayrıntılı baktı ama çok kısa sürdü anlamadım..herkes yarım saat fln girmiş böyle kısa süren var mı benim gibi:what::what: buarada doktor cinsiyet konusunda ikna oldun mu dedi hala kıyafetlerin etiketini sökemiyorum değiştirmem gerekirse diye dedim doktor da o zaman sana kanıt diye oğluşumun pipisinin resmini verdi

Eklentiler

• $1407593593250.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 39

gözün aydın,herşeyin normal çıkmasına sevindim benim ayrıntılı da uzun sürmedi,en fazla 10 dakikadır herhalde, sonrada 3 boyutlu gösterdi o da 10 dakika sürdü..

Hahaha pipis resmi var artik elinizde..unutulmaz bir hatira olmus..bu arada hosgeldin..ozledik doner donmez de oglusuna kavusmussun..oohh mis :))

gözün aydın,herşeyin normal çıkmasına sevindim benim ayrıntılı da uzun sürmedi,en fazla 10 dakikadır herhalde, sonrada 3 boyutlu gösterdi o da 10 dakika sürdü..

Sağol canım :) İşte benim toplam 5 dakika ancak baktı dr..kalbi böbreği kemiği omur vs bişiler dedi anlamadım en son her şey normal mi dedim gayet güzel dedi.. Şimdi ayrıntılı için başka yer mi ayarlasak gerek yok mu kararsız kaldım :what:

Hahaha pipis resmi var artik elinizde..unutulmaz bir hatira olmus..bu arada hosgeldin..ozledik doner donmez de oglusuna kavusmussun..oohh mis :))

Hoşbuldum canım :)) özledim ben de sizi valla sayfalar aşırı ilerlemiş okuyamadım... Evet resim iyi oldu doğunca o fotoyu çekemezdik bi de yüzünü gösterseydi sıpam sen nasılsın canım ? Döndün mü evine?

Donduk canim ama gene gidicez bi yerlere..burasi cok sicak...hem iyice agirlasmadan bir istanbul ve bol alisveris yapmak istiyorum..malum son aylar kipirdayamayiz..e sonrada dogumdu kardi kisti bebek kucuktu cikamayiz bi yerlere..okulda baslamadan ozgurlukte son gunleri degerlendirelim... )

Aynen öyle canım iyi düşünmüşsün...biz de yine yola çıkacağız 3 gün sonra.. Doktordan izin aldık bugün ne yol merakınız varmış diyo adam napim bebiş doğunca bi yer gezemeyiz zaten uzunca bir süre..şimdi acısını çıkarmak lazım:)

Kizlar karnim agriyo oglenden beri tipki adet sancisi gibi ama bi tik fazlasi agir iste yapmadim esim temizledi bugun evi ben biraz ayakta kaldim o kadar ama ondanda bise olmaz yani bitek firini temizledim mutfagi topladim bide kislik menemen yaptim dondurucuya ama domates biberini de esim kesti yani.simdi bi kac gundur ishalde var onunla karistiriyomiyum acaba?burda bi cok insan sudan mikrop kapti ama biz damacanadan iciyoruz.
Yani anlam veremedim neden boyleyim..

Gayet sağlıklı dediğini göre sağlıklıdır ya bence. Takma kafanı bak sağlıklı diye keyfini çıkar pipişlinin :-D

Doğru söylüyorsun canım:) tadını çıkarmak lazım hamileliğin ama biz habere stres yapıyoruz

Doğru söylüyorsun canım:) tadını çıkarmak lazım hamileliğin ama biz habere stres yapıyoruz

Anne olmak böyle bişi demekki. En ufak birşeyden nem kapar olduk, bi doğursak diyeceğim ama o zaman da emmiyo, ağlıyo diye huylanırız yine

kızlar sonucu aldım bugün. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı. belki yine sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi ama en azından kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığını öğrenmiş olduk ve artık en azından çözümsüz değil hiçbir şey. İnşallah hiçbir müdahaleye kalmadan iyi olur canım oğlum. ömrümden ömür gitti iki gündür. nasıl rahatladık anlatamam. beni duasına katan herkese çooook çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız :)

sağol canım, çok şükür ki sonucumuz temiz çıktı. Allah sana kızını bağışlamış ne güzel, bugün de benim yüzüme güldü... kromozomlardan kaynaklanmadığını öğrendik ya inşallah gerisi sizdeki gibi kendiliğinden hallolur. çook sağol desteğin için canım. Allah bütün bebişlerin sağlıkla büyümelerini nasip etsin, hiçbir anneye böyle korkular yaşatmasın inşallah...

çok sevindim canım geçmiş olsun bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…