2014 Aralık Anneleri

Kotu yanmis gercekten.buyuk gecmis olsun...eczaneye yada aktara danismakta fayda var..

Kotu yanmis gercekten.buyuk gecmis olsun...eczaneye yada aktara danismakta fayda var..

SAğolasın canım. aktara soracağım kantoran yağını bakalım ne diyecek. Netten araştırdım. Çok iyi geliyormuş Gebelik ve meme ucu çatlaklarına bile sürüp fayda bulan varmış. Birde hemoroide sürüp fayda bulmuşlar. Hepsi mevcut. Alıp deneyeyim bari

Sorunca ve kullaninca tavsiyeni aktar bizede..herseye sifaymis mubarek alalim evde bulunsun..emzirirken aci cekecegiz bundan kacilmaz :))

Sorunca ve kullaninca tavsiyeni aktar bizede..herseye sifaymis mubarek alalim evde bulunsun..emzirirken aci cekecegiz bundan kacilmaz :))

Bu akşam unutmazsam aktardan alacağım. Benim popomda ve bacaklarımın yanlarında çatlaklarım oldu. Kilo alınca bacaklarıma aldım resmen. Aslında iyi oldu bacaklarım inceydı normale döndü ama çatlamayaydı iyiydi deneyip söyleyeceğim canım.

Yeni bir şey keşfettim. Sakız çiğnerken, agzım kapalı minik baloncuklar patlattığımda deli gibi tekme atmaya başlıyor. Sakız sesine çok duyarlı gibi geldi bana. Çok komik :) siz de denesenize merak ettim size de olacak mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanımda sakız yok akşama denyeceğim unutmazsam. Onlar kıpırdasın diye sürekli sakızla bile dolaşırız hiç problem değil

Aynen fesadiz ve anneyiz olsun o kadar :) ya kizlar en son bi ay once tartildim son bi aydir kilom nerelere gidior bilmiorum :)

Yanımda sakız yok akşama denyeceğim unutmazsam. Onlar kıpırdasın diye sürekli sakızla bile dolaşırız hiç problem değil

Ama agzın kapalı patlat balonları :) duyamaz yoksa :):):) dün gece benimki resmen deli oldu. Doğuruyorum herhalde dedim. O derece yani :) sonra da üzüldüm. Acaba rahatsız mı ediyorum çocugumu diye hayıflandım bir sürü :):):)

Evet..ya da birisi,babasi 10 dakka alsada dinlensem durumlarida yasanabilir

Bizde yasanmayacak sanirim :) esim normalde cocuklari sadece sakin iken seviyor aile apartmanindayiz ve yegenlerini kovuyor ewden azcik ses cikarsalar insallah bizi kovmaz :)

Bende de hemoroid sorunu var. Hamileliğimin 3. Ayından beri sürekli var hatta. Ne kadar su içsem, posalı şeyler yesem de düzelmiyor. Kabızlıgım da yok artık ama geçmek bilmedi dr a söyledim. Normal doğuma mani değil ama yine de doğumdan önce bir genel cerrahinin bakması gerekir dedi. Kısmet artık napalım.. Doğumdan 5 6 ay sonra amelyat olmayı düşünüyorum. Bu şekilde yaşanmayacağına karar verdim artık..

Canım arkadaşımın kasık üst bacağa su ısıtıcısından kaynar su dökülmüştü biz hep kantoron sürdük hiç bişi kalmadı .. Hamıleliğe yan etkisi yoksa iyi zaten .. Haber ver canım bizede kantoronla alakalı .

Canlar ben geldim :) dün vardık evimize çok şükür...şimdi doktordayız oğlumu görcez inşallah

bende öyleyim merak etme bende normal pekmeze başladım 1 kutu bitiyorrr ve 1kgm aldım sayılır amaa ondan mı yoksa zaten bu haftalarda kilo almamız artıyor ondan mı bilemeyecem
gir girr,bebişle bıcı bıcı yapın bi
dimi yaa sağolun

hadi sıhhatlet olsun kuzummmm
sağolun

maşallah de kayınvalideyede eşine de

Kızlaaaaar doktordan geldik ayrıntılı ultrason müthiş bişeymiş yaaa çok sevdim nerdeyse yarım saat boyunca bebegimi gördüm çok güzeldiiii :))) keşke hiç bitmeseydi cd verdiler fotoğrafları var videoları var :) çok şükür bir sorunumuz yokmuş doktorumuz aynı ders gibi anlattı hiçbi soru sormamıza gerek kalmadı suyumuza baktı plasentaya baktı kalınmı incemi rahim ağzı uzunluğu eli ayağı beyni kalbi yüzü bağırsak böbrek derken bitti dedi yıkıldım :)) neyse darısı hala ayrıntılı ultrasona girmemiş arkadaşlara diyelim bu arada 546 gr 28 cm mişiz :)

Son düzenleme:
Haha yap yap sonra uzul. Yok canim hosuna gitmistir ondandir o kipirdanmalar.
Senin ki hamilelikte ciktigi icin yani yeni oldugu icin sancili donemler atlatiyorsun. Ben corek otu yagina batirdigim pamugu koyardim. Rahatlatirdi zarari yoktur hamislikte herhalde dene bi ya da zeytin yagina batir koy. Yumusattigi icin daha rahat edersin. Allah sifa versin hem sana hem tum hemoridlilere.
Ins allah benimde kalmaz. Bu aksam alio deneyeyim haber veririm. Daha cok catlaklar icin umutluyum haha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzel bir sey yaa anlatilamaz yasanir gercekten. Doktorun bitti demesi buyuk bir yikim gercekten. Biz doguma kadar oyle kalirdik halbu ki bebisinede kocaman bir mas allah. Kilosu boyu iyiymis. Kac haftaliksin canim telden girdim goremedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrıntılı ultrason dediğiniz, normal girdiğimiz ultrasonda bebeği detaylı incelemek mi (kalp, böbrek, mide, beyin) gibi mi yoksa 3 boyutludan mı bahsediyorsunuz? Ben de ayrıntılıya girdim tüm organlara bakıldı ama bizimki 3 boyut değildi. 3 boyuta 28. Hafta itibarı ile bakıyorum demişti dr. Siz 3 boyutlu mu gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…