Havamiz 1500 simdiden :) bide ver ver susmaz o sende simdi dicem ben babasina :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dün gece Banyo aynasını aydınlatan çubuk dekoratif lambaya elim değdi. O kadar kızmış ki resmen yandı elim. Şimdi ben elime ne süreyim de geçsin? İz kalsın istemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 1214039
Havamiz 1500 simdiden :) bide ver ver susmaz o sende simdi dicem ben babasina :)
Kızlar dün gece Banyo aynasını aydınlatan çubuk dekoratif lambaya elim değdi. O kadar kızmış ki resmen yandı elim. Şimdi ben elime ne süreyim de geçsin? İz kalsın istemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 1214039
Kotu yanmis gercekten.buyuk gecmis olsun...eczaneye yada aktara danismakta fayda var..
SAğolasın canım. aktara soracağım kantoran yağını bakalım ne diyecek. Netten araştırdım. Çok iyi geliyormuş Gebelik ve meme ucu çatlaklarına bile sürüp fayda bulan varmış. Birde hemoroide sürüp fayda bulmuşlar. Hepsi mevcut. Alıp deneyeyim bari
Sorunca ve kullaninca tavsiyeni aktar bizede..herseye sifaymis mubarek alalim evde bulunsun..emzirirken aci cekecegiz bundan kacilmaz :))
Yeni bir şey keşfettim. Sakız çiğnerken, agzım kapalı minik baloncuklar patlattığımda deli gibi tekme atmaya başlıyor. Sakız sesine çok duyarlı gibi geldi bana. Çok komik :) siz de denesenize merak ettim size de olacak mı
Günaydın kızlar ....
Canım geçmiş olsun. Hemoroid bende de var. Bu arada o çıkan deri değil damar sarkması diye geçiyor :) Benimde şu an rahtasızlığım yok çok şükür. 6 yıl öncesinde ağrı,sancısılı bir dönemden sonra hemoroid olduğumu öğrendim. 6 yıldırda hiç sorun yaşamıyorum. Arada kabız olduğumda ıkınmaktan kaçınıyordum bol su içiyordum öyle geldik bu güne kadar. Normal doğumda ne olur inan hiç bende bilmiyorum ama hemoroidi olan arkadaşım doğum yaptı. Sonrasında çok acı çektiğini oturamadığını falan söyledi. Ama herkesin de farklı olur. O nun hiç iyiyleşmemişti hep faal di hemoroidi. Bizimkiler geçti gibi sadece o damar sarkmaları mevcut işte. Ben son zamanlarda doğum şeklini konuşurken söylemeyi planlıyorum. Ama mutlaka doktorunla paylaş bu durumu. En az hasarla atlatmayı planlıyorum. Hatta doğum esnasında onun içinde ameliyat olsam mı diyorumyaparlarmı ki
DEmi amaNe kadar fesatız
Ben 8 kg ile arkandayım tatlım
Yanımda sakız yok akşama denyeceğim unutmazsam. Onlar kıpırdasın diye sürekli sakızla bile dolaşırız hiç problem değil
Evet..ya da birisi,babasi 10 dakka alsada dinlensem durumlarida yasanabilir
SAğolasın canım. aktara soracağım kantoran yağını bakalım ne diyecek. Netten araştırdım. Çok iyi geliyormuş Gebelik ve meme ucu çatlaklarına bile sürüp fayda bulan varmış. Birde hemoroide sürüp fayda bulmuşlar. Hepsi mevcut. Alıp deneyeyim bari
bende öyleyim merak etme bende normal pekmeze başladım 1 kutu bitiyorrr ve 1kgm aldım sayılır amaa ondan mı yoksa zaten bu haftalarda kilo almamız artıyor ondan mı bilemeyecemya canım inşallah herkeste bana kızıyor yemedin kiloyu takıntı ettin diye yahu napim diyorum yiyemedim bulantım vardı desem de anlamıyolar.sabahları keçi boynuzu pekmezi içiyorum bi kaşık bakalım bi faydası olcak mı.insanın canı sıkılıyor aksilik olunca hemen paranoyak oluyorsun.
dimi yaa sağolungir girr,bebişle bıcı bıcı yapın bi
sağolunhadi sıhhatlet olsun kuzummmm
maşallah de kayınvalideyede eşine deCanin gecmis olsun.insallah korkulan olmaz.dualarimiz seninle..
Canim sicaklardandir duzene girer insallah zamanla.benimde saglik ocaginda nabzimi duzenli alamadilar birinde 54 cikti birinde 106 kardiyologa gitmen gerek filan dediler ama ben dikkate almadim havalardandir diye dusundun kontrole gidince sorucam doktoruma.sende fazla takilma canim
Cok guzel canim bende yazacaktim ama belki ilerde cocukca gelir falan dedim vazgectim :)
Bizim babamiz muzisyen ara sira calip soyluyo kizima :)
Ben kayinvlidemle anne kiz gibiyim canim hatta uzak oturuyoduk ayni binada ev bosaldi hemen tasindik her seyime yardim eder.asil ceyizi annem yapiyo yoksa :)
Bizde esasinda kiz annesi yapar canim yapiyoda zaten dunya kadar orgu falan ordu besiginden pusetine alicak ananesi.ama babanede nos durmuyo sagolsun igne oyasindan mendillerini yapti simdide puset ortusu yapiyo cok guzel bisey :)
Babasinin nevresim takimi varmis kullanicam..
Benimde bebekligimden kalan islemeler varmis annem onlaro pike takimi yapicak bizim kiz nostalji takilicak cok guzel bisey bence..
Benim esim haftada 1 dipkose temizliyo sagolsun bide titiz anlatamam.ben bazen haftaici yapayim diyorum izin vermiyo bende topla yerlestir falan yapiyorum iste.n
Allah anali babali buyutsun canim masallah
Haha yap yap sonra uzul. Yok canim hosuna gitmistir ondandir o kipirdanmalar.Ama agzın kapalı patlat balonları :) duyamaz yoksa :):):) dün gece benimki resmen deli oldu. Doğuruyorum herhalde dedim. O derece yani :) sonra da üzüldüm. Acaba rahatsız mı ediyorum çocugumu diye hayıflandım bir sürü :):):)
Senin ki hamilelikte ciktigi icin yani yeni oldugu icin sancili donemler atlatiyorsun. Ben corek otu yagina batirdigim pamugu koyardim. Rahatlatirdi zarari yoktur hamislikte herhalde dene bi ya da zeytin yagina batir koy. Yumusattigi icin daha rahat edersin. Allah sifa versin hem sana hem tum hemoridlilere.Bende de hemoroid sorunu var. Hamileliğimin 3. Ayından beri sürekli var hatta. Ne kadar su içsem, posalı şeyler yesem de düzelmiyor. Kabızlıgım da yok artık ama geçmek bilmedidr a söyledim. Normal doğuma mani değil ama yine de doğumdan önce bir genel cerrahinin bakması gerekir dedi. Kısmet artık napalım.. Doğumdan 5 6 ay sonra amelyat olmayı düşünüyorum. Bu şekilde yaşanmayacağına karar verdim artık..
Ins allah benimde kalmaz. Bu aksam alio deneyeyim haber veririm. Daha cok catlaklar icin umutluyum hahaCanım arkadaşımın kasık üst bacağa su ısıtıcısından kaynar su dökülmüştü biz hep kantoron sürdük hiç bişi kalmadı .. Hamıleliğe yan etkisi yoksa iyi zaten .. Haber ver canım bizede kantoronla alakalı .
Kızlaaaaar doktordan geldik ayrıntılı ultrason müthiş bişeymiş yaaa çok sevdim nerdeyse yarım saat boyunca bebegimi gördüm çok güzeldiiii :))) keşke hiç bitmeseydi cd verdiler fotoğrafları var videoları var :) çok şükür bir sorunumuz yokmuş doktorumuz aynı ders gibi anlattı hiçbi soru sormamıza gerek kalmadı suyumuza baktı plasentaya baktı kalınmı incemi rahim ağzı uzunluğu eli ayağı beyni kalbi yüzü bağırsak böbrek derken bitti dedi yıkıldım :)) neyse darısı hala ayrıntılı ultrasona girmemiş arkadaşlara diyelimbu arada 546 gr 28 cm mişiz :)
Kızlaaaaar doktordan geldik ayrıntılı ultrason müthiş bişeymiş yaaa çok sevdim nerdeyse yarım saat boyunca bebegimi gördüm çok güzeldiiii :))) keşke hiç bitmeseydi cd verdiler fotoğrafları var videoları var :) çok şükür bir sorunumuz yokmuş doktorumuz aynı ders gibi anlattı hiçbi soru sormamıza gerek kalmadı suyumuza baktı plasentaya baktı kalınmı incemi rahim ağzı uzunluğu eli ayağı beyni kalbi yüzü bağırsak böbrek derken bitti dedi yıkıldım :)) neyse darısı hala ayrıntılı ultrasona girmemiş arkadaşlara diyelimbu arada 546 gr 28 cm mişiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?