kızlar sonucu aldım bugün. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı. belki yine sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi ama en azından kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığını öğrenmiş olduk ve artık en azından çözümsüz değil hiçbir şey. İnşallah hiçbir müdahaleye kalmadan iyi olur canım oğlum. ömrümden ömür gitti iki gündür. nasıl rahatladık anlatamam. beni duasına katan herkese çooook çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız :)
kızlar sonucu aldım bugün. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı. belki yine sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi ama en azından kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığını öğrenmiş olduk ve artık en azından çözümsüz değil hiçbir şey. İnşallah hiçbir müdahaleye kalmadan iyi olur canım oğlum. ömrümden ömür gitti iki gündür. nasıl rahatladık anlatamam. beni duasına katan herkese çooook çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız :)
Anne olmak böyle bişi demekki. En ufak birşeyden nem kapar olduk, bi doğursak diyeceğim ama o zaman da emmiyo, ağlıyo diye huylanırız yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar karnim agriyo oglenden beri tipki adet sancisi gibi ama bi tik fazlasiagir iste yapmadim esim temizledi bugun evi ben biraz ayakta kaldim o kadar ama ondanda bise olmaz yani bitek firini temizledim mutfagi topladim bide kislik menemen yaptim dondurucuya ama domates biberini de esim kesti yani.simdi bi kac gundur ishalde var onunla karistiriyomiyum acaba?burda bi cok insan sudan mikrop kapti ama biz damacanadan iciyoruz.
Yani anlam veremedim neden boyleyim..
Canım çok çok geçmiş olsun... Şükür kötü bir sey yok anladığım kadarıyla.. Neyi var minik oğlunun???
Aynen öyle kilosuna boyuna uykusuna emeklemesine...takacak şey çooook
Canım geçmiş olsun... Kışlık menemen de kolay iş değil ama..yat dinlen iyice,bol su iç geçmezse bi doktora git...hemencecik geçer inşallah canım
amin canım amin, çoook sağol :9:)) cook sevindim canim benim yaaa..allah dert veripte derman aratmasin hic kimseye..umarim ve allahtan dilerimki hiic birseye gerek kalmadan iylesir kuzucuk...cok gecmis olsun size
Canım çok çok geçmiş olsun... Şükür kötü bir sey yok anladığım kadarıyla.. Neyi var minik oğlunun???
amin canım amin, çoook sağol :9
sorma canım yaaa, öldük perişan olduk iki gündür. bebişimin akciğerlerinde bir parlaklık görmüştü doktor. perşembe kontrole gittiğimizde o alanın büyüdüğünü ve kalbe baskı yaptığını gördü. kromozomlarla ilgili bir bozukluktan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için apar topar amniyosenteze aldı. iki gündür sonucu bekliyordum. eğer kromozomal bir bozukluk olsaydı sebebi dilim söylemeye bile varmıyor ama büyük ihtimalle bebeğimi kaybedecektimçok şükür ki temiz çıktı. şimdi de yakın takiple devam edicez. yine bir sorunumuz var tabii ortada ama en azından çözümsüz değil artık. bu durumlarda bazen hiçbir müdahaleye gerek bile kalmadan kendiliğinden iyileşebiliyormuş doku. inşallah öyle olur kuzucuğumun da ciğerleri
Kizlar karnim agriyo oglenden beri tipki adet sancisi gibi ama bi tik fazlasiagir iste yapmadim esim temizledi bugun evi ben biraz ayakta kaldim o kadar ama ondanda bise olmaz yani bitek firini temizledim mutfagi topladim bide kislik menemen yaptim dondurucuya ama domates biberini de esim kesti yani.simdi bi kac gundur ishalde var onunla karistiriyomiyum acaba?burda bi cok insan sudan mikrop kapti ama biz damacanadan iciyoruz.
amin canım amin, çoook sağol.İnşallah canm benm. Rabbım meleklerımızı saglıklı shatlı kucagımıza almayı nasip etsşn inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım amin, çoook sağol :9
sorma canım yaaa, öldük perişan olduk iki gündür. bebişimin akciğerlerinde bir parlaklık görmüştü doktor. perşembe kontrole gittiğimizde o alanın büyüdüğünü ve kalbe baskı yaptığını gördü. kromozomlarla ilgili bir bozukluktan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için apar topar amniyosenteze aldı. iki gündür sonucu bekliyordum. eğer kromozomal bir bozukluk olsaydı sebebi dilim söylemeye bile varmıyor ama büyük ihtimalle bebeğimi kaybedecektimçok şükür ki temiz çıktı. şimdi de yakın takiple devam edicez. yine bir sorunumuz var tabii ortada ama en azından çözümsüz değil artık. bu durumlarda bazen hiçbir müdahaleye gerek bile kalmadan kendiliğinden iyileşebiliyormuş doku. inşallah öyle olur kuzucuğumun da ciğerleri
Gozun aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Elinde kanitin var artik erkek olduguna inanirsin herhalde hah bu saatten sonra kaybolmaz oTeyzeleri biz geldik doktordan...oğlum bana hala küs sanırım göstermedi yüzünü yineama çok çok şükür her şeyi normal dedi doktorumuz :) ayrıntılı baktı ama çok kısa sürdü anlamadım..herkes yarım saat fln girmiş böyle kısa süren var mı benim gibi:what::what: buarada doktor cinsiyet konusunda ikna oldun mu dedi hala kıyafetlerin etiketini sökemiyorum değiştirmem gerekirse diye dedim doktor da o zaman sana kanıt diye oğluşumun pipisinin resmini verdi
Cok sevindim canim. Cok sukur kromozomlarla alakali degilmis. Ins Allah kendiliginden gecer de mudahaleye gerek kalmaz.kızlar sonucu aldım bugün. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı. belki yine sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi ama en azından kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığını öğrenmiş olduk ve artık en azından çözümsüz değil hiçbir şey. İnşallah hiçbir müdahaleye kalmadan iyi olur canım oğlum. ömrümden ömür gitti iki gündür. nasıl rahatladık anlatamam. beni duasına katan herkese çooook çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız :)
Kızlar dün gece Banyo aynasını aydınlatan çubuk dekoratif lambaya elim değdi. O kadar kızmış ki resmen yandı elim. Şimdi ben elime ne süreyim de geçsin? İz kalsın istemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 1214039
Kızlar dün gece Banyo aynasını aydınlatan çubuk dekoratif lambaya elim değdi. O kadar kızmış ki resmen yandı elim. Şimdi ben elime ne süreyim de geçsin? İz kalsın istemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?Eki Görüntüle 1214039
Gozun aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Elinde kanitin var artik erkek olduguna inanirsin herhalde hah bu saatten sonra kaybolmaz o
Evet evet itsek de girmez artıkeşime diyorum ikincide X performansı bekliyorum diye bugün :) ama bu şakalarım yüzünden minik erkeğim bana küstü işte 8 haftadır yüzünü göstermiyo.. Girdik dönmüş popoyu, vişne suyu içip tekrar aldı doktor bu defa da secdeye durmuş gibi yatıyor göremedik inatçı çıktı sıpam :)) yarın ona cici almaya çıkacağız belki beni affeder artık
Benim sipada gostermedi. bacaklari acip acip pipiyi gosterdi anca. Vermek istedigi bi mesajmi vardi acaba :)) siz anca bunu gorursunuz :))
Kızlar dün gece Banyo aynasını aydınlatan çubuk dekoratif lambaya elim değdi. O kadar kızmış ki resmen yandı elim. Şimdi ben elime ne süreyim de geçsin? İz kalsın istemiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Canim gecmis olsun epey canin yanmistir..
Masallah diyorum canim surekli :)bende öyleyim merak etme bende normal pekmeze başladım 1 kutu bitiyorrr ve 1kgm aldım sayılır amaa ondan mı yoksa zaten bu haftalarda kilo almamız artıyor ondan mı bilemeyecem
dimi yaa sağolun
sağolun
maşallah de kayınvalideyede eşine de
Kızlaaaaar doktordan geldik ayrıntılı ultrason müthiş bişeymiş yaaa çok sevdim nerdeyse yarım saat boyunca bebegimi gördüm çok güzeldiiii :))) keşke hiç bitmeseydi cd verdiler fotoğrafları var videoları var :) çok şükür bir sorunumuz yokmuş doktorumuz aynı ders gibi anlattı hiçbi soru sormamıza gerek kalmadı suyumuza baktı plasentaya baktı kalınmı incemi rahim ağzı uzunluğu eli ayağı beyni kalbi yüzü bağırsak böbrek derken bitti dedi yıkıldım :)) neyse darısı hala ayrıntılı ultrasona girmemiş arkadaşlara diyelimbu arada 546 gr 28 cm mişiz /QUOTE]
Masallah canim kuzuna :)
Hosgeldiniz canim.pipiyede cok guldumTeyzeleri biz geldik doktordan...oğlum bana hala küs sanırım göstermedi yüzünü yineama çok çok şükür her şeyi normal dedi doktorumuz :) ayrıntılı baktı ama çok kısa sürdü anlamadım..herkes yarım saat fln girmiş böyle kısa süren var mı benim gibi:what::what: buarada doktor cinsiyet konusunda ikna oldun mu dedi hala kıyafetlerin etiketini sökemiyorum değiştirmem gerekirse diye dedim doktor da o zaman sana kanıt diye oğluşumun pipisinin resmini verdi
Artik birak cocugun yakasini diye ispatlamis en sonunda.
Bide ben varim canim kisacik surdu belki 5 dk egitim arastirmada yapilinca benimki oyle oldu :)
Bence bebegin pozisyonu oyle canim bana oyle demisti dr yine arkasi donuktu ve bu bebegin pozisyonu boyle yapacak bisey yok dedi..
Ayy cok sevindim senin adina tatlim.masallah diyelim..kızlar sonucu aldım bugün. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki temiz çıktı. belki yine sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi ama en azından kromozomal bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığını öğrenmiş olduk ve artık en azından çözümsüz değil hiçbir şey. İnşallah hiçbir müdahaleye kalmadan iyi olur canım oğlum. ömrümden ömür gitti iki gündür. nasıl rahatladık anlatamam. beni duasına katan herkese çooook çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız :)
Kislik menemen dedigim toplasam 2 buzdolabi poseti kadar cok bisey degil yani canim kayinvalidem bahcesinden domates biber toplamistida bosa gitmesin diye degerlendirelim dedik..Canım çok çok geçmiş olsun... Şükür kötü bir sey yok anladığım kadarıyla.. Neyi var minik oğlunun???
Aynen öyle kilosuna boyuna uykusuna emeklemesine...takacak şey çooook
Canım geçmiş olsun... Kışlık menemen de kolay iş değil ama..yat dinlen iyice,bol su iç geçmezse bi doktora git...hemencecik geçer inşallah canım
Su an daha iyiyim agrim hafifledi biraz.tesekkur ederim :)
Daha iyiyim canim devam etse veya artsa arayacaktim doktorumu usutmus bile olabilirim..Daha demin hamilelikteki karin agrilariyla ilgili bi yazida cogu agrinin normal oldugunu buyuyen rahimin damarlari gerdigini ve bizinde bunu agri olarak hissettigimizi yaziyordu...genede ihmale gelmez ama dr.a bi git istersen..umarim bisey yoktur..
amin canım amin, çoook sağol.
canım ishal olduğunu söylemişsin yanlış anlamadıysam. onun sancısı, kasılma sancısı, hepsi beraber sana öyle şiddetli adet sancısı gibi gelmiştir muhtemelen. e biraz da yormuşsun kendini. bunlardır herhalde sebebi. geçer inşallah hemen, geçmiş olsun.
Aynen oyle oldu galiba canim regl gunumdu belkide pek takip edemiyorum benimki 3-4 gun geri atardi her ay.bide cam acik ustumde acik yatiyorum birazda ayakta kalinca sancilandim galiba.tesekkur ederim:)
Benim sipada gostermedi. Anca pipiyi gosterdi anca. Vermek istedigi bi mesajmi vardi acaba :)) siz anca bunu gorursunuz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?