2014 Aralık Anneleri

:)) cook sevindim canim benim yaaa..allah dert veripte derman aratmasin hic kimseye..umarim ve allahtan dilerimki hiic birseye gerek kalmadan iylesir kuzucuk...cok gecmis olsun size

:)) cook sevindim canim benim yaaa..allah dert veripte derman aratmasin hic kimseye..umarim ve allahtan dilerimki hiic birseye gerek kalmadan iylesir kuzucuk...cok gecmis olsun size

Canım çok çok geçmiş olsun... Şükür kötü bir sey yok anladığım kadarıyla.. Neyi var minik oğlunun???

Aynen öyle kilosuna boyuna uykusuna emeklemesine...takacak şey çooook

Canım geçmiş olsun... Kışlık menemen de kolay iş değil ama..yat dinlen iyice,bol su iç geçmezse bi doktora git...hemencecik geçer inşallah canım

Aynen öyle, devam o zaman takmaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım amin, çoook sağol :9
Canım çok çok geçmiş olsun... Şükür kötü bir sey yok anladığım kadarıyla.. Neyi var minik oğlunun???

sorma canım yaaa, öldük perişan olduk iki gündür. bebişimin akciğerlerinde bir parlaklık görmüştü doktor. perşembe kontrole gittiğimizde o alanın büyüdüğünü ve kalbe baskı yaptığını gördü. kromozomlarla ilgili bir bozukluktan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenmek için apar topar amniyosenteze aldı. iki gündür sonucu bekliyordum. eğer kromozomal bir bozukluk olsaydı sebebi dilim söylemeye bile varmıyor ama büyük ihtimalle bebeğimi kaybedecektim çok şükür ki temiz çıktı. şimdi de yakın takiple devam edicez. yine bir sorunumuz var tabii ortada ama en azından çözümsüz değil artık. bu durumlarda bazen hiçbir müdahaleye gerek bile kalmadan kendiliğinden iyileşebiliyormuş doku. inşallah öyle olur kuzucuğumun da ciğerleri

İnşallah canm benm. Rabbım meleklerımızı saglıklı shatlı kucagımıza almayı nasip etsşn inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha demin hamilelikteki karin agrilariyla ilgili bi yazida cogu agrinin normal oldugunu buyuyen rahimin damarlari gerdigini ve bizinde bunu agri olarak hissettigimizi yaziyordu...genede ihmale gelmez ama dr.a bi git istersen..umarim bisey yoktur..

İnşallah canm benm. Rabbım meleklerımızı saglıklı shatlı kucagımıza almayı nasip etsşn inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım amin, çoook sağol.

canım ishal olduğunu söylemişsin yanlış anlamadıysam. onun sancısı, kasılma sancısı, hepsi beraber sana öyle şiddetli adet sancısı gibi gelmiştir muhtemelen. e biraz da yormuşsun kendini. bunlardır herhalde sebebi. geçer inşallah hemen, geçmiş olsun.

Gözünaydin didoscum çok sevindim inş oğlunu sapasağlam kucagina alirsin artik moral bozmak yok

Canım benim çok geçmiş olsun kıyamam o minnaka ben ya...çok şükür kromozomdan değilmiş..inşallah kendiliğinden düzelir minik prensin annesi...dua' yla gelir minik kuzunun şifası inşallah :) kendiliğinden düzeliyormuş bir çok şey bu da öyle olur inşallah

Gozun aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Elinde kanitin var artik erkek olduguna inanirsin herhalde hah bu saatten sonra kaybolmaz o
Cok sevindim canim. Cok sukur kromozomlarla alakali degilmis. Ins Allah kendiliginden gecer de mudahaleye gerek kalmaz.

Canimmmmmmmmmm
Coooookkk sevindim Allahima binlerce sukurler olsunn. Allahim baska acı,keder, üzuntu vermesin.

Cok gecmis olsun kuzummmmm
Silverdin flan sursene. Okdr yaniktan iz kalmaz merak etme yeterki balon olunca patlamamasina dikkat et kendisi kurusun.

Ayy swiftim şimdi gördüm ben de.. Çok geçmiş olsun...nasıl bir lambaymış o...ben de yakmıştım daha evvel saç maşasıyla iz kalmadı canım..kantoron yağı sürmüştüm ondan sür doğal sonuçta inşallah iz kalmaz canım

Son düzenleme:
Gozun aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim. Elinde kanitin var artik erkek olduguna inanirsin herhalde hah bu saatten sonra kaybolmaz o

Evet evet itsek de girmez artık eşime diyorum ikincide X performansı bekliyorum diye bugün :) ama bu şakalarım yüzünden minik erkeğim bana küstü işte 8 haftadır yüzünü göstermiyo.. Girdik dönmüş popoyu, vişne suyu içip tekrar aldı doktor bu defa da secdeye durmuş gibi yatıyor göremedik inatçı çıktı sıpam :)) yarın ona cici almaya çıkacağız belki beni affeder artık

Benim sipada gostermedi. Anca pipiyi gosterdi anca. Vermek istedigi bi mesajmi vardi acaba :)) siz anca bunu gorursunuz :))

Benim sipada gostermedi. bacaklari acip acip pipiyi gosterdi anca. Vermek istedigi bi mesajmi vardi acaba :)) siz anca bunu gorursunuz :))

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

Eklentiler

• $1407609668606.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 58

Benim sipada gostermedi. Anca pipiyi gosterdi anca. Vermek istedigi bi mesajmi vardi acaba :)) siz anca bunu gorursunuz :))

Yok bizimkinin surat gayet netti ilk kız demişti doktor yüzünü de net gösterdi burnu gözü ağzı net görmüştük ..sonraki kontrolde erkek dedi o günden beri yüzünü gören yok sadece pipi ve sırt görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…