Yeni bir şey keşfettim. Sakız çiğnerken, agzım kapalı minik baloncuklar patlattığımda deli gibi tekme atmaya başlıyor. Sakız sesine çok duyarlı gibi geldi bana. Çok komik :) siz de denesenize merak ettim size de olacak mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sakızdan mı bilinmez,bende çğniyorum ağzımda patladıkça bebiş de bana patlatıyo galibaaçok hareketlendi,acep rahatsız mı oluyo oğluşumm :44:
Aaaa bende denicemm bugun hic tepik yemedimevhamlaniyo insan...
Anne olmak ne garip bisey...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar disardan yeni geldim bugun itibari ile bebegimin arabasi ve uyku seti disinda herseyini almis bulunuyorum. Ayaklarima kara sular indi ama cok sukur bitti sayilir cok guzel seyler aldik. Bu arada ankda oturanlar baby marchede bircok urunde %50 indirim vardi kiyafetlerde. Onun.disinda ebebek ve babymall dende aldik biseyler.
Daha demin hamilelikteki karin agrilariyla ilgili bi yazida cogu agrinin normal oldugunu buyuyen rahimin damarlari gerdigini ve bizinde bunu agri olarak hissettigimizi yaziyordu...genede ihmale gelmez ama dr.a bi git istersen..umarim bisey yoktur..
Yok bizimkinin surat gayet netti ilk kız demişti doktor yüzünü de net gösterdi burnu gözü ağzı net görmüştük ..sonraki kontrolde erkek dedi o günden beri yüzünü gören yok sadece pipi ve sırt görüyoruz
Sagolasin canim. Daha surmedim bir sey.Cok gecmis olsun kuzummmmm
Silverdin flan sursene. Okdr yaniktan iz kalmaz merak etme yeterki balon olunca patlamamasina dikkat et kendisi kurusun.
Ins Allah kalmaz canim. Kantaron yagi alacaktim unuttum. Yarin acik olursa aktar alirim caprazimda var aktar aslinda ama aceleyle eve girdim girince aklima geldi. Usendim cikmaya daAyy swiftim şimdi gördüm ben de.. Çok geçmiş olsun...nasıl bir lambaymış o...ben de yakmıştım daha evvel saç maşasıyla iz kalmadı canım..kantoron yağı sürmüştüm ondan sür doğal sonuçtainşallah iz kalmaz canım
Affeder annesi affederr.Evet evet itsek de girmez artıkeşime diyorum ikincide X performansı bekliyorum diye bugün :) ama bu şakalarım yüzünden minik erkeğim bana küstü işte 8 haftadır yüzünü göstermiyo.. Girdik dönmüş popoyu, vişne suyu içip tekrar aldı doktor bu defa da secdeye durmuş gibi yatıyor göremedik inatçı çıktı sıpam :)) yarın ona cici almaya çıkacağız belki beni affeder artık
HahaBenim sipada gostermedi. Anca pipiyi gosterdi anca. Vermek istedigi bi mesajmi vardi acaba :)) siz anca bunu gorursunuz :))
Evde falim tarzi sakiz yokmus. Tatlandirilmis draje sakiLardan vardi. Onlarda malum patlamaz ya cok. Ben kipirdasin diye onlari bile patlatmayi basardim. Haha kipir kipir oldu ben patlattikca. Artik kipirdamadiginda hemen bir sakiz at agzina
Neler aldin cnm bnde ankaradayim. Dedigin yerler nerde
Hemen gidip sakiz aliyorum !
Sagolasin canim. Daha surmedim bir sey.
Ins Allah kalmaz canim. Kantaron yagi alacaktim unuttum. Yarin acik olursa aktar alirim caprazimda var aktar aslinda ama aceleyle eve girdim girince aklima geldi. Usendim cikmaya da
Affeder annesi affederr.
Haha
Bitterim canim cok sagol. Senin alintin karismis birde ben karistirmayayim dedim. Allah tan aci falan yok.
Bu arada agrinin hafiflemesine cok sevindim. Farkinda olmadan geceleri usutuyoruZ. Sonra agri cekip endiseleniyoruz. Dikkatli olmamiz lazim.
Babylovemmm gule gule kullanin aldiklarinizi. Foto isteriz bak ona gore. Yay hepsini fotosune cek
hiç güzel değilllllDeneme bir-iki:):)
Yeni görünümde yazmak nasıl oluyor bi bakayım dedimdi:))
Aslında tasarım olarak bende beğenmedim ama daha kolay ve hızlı olmuş. Elbet bunada alışırız :)hiç güzel değilllll
İyi haberlerine sevindim canım. Ayrıca 21 haftalık olmuş canım bu saatten sonra sanmıyorum değişeceğini :) hayırlı olsun kukudaş olduk:merhaba kızlar,
uzun zamandır yorum yazmıyordum ama hemen hemen her gün takip etmeye çalışıyorum sizleri. en son oğluşumuz olacağını paylaşmıştım sizlerle pipidaş olmuştuk bazı arkadaşlarla :) bu hafta pazartesi günü ayrıntılı ultrasona girdik biz de ben zaten tek akciğerim olduğu için perinatolojide takip ediliyorum dolayısıyla ayrıntılıyı da yine kendi doktorum yaptı ve sağolsun 5 dk.da bitirdi sadece her şey normal görünüyor gayet sağlıklı dedi başka da bir açıklama yapmadı haa bir de her ihtimale karşı fetal eko ya gönderdi bebeğin kalp ekosunu görmek için eylül de gidicez onun için neyse bir problem olmadığını duyduğuma şükrettim tabii cinsiyeti tekrar doğrulatmak istedik ama pozisyon vermiyor göremiyorum dedi doktor, en son erkek dediğinde de 21.haftadan sonra daha kesin söyleriz şu an için erkeğe benziyor demişti ben de o yüzden tekrarlatmak istemiştim. Neyse benim meraklarım açısından biraz verimsiz bir muayene olunca bir doktora daha gitmek istedim ve celal bayar üniv.de kadın doğum doktoru olan uzaktan kuzenim var onu aradım cuma günü de ona gittik tekrar gördüm bebeğimi :) cinsiyeti bir de ona sordum daha doğrusu doğrulatmak istedim ama kuzenim baktı baktı ve ben pipi göremiyorum bu bebiş kız dedi, biz inanamadık tabii sonra teyit ettirmek için başka bir doktor daha çağırdı ve o da baktı ve kız dedi kahve çekirdeği gibi belli oluyo kukusu dediler :) göbek kordonunu pipi sandılar muhtemelen 15+6 daydık kendi doktorumuz erkek dediğinde kız olduğunu da 21+3 de öğrendik bi daha bi daha sordum emin misiniz diye ona göre kıyafet alıcaz artık dedim kesin kız bebek istediğinizi alabilirsiniz dedi kuzenim ama hala şok içindeyim kızlar tekrar bir süpriz yapar mı bizim bebiş ne dersiniz???
ayy kızmış demek :) tekrar hayırlı olsun..Bu saatten sonra değişmez artık..merhaba kızlar,
uzun zamandır yorum yazmıyordum ama hemen hemen her gün takip etmeye çalışıyorum sizleri. en son oğluşumuz olacağını paylaşmıştım sizlerle pipidaş olmuştuk bazı arkadaşlarla :) bu hafta pazartesi günü ayrıntılı ultrasona girdik biz de ben zaten tek akciğerim olduğu için perinatolojide takip ediliyorum dolayısıyla ayrıntılıyı da yine kendi doktorum yaptı ve sağolsun 5 dk.da bitirdi sadece her şey normal görünüyor gayet sağlıklı dedi başka da bir açıklama yapmadı haa bir de her ihtimale karşı fetal eko ya gönderdi bebeğin kalp ekosunu görmek için eylül de gidicez onun için neyse bir problem olmadığını duyduğuma şükrettim tabii cinsiyeti tekrar doğrulatmak istedik ama pozisyon vermiyor göremiyorum dedi doktor, en son erkek dediğinde de 21.haftadan sonra daha kesin söyleriz şu an için erkeğe benziyor demişti ben de o yüzden tekrarlatmak istemiştim. Neyse benim meraklarım açısından biraz verimsiz bir muayene olunca bir doktora daha gitmek istedim ve celal bayar üniv.de kadın doğum doktoru olan uzaktan kuzenim var onu aradım cuma günü de ona gittik tekrar gördüm bebeğimi :) cinsiyeti bir de ona sordum daha doğrusu doğrulatmak istedim ama kuzenim baktı baktı ve ben pipi göremiyorum bu bebiş kız dedi, biz inanamadık tabii sonra teyit ettirmek için başka bir doktor daha çağırdı ve o da baktı ve kız dedi kahve çekirdeği gibi belli oluyo kukusu dediler :) göbek kordonunu pipi sandılar muhtemelen 15+6 daydık kendi doktorumuz erkek dediğinde kız olduğunu da 21+3 de öğrendik bi daha bi daha sordum emin misiniz diye ona göre kıyafet alıcaz artık dedim kesin kız bebek istediğinizi alabilirsiniz dedi kuzenim ama hala şok içindeyim kızlar tekrar bir süpriz yapar mı bizim bebiş ne dersiniz???
ben de..Deneme bir-iki:):)
Yeni görünümde yazmak nasıl oluyor bi bakayım dedimdi:))
Ayrıntılıda sorun çıkmamasına sevindim. Demek sizin erkek bebiş kızmış :):) Hayırlı olsun canım kızın.merhaba kızlar,
Tasarım olarak ta beğenmedim. Kullanış olarak ta hiç kolay değil neresi kolay kızım ya.. Gelen alıntılanmış mesajları bile silmeyi beceremedim.Aslında tasarım olarak bende beğenmedim ama daha kolay ve hızlı olmuş. Elbet bunada alışırız :)
İyi haberlerine sevindim canım. Ayrıca 21 haftalık olmuş canım bu saatten sonra sanmıyorum değişeceğini :) hayırlı olsun kukudaş olduk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?