Maş Allah size. Amin canım inş Allah sağlıkla alırız kucağımıza :)mutlu günler anneler nasılsınız forumun yeni yüzü hayırlı olsun ben işyerinde fazla giremeyince ancak izlemek ve okumakla yetiniyorum bizde 22 haftalık olduk inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla huzurla kucağımıza alırız
Aslında tasarım olarak bende beğenmedim ama daha kolay ve hızlı olmuş. Elbet bunada alışırız :)
Bu arada herkese günaydın. Pazar günü kimseler uğramamış herhalde buraya :):)
Bu arada bizim mendil sallayarak ağlayan, bebişlerimize nazar değmesin diye koyduğumuz boncuğumuz falan nerde
Hiç sevmedim valla. Ben eski simgeleri mi istiyorum (eski ağlama ikonu)günaydınn canım,aynen onlar hiç yok,yüz ifadeleri sayılmayacak kadar az hihhh
evett yaaa başka bi yerde gibi hissettim kendimi ben yaHiç sevmedim valla. Ben eski simgeleri mi istiyorum (eski ağlama ikonu)
Aynen bende şoktayım resmen. En son cumartesi gecesi telden girdim. Bu sabah girince formun başlığına tekrar baktım yanlış mı girdim diye :) Alıntılanan mesajlar bildirim olarak geliyor ya onları bile silemedim. Öyle birikip kalacak mı?telefondan bağlanamadım haftasonu bu sabah girebildim amanınki ne olmuş buralara yaa alışana kadar çok zaman geçeceğe benziyoo bu ne yaa
bilmem bende silemedim onlarıAynen bende şoktayım resmen. En son cumartesi gecesi telden girdim. Bu sabah girince formun başlığına tekrar baktım yanlış mı girdim diye :) Alıntılanan mesajlar bildirim olarak geliyor ya onları bile silemedim. Öyle birikip kalacak mı?
Valla canım konuşmayı terket deyip kaldırdım ama bakalım ne olacak. Göreceğiz.bilmem bende silemedim onları
belkide gelen kuusu msjı olarak değilde hani bildirim gibi şu satte şunu yazdınız diye bilgi amaçlı bişi de olabilir bekleyip görücess bakalımm nasılsınız bu arada uzak kaldık yaff bebiş haberlerindenValla canım konuşmayı terket deyip kaldırdım ama bakalım ne olacak. Göreceğiz.
Aynen bildirim olarak geliyor mesaj olarak değil. Mesaj kutusunda olanlarda Cumartesiden kalanlarmış şimdi farkettim. Öğreneceğiz.belkide gelen kuusu msjı olarak değilde hani bildirim gibi şu satte şunu yazdınız diye bilgi amaçlı bişi de olabilir bekleyip görücess bakalımm nasılsınız bu arada uzak kaldık yaff bebiş haberlerinden
Hiç sevmedim valla. Ben eski simgeleri mi istiyorum (eski ağlama ikonu)
ya benimki çok hareketli doktora gittiğim günde (geçen hafta perşembe günü) doktor bile şaşırmıştı bu nasıl hareketlilik vay sizin halinize diyee birden başladı tekmeler hareketler ama bazen o kadar yoruyo ki beni azcık dur oğluşum diyorum inanki sağlık ocağındaki ebe bile 15dk bizimle uğraştı kalp atışını dinleyene kadar o buluyo benim sıpa kaçıyo eyvah eyvah diyo bu kadar hareketli bebiş uzun zamandan beri denk gelmemiştim diyoo bide bu sabah ne farkettim tayt giydim üzerime gömleğimi arkamı döndüm aynaya bakıyorum amanın benim popo kalkmış selülitler azalmış fitleşmişim gözlerime inanamadımm bol su içmek tenmi düzenli beslenmektenmi ne ama çokk mutlu oldummm sabah sabahhAynen bildirim olarak geliyor mesaj olarak değil. Mesaj kutusunda olanlarda Cumartesiden kalanlarmış şimdi farkettim. Öğreneceğiz.
Biz iyiyiz çok şükür. Dün gece baya sert tekmeler attı. Eşimi çağırdım elini koydu durdu çekti başladı. EŞimde biz şimdiden bununla anlaşamıyoruz dedi kızdı :):)
kesinlikleçok karışık,yenileneceği yere eskiye dönmüş gibi..
protesto mu etsek ne yapsak aceppkesinlikle
protesto mu etsek ne yapsak acepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?