pöffff,öle yapıcaz artıkkksanmam mecburen alışcaz artık
günaydın canımmm,geçmiş olsun yaa ucuz atlaşmışsın...çok ağrırsa doktoruna danış da kullan ilaçları.buz falan koydun mu ayağınaGünaydın kızlar,
2 günde her şey çok değişmiş bu ne böyle :)
kızlar dün merdivenlerden düştüm, ayağım mı burkuldu ne oldu anlamadım 5-6 merdiven kaydım. belim, karnım falan değmedi çok şükür ama bacağım ve bileğim çok ağrıyor. doktor şiddetli ağrın olmadığı sürece ağrı kesici krem, losyon tarzı şeyler kullanma demişti. ne yapabilirim ki bunun dışında?
Aynen canım ya :)çok karışık,yenileneceği yere eskiye dönmüş gibi..
Valla ne nerede biz de açıklama bekliyoruz :) Senin pro üyeliği hallederler büyük ihtimalle . Üstüne yatmazlar :)Benim pro üyeliğim vardı, ne oldu şimdi o üyeliğim...
Yazı tipi de değişikti haliyle pro üyesi olduğum için ama burda görünürde bişi yok..
Kazen bi açıklama yapıver artıkın ya
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. İyi bari bebişe bir şey olmamış. İnş Allah ağrın olmaz da o kremleri kullanmak zorunda kalmazsın. Yat dinlen bol bol. Birde zeytin yağı sür bileğine falan da. Ov , masaj yaptır. Allah korumuş canım ya.Günaydın kızlar,
2 günde her şey çok değişmiş bu ne böyle :)
kızlar dün merdivenlerden düştüm, ayağım mı burkuldu ne oldu anlamadım 5-6 merdiven kaydım. belim, karnım falan değmedi çok şükür ama bacağım ve bileğim çok ağrıyor. doktor şiddetli ağrın olmadığı sürece ağrı kesici krem, losyon tarzı şeyler kullanma demişti. ne yapabilirim ki bunun dışında?
benimde hep hata veriyo her yazmamdaO kadar yazdım hata verdi. Ne olur ne olmaz diye kopyasını aldım. Geri döndüm bir de baktım yayınlamış. Ne alaka şimdi puffff
Ayy valla ne iş anlamadım. En çok smileylerimiz gitmiş ona üzüldümbenimde hep hata veriyo her yazmamda
Ayy ne güzelll.Artistik pozlar vermiş size :) İnş Allah doktorunuzla da hep böyle gider. Nasıl özlüyoruz biz bu bebişleri yaa... DEvamlı görmek istiyoruz resmen. Valla kocamla sevgiliyken bile görüşmeye giderken bu kadar heycanlanmazdım. Bebiş aşkı bambaşkaymış. Haha.Günaydın herkese annişler :)
Biz haftasonu oğluşumu görmeye gittikİçim rahatladı çok şükür. Bize gülümseyerek poz verdi minik sıpam:)) annesiyle babasının onu izlediğini anladı herhalde o yüzden güzel bir poz vereyim dedi:)) bir yandan da edepsiz oğlum pipisini eliyle tutmaya çalışıyodu öyle de bir pozunu verdi doktorumuz 25inde ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. Yeni doktorumuz da çok ilgiliydi ben çok sevdim inşallah hep böyle devam eder
Canım her bebiş farklıdır. Birde karın yağı fazla ise hissetmek daha zormuş. Ben zayıftım 16+4 te ilk hareketlerini hissetmeye başladım. Birde gün güne tutmuyor. Bazen kıpır kıpır bazen çok sessiz de olabiliyorlar ki.biz 22 haftalığız bizimki fazla mı hareket etmiyor ben mi hissedemiyorum bilmiyorum ama sadece yatarken hissediyorum arada gündüzleri seyirme şeklinde
buda beni üzüyor normal mi acaba arkadaşlar?
Ayy valla ne iş anlamadım. En çok smileylerimiz gitmiş ona üzüldüm
Evet çok özlüyorum. Hatta eşime diyorum biz de ve bir ultrason cihazı alalım ben bebişime bakayım her gün diyorum:) çok bambaşka bir şey onun sevgisi. Allah isteyen herkese nasip etsin:)Ayy ne güzelll.Artistik pozlar vermiş size :) İnş Allah doktorunuzla da hep böyle gider. Nasıl özlüyoruz biz bu bebişleri yaa... DEvamlı görmek istiyoruz resmen. Valla kocamla sevgiliyken bile görüşmeye giderken bu kadar heycanlanmazdım. Bebiş aşkı bambaşkaymış. Haha.
Evet çok özlüyorum. Hatta eşime diyorum biz de ve bir ultrason cihazı alalım ben bebişime bakayım her gün diyorum:) çok bambaşka bir şey onun sevgisi. Allah isteyen herkese nasip etsin:)Ayy ne güzelll.Artistik pozlar vermiş size :) İnş Allah doktorunuzla da hep böyle gider. Nasıl özlüyoruz biz bu bebişleri yaa... DEvamlı görmek istiyoruz resmen. Valla kocamla sevgiliyken bile görüşmeye giderken bu kadar heycanlanmazdım. Bebiş aşkı bambaşkaymış. Haha.
günaydın canımmm,geçmiş olsun yaa ucuz atlaşmışsın...çok ağrırsa doktoruna danış da kullan ilaçları.buz falan koydun mu ayağına
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. İyi bari bebişe bir şey olmamış. İnş Allah ağrın olmaz da o kremleri kullanmak zorunda kalmazsın. Yat dinlen bol bol. Birde zeytin yağı sür bileğine falan da. Ov , masaj yaptır. Allah korumuş canım ya.
evet,doktor sana yapabileceklerini söyler. geçer inşallahçok saol canım. buz koymadım işte ilk anda çok ağrı hissetmedim sadece bileğim ağrıdı biraz, o yüzden önemsemedim ama keşke koysaydımbugün ayrıntılı için doktora gideceğiz, ona sorarım artık.
çok teşekkürler cevabınız için ben normalde de paniktim de hamilelikte beni panik biri haline getirdi :)Canım her bebiş farklıdır. Birde karın yağı fazla ise hissetmek daha zormuş. Ben zayıftım 16+4 te ilk hareketlerini hissetmeye başladım. Birde gün güne tutmuyor. Bazen kıpır kıpır bazen çok sessiz de olabiliyorlar ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?