Gecmis olsun canim..ilk gebeligimde son ay bilegimi burkmustum..agladim dakikalarca..rontgenede giremem diye..halam kirik cikik uzmanidir..sicaksu sabunla legende masajla ovaladi itti cekti biseyler yapti..eskisinden iyi kalkmistimçok saol canım. buz koymadım işte ilk anda çok ağrı hissetmedim sadece bileğim ağrıdı biraz, o yüzden önemsemedim ama keşke koysaydımbugün ayrıntılı için doktora gideceğiz, ona sorarım artık.
.
Evet çok özlüyorum. Hatta eşime diyorum biz de ve bir ultrason cihazı alalım ben bebişime bakayım her gün diyorum:) çok bambaşka bir şey onun sevgisi. Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Ahh canım ya vallahi Allah korumuş. Ya elini koymasaydın. Düşünmesi bile kötü. Sıcaklamasına anlamamışsındır. Şimdi çıkar acısı. Burkulmalara zeytini çekirdeği ile dövüp bağlamakta iyi geliyor. Artık kocakarılar ne dediyse hepsini yap. İlaçsız atlatmaya bak. Yok olmuyorsa doktorun zaten zararı dokunmayacak ilaçlar verir. İnş allah çok kısa sürede atlatırsın.çok saol canım. buz koymadım işte ilk anda çok ağrı hissetmedim sadece bileğim ağrıdı biraz, o yüzden önemsemedim ama keşke koysaydımbugün ayrıntılı için doktora gideceğiz, ona sorarım artık.
Hiç sorma canım, Allah korusun elimi destek yapmasaydım belim merdivenin sivri yerine gelecekti. etrafımıza insanlar toplandı, çok gerildim o yüzden iyiyim iyiyim diyip kalktım hemen üstüne de yürüdüm. apartmanın da asansörü arızalanmış 4 kat da merdiven çıktım o halimle. eve gelince hissetmeye başladım ağrıyı çok kötü oldum. yatınca geçer dedim ama daha çok ağrıyor şimdi
anneme gidip zeytinyağıyla masaj yaptırayım iyi gelir inş, saol canım.
Rica ederim canım ne demek. Panik olmayan insan bile panik olur bu hamişlikte :) Annelik bu annelik haha :)çok teşekkürler cevabınız için ben normalde de paniktim de hamilelikte beni panik biri haline getirdi :)
Evrim geçirmiş evrim.günaydın kızlar sayfaya daha yeni giriyorum ne olmuş bu sayfaya ya :))
Aynen canım teldeki fotoyu paylaşmak için oradan gireyim dedim. Aynen kalmış. Kazen de açıklama yapmış yeni sisteme geçiş dolayısıyla sadece okunabilir diye. ama okunamıyor bile. Cumartesi de kalmış. Puuufff hiç hoş olmadı hiçççtelden göremiyorum ki uygulama eski sistemde kalmış buras da pek iyi sayılmaz aman sevmedim ben
canım sıkıldı yaa uzun uzun alıntılı yazılarımızz gitti gitti gittiEvrim geçirmiş evrim.
Günaydın canım.
Ben size bebişime yaptığım keçe ördek oyuncağı gösterecektim ki Ağlama ikonu
Yok canım bir yere gitmedi. Geçmiş te duruyor. Çoklu alıntı yine yapılıyor yapılmıyor değil.canım sıkıldı yaa uzun uzun alıntılı yazılarımızz gitti gitti gittialışmak çok uzun sürecek
Telden giremedim işte. Teldeki resmi mail atıp pc ye yolladım. Çok uğraştırıcı oluyor böyle diğer türlü telden atıverirdim resmi hııı.aaa göster bakalım gösterilebiliyor mu onu da bilmiyorum ya
Günaydın :) Maşallah sıpaya :))Günaydın herkese annişler :)
Biz haftasonu oğluşumu görmeye gittikİçim rahatladı çok şükür. Bize gülümseyerek poz verdi minik sıpam:)) annesiyle babasının onu izlediğini anladı herhalde o yüzden güzel bir poz vereyim dedi:)) bir yandan da edepsiz oğlum pipisini eliyle tutmaya çalışıyodu öyle de bir pozunu verdi doktorumuz 25inde ayrıntılı ultrason için de randevu aldık. Yeni doktorumuz da çok ilgiliydi ben çok sevdim inşallah hep böyle devam eder
Allah'tan birşey olmamış.. Geçmiş olsun..Günaydın kızlar,
2 günde her şey çok değişmiş bu ne böyle :)
kızlar dün merdivenlerden düştüm, ayağım mı burkuldu ne oldu anlamadım 5-6 merdiven kaydım. belim, karnım falan değmedi çok şükür ama bacağım ve bileğim çok ağrıyor. doktor şiddetli ağrın olmadığı sürece ağrı kesici krem, losyon tarzı şeyler kullanma demişti. ne yapabilirim ki bunun dışında?
Telden giremedim işte. Teldeki resmi mail atıp pc ye yolladım. Çok uğraştırıcı oluyor böyle diğer türlü telden atıverirdim resmi hııı.
Bak koyuyorum netten kalıbını bulup yaptım. Bu arada resim yüklemek çok kolaylaşmış. Haberiniz ola :) Tek sevdiğim yönü bu oldu. Eki Görüntüle 1215353
Sağolasın canım.çok tatlı eline sağlık
Neden yapamıyordun ki.forumun bu halini sevdim şöyle ki önceki halinde ben yorum yapamıyordum
hiç anlayamadım 1 tane yapabiliyorsam başka yapamıyordum sistemdendi sanırım bu haline yapabiliyorumNeden yapamıyordun ki.
aaa çok ilginç. Biz çatır çatır yazıyorduk. Bize de bu hata veriyor.hiç anlayamadım 1 tane yapabiliyorsam başka yapamıyordum sistemdendi sanırım bu haline yapabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?