2014 Aralık Anneleri

Gecmis olsun canim..ilk gebeligimde son ay bilegimi burkmustum..agladim dakikalarca..rontgenede giremem diye..halam kirik cikik uzmanidir..sicaksu sabunla legende masajla ovaladi itti cekti biseyler yapti..eskisinden iyi kalkmistim
Umarim seninkide onemsiz bir burkmadir..dr.una gorun acin dinmezse

Evet çok özlüyorum. Hatta eşime diyorum biz de ve bir ultrason cihazı alalım ben bebişime bakayım her gün diyorum:) çok bambaşka bir şey onun sevgisi. Allah isteyen herkese nasip etsin:)

Biz eve ondan alsak uyurken bile karnımıza aleti koyar uyuruz haha. Amin canım kimseye eksikliğini yaşatmasın.
Ahh canım ya vallahi Allah korumuş. Ya elini koymasaydın. Düşünmesi bile kötü. Sıcaklamasına anlamamışsındır. Şimdi çıkar acısı. Burkulmalara zeytini çekirdeği ile dövüp bağlamakta iyi geliyor. Artık kocakarılar ne dediyse hepsini yap. İlaçsız atlatmaya bak. Yok olmuyorsa doktorun zaten zararı dokunmayacak ilaçlar verir. İnş allah çok kısa sürede atlatırsın.

çok teşekkürler cevabınız için ben normalde de paniktim de hamilelikte beni panik biri haline getirdi :)
Rica ederim canım ne demek. Panik olmayan insan bile panik olur bu hamişlikte :) Annelik bu annelik haha :)
Eşim sürekli abartma aşkım diye dolanıyor bende ki cevap sürekli aynı Anneyim be anne sen ne anlarsın. Bende babayım diyor. Benim ki içgüdüsel senin ki sonradan kazanılıyor hııııı ...

telden göremiyorum ki uygulama eski sistemde kalmış buras da pek iyi sayılmaz aman sevmedim ben

telden göremiyorum ki uygulama eski sistemde kalmış buras da pek iyi sayılmaz aman sevmedim ben
Aynen canım teldeki fotoyu paylaşmak için oradan gireyim dedim. Aynen kalmış. Kazen de açıklama yapmış yeni sisteme geçiş dolayısıyla sadece okunabilir diye. ama okunamıyor bile. Cumartesi de kalmış. Puuufff hiç hoş olmadı hiççç

kızlar ben bu sayfa olayından dolayı takip edemiyorummm yazılanalrı tıkladığım her yeni sayfa da başka bir pencere de açılyorr.. dün eşimde bilgisayara bişeler yapıyordu disk birleştirme vs ondan mı ne virüs de mi girdi ne her tıklamaya yeni yeni sayfalar açılırmı alttarafı geçmiş sayfayı okumak istiyordumm uffffffff değişimi severim ama bu pek kullanışlı gelemdi banaa.. haydi iyi sohbetler ben çıkar

Ben size bebişime yaptığım keçe ördek oyuncağı gösterecektim ki Ağlama ikonu

aaa göster bakalım gösterilebiliyor mu onu da bilmiyorum ya
Telden giremedim işte. Teldeki resmi mail atıp pc ye yolladım. Çok uğraştırıcı oluyor böyle diğer türlü telden atıverirdim resmi hııı.
Bak koyuyorum netten kalıbını bulup yaptım. Bu arada resim yüklemek çok kolaylaşmış. Haberiniz ola :) Tek sevdiğim yönü bu oldu.

Günaydın :) Maşallah sıpaya :))
Allah'tan birşey olmamış.. Geçmiş olsun..

çok tatlı eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…