- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
çokk şekerrrrrrrrrTelden giremedim işte. Teldeki resmi mail atıp pc ye yolladım. Çok uğraştırıcı oluyor böyle diğer türlü telden atıverirdim resmi hııı.
Bak koyuyorum netten kalıbını bulup yaptım. Bu arada resim yüklemek çok kolaylaşmış. Haberiniz ola :) Tek sevdiğim yönü bu oldu. Eki Görüntüle 1215353
Bizde bizde. Baksana kimler var kimler yok onu bile göremiyoruz.ben sevmedimmmm bu halini formun
Sağol canım. Rafa koydum oturma odama bakıp bakıp duruyorum. Arada seviyorum haha.çokk şekerrrrrrrrr
ben sevmedimmmm bu halini formun
BENDE YAPABİLMEYİ ÇOK İSTERDİMMMMMBizde bizde. Baksana kimler var kimler yok onu bile göremiyoruz.
Sağol canım. Rafa koydum oturma odama bakıp bakıp duruyorum. Arada seviyorum haha.
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIMMMMMmerhaba anneleer biz bugün detaylı ultrasona gireceğz oğlumla inşallah her şey yolundadır :) bu arada forumun yeni haline alışamadm önce mesaj yaz diyo :) bende ha bire cevapla ya basıyorum hiç farketmedim yazılacak yerii
Bende hata vermiyor artık. Biz alıştık herhalde bir birimize :)sevmeye çalışamıyorum bileee,yorum bile yapasım gelmiyo,her hata verişinde...
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Önümüzdeki bir kaç günün konusu yeni kk sistemi :)merhaba anneleer biz bugün detaylı ultrasona gireceğz oğlumla inşallah her şey yolundadır :) bu arada forumun yeni haline alışamadm önce mesaj yaz diyo :) bende ha bire cevapla ya basıyorum hiç farketmedim yazılacak yerii
Çok basit aslında. Kalıptaki parçalardan keçe kesip, kenarlarını dikiyorsun. Ufak boşluğundan elyaf dolduruyorsun. Çok zevkli hemde. Daha basit parçalar ile başlayabilirsin. Bu benim için de ilkti biraz uğraştırıcı oldu. Zaten makinede dikmeye çalıştım çok muntazam olmadı ama idare eder. Ben çok sevdim :)BENDE YAPABİLMEYİ ÇOK İSTERDİMMMMM
bende de hata vermemesini bekliyorum artıkkBende hata vermiyor artık. Biz alıştık herhalde bir birimize :)
Amin İnşallah bu sefer korkuyla gidiyorum bakalım..İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIMMMMM
amin inşallah çok sağol canımBende hata vermiyor artık. Biz alıştık herhalde bir birimize :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Önümüzdeki bir kaç günün konusu yeni kk sistemi :)
Çok basit aslında. Kalıptaki parçalardan keçe kesip, kenarlarını dikiyorsun. Ufak boşluğundan elyaf dolduruyorsun. Çok zevkli hemde. Daha basit parçalar ile başlayabilirsin. Bu benim için de ilkti biraz uğraştırıcı oldu. Zaten makinede dikmeye çalıştım çok muntazam olmadı ama idare eder. Ben çok sevdim :)
Gecmis olsun canim..ilk gebeligimde son ay bilegimi burkmustum..agladim dakikalarca..rontgenede giremem diye..halam kirik cikik uzmanidir..sicaksu sabunla legende masajla ovaladi itti cekti biseyler yapti..eskisinden iyi kalkmistim
Umarim seninkide onemsiz bir burkmadir..dr.una gorun acin dinmezse
Ahh canım ya vallahi Allah korumuş. Ya elini koymasaydın. Düşünmesi bile kötü. Sıcaklamasına anlamamışsındır. Şimdi çıkar acısı. Burkulmalara zeytini çekirdeği ile dövüp bağlamakta iyi geliyor. Artık kocakarılar ne dediyse hepsini yap. İlaçsız atlatmaya bak. Yok olmuyorsa doktorun zaten zararı dokunmayacak ilaçlar verir. İnş allah çok kısa sürede atlatırsın.
Allah'tan birşey olmamış.. Geçmiş olsun..
Canım ben ayrı sayfalardan da alıntıladım az önce. Cevapla cevapla dedim sonra diğer sayfaya geçtim tekrar cevapla dedim. Alt alta alıntılamıştı hepsini. Sende neden olmadı ki ?evet canım çok şükür bir şey olmadı, çok saol.
bu arada farklı sayfalardan alıntı yapamıyorum kızlar ya, her sayfaya ayrı ayrı cevap yazmam gerekiyor. nasıl yapıldığını bilen varsa söyleyebilir mi? zorlaşmış sanki her şey :/
Sirkeli su ile taharetlen tüm mikrobu kırıyor.kızlar bir sorum olacak vajinal kaşıntım var ancak mantar belirtileri yok yani o kesik gibi akıntı koku yanma falan ara ara kaşıntım var ne yapmam gerek
çok sağol canımSirkeli su ile taharetlen tüm mikrobu kırıyor.
Amin canım. İnş Allah.Kızlar merhaba, bende 19+3 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse Aralıkta sezeryanla doğum olacak,İnşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi... Amin...
amin inşallah canım...sezeryan zor ama bebişlerimiz için mecburen katlanıcaz....Kızlar merhaba, bende 19+3 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse Aralıkta sezeryanla doğum olacak,İnşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi... Amin...
CANIM HAVALAR SICAK YA ONDANDIR ÇOK HAFİF MANTAR OLABİLİR DOKTORA DANIŞIP KREM KULLANABİLİRSİNkızlar bir sorum olacak vajinal kaşıntım var ancak mantar belirtileri yok yani o kesik gibi akıntı koku yanma falan ara ara kaşıntım var ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?