2014 Aralık Anneleri

çokk şekerrrrrrrrr

merhaba anneleer biz bugün detaylı ultrasona gireceğz oğlumla inşallah her şey yolundadır :) bu arada forumun yeni haline alışamadm önce mesaj yaz diyo :) bende ha bire cevapla ya basıyorum hiç farketmedim yazılacak yerii

İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN CANIMMMMM

sevmeye çalışamıyorum bileee,yorum bile yapasım gelmiyo,her hata verişinde...
Bende hata vermiyor artık. Biz alıştık herhalde bir birimize :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Önümüzdeki bir kaç günün konusu yeni kk sistemi :)
BENDE YAPABİLMEYİ ÇOK İSTERDİMMMMM
Çok basit aslında. Kalıptaki parçalardan keçe kesip, kenarlarını dikiyorsun. Ufak boşluğundan elyaf dolduruyorsun. Çok zevkli hemde. Daha basit parçalar ile başlayabilirsin. Bu benim için de ilkti biraz uğraştırıcı oldu. Zaten makinede dikmeye çalıştım çok muntazam olmadı ama idare eder. Ben çok sevdim :)

amin inşallah çok sağol canım

ne varsa eski usullerde var zaten, alternatif tıp tek çaremiz. saol canım benim, bu tavsiyeyi de dikkate alacağım.

bir de yağlı hamur mu ne koyuyorlarmış, annem söyleyince itiraz ettim ayağıma hamur koymam ben diye ama yapacak bir şey yok, ilaçtan iyidir herhalde çok saol canım, inşallah.

Allah'tan birşey olmamış.. Geçmiş olsun..

evet canım çok şükür bir şey olmadı, çok saol.

bu arada farklı sayfalardan alıntı yapamıyorum kızlar ya, her sayfaya ayrı ayrı cevap yazmam gerekiyor. nasıl yapıldığını bilen varsa söyleyebilir mi? zorlaşmış sanki her şey :/

kızlar bir sorum olacak vajinal kaşıntım var ancak mantar belirtileri yok yani o kesik gibi akıntı koku yanma falan ara ara kaşıntım var ne yapmam gerek

Canım ben ayrı sayfalardan da alıntıladım az önce. Cevapla cevapla dedim sonra diğer sayfaya geçtim tekrar cevapla dedim. Alt alta alıntılamıştı hepsini. Sende neden olmadı ki ?
kızlar bir sorum olacak vajinal kaşıntım var ancak mantar belirtileri yok yani o kesik gibi akıntı koku yanma falan ara ara kaşıntım var ne yapmam gerek
Sirkeli su ile taharetlen tüm mikrobu kırıyor.

Kızlar merhaba, bende 19+3 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse Aralıkta sezeryanla doğum olacak,İnşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi... Amin...

Kızlar merhaba, bende 19+3 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse Aralıkta sezeryanla doğum olacak,İnşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi... Amin...
amin inşallah canım...sezeryan zor ama bebişlerimiz için mecburen katlanıcaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…