- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
HERŞEY KUZUCUKLAR İÇİN DOKTOR İYİYSE SEZERYANDA SIKINTISIZ ATLATILIYO BEN 2 GÜNDE KENSİ İŞİMİ YAPAR OLMUŞTUM SADECE YATINCA KALKMAK EZİYETTİamin inşallah canım...sezeryan zor ama bebişlerimiz için mecburen katlanıcaz....
teşekkürler canım danışayım dr umaCANIM HAVALAR SICAK YA ONDANDIR ÇOK HAFİF MANTAR OLABİLİR DOKTORA DANIŞIP KREM KULLANABİLİRSİN
Merhaba. İnşallah sağlıkla alırız, aminn.Kızlar merhaba, bende 19+3 günlük hamileyim, Allah kısmet ederse Aralıkta sezeryanla doğum olacak,İnşallah Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder bebişlerimizi... Amin...
benim önceki gebeliğim de sezaryendi ancak ben kendimi çok uzun sürede toparladım...benim için o zaman çok sıkıntı olmuştu yani
HERŞEY KUZUCUKLAR İÇİN DOKTOR İYİYSE SEZERYANDA SIKINTISIZ ATLATILIYO BEN 2 GÜNDE KENSİ İŞİMİ YAPAR OLMUŞTUM SADECE YATINCA KALKMAK EZİYETTİ
Çok cicili bicililer var ama kızlara yakışır bizim paşalara pek gitmiyor :) Beğendiğiniz model gayet hoşmuş. Biz de kısmetse bu ay sonu yaptıracağız. Hiç oda almak gibi bir niyetim yoktu benimde. ama burdaki bir arkadaşım kaşcım sayesinde acayip heveslendim. Bütçemize uyarsa yaptıracağız inş Allah.Selam arkadaşlar nasilsiniz bakalim biz dün eşimle oda baktik öylesine bakalim dedik ama neredeyse aliyorduk çok hosumuza giden bir oda bulduk. Biliyorum çok erken ama gezince gördük ki modeller asagi yukari ayni. Ya çok klasik süslü satafatli odalar var ve fiyatlari çok ucuktu 4 binden başlıyordu neredeyse yani en güzelini isteriz yavrularimiz icin tabiki ama bize abartili geldi bir de erkek olduğu için gereksiz bulduk avangard modelleri. Siz neler düşünüyorsunuz hic baktiniz mi mobilya bizim begendigimizin fotosunu atayim fikir verin sizlere de fikir olur belki
Canım ben ayrı sayfalardan da alıntıladım az önce. Cevapla cevapla dedim sonra diğer sayfaya geçtim tekrar cevapla dedim. Alt alta alıntılamıştı hepsini. Sende neden olmadı ki
Selam arkadaşlar nasilsiniz bakalim biz dün eşimle oda baktik öylesine bakalim dedik ama neredeyse aliyorduk çok hosumuza giden bir oda bulduk. Biliyorum çok erken ama gezince gördük ki modeller asagi yukari ayni. Ya çok klasik süslü satafatli odalar var ve fiyatlari çok ucuktu 4 binden başlıyordu neredeyse yani en güzelini isteriz yavrularimiz icin tabiki ama bize abartili geldi bir de erkek olduğu için gereksiz bulduk avangard modelleri. Siz neler düşünüyorsunuz hic baktiniz mi mobilya bizim begendigimizin fotosunu atayim fikir verin sizlere de fikir olur belki
Herhalde sistem oturmadı ya ondandır dediğin gibi. Az önce de hiç girilmiyordu.anlamadım ki ben de canım, aynen dediğin gibi yapıyorum ama bir sonraki sayfaya gidince önceki yaptığım alıntılar görünmüyor. daha yeni sistem oturmadı sanırım ya çok aksaklık var.
Merhaba kizlar aranizda seker yuklemesini bu cumadan once yaptiracak olan var mi? Benimki cuma yapilcak. Ac mi gitmek gerekiyor?
Ogleden sonra randevumEvet aç gitmelisin.
Ogleden sonra randevumnasil durcamki cok acikiorum
ben 15 ağustosta gidicem ama cumaya denk geliyormuşMerhaba kizlar aranizda seker yuklemesini bu cumadan once yaptiracak olan var mi? Benimki cuma yapilcak. Ac mi gitmek gerekiyor?
kimse bir şey söylemeyecek mi???kızlar sizin detaylı ultrasonunuz nasıl geçmişti?? ben geçen hafta cuma günü medical parkta radyoloji bölümünden girdim ama 5-10dk anca sürmüştür bir de sadece 2 boyutlu organlara baktı bana öyle bilgi falan vermedi...renkli de göstermedi sizinkiler nasıldı fikir alabilir miyim?
Ogleden sonra 2 de randevu sabah kactaBen sabaha aldırdım. İstersen telefon aç şeker yüklemesi randevusu diye özellikle belirt, değiştirebilirler.
sabah kacta yersem ogleden sonra 2 ye kadar ac olmus olurum. Belli saati var mi?Ben sabaha aldırdım. İstersen telefon aç şeker yüklemesi randevusu diye özellikle belirt, değiştirebilirler.
kimse bir şey söylemeyecek mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?