kimse bir şey söylemeyecek mi???
Ogleden sonra 2 de randevu sabah kacta
sabah kacta yersem ogleden sonra 2 ye kadar ac olmus olurum. Belli saati var mi?
Benimkide cok ayrintili bakmadi radyolog. Kalbine basina ayak ve kollarina ambiyo sivisina bakti. Cd filanda vermediler. Herseyi normalmis. Renkli ultrasonu doktordan istedim oyle gosterdi.kimse bir şey söylemeyecek mi???
teşekkürler:)Benimkide cok ayrintili bakmadi radyolog. Kalbine basina ayak ve kollarina ambiyo sivisina bakti. Cd filanda vermediler. Herseyi normalmis. Renkli ultrasonu doktordan istedim oyle gosterdi.
canim sevindim begenmene :) bizim oglumuz olacak ben erkek bebislere bembeyaz odadan ziyade krem ceviz renklerini uygun buluyorum :) nerde oturuyorsun bilmiyorum ama biz bunu İstanbul masko mobilyacilar carsisinda gördük caploonba markasinin çok hosumuza gitti fiyati da uygun geldi 2500 TL ye geliyor yatagi uyku seti de icinde. Bizde 4binden 7 bine çok fiyat duyduk çok sasirdik neyseki butcemize uygun birşeyler bulduk sanirim bizde bunu sipariş vereceğiz. Çok gezmedik fiyatların asiriligini görünce gözümüz korktu başka yerlere baksak mi diye düşünüyorum bazen ama bu da içimize sindi ya yakından çok daha güzel görünüyor :)çok güzelmiş canım biz de iki renkli, ceviz ve beyaz yaptıracağız büyük ihtimal. aslında çok da erken değil, odanın siparişini verdin yapıldı geldi diyene kadar 1 ayı buluyor. biz de bu hafta sonu gidip siparişini vermeyi düşünüyoruz ama fiyatlar beni de korkutuyor açıkçası. özelcanda beğendik bebek odası 4500 tl dedi. ben koskoca kendi yatak odamı o fiyata yaptırmıştım yuh yani :) bakalım inşallah ortalama bir şeyler bulabiliriz.
çok sağol:) renkli benim için de çok önemli değil zaten kendi doktorum renkli de bakıyor ama yine de emin olmak istedim...Benimki de çok uzun sürmedi. Renkli görmüştük ama detaylı ultrasonda ne kadar yeri var bilmiyorum. O işin şov kısmı gibi geliyor bana. Ultrason cihazının önemli olduğunu duydum. Bu konuda uzmanlaşmış birinin görmesi de önemli. Her şey yolunda dedi dr, gerisini sormadık nasıl olsa anlamıycaz diye. Zaten sıkıntı olsa dr'un mutlaka belirtirdi.
bekliyorum bak unutmak yokbenim randevum bugün 5te canım, gittikten sonra yazacağım sana söz :)
ayrıntılı ultrasonda 2 boyutlu ile organlar daha net anlaşıldığı için. O şekilde bakıyorlar. 4 boyutlu tamamen anne ve babayı tatmin amaçlı. Görsel şov. Ben 40 dk kadar kaldım ayrıntılıda. Organlara bakacağı zaman 2d geçip baktı. diğer zamanlarda 4 d olarak gördük. Uzman kişi 5-10 dk da organlara bakıp anlar zaten. Bizim kiler biraz şov amaçlı kullanıyorlar ayrıntılıyı :)kızlar sizin detaylı ultrasonunuz nasıl geçmişti?? ben geçen hafta cuma günü medical parkta radyoloji bölümünden girdim ama 5-10dk anca sürmüştür bir de sadece 2 boyutlu organlara baktı bana öyle bilgi falan vermedi...renkli de göstermedi sizinkiler nasıldı fikir alabilir miyim?
Ben 20 sinde gideceğim ama aç olmak gerekiyor. Doktorun ile konuş sabah git. Öğlene kadar hem hamiş hem aç bırakmazlar ya. Mutlaka bir şey söylerler. Ar bir sor canım.Merhaba kizlar aranizda seker yuklemesini bu cumadan once yaptiracak olan var mi? Benimki cuma yapilcak. Ac mi gitmek gerekiyor?
Aradimda onun dedigi bana uymadi sabahtan seker yuklemesi yapilcakmis saat 2 dede muayene olcakmis randevu eesimle gidiyoruz oda yarim gun izin alabiliyor. zaten gec kalkiyorum 11 gibi idare etcem artik napim.ayrıntılı ultrasonda 2 boyutlu ile organlar daha net anlaşıldığı için. O şekilde bakıyorlar. 4 boyutlu tamamen anne ve babayı tatmin amaçlı. Görsel şov. Ben 40 dk kadar kaldım ayrıntılıda. Organlara bakacağı zaman 2d geçip baktı. diğer zamanlarda 4 d olarak gördük. Uzman kişi 5-10 dk da organlara bakıp anlar zaten. Bizim kiler biraz şov amaçlı kullanıyorlar ayrıntılıyı :)
Ben 20 sinde gideceğim ama aç olmak gerekiyor. Doktorun ile konuş sabah git. Öğlene kadar hem hamiş hem aç bırakmazlar ya. Mutlaka bir şey söylerler. Ar bir sor canım.
ESKİ HALİ NE GÜZEDLİ KAÇ KİŞİ OKUYO KONUYO GÖREBİLİYORDUK YAWWWWWYa bu sisteme alisamadim tebessumlerimin hiçbiri cikmamis emir verir gibi soğuk bi mesaj olmuş kusura bakmayin arkadaslar:)
radyolog baktı değil mi? bu arada Rabbim sonunu görmeyi sana da hepimize de nasip eder inşallah:)Kızlar ayrıntılı ultrasonumuza gittik geldik. Her şey yolunda çok şükür doktor çok ilgiliydi parmak boğumlarından kulaklarına kadar her şeyi gösterdi ve yorumladı. Yarım saate yakın durduk ama daha da durabilirdim yani gayet memnundum halimden :)
Hem 2 hem 3 boyutlu gösterdi, fotoğraf ve cd verdi. Ama yani bizim kontrolümüzü yapan doktorumuzun makinesi daha iyi, burada makinenin hiç önemi yokmuş anladığım kadarıyla.
gözün aydınnnKızlar ayrıntılı ultrasonumuza gittik geldik. Her şey yolunda çok şükür doktor çok ilgiliydi parmak boğumlarından kulaklarına kadar her şeyi gösterdi ve yorumladı. Yarım saate yakın durduk ama daha da durabilirdim yani gayet memnundum halimden :)
Hem 2 hem 3 boyutlu gösterdi, fotoğraf ve cd verdi. Ama yani bizim kontrolümüzü yapan doktorumuzun makinesi daha iyi, burada makinenin hiç önemi yokmuş anladığım kadarıyla.
radyolog baktı değil mi? bu arada Rabbim sonunu görmeyi sana da hepimize de nasip eder inşallah:)
gözün aydınnnvala bende gittiğimizin daha iyidir diye düşünmüştüm ayrıntılıda,geçen kendi doktorum ilk defa renkli gösterdi,diğerinden daha iyi ve net gördük oğluşumuzu,birde fotoğraf verdi,resmen ilk fotosu oldu
evet ben çekmeceden çıkartmıyorum,gayet sağlam şekilde duruyolar şimdilk,tabi ne olur ne olmaz hepsinin fotosunu da çekiyorumAminn canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz kuzulara :)
Doktorum bu işte iyi olan bi prof a yönlendirdi canım ona gittik, radyolog değil yine kadın hastalıkları ve doğum doktoru yani.
Saol canım :) sorma ya fotoğraflar cd ler, teknoloji çağı çocukları böyle oluyor :) bu arada aldığımız o fotoğrafları ışığa maruz bırakmamız gekekiyormuş, dosya içinde dolapta çekmecede vs tutmalıymışız silinmemesi için. Aklımızda bulunsun
Aminn canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz kuzulara :)
Doktorum bu işte iyi olan bi prof a yönlendirdi canım ona gittik, radyolog değil yine kadın hastalıkları ve doğum doktoru yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?