- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
ben şeker yüklemesi için cuma günü gidicem nasipse...Rabbim sonunu görmeyi de nasip eder inşallah:) zaten melekleri mizi gördüğümüz zaman her şey unutuluyorVay be meğer herkes yaziyormus ben telefon uygulamasından baktığım için goremiyormusum kızlar ya ben bu kk yi begenmedimmmmsmiley lar da garip olmus ölmüşler sanki bu ne bizde bugün ayrıntılı sonuçlarını kendi doktorumuza götürdük baktı 480 gram olmuş bebek çok şükür büyüyorlar Allah'in izniyle. Bebisleri görenleri tebrik ederim hersey güzel görünüyor. Görmeyenleri de en yakın zamanda Allah kavustursun Iyi bakın yavrulara. Kızlar ben yine heyecandan şeker yüklemesine sormayı unuttum doktora kaçıncı haftada çağrıldıniz?
Ne güzel her şey yolundaymış. Yarım saat değil 24 saat tutsalar çıkarken ama ben daha bebişime bakacaktım deriz :)) Yetmez bize kesinlikle :) Aynen canım makinenin önemi yok. Organlara bakarken 2 boyutluda en sağlıklı görüntüyü alırlarmış. 3 boyutlular tamamen bizi kandırmaca :)Kızlar ayrıntılı ultrasonumuza gittik geldik. Her şey yolunda çok şükür doktor çok ilgiliydi parmak boğumlarından kulaklarına kadar her şeyi gösterdi ve yorumladı. Yarım saate yakın durduk ama daha da durabilirdim yani gayet memnundum halimden :)
Hem 2 hem 3 boyutlu gösterdi, fotoğraf ve cd verdi. Ama yani bizim kontrolümüzü yapan doktorumuzun makinesi daha iyi, burada makinenin hiç önemi yokmuş anladığım kadarıyla.
Günaydın canım. Benim uykular artık gitmeye başladı. Normalde çok düşkündüm ama artık rahat olamıyorum nedense. Kiloları sonra toptan vereceğiz. O yüzden kafama takmıyorum yoksa 8 kilo almış biri olarak gidip atlamam lazım bir yerlerden :))))günaydın anneler nasılsınız bugün
ben bu aralar uykuya meyilliyim durmadan uyumak istiyorum kilolarda aldı başını gitti
Günaydın anneler. Nasılsınız, bebişleriniz nasıl ?
Ne güzel her şey yolundaymış. Yarım saat değil 24 saat tutsalar çıkarken ama ben daha bebişime bakacaktım deriz :)) Yetmez bize kesinlikle :) Aynen canım makinenin önemi yok. Organlara bakarken 2 boyutluda en sağlıklı görüntüyü alırlarmış. 3 boyutlular tamamen bizi kandırmaca :)
Günaydın canım. Benim uykular artık gitmeye başladı. Normalde çok düşkündüm ama artık rahat olamıyorum nedense. Kiloları sonra toptan vereceğiz. O yüzden kafama takmıyorum yoksa 8 kilo almış biri olarak gidip atlamam lazım bir yerlerden :))))
günaydınn:) dert etme boşver bu kilolar meleklerimiz için...inşallah doğumdan sonra veririz...doğum sonrası için ve şimdiki yaşananlar için de topik açıldı duyurulurrgünaydın anneler nasılsınız bugün
ben bu aralar uykuya meyilliyim durmadan uyumak istiyorum kilolarda aldı başını gitti
hayırlısı olsun:) ben öyle bir şey hiç duymadım ve normal gittim...gunaydın hanımlarrr
bu ctesi erken saatlerde renklı ultrasona giricez inşallah..
belli bi açlık durumu olması gerekıyomu?12 saat aç gelınecek vs. gibi..
tecrubelı hatunlar bılgılendırın beni:)
Boşver canım ya. Vereceğiz sonra. Zaten doğumda gidecek bir kısmı. Sonra bebişle uykusuz geceler falan veririz dert etme :)ben 22. haftamda 8 kiloyu gördüm
Günaydın tatlım. Yok aç tok farketmiyor. Ama ben sabah erken saat olduğu için aç gidip yolda çikolata yemiştim. Kıpır kıpır gördük. Tok olunca kıpırdamasıda yavaşlar belki. Senin ki ne zamanlar kıpırdıyor aç mı tok mu ? ona göre git.gunaydın hanımlarrr
Günaydın babylovemmmmm. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Benden fetal eko istemediler. Herkesten istemiyorlar her halde. Bu arada senin kilo durumuna da hayranım. Biz burda 8 k,lolardan bahsediyoruz sen resmen nispet yapar gibi 2 kilo aldım diyorsun hııGünaydin kizlar bizimde bugun ogleden sonra fetal eko randevumuz var, bu arada bugun 24. haftaya girdim kilo olarak 68 ile kalmistim sonra ilk zamanlar 65 e dustum simdi 70 im.
günaydın...ayy evet müzik açınca tam havasında oluyorlargünaydın annelerr :):) dün gece bebeğimin hareketlerini pek hissetmedim diye müzik açtım,kulaklığıda karnıma koydum.bazı müzikde hiç tepki vermedi,bazılarında da tekmeledi beniçok güzeldi yaa, deneyin sizdee
Bu yeni jenerik çok farklı geliyor... Tırsmaya başladım valla. Sakız patlatmaya duyarlı, müzik te seçici olmaya anne karnında başlıyor.. Daha neler duyacağız :))))günaydın annelerr :):) dün gece bebeğimin hareketlerini pek hissetmedim diye müzik açtım,kulaklığıda karnıma koydum.bazı müzikde hiç tepki vermedi,bazılarında da tekmeledi beniçok güzeldi yaa, deneyin sizdee
evet yaa nasıl pat pat vurdu karnımaagünaydın...ayy evet müzik açınca tam havasında oluyorlar
Ne güzel her şey yolundaymış. Yarım saat değil 24 saat tutsalar çıkarken ama ben daha bebişime bakacaktım deriz :)) Yetmez bize kesinlikle :) Aynen canım makinenin önemi yok. Organlara bakarken 2 boyutluda en sağlıklı görüntüyü alırlarmış. 3 boyutlular tamamen bizi kandırmaca :)
gunaydın hanımlarrr
Günaydin kizlar bizimde bugun ogleden sonra fetal eko randevumuz var, bu arada bugun 24. haftaya girdim kilo olarak 68 ile kalmistim sonra ilk zamanlar 65 e dustum simdi 70 im.
klasik müzik dinletiyorum ben tam onlara göre zaten sakin sakinevet yaa nasıl pat pat vurdu karnımaa
hahhahah yandık desen şimdiden doğru olurr, dinlendirici müziklere çok tepki vermedi,galiba net duyamıyo,ama keman sesi falan hemen tekmeler geldiBu yeni jenerik çok farklı geliyor... Tırsmaya başladım valla. Sakız patlatmaya duyarlı, müzik te seçici olmaya anne karnında başlıyor.. Daha neler duyacağız :))))
bende açtım klasik,pek oralı olmadı :):):) farid farjad dinlettim,keman sesinne dayanamadı hehehklasik müzik dinletiyorum ben tam onlara göre zaten sakin sakin
Algıda seçicilik olayına anne karnında el attı bizim veletler haha :))))hahhahah yandık desen şimdiden doğru olurr, dinlendirici müziklere çok tepki vermedi,galiba net duyamıyo,ama keman sesi falan hemen tekmeler geldi
ben de kemanı dinleteyim bakalım bizde ne olacak acababende açtım klasik,pek oralı olmadı :):):) farid farjad dinlettim,keman sesinne dayanamadı heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?