2014 Aralık Anneleri

ben şeker yüklemesi için cuma günü gidicem nasipse...Rabbim sonunu görmeyi de nasip eder inşallah:) zaten melekleri mizi gördüğümüz zaman her şey unutuluyor

kızlarr bu arada doğum sonrası kilolar için ve kalan zaman zarfında her şey için yeni konu açtım...sizi topiğime beklerim:)

günaydın anneler nasılsınız bugün
ben bu aralar uykuya meyilliyim durmadan uyumak istiyorum kilolarda aldı başını gitti

Günaydın anneler. Nasılsınız, bebişleriniz nasıl ?
Ne güzel her şey yolundaymış. Yarım saat değil 24 saat tutsalar çıkarken ama ben daha bebişime bakacaktım deriz :)) Yetmez bize kesinlikle :) Aynen canım makinenin önemi yok. Organlara bakarken 2 boyutluda en sağlıklı görüntüyü alırlarmış. 3 boyutlular tamamen bizi kandırmaca :)
ben bu aralar uykuya meyilliyim durmadan uyumak istiyorum kilolarda aldı başını gitti
Günaydın canım. Benim uykular artık gitmeye başladı. Normalde çok düşkündüm ama artık rahat olamıyorum nedense. Kiloları sonra toptan vereceğiz. O yüzden kafama takmıyorum yoksa 8 kilo almış biri olarak gidip atlamam lazım bir yerlerden :))))

ben 22. haftamda 8 kiloyu gördüm

günaydınn:) dert etme boşver bu kilolar meleklerimiz için...inşallah doğumdan sonra veririz...doğum sonrası için ve şimdiki yaşananlar için de topik açıldı duyurulurr

gunaydın hanımlarrr
bu ctesi erken saatlerde renklı ultrasona giricez inşallah..
belli bi açlık durumu olması gerekıyomu?12 saat aç gelınecek vs. gibi..
tecrubelı hatunlar bılgılendırın beni:)

Günaydin kizlar bizimde bugun ogleden sonra fetal eko randevumuz var, bu arada bugun 24. haftaya girdim kilo olarak 68 ile kalmistim sonra ilk zamanlar 65 e dustum simdi 70 im.

gunaydın hanımlarrr
hayırlısı olsun:) ben öyle bir şey hiç duymadım ve normal gittim...

günaydın annelerr :):) dün gece bebeğimin hareketlerini pek hissetmedim diye müzik açtım,kulaklığıda karnıma koydum.bazı müzikde hiç tepki vermedi,bazılarında da tekmeledi beni çok güzeldi yaa, deneyin sizdee

ben 22. haftamda 8 kiloyu gördüm
Boşver canım ya. Vereceğiz sonra. Zaten doğumda gidecek bir kısmı. Sonra bebişle uykusuz geceler falan veririz dert etme :)
gunaydın hanımlarrr
Günaydın tatlım. Yok aç tok farketmiyor. Ama ben sabah erken saat olduğu için aç gidip yolda çikolata yemiştim. Kıpır kıpır gördük. Tok olunca kıpırdamasıda yavaşlar belki. Senin ki ne zamanlar kıpırdıyor aç mı tok mu ? ona göre git.
Günaydin kizlar bizimde bugun ogleden sonra fetal eko randevumuz var, bu arada bugun 24. haftaya girdim kilo olarak 68 ile kalmistim sonra ilk zamanlar 65 e dustum simdi 70 im.
Günaydın babylovemmmmm. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Benden fetal eko istemediler. Herkesten istemiyorlar her halde. Bu arada senin kilo durumuna da hayranım. Biz burda 8 k,lolardan bahsediyoruz sen resmen nispet yapar gibi 2 kilo aldım diyorsun hıı (

günaydın...ayy evet müzik açınca tam havasında oluyorlar

Bu yeni jenerik çok farklı geliyor... Tırsmaya başladım valla. Sakız patlatmaya duyarlı, müzik te seçici olmaya anne karnında başlıyor.. Daha neler duyacağız :))))

Günaydın kızlar :)

evet canım çok şükür sıkıntımız yok, bundan sonrası da Allah'ın takdiri. ya evet 3 boyutluda öirkin mirkin birşey görünüyor :)

gunaydın hanımlarrr

günaydın canım, yok istediğin gibi gidebilirsin :) bana sadece tuvalet ihtiyacınız varsa giderin dedi yani sıkışık olmamak daha iyi sanırım.

günaydın canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın. 2 kilo almış gibisin yani süper, maşallah :) bu arada bulantıların bitti mi? benim devam ediyor hatta ara ara kusmalarım da oluyor

Bu yeni jenerik çok farklı geliyor... Tırsmaya başladım valla. Sakız patlatmaya duyarlı, müzik te seçici olmaya anne karnında başlıyor.. Daha neler duyacağız :))))
hahhahah yandık desen şimdiden doğru olurr, dinlendirici müziklere çok tepki vermedi,galiba net duyamıyo,ama keman sesi falan hemen tekmeler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…