Vay be meğer herkes yaziyormus ben telefon uygulamasından baktığım için goremiyormusum kızlar ya ben bu kk yi begenmedimmmmsmiley lar da garip olmus ölmüşler sanki bu ne bizde bugün ayrıntılı sonuçlarını kendi doktorumuza götürdük baktı 480 gram olmuş bebek çok şükür büyüyorlar Allah'in izniyle. Bebisleri görenleri tebrik ederim hersey güzel görünüyor. Görmeyenleri de en yakın zamanda Allah kavustursun Iyi bakın yavrulara. Kızlar ben yine heyecandan şeker yüklemesine sormayı unuttum doktora kaçıncı haftada çağrıldıniz?
evet ben çekmeceden çıkartmıyorum,gayet sağlam şekilde duruyolar şimdilk,tabi ne olur ne olmaz hepsinin fotosunu da çekiyorum
Algıda seçicilik olayına anne karnında el attı bizim veletler haha :))))
dene bakalım sende ne tepki verecek bebişben de kemanı dinleteyim bakalım bizde ne olacak acaba
biz eşimle ilk gittiğimizden bu yana video ve resim çektik sürekli,sonuna kadar da devam edecez tabiben de cepten giriyordum başta, bu kızlara n'oldu hepsi birden tatile mi gitti diye düşünmeye başlamıştım :)
maşallah bebişine canım biz de dün kavuştuk kızımızla, çok tatlılar ya :) şeker yüklemesi için ben 25. haftamda gideceğim canım. 24-28 hafta arasında yapılıyormuş genellikle.
bak o aklıma gelmemişti :) gerçi cd de var bütün fotoğrafları ama cd nin de ömrü uzun değil neticede, farklı yöntemler bulmak lazım
Süper hatıralar biriktiriyoruz. Büyünce hiç bakmak istemiyorlar ama. Yeğenim 4 yaşında ilk doğduğu anın videosunu gösteriyoruz. Çirkin ağlak birşey zırlıyor videoda. O ben değilim Selen (ablası) diyor. Odadan kaçıyor :)))biz eşimle ilk gittiğimizden bu yana video ve resim çektik sürekli,sonuna kadar da devam edecez tabionları da güzelce saklarsak ohhh mis
ayy ne güldüm yaaa, kabullenmek istemiyo çocuğa ağladığı videoyu açarsanız bende kaçarımmSüper hatıralar biriktiriyoruz. Büyünce hiç bakmak istemiyorlar ama. Yeğenim 4 yaşında ilk doğduğu anın videosunu gösteriyoruz. Çirkin ağlak birşey zırlıyor videoda. O ben değilim Selen (ablası) diyor. Odadan kaçıyor :)))
günaydın annelerr :):) dün gece bebeğimin hareketlerini pek hissetmedim diye müzik açtım,kulaklığıda karnıma koydum.bazı müzikde hiç tepki vermedi,bazılarında da tekmeledi beniçok güzeldi yaa, deneyin sizdee
günaydın annelerr :):) dün gece bebeğimin hareketlerini pek hissetmedim diye müzik açtım,kulaklığıda karnıma koydum.bazı müzikde hiç tepki vermedi,bazılarında da tekmeledi beniçok güzeldi yaa, deneyin sizdee
BENİM KUZULAR ABLALARININ SESİNE HAYRAN ELA NUR AĞLAMAYA BAŞLADIĞINDA İKİSİ BİRDEN TEKMELEMEYE BAŞLİYOLARben de kemanı dinleteyim bakalım bizde ne olacak acaba
EE napalım doğan çocuk ağlar. Ağlamasaymış haha :))))ayy ne güldüm yaaa, kabullenmek istemiyo çocuğa ağladığı videoyu açarsanız bende kaçarımm
Ablasına kıyamıyorlar. Anne ablamızı ağlatma diyorlardır. Sana içlerden en derinlerden mesaj yolluyorlar bak.BENİM KUZULAR ABLALARININ SESİNE HAYRAN ELA NUR AĞLAMAYA BAŞLADIĞINDA İKİSİ BİRDEN TEKMELEMEYE BAŞLİYOLAR
BENDE KIZIMA İLAHİ DİNLETİYORUM YASİN SURESİNİ MAŞALLAH KIZÇEME ÖĞRENİYO BAYA SOFRAYA OTURURKEN BESMELE ÇEKİNCE ÇOK HOŞUMA GİDİYO BEBİŞLERE DİNLETMEK AKLIMA GELMEMİŞTİ HİÇ ALLAH RAZI OLSUN CANIM ONLARADA DİNLETEYİMbanada aile hekimliğindeki hemşirem söylemişti özellikle ney sesi sakinleştirici müzikler dinlet demişti
bende yapıyorum arada bazende yasin suresini dinletiyorum
hehehehehhBENİM KUZULAR ABLALARININ SESİNE HAYRAN ELA NUR AĞLAMAYA BAŞLADIĞINDA İKİSİ BİRDEN TEKMELEMEYE BAŞLİYOLAR
onu da deneyeceğim:)BENDE KIZIMA İLAHİ DİNLETİYORUM YASİN SURESİNİ MAŞALLAH KIZÇEME ÖĞRENİYO BAYA SOFRAYA OTURURKEN BESMELE ÇEKİNCE ÇOK HOŞUMA GİDİYO BEBİŞLERE DİNLETMEK AKLIMA GELMEMİŞTİ HİÇ ALLAH RAZI OLSUN CANIM ONLARADA DİNLETEYİM
evet ney sesi de dinlettim,ona da tepki verdi canımm.banada aile hekimliğindeki hemşirem söylemişti özellikle ney sesi sakinleştirici müzikler dinlet demişti
bende yapıyorum arada bazende yasin suresini dinletiyorum
kim bilir biz nasıl videolar çekeceğiz ahh ahhhEE napalım doğan çocuk ağlar. Ağlamasaymış haha :))))
Ablasına kıyamıyorlar. Anne ablamızı ağlatma diyorlardır. Sana içlerden en derinlerden mesaj yolluyorlar bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?