2014 Aralık Anneleri

ben de cepten giriyordum başta, bu kızlara n'oldu hepsi birden tatile mi gitti diye düşünmeye başlamıştım :)
maşallah bebişine canım biz de dün kavuştuk kızımızla, çok tatlılar ya :) şeker yüklemesi için ben 25. haftamda gideceğim canım. 24-28 hafta arasında yapılıyormuş genellikle.

evet ben çekmeceden çıkartmıyorum,gayet sağlam şekilde duruyolar şimdilk,tabi ne olur ne olmaz hepsinin fotosunu da çekiyorum

bak o aklıma gelmemişti :) gerçi cd de var bütün fotoğrafları ama cd nin de ömrü uzun değil neticede, farklı yöntemler bulmak lazım

Bak ikidir mesaj yazarken yine hata veriyor. Hayır hata veriyon gönderme o zaman. Hem gönderip hem ne hatası. Neyin kafası bu KK ?

biz eşimle ilk gittiğimizden bu yana video ve resim çektik sürekli,sonuna kadar da devam edecez tabi onları da güzelce saklarsak ohhh mis

biz eşimle ilk gittiğimizden bu yana video ve resim çektik sürekli,sonuna kadar da devam edecez tabi onları da güzelce saklarsak ohhh mis
Süper hatıralar biriktiriyoruz. Büyünce hiç bakmak istemiyorlar ama. Yeğenim 4 yaşında ilk doğduğu anın videosunu gösteriyoruz. Çirkin ağlak birşey zırlıyor videoda. O ben değilim Selen (ablası) diyor. Odadan kaçıyor :)))

ayy ne güldüm yaaa, kabullenmek istemiyo çocuğa ağladığı videoyu açarsanız bende kaçarımm

banada aile hekimliğindeki hemşirem söylemişti özellikle ney sesi sakinleştirici müzikler dinlet demişti
bende yapıyorum arada bazende yasin suresini dinletiyorum

banada aile hekimliğindeki hemşirem söylemişti özellikle ney sesi sakinleştirici müzikler dinlet demişti

BENDE KIZIMA İLAHİ DİNLETİYORUM YASİN SURESİNİ MAŞALLAH KIZÇEME ÖĞRENİYO BAYA SOFRAYA OTURURKEN BESMELE ÇEKİNCE ÇOK HOŞUMA GİDİYO BEBİŞLERE DİNLETMEK AKLIMA GELMEMİŞTİ HİÇ ALLAH RAZI OLSUN CANIM ONLARADA DİNLETEYİM

onu da deneyeceğim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…