- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
EVET KUZUM 2 KIZIM OLACAK 3 KIZ ANASI OLCAMMMhehehehehhsen ikiz mi bekliyorsun canım??
oh oh maşallah ne güzelEVET KUZUM 2 KIZIM OLACAK 3 KIZ ANASI OLCAMMM
GÜNAYDIN CANIM ADANA KAVRULUYO RESMEN AKŞAM OTURDUM AĞLADIM YAWWW SICAK Bİ YANDAN MİGRENİM Bİ YANDAN UYUYAMIYORUM Bİ YANDANN AMA OLSUN SONUNDA KUZUCUKLARIMIZA KAVUŞMAK VARYA HERŞEYE DEĞERRRRgünaydın bacılar :) istanbul bugün çok sıcak oturduğum yerde terliyorum
günaydın bacılar :) istanbul bugün çok sıcak oturduğum yerde terliyorum
CANIM BİZDE KARARSIZIZ İKİZ ARABALARI ÇOK PAHALI TEK ALSAN OLMAZ NE YAPCAZ BİLMİYORUMkızlar ya bebek arabalarınızı aldınız mı, ne aldınız son bir kez sorayım. ben neden böyle kararsızımalıp yükünden kurtulmak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum hala.
BENDE KIZIMA İLAHİ DİNLETİYORUM YASİN SURESİNİ MAŞALLAH KIZÇEME ÖĞRENİYO BAYA SOFRAYA OTURURKEN BESMELE ÇEKİNCE ÇOK HOŞUMA GİDİYO BEBİŞLERE DİNLETMEK AKLIMA GELMEMİŞTİ HİÇ ALLAH RAZI OLSUN CANIM ONLARADA DİNLETEYİM
Canim benim ben kilolu hamile kaldim, ic karnimda genis ondan sanirim sen zayif hamile kaldiysan kilo alman normal. bana fetal eko icin randevuyu 2 ay onceden verdi. Zaten cocuk kardiyologu bakacakmis gitmisken kadin dogumcuyada gider bebegimi gorurum nerdeyse 1 ay olacak gormedim pasami.Boşver canım ya. Vereceğiz sonra. Zaten doğumda gidecek bir kısmı. Sonra bebişle uykusuz geceler falan veririz dert etme :)
Günaydın tatlım. Yok aç tok farketmiyor. Ama ben sabah erken saat olduğu için aç gidip yolda çikolata yemiştim. Kıpır kıpır gördük. Tok olunca kıpırdamasıda yavaşlar belki. Senin ki ne zamanlar kıpırdıyor aç mı tok mu ? ona göre git.
Günaydın babylovemmmmm. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Benden fetal eko istemediler. Herkesten istemiyorlar her halde. Bu arada senin kilo durumuna da hayranım. Biz burda 8 k,lolardan bahsediyoruz sen resmen nispet yapar gibi 2 kilo aldım diyorsun hıı(
Bulantilar eskisi gibi degil cok nadir oluyor ozellikle vitamin hapini icince direk istifra ediyorum o yuzden onu hic kullanmiyorum. cocuk vitaminsiz kaliyor ama yapcak bisey yok dr da zorlama icemiyorsan dedi. Bu arada buaralar İstahim fazlasiyla acildi sanirim bundan sonra bu iştahla epey bir kilo alirimGünaydın kızlar :)
evet canım çok şükür sıkıntımız yok, bundan sonrası da Allah'ın takdiri. ya evet 3 boyutluda öirkin mirkin birşey görünüyor :)
günaydın canım, yok istediğin gibi gidebilirsin :) bana sadece tuvalet ihtiyacınız varsa giderin dedi yani sıkışık olmamak daha iyi sanırım.
günaydın canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın. 2 kilo almış gibisin yani süper, maşallah :) bu arada bulantıların bitti mi? benim devam ediyor hatta ara ara kusmalarım da oluyor
Bebişleri görmek için bize de bahane gerek ti zaten :) Evet ben zayıftım. Birde hiç bulantım olmadı habire yedim durdum. Kilo almam çok normal aslında :)) Ama sizin 2 kiloları duyunca da kıskanmadan olmuyor yani. 2 nere 8 nere :)))C
Canim benim ben kilolu hamile kaldim, ic karnimda genis ondan sanirim sen zayif hamile kaldiysan kilo alman normal. bana fetal eko icin randevuyu 2 ay onceden verdi. Zaten cocuk kardiyologu bakacakmis gitmisken kadin dogumcuyada gider bebegimi gorurum nerdeyse 1 ay olacak gormedim pasami.
kızlar ya bebek arabalarınızı aldınız mı, ne aldınız son bir kez sorayım. ben neden böyle kararsızımalıp yükünden kurtulmak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum hala.
Bulantilar eskisi gibi degil cok nadir oluyor ozellikle vitamin hapini icince direk istifra ediyorum o yuzden onu hic kullanmiyorum. cocuk vitaminsiz kaliyor ama yapcak bisey yok dr da zorlama icemiyorsan dedi. Bu arada buaralar İstahim fazlasiyla acildi sanirim bundan sonra bu iştahla epey bir kilo alirim
3. ayda alıcaz biz o zamana kadar slingde taşıycaz.
CANIM BİZDE KARARSIZIZ İKİZ ARABALARI ÇOK PAHALI TEK ALSAN OLMAZ NE YAPCAZ BİLMİYORUM
GÜNAYDIN CANIM ADANA KAVRULUYO RESMEN AKŞAM OTURDUM AĞLADIM YAWWW SICAK Bİ YANDAN MİGRENİM Bİ YANDAN UYUYAMIYORUM Bİ YANDANN AMA OLSUN SONUNDA KUZUCUKLARIMIZA KAVUŞMAK VARYA HERŞEYE DEĞERRRR
o kış bebeği olucağından yazı daha çok sevicek kızımdan biliyorum 6 yaşında aralık ayında doğdu kışı sevmiyor elbiselerini seviyor :)
Aynen yaa fazlasıyla bunaltıcı yineHayatımda ilk defa sıcaklardan bu kadar şikayet ettim.Hep çok severdim. Bebişim sıcak sevmiyor sanırım :)
aynen ben de kullanamıyorum, meyve yiyerek kendimi kandırıyorum işte :) al canım sıkma kendini, 2 tane kuzucuk çabucak verdirir kilonu merak etme :)
sling çok kullanışlıymış canım ben de almayı düşünüyorum. hatta çok basit bir şeyi anneme bile diktirebilirim :) ama biz hemen almak istiyoruz arabayı, istanbul'a da gidip geleceğiz, mevlüdümüzü vs orada yapacağız inş o yüzden lazım bebek arabası. ana kucağını araba koltuğu olarak da kullanacağız sonuçta. sen peki 3 aydan sonra ne alacağına karar verdin mi?
ben aynı ben 8 kilo 59 la başladık hiç vermeden tam gaz devam şuan 67 22. haftamben 22. haftamda 8 kiloyu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?