2014 Aralık Anneleri

günaydın bacılar :) istanbul bugün çok sıcak oturduğum yerde terliyorum
GÜNAYDIN CANIM ADANA KAVRULUYO RESMEN AKŞAM OTURDUM AĞLADIM YAWWW SICAK Bİ YANDAN MİGRENİM Bİ YANDAN UYUYAMIYORUM Bİ YANDANN AMA OLSUN SONUNDA KUZUCUKLARIMIZA KAVUŞMAK VARYA HERŞEYE DEĞERRRR

kızlar ya bebek arabalarınızı aldınız mı, ne aldınız son bir kez sorayım. ben neden böyle kararsızım alıp yükünden kurtulmak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum hala.

kızlar ya bebek arabalarınızı aldınız mı, ne aldınız son bir kez sorayım. ben neden böyle kararsızım alıp yükünden kurtulmak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum hala.
CANIM BİZDE KARARSIZIZ İKİZ ARABALARI ÇOK PAHALI TEK ALSAN OLMAZ NE YAPCAZ BİLMİYORUM

Rabbim hepimizden razı olsun canım ben kulaklıkla dinletiyorum telefonuma indirdim ordan dinletiyorum
birde ben 22 haftalık oldum çok sık hareket etmiyormuş gibi geliyor bana yatarken hissediyorum net olarak ama gündüz çalışıyorum ondan mı pek hissedemiyorum aacaba

Evet canım kesinlikle daha küçük ler hareket halinde bende hissetmiyorum çok, ama oturunca yatınca uzun süre vay be ne kadar da hareket ediyo maşallah diyorum .:) Normal yani...

C
Canim benim ben kilolu hamile kaldim, ic karnimda genis ondan sanirim sen zayif hamile kaldiysan kilo alman normal. bana fetal eko icin randevuyu 2 ay onceden verdi. Zaten cocuk kardiyologu bakacakmis gitmisken kadin dogumcuyada gider bebegimi gorurum nerdeyse 1 ay olacak gormedim pasami.

Bulant
Bulantilar eskisi gibi degil cok nadir oluyor ozellikle vitamin hapini icince direk istifra ediyorum o yuzden onu hic kullanmiyorum. cocuk vitaminsiz kaliyor ama yapcak bisey yok dr da zorlama icemiyorsan dedi. Bu arada buaralar İstahim fazlasiyla acildi sanirim bundan sonra bu iştahla epey bir kilo alirim

Bebişleri görmek için bize de bahane gerek ti zaten :) Evet ben zayıftım. Birde hiç bulantım olmadı habire yedim durdum. Kilo almam çok normal aslında :)) Ama sizin 2 kiloları duyunca da kıskanmadan olmuyor yani. 2 nere 8 nere :)))

aynen ben de kullanamıyorum, meyve yiyerek kendimi kandırıyorum işte :) al canım sıkma kendini, 2 tane kuzucuk çabucak verdirir kilonu merak etme :)

3. ayda alıcaz biz o zamana kadar slingde taşıycaz.

sling çok kullanışlıymış canım ben de almayı düşünüyorum. hatta çok basit bir şeyi anneme bile diktirebilirim :) ama biz hemen almak istiyoruz arabayı, istanbul'a da gidip geleceğiz, mevlüdümüzü vs orada yapacağız inş o yüzden lazım bebek arabası. ana kucağını araba koltuğu olarak da kullanacağız sonuçta. sen peki 3 aydan sonra ne alacağına karar verdin mi?

Aynen yaa fazlasıyla bunaltıcı yine Hayatımda ilk defa sıcaklardan bu kadar şikayet ettim.Hep çok severdim. Bebişim sıcak sevmiyor sanırım :)
o kış bebeği olucağından yazı daha çok sevicek kızımdan biliyorum 6 yaşında aralık ayında doğdu kışı sevmiyor elbiselerini seviyor :)

Sling süper evet. Doğumdan sonraki 3 ay annecikten pek ayırmamak lazım diyolar. Umarım sıkıntısız taşırız yavruyu.
Annen dikebiliyorsa ne güzel olur, internette bir sürü video var konuyla ilgili. Biz Caboo diye bişi bulduk, onu aldık. Hem kış için de korunaklı bişi. Bak şu:
https://www.google.com.tr/search?q=...qFsua0QXB7ICwAQ&ved=0CBkQsAQ&biw=1858&bih=995

Arabada Chicco liteway travel set'ini çok kullanışlı bulduk. Ama araba ana kucağını/oto koltuğunu kısa sürede yenilemek gerekiyor sanırım bebiş büyüdüğü için.

Bir de yurtdışında satılan bir araba beğendik. Hemen ardından ikinci yavruyu düşündüğümüz için bizi çok heyecanlandırdı ama TR'ye gelişi nasıl oluyor bilemiyoruz henüz. Bir de fiyatı chicco'dan daha fazla tabi.. İkizi olanlar için de güzel bi alternatif. Bak şu o da:
https://www.google.com.tr/search?q=...MO9PT7AbDlYDIBA&ved=0CBkQsAQ&biw=1858&bih=995

Bu senenin sonuna doğru arabalarda 2015 modeller çıkar ortaya diye tahmin ediyoruz. Öyle olursa eski modeller biraz ucuzlamaya gidebilir. O yüzden de geç almak mantıklı geldi bize. Siz de alışverişinizi yapınca paylaşırsanız sevinirim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…