- 2 Aralık 2013
- 165
- 44
- 123
- 42
ben de 21. hafta içindeyim ve 59 la başladım şimdi 63.8 imben aynı ben 8 kilo 59 la başladık hiç vermeden tam gaz devam şuan 67 22. haftam
Sling süper evet. Doğumdan sonraki 3 ay annecikten pek ayırmamak lazım diyolar. Umarım sıkıntısız taşırız yavruyu.
Annen dikebiliyorsa ne güzel olur, internette bir sürü video var konuyla ilgili. Biz Caboo diye bişi bulduk, onu aldık. Hem kış için de korunaklı bişi. Bak şu:
https://www.google.com.tr/search?q=caboo sling&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=-enpU8-qFsua0QXB7ICwAQ&ved=0CBkQsAQ&biw=1858&bih=995
Arabada Chicco liteway travel set'ini çok kullanışlı bulduk. Ama araba ana kucağını/oto koltuğunu kısa sürede yenilemek gerekiyor sanırım bebiş büyüdüğü için.
Bir de yurtdışında satılan bir araba beğendik. Hemen ardından ikinci yavruyu düşündüğümüz için bizi çok heyecanlandırdı ama TR'ye gelişi nasıl oluyor bilemiyoruz henüz. Bir de fiyatı chicco'dan daha fazla tabi.. İkizi olanlar için de güzel bi alternatif. Bak şu o da:
https://www.google.com.tr/search?q=baby jogger city select double&espv=2&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9ejpU5jMO9PT7AbDlYDIBA&ved=0CBkQsAQ&biw=1858&bih=995
Bu senenin sonuna doğru arabalarda 2015 modeller çıkar ortaya diye tahmin ediyoruz. Öyle olursa eski modeller biraz ucuzlamaya gidebilir. O yüzden de geç almak mantıklı geldi bize. Siz de alışverişinizi yapınca paylaşırsanız sevinirim. :)
ben aynı ben 8 kilo 59 la başladık hiç vermeden tam gaz devam şuan 67 22. haftam
http://www.e-bebek.com/motherlove-5li-kutulu-hastane-cikisi_14YMOTESET1323MVI
buradaki 5 li hastane çıkışı çok güzel ve bayaa da uygun geldi bana...başka da vardır herhalde ama malesef sanırım ebebekte kapıda ödeme olmuyor...
Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Aralık annesi olucam inşallah. 23+4 üm bugün. üye olmadan önce bu sayfayı takip ediyordum.
hoşgeldinnMerhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Aralık annesi olucam inşallah. 23+4 üm bugün. üye olmadan önce bu sayfayı takip ediyordum.
Hoşgeldin. SAğlıkla alırız inş Allah kucaklarımıza.Merhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Aralık annesi olucam inşallah. 23+4 üm bugün. üye olmadan önce bu sayfayı takip ediyordum.
ilk defa hamileyken ikinci bebeği de düşünen biriyle karşılaşıyorum, ne tatlı :) gönlüne göre olur inş.
slingle ilgili videolara bakarken anneme gösterdim de ay ben bunu dikerim sana dedi. zaten hamile yastığımı da annem dikti, dikişten anladığı için çok şanslıyım hakikaten :)
bebek arabası çok güzelmiş, özellikle katlanışı çok iyi. ebay gibi sitelerde olabilir, bakmışsınızdır muhtemelen oralara. veya yurt dışında yaşayan tanıdıklarınız varsa gönderseler süper olur aslında.
liteway i biz de beğenmiştik ama kapalı halini biraz büyük buldum. nuna pepp var bi, onun da 2015 modellerini bekledikleri için renk seçenekleri kalmamış. bir de quinny zapp exra2 ye bakacağım en son. doğuma yaklaşınca hiç aklımda olmayan bir araba alacağım sanırım bu kararsızlıkla :)
bende kendimi tutuyorum şuanMerhaba Kızlar,
Jokerin sitesinden Sobee markasının cok güzel ürünleri bayağı indirimde,ben kendimi kaybettim belki siz de bakmak istersiniz:)
https://www.joker.com.tr/kampanyalar/bebek-giyim?campaignId=147
Ayrıntılıda sorun çıkmamasına sevindim. Demek sizin erkek bebiş kızmış :):) Hayırlı olsun canım kızın.
ayy kızmış demek :) tekrar hayırlı olsun..Bu saatten sonra değişmez artık..
Tasarım olarak ta beğenmedim. Kullanış olarak ta hiç kolay değil neresi kolay kızım ya.. Gelen alıntılanmış mesajları bile silmeyi beceremedim.
Aslında tasarım olarak bende beğenmedim ama daha kolay ve hızlı olmuş. Elbet bunada alışırız :)
İyi haberlerine sevindim canım. Ayrıca 21 haftalık olmuş canım bu saatten sonra sanmıyorum değişeceğini :) hayırlı olsun kukudaş olduk:
ayy kızmış demek :) tekrar hayırlı olsun..Bu saatten sonra değişmez artık..
ulenn ne şanslısınız,bize daha bi hediye bile gelmedi,burda doğumdan sonra getiriyolar,yani herşey alındıktan sonrane güzel herkes alışverişe başlamış ben biraz daha bekleyeceğim yavaş yavaş
hediyeler geliyor ufak tefek ama alışveriş hiç yapmadım kayınvalidem battaniye falan örecek ama onada tenbihledim 8. ayda başla hemen başlama diye hayırlısı bakalım
gözün aydınnnHastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))
:) Ben tek çocuk olduğum için kardeşi olsun çok istiyorum. Hemen ardından yaparsak da doğum izinleri vs ile ilkinin yanında daha uzun süre kalabilirim diye umut ediyorum. Tabi hayat ne getirir bilemeyiz, bunlar sadece dileklerimiz. :)
Quinny zapp bu sene acayip sattı Ankara'da her yerde onlardan var cidden. Çok az yer kaplaması çok iyi. 3 - 4 yaşında rahatlıkla oturabilen bebişler de gördüm içinde. Çok güzel kampanyaları vardı. 900 tl'ye araba oturağıyla görmüştük bebek mağazalarından birinde ilk versiyonunu. Zapp2 tam katlandığından daha mantıklı yer sorunu varsa ama 600 tl falan fark ediyodu. Bizim baktığımız yabancı olan bunun yanından geçmiyor yer kaplama bakımından.Nuna da Quinny'e benzemiş sanki tasarım yönünden. Renkleri çok hoşmuş ama.
Kimbilir napcaz di mi karar vermek güç.
Hastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?