2014 Aralık Anneleri

ilk defa hamileyken ikinci bebeği de düşünen biriyle karşılaşıyorum, ne tatlı :) gönlüne göre olur inş.
slingle ilgili videolara bakarken anneme gösterdim de ay ben bunu dikerim sana dedi. zaten hamile yastığımı da annem dikti, dikişten anladığı için çok şanslıyım hakikaten :)

bebek arabası çok güzelmiş, özellikle katlanışı çok iyi. ebay gibi sitelerde olabilir, bakmışsınızdır muhtemelen oralara. veya yurt dışında yaşayan tanıdıklarınız varsa gönderseler süper olur aslında.
liteway i biz de beğenmiştik ama kapalı halini biraz büyük buldum. nuna pepp var bi, onun da 2015 modellerini bekledikleri için renk seçenekleri kalmamış. bir de quinny zapp exra2 ye bakacağım en son. doğuma yaklaşınca hiç aklımda olmayan bir araba alacağım sanırım bu kararsızlıkla :)

:) Ben tek çocuk olduğum için kardeşi olsun çok istiyorum. Hemen ardından yaparsak da doğum izinleri vs ile ilkinin yanında daha uzun süre kalabilirim diye umut ediyorum. Tabi hayat ne getirir bilemeyiz, bunlar sadece dileklerimiz. :)

Quinny zapp bu sene acayip sattı Ankara'da her yerde onlardan var cidden. Çok az yer kaplaması çok iyi. 3 - 4 yaşında rahatlıkla oturabilen bebişler de gördüm içinde. Çok güzel kampanyaları vardı. 900 tl'ye araba oturağıyla görmüştük bebek mağazalarından birinde ilk versiyonunu. Zapp2 tam katlandığından daha mantıklı yer sorunu varsa ama 600 tl falan fark ediyodu. Bizim baktığımız yabancı olan bunun yanından geçmiyor yer kaplama bakımından. Nuna da Quinny'e benzemiş sanki tasarım yönünden. Renkleri çok hoşmuş ama.

Kimbilir napcaz di mi karar vermek güç.

kızlar litewayı arkadaşım kullanıyor tek sorunu çift yönlü kullanılamıyor.o yüzden almamı istemedi.kraft bukle travel sistemi buldum netten güzel gibi kullananlardan varsa bilgilendirirse sevinirmmm

ne güzel herkes alışverişe başlamış ben biraz daha bekleyeceğim yavaş yavaş
hediyeler geliyor ufak tefek ama alışveriş hiç yapmadım kayınvalidem battaniye falan örecek ama onada tenbihledim 8. ayda başla hemen başlama diye hayırlısı bakalım

ayy kızmış demek :) tekrar hayırlı olsun..Bu saatten sonra değişmez artık..

Çok sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi değişmez ve bi süpriz yapmaz bize, hala içim bi tuhaf kıyafet almaya elim gitmiyo kendi doktorumuzdan da kız olduğunu duyunca gerçekten inanıcam galiba :)

kiyafet alisverisini nerdeyse tamamladim kizlar hamile kalmadan once 7 ayi bitirmeden hicbisi almam diyodum ama evdeki hesap çarşıya uymadi. buarada pazartesi seker yüklemem var. cok uzun suruyomu tecrubelilerden bilgi istiyorum bide sanki enfeksiyon kaptim asagisi kasiniyo okadar sık çamaşır degistirmeme rağmen nasil oldu anlamadim

ulenn ne şanslısınız,bize daha bi hediye bile gelmedi,burda doğumdan sonra getiriyolar,yani herşey alındıktan sonra

Hastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))

işte o Ankara'dakilerden biri de ben olabilirim :) özelcan'da bakmıştım ilk versiyonu 900e inmişti, belki sen de orada görmüşsündür ama kapanma sorunu yüzünden 2yi almak istiyorum. bir yandan da bebek arabasına o kadar para vermeyin bebek 7-8 aylık olunca baston kullanmak daha iyi diyorlar. bakacağız artık :)

Hastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))

hadi gözün aydın :) bana limon falan demediler, neyse gerekirse eşimi gönderip aldırırım ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…