2014 Aralık Anneleri

ulenn ne şanslısınız,bize daha bi hediye bile gelmedi,burda doğumdan sonra getiriyolar,yani herşey alındıktan sonra
Aynen valla tüm hediyeler doğduktan sonra gelir. Her şey alınmış bitmiş olur. Sadece en yakınlar ablam, anneler falan alır. gerisi hep sonra
Hastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))
İyi bir şey çıkmamasına sevindim. Şeker yüklemesi için aç karno okey de limon ne alaka ban ahiç öyle bir şey demediler

Bu arada aşk olsun ikonlarımız yok diye dövünüyordum kaç gündür niye söylemiyorsunuz gelmişler bak

6.ayla beraber kolay enfeksiyon kapıyormuş.Daha dikkatli olmak gerekliymiş Allah şifa versin

evet yaaa,herşeyi almak bize kalıyo hadi gözün aydın artık ağlayabiliyosunnn

ablalarından kalan bebek arabası varsa 1 tane daha alsanız olmaz mı, çok mu kullanışsız olur ayrı ayrı?
BİZİM İÇİN SIKINTI OLMAZDA CANIM BAKICI PARKA GÖTÜRMEK İSTEDİĞİNDE NASIL GÖTÜRECEK YADA BEN BEBEK ARABASINA KOYUP BİYERE GİTMEK İSTEDİĞİMDE OLMİCAK BİLEMİYORUM ARTIK HAYIRLISI

Evet evet özelcan'dı. :) Bize de 400 liradan yukarı çıkmayın diye tavsiyeler var, aynı şekilde. :S Bakalım napcaz.

ONDANDIR CANIM BENDE ÇALIŞIYORUM ÇOK FAZLA OTURDUĞUMDA DÜRTÜKLÜYOLAR RESMEN KALK DERCESİNE ÇOK YOĞUN HAREKET ETMİYOLAR DAHA ZATEN YERLERİ GENİŞ OLDUĞU İÇİN BİZ ÇOK SERT HAREKETLERİ DAHA RAHAT ALGILIYORUZ 1AY SONRA TEKMELERİ TAM YEMEYE BAŞLADIĞIMIZDA GÖRCEZ GÜNÜMÜZÜ

şeker testi yaptırıp da tecrube paylaşacak olan var mı?

Ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım açlık tokluk kan şekeri.Damar yolu acıp iki kere şekerli su içirmişlerdi,yine o kadar uzun sürmez umarım

ulenn ne şanslısınız,bize daha bi hediye bile gelmedi,burda doğumdan sonra getiriyolar,yani herşey alındıktan sonra
banada biabim taraftar tulumu almis okadar annemde alma kizim bizde alicaz diyo yada bisi alinca alma kizim.artik yeter diyo ama kimsenin biside aldigi yok e siz almayin ben almiyim.kim alicak onu kimse soylemiyo cok hediye gelicek diyo hediye gelene kadar bu cocugu battaniyeyemi saricaz bilmiyorumki milletin hediyesini beklicem.kırılmasın diye bisi demiyorum ama konusturuyolar insani.

heheh aynen,mecbur alıcaz hediye alanlarda bari ilk zamanlarda giydirilcek şeyler almayıversinler,madem geç veriyolar hediyeleri bende eşimle bi dahaki ay başlayacağım alışverişe.

heheh aynen,mecbur alıcaz hediye alanlarda bari ilk zamanlarda giydirilcek şeyler almayıversinler,madem geç veriyolar hediyeleri bende eşimle bi dahaki ay başlayacağım alışverişe.
BAZENDE TUHAF ŞEYLER GETİRİYOLAR ABLAMA KIZ BEBEK KIYAFETİ GETİRMİŞTİ BİRİSİ BENİM KIZA KISMET OLDU ZİRA ABLAMINKİ ERKEKTİİ HEDİYELER ŞAŞTI

Hastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))

çok sevindim ben de gidicem fetal ekoya 4 eylüle gün verdiler bize inşallah bizimki de temiz çıkar. şeker yüklemesine limonla gitme olayını ben de duymuştum başka türlü içilmiyomuş çünkü çok tatlı olduğu için :/

BAZENDE TUHAF ŞEYLER GETİRİYOLAR ABLAMA KIZ BEBEK KIYAFETİ GETİRMİŞTİ BİRİSİ BENİM KIZA KISMET OLDU ZİRA ABLAMINKİ ERKEKTİİ HEDİYELER ŞAŞTI
evet bayağı tuhaf olmuş, çıkarıp pipişi gösterseydiniz boru mu bu diye önceden herkese söylemek lazım cinsiyeti,şaşırmalar olmasınn

evet bayağı tuhaf olmuş, çıkarıp pipişi gösterseydiniz boru mu bu diye önceden herkese söylemek lazım cinsiyeti,şaşırmalar olmasınn

Biz de herkese söyledik erkek diye bayramda ne kadar eş dost akraba varsa hepsi erkek diye biliyor ama geçen hafta öğrendik ki meğerse kızmış bizim bebiş şimdi o kadar kişiyi nası tekrar görüp düzeltcez bilmiyorum bizim hediyeler bayağı bir karışacak gibi görünüyor:)

hahahha yandınızzz :):) artık idare edersiniz, gördüğünüz kişilerede hemenn aaaa kızmış meğersem diye haber verin heheh

aynen kiminle konuşsam alma çok hediye geliyor diyor, ben de ses etmiyorum ama alıyorum tabi ki abartmamak kaydıyla. bizim şimdi 3-4 takım 0-3 ay kıyafetimiz var, atletlerimiz falan var baya. annemle kayınvalidem de birer tane şu hastane çıkışı takımlarından alacakmış, o yüzden yenidoğan veya 0-3 ay almayayım artık yeter diyorum buradaki bazı arkadaşlar patiksiz altları önerdiler, onlardan alırım birkaç tane de, daha da almam.

bu arada hediyelerin çoğu büyük oluyor, olur mu olmaz mı düşüncesiyle büyük alayım seneye giydirsin diye düşünüyor herkes sanırım :) o yüzden ilk kıyafetlerini vs almak şart bence.

evet yaaa,herşeyi almak bize kalıyo hadi gözün aydın artık ağlayabiliyosunnn
Evet artık istediğim kadar ağlayabilirim :):):):)
Kurban bayramında da kızımız olacak diye dolaşırsınız olur biter :):):)

ben de daha bi çorap bile almadım...ağır ihtiyaçlar yok kıyafet, biberon ve ufak tefek şeyler(her bebek için acil gerekli şeyler)almam lazım...bence de son aylarda başlamak daha iyi ama ben de yavaştan almayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…