Aynen valla tüm hediyeler doğduktan sonra gelir. Her şey alınmış bitmiş olur. Sadece en yakınlar ablam, anneler falan alır. gerisi hep sonraulenn ne şanslısınız,bize daha bi hediye bile gelmedi,burda doğumdan sonra getiriyolar,yani herşey alındıktan sonra
İyi bir şey çıkmamasına sevindim. Şeker yüklemesi için aç karno okey de limon ne alaka ban ahiç öyle bir şey demedilerHastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))
6.ayla beraber kolay enfeksiyon kapıyormuş.Daha dikkatli olmak gerekliymiş Allah şifa versinkiyafet alisverisini nerdeyse tamamladim kizlar hamile kalmadan once 7 ayi bitirmeden hicbisi almam diyodum ama evdeki hesap çarşıya uymadi. buarada pazartesi seker yüklemem var. cok uzun suruyomu tecrubelilerden bilgi istiyorum bide sanki enfeksiyon kaptim asagisi kasiniyo okadar sık çamaşır degistirmeme rağmen nasil oldu anlamadim
HOŞGELDİN CANIMMerhaba arkadaşlar ben de yeni üye oldum. Aralık annesi olucam inşallah. 23+4 üm bugün. üye olmadan önce bu sayfayı takip ediyordum.
evet yaaa,herşeyi almak bize kalıyoAynen valla tüm hediyeler doğduktan sonra gelir. Her şey alınmış bitmiş olur. Sadece en yakınlar ablam, anneler falan alır. gerisi hep sonra
Bu arada aşk olsun ikonlarımız yok diye dövünüyordum kaç gündür niye söylemiyorsunuz gelmişler bak
BİZİM İÇİN SIKINTI OLMAZDA CANIM BAKICI PARKA GÖTÜRMEK İSTEDİĞİNDE NASIL GÖTÜRECEK YADA BEN BEBEK ARABASINA KOYUP BİYERE GİTMEK İSTEDİĞİMDE OLMİCAK BİLEMİYORUM ARTIK HAYIRLISIablalarından kalan bebek arabası varsa 1 tane daha alsanız olmaz mı, çok mu kullanışsız olur ayrı ayrı?
Evet evet özelcan'dı. :) Bize de 400 liradan yukarı çıkmayın diye tavsiyeler var, aynı şekilde. :S Bakalım napcaz.işte o Ankara'dakilerden biri de ben olabilirim :) özelcan'da bakmıştım ilk versiyonu 900e inmişti, belki sen de orada görmüşsündür ama kapanma sorunu yüzünden 2yi almak istiyorum. bir yandan da bebek arabasına o kadar para vermeyin bebek 7-8 aylık olunca baston kullanmak daha iyi diyorlar. bakacağız artık :)
hadi gözün aydın :) bana limon falan demediler, neyse gerekirse eşimi gönderip aldırırım ne yapalım :)
ONDANDIR CANIM BENDE ÇALIŞIYORUM ÇOK FAZLA OTURDUĞUMDA DÜRTÜKLÜYOLAR RESMEN KALK DERCESİNE ÇOK YOĞUN HAREKET ETMİYOLAR DAHA ZATEN YERLERİ GENİŞ OLDUĞU İÇİN BİZ ÇOK SERT HAREKETLERİ DAHA RAHAT ALGILIYORUZ 1AY SONRA TEKMELERİ TAM YEMEYE BAŞLADIĞIMIZDA GÖRCEZ GÜNÜMÜZÜRabbim hepimizden razı olsun canım ben kulaklıkla dinletiyorum telefonuma indirdim ordan dinletiyorum
birde ben 22 haftalık oldum çok sık hareket etmiyormuş gibi geliyor bana yatarken hissediyorum net olarak ama gündüz çalışıyorum ondan mı pek hissedemiyorum aacaba
banada biabim taraftar tulumu almis okadar annemde alma kizim bizde alicaz diyo yada bisi alinca alma kizim.artik yeter diyo ama kimsenin biside aldigi yok e siz almayin ben almiyim.kim alicak onu kimse soylemiyo cok hediye gelicek diyo hediye gelene kadar bu cocugu battaniyeyemi saricaz bilmiyorumki milletin hediyesini beklicem.kırılmasın diye bisi demiyorum ama konusturuyolar insani.ulenn ne şanslısınız,bize daha bi hediye bile gelmedi,burda doğumdan sonra getiriyolar,yani herşey alındıktan sonra
ÇOK SEVİNDİM CANIM GÖZÜN AYDINHastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))
banada biabim taraftar tulumu almis okadar annemde alma kizim bizde alicaz diyo yada bisi alinca alma kizim.artik yeter diyo ama kimsenin biside aldigi yok e siz almayin ben almiyim.kim alicak onu kimse soylemiyo cok hediye gelicek diyo hediye gelene kadar bu cocugu battaniyeyemi saricaz bilmiyorumki milletin hediyesini beklicem.
BAZENDE TUHAF ŞEYLER GETİRİYOLAR ABLAMA KIZ BEBEK KIYAFETİ GETİRMİŞTİ BİRİSİ BENİM KIZA KISMET OLDU ZİRA ABLAMINKİ ERKEKTİİ HEDİYELER ŞAŞTIheheh aynen,mecbur alıcaz hediye alanlarda bari ilk zamanlarda giydirilcek şeyler almayıversinler,madem geç veriyolar hediyeleribende eşimle bi dahaki ay başlayacağım alışverişe.
Hastaneden geldik fetal eko cekildi sukur bisey cikmadi. Bunun disinda bebisim 769 gr ve 31 cm olmus. Pazartesi ac karna 2 limonla birlikte seker yuklemesine gidicekmisim:))
evet bayağı tuhaf olmuş, çıkarıp pipişi gösterseydiniz boru mu bu diyeBAZENDE TUHAF ŞEYLER GETİRİYOLAR ABLAMA KIZ BEBEK KIYAFETİ GETİRMİŞTİ BİRİSİ BENİM KIZA KISMET OLDU ZİRA ABLAMINKİ ERKEKTİİ HEDİYELER ŞAŞTI
evet bayağı tuhaf olmuş, çıkarıp pipişi gösterseydiniz boru mu bu diyeönceden herkese söylemek lazım cinsiyeti,şaşırmalar olmasınn
evet bayağı tuhaf olmuş, çıkarıp pipişi gösterseydiniz boru mu bu diyeönceden herkese söylemek lazım cinsiyeti,şaşırmalar olmasınn
hahahha yandınızzzBiz de herkese söyledik erkek diye bayramda ne kadar eş dost akraba varsa hepsi erkek diye biliyor ama geçen hafta öğrendik ki meğerse kızmış bizim bebişşimdi o kadar kişiyi nası tekrar görüp düzeltcez bilmiyorum bizim hediyeler bayağı bir karışacak gibi görünüyor:)
banada biabim taraftar tulumu almis okadar annemde alma kizim bizde alicaz diyo yada bisi alinca alma kizim.artik yeter diyo ama kimsenin biside aldigi yok e siz almayin ben almiyim.kim alicak onu kimse soylemiyo cok hediye gelicek diyo hediye gelene kadar bu cocugu battaniyeyemi saricaz bilmiyorumki milletin hediyesini beklicem.kırılmasın diye bisi demiyorum ama konusturuyolar insani.
Evet artık istediğim kadar ağlayabilirimevet yaaa,herşeyi almak bize kalıyohadi gözün aydın artık ağlayabiliyosunnn
Kurban bayramında da kızımız olacak diye dolaşırsınız olur biter :):):)Biz de herkese söyledik erkek diye bayramda ne kadar eş dost akraba varsa hepsi erkek diye biliyor ama geçen hafta öğrendik ki meğerse kızmış bizim bebişşimdi o kadar kişiyi nası tekrar görüp düzeltcez bilmiyorum bizim hediyeler bayağı bir karışacak gibi görünüyor:)
ben de daha bi çorap bile almadım...ağır ihtiyaçlar yok kıyafet, biberon ve ufak tefek şeyler(her bebek için acil gerekli şeyler)almam lazım...bence de son aylarda başlamak daha iyi ama ben de yavaştan almayı düşünüyorum:)ne güzel herkes alışverişe başlamış ben biraz daha bekleyeceğim yavaş yavaş
hediyeler geliyor ufak tefek ama alışveriş hiç yapmadım kayınvalidem battaniye falan örecek ama onada tenbihledim 8. ayda başla hemen başlama diye hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?