canım bayramda oldu nolduysa bana 63 le gittim 67 ile döndümben de 21. hafta içindeyim ve 59 la başladım şimdi 63.8 im
bakalım ne kadar kilo alacağız daha bide son aylarda çok alırsın diyorlarben 61 kg ile başladım gerisini var sen düşün
amann allah ağlatmasın canımmEvet artık istediğim kadar ağlayabilirim:):):):)
heheheh:) :) bizimkiler işi riske almak istemiyorlar zaten cinsiyeti de söylemedim...ama içlerinden gelen doğru:)Biz de herkese söyledik erkek diye bayramda ne kadar eş dost akraba varsa hepsi erkek diye biliyor ama geçen hafta öğrendik ki meğerse kızmış bizim bebişşimdi o kadar kişiyi nası tekrar görüp düzeltcez bilmiyorum bizim hediyeler bayağı bir karışacak gibi görünüyor:)
heheheh:) :) bizimkiler işi riske almak istemiyorlar zaten cinsiyeti de söylemedim...ama içlerinden gelen doğru:)Biz de herkese söyledik erkek diye bayramda ne kadar eş dost akraba varsa hepsi erkek diye biliyor ama geçen hafta öğrendik ki meğerse kızmış bizim bebişşimdi o kadar kişiyi nası tekrar görüp düzeltcez bilmiyorum bizim hediyeler bayağı bir karışacak gibi görünüyor:)
oh ne güzel maşallah...seninkiler artık bir süre sonra iyice biri bir yerden diğeri bir yerden tekmelerler...ayyy ama çok güzel bir duyguu:)ONDANDIR CANIM BENDE ÇALIŞIYORUM ÇOK FAZLA OTURDUĞUMDA DÜRTÜKLÜYOLAR RESMEN KALK DERCESİNE ÇOK YOĞUN HAREKET ETMİYOLAR DAHA ZATEN YERLERİ GENİŞ OLDUĞU İÇİN BİZ ÇOK SERT HAREKETLERİ DAHA RAHAT ALGILIYORUZ 1AY SONRA TEKMELERİ TAM YEMEYE BAŞLADIĞIMIZDA GÖRCEZ GÜNÜMÜZÜ
Limonu sekerli suyu icmek zor oluyor diye istiyorlar, bana bir pet şiseye 2 limonu sik ac karina gel 50 gr sekerli suya katip iciceksin onu dedi.Aynen valla tüm hediyeler doğduktan sonra gelir. Her şey alınmış bitmiş olur. Sadece en yakınlar ablam, anneler falan alır. gerisi hep sonra
İyi bir şey çıkmamasına sevindim. Şeker yüklemesi için aç karno okey de limon ne alaka ban ahiç öyle bir şey demediler
Bu arada aşk olsun ikonlarımız yok diye dövünüyordum kaç gündür niye söylemiyorsunuz gelmişler bak
canim gecen gun uzun kollu kismini hallettim alt olarak patikli patiksiz aldim çorap falan aldim erkek cocuguda olsa bikactane evde giymesi icin tayt gibi seylerden aldim hastane cikis seti almayi dusunmuyorum takim sevmiyorum 2 tane hastanede kullanacagi tarzda tulumu var biraz büyük boyda bisiler aldım tek eksigim bere alicam bide pamuklu battaniye hastanede kullanmak icin direk yunlere sarmak istemiyorum. kayinvalidem hirka yelek orüyo zaten. bol bol cit citlisi var kolsuz kollu yarim kollu giyilecek tarzda. daha ne aliym unuttugum bisi varmi?aynen kiminle konuşsam alma çok hediye geliyor diyor, ben de ses etmiyorum ama alıyorum tabi ki abartmamak kaydıyla. bizim şimdi 3-4 takım 0-3 ay kıyafetimiz var, atletlerimiz falan var baya. annemle kayınvalidem de birer tane şu hastane çıkışı takımlarından alacakmış, o yüzden yenidoğan veya 0-3 ay almayayım artık yeter diyorumburadaki bazı arkadaşlar patiksiz altları önerdiler, onlardan alırım birkaç tane de, daha da almam.
bu arada hediyelerin çoğu büyük oluyor, olur mu olmaz mı düşüncesiyle büyük alayım seneye giydirsin diye düşünüyor herkes sanırım :) o yüzden ilk kıyafetlerini vs almak şart bence.
canım bayramda oldu nolduysa bana 63 le gittim 67 ile döndüm
öyle canım hele bi doğuralım ben de anormal bi hamileyim herkes ne istiyorsun diyor ben hiç birşeyüzülme hep birlikte vericez kiloları hele bir doğuralım :)
ben biraz garibim daha çok acıkmam daha fazla yemem gerekiyor ama cıxx yemiyorum hamile kalmadan tatlı çok yerdim ama şimdi görmek istemiyorum aşermiyorum da yaaaaaaaa nasıl bir gebeyim ben
heheheh:) :) bizimkiler işi riske almak istemiyorlar zaten cinsiyeti de söylemedim...ama içlerinden gelen doğru:)
Evet artık istediğim kadar ağlayabilirim:):):):)
Kurban bayramında da kızımız olacak diye dolaşırsınız olur biter :):):)
maşallah maşallahhSelam kızlarrr uzun zamandır gelemedim nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz oğlumla Allaha şükür.
Ayrıntılıya girdik her şey yolundaymış. 1 hafta da önden gidiyormuşuz.
Tombik olacak galiba dedi doktor teyzesi :)
ben beğendim valla.maşallah maşallahh
bizler de iyiyiz yeni buralara alışmaya çalışıyoruzz
yavaş yavaş kendine geliyo sitee ilk girdiğimde çok fenaydı,gerçi hala yorumlarıma hata veriyoben beğendim valla.
değişiklik iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?