2014 Aralık Anneleri

Kızlar tek tek hala alıntı yapamıyorum haftasonu bebek arabası için baya bi mağazalarda araştırdık .. Eşim ısrarla travel sistemlere bakıyor ama biz bakarken en az 3 aile yanınıza gelip kendilerininde travel alıp şimdi baston aldıklarını söyledi .. Ben bi arabaya 800 /900 vermek istemıyorum ama eşime biraz daha bekleyelim dedim. Zaten kıs cocuğu olacak yaza kadar da daha basit bişiler idare eder dıyorum ama travellarda cok guzel geliyor göze .. Gezdikçe karıştırıyor insan

heheheh:) :) bizimkiler işi riske almak istemiyorlar zaten cinsiyeti de söylemedim...ama içlerinden gelen doğru:)

heheheh:) :) bizimkiler işi riske almak istemiyorlar zaten cinsiyeti de söylemedim...ama içlerinden gelen doğru:)

off ya hata yüzünden aynı mesaj birkaç kere alıntılanmış kusura bakmayın...

oh ne güzel maşallah...seninkiler artık bir süre sonra iyice biri bir yerden diğeri bir yerden tekmelerler...ayyy ama çok güzel bir duyguu:)

Limonu sekerli suyu icmek zor oluyor diye istiyorlar, bana bir pet şiseye 2 limonu sik ac karina gel 50 gr sekerli suya katip iciceksin onu dedi.

canim gecen gun uzun kollu kismini hallettim alt olarak patikli patiksiz aldim çorap falan aldim erkek cocuguda olsa bikactane evde giymesi icin tayt gibi seylerden aldim hastane cikis seti almayi dusunmuyorum takim sevmiyorum 2 tane hastanede kullanacagi tarzda tulumu var biraz büyük boyda bisiler aldım tek eksigim bere alicam bide pamuklu battaniye hastanede kullanmak icin direk yunlere sarmak istemiyorum. kayinvalidem hirka yelek orüyo zaten. bol bol cit citlisi var kolsuz kollu yarim kollu giyilecek tarzda. daha ne aliym unuttugum bisi varmi?

canım bayramda oldu nolduysa bana 63 le gittim 67 ile döndüm

üzülme hep birlikte vericez kiloları hele bir doğuralım :)
ben biraz garibim daha çok acıkmam daha fazla yemem gerekiyor ama cıxx yemiyorum hamile kalmadan tatlı çok yerdim ama şimdi görmek istemiyorum aşermiyorum da yaaaaaaaa nasıl bir gebeyim ben

öyle canım hele bi doğuralım ben de anormal bi hamileyim herkes ne istiyorsun diyor ben hiç birşey

Selam kızlarrr uzun zamandır gelemedim nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz oğlumla Allaha şükür.
Ayrıntılıya girdik her şey yolundaymış. 1 hafta da önden gidiyormuşuz.
Tombik olacak galiba dedi doktor teyzesi :)

bitterim fananayım nerelerde acep yaa meraklandım

Evet artık istediğim kadar ağlayabilirim :):):):)

Kurban bayramında da kızımız olacak diye dolaşırsınız olur biter :):):)

Kurbanda hiçbir yere kıpırdayamıcam büyük ihtimal şimdiden nefes darlığı yapmaya başladı bana tek akciğerim olduğu için. Ekimde de allah nasip ederse bayağı bir şişmiş olacak göbüşler sıkıntılar artar heralde neyse artık gördüklerimize kız olduğunu söyleriz duyanlar da duymayanlara söyleyiversin :) :)

maşallah maşallahh
bizler de iyiyiz yeni buralara alışmaya çalışıyoruzz

Bu arada herkes bir şeyler almış bebişine.
Ben hiç bir şey almadım. eylülde havalar serinlesin hem de biraz zaman geçsin de alayım dedim.
ama biraz gezdim çok güzel şeyler vardıı çok alasım geldi ama tuttum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…