Ben de öyle valla hem de nasi bi tutuyorum kendimi.. Bi başlarsak duramicaz herhalde:)Bu arada herkes bir şeyler almış bebişine.
Ben hiç bir şey almadım. eylülde havalar serinlesin hem de biraz zaman geçsin de alayım dedim.
ama biraz gezdim çok güzel şeyler vardıı çok alasım geldi ama tuttum kendimi :)
kizlar sizede oluyomu aksam isten geldikten sonra cok rahatsiz hissediyorum kendimi ev bulduk sonunda ise yakin bi hafta sonra tasinacaz daha hicbiseye el suremedim aksam yemege gittik arkadasa oturamaddim rahatsiz oldum yattim resmen yawwweoh ne güzel maşallah...seninkiler artık bir süre sonra iyice biri bir yerden diğeri bir yerden tekmelerler...ayyy ama çok güzel bir duyguu:)
Allah kolaylık versin canım taşınma işlerinde bizde bu hafta evi boyuycaz gözümde büyüyor .. Bi arada bu hafta bende cok yorgun hıssedıyorum kendimi aksam yürüyüş bile eziyet geldikizlar sizede oluyomu aksam isten geldikten sonra cok rahatsiz hissediyorum kendimi ev bulduk sonunda ise yakin bi hafta sonra tasinacaz daha hicbiseye el suremedim aksam yemege gittik arkadasa oturamaddim rahatsiz oldum yattim resmen yawwwe
Hmm bende yanımda götüreyim o zaman ne olur ne olmaz. Burayı bu yüzden çok seviyorum işteLimonu sekerli suyu icmek zor oluyor diye istiyorlar, bana bir pet şiseye 2 limonu sik ac karina gel 50 gr sekerli suya katip iciceksin onu dedi.
Selam canım. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Sizinde her şeyin yolunda olmasına sevindim. Maş Allah kuzucuğa. İyi bakmışsın annesiSelam kızlarrr uzun zamandır gelemedim nasılsınız bakalım?
Biz iyiyiz oğlumla Allaha şükür.
Ayrıntılıya girdik her şey yolundaymış. 1 hafta da önden gidiyormuşuz.
Tombik olacak galiba dedi doktor teyzesi :)
Onlar telden giriyordu galiba o yüzden mi giremediler ki ?bitterim fananayım nerelerde acep yaa meraklandım
Doğru evet baya bi şişmiş olacağız. Neyse artık dediğin gibi duyanlar duymayanlara söylesin :):):)Kurbanda hiçbir yere kıpırdayamıcam büyük ihtimal şimdiden nefes darlığı yapmaya başladı bana tek akciğerim olduğu için. Ekimde de allah nasip ederse bayağı bir şişmiş olacak göbüşler sıkıntılar artar heraldeneyse artık gördüklerimize kız olduğunu söyleriz duyanlar da duymayanlara söyleyiversin :) :)
Kesinlikle yavaş yavaş toparlıyorlar. İkonlarımız geldiyavaş yavaş kendine geliyo sitee ilk girdiğimde çok fenaydı,gerçi hala yorumlarıma hata veriyo
İkisi de güzel isim. Meryem isminin anlamı zaten ayrı güzel. Çocuğu çağırırken iki isimi de mi kullanacaksınız ? Genelde iki isimli bile olsa böyle uzun isimlerde teki kullanılıyor. İnş Allah içinize sinen bir isimde en kısa sürede karar verirsiniz.Arkadaşlar Meryem Ebrar ismi sizce uyumlu mu
Canım ya sen üç canlısın ya :):) sana her şey daha zor geliyordur. İşte de yoruluyorsun ister istemez. O yüzden sende ağırlaşma daha fazladır. Ben tembellikten yatıyorum halimin olmamasından değilkizlar sizede oluyomu aksam isten geldikten sonra cok rahatsiz hissediyorum kendimi ev bulduk sonunda ise yakin bi hafta sonra tasinacaz daha hicbiseye el suremedim aksam yemege gittik arkadasa oturamaddim rahatsiz oldum yattim resmen yawwwe
kizlar sizede oluyomu aksam isten geldikten sonra cok rahatsiz hissediyorum kendimi ev bulduk sonunda ise yakin bi hafta sonra tasinacaz daha hicbiseye el suremedim aksam yemege gittik arkadasa oturamaddim rahatsiz oldum yattim resmen yawwwe
evet kimse bilmiyor sözde ama herkes sanki benden daha iyi biliyor cinsiyetini.. tahminleri sürekli doğru:):) böyle de sürprizi kalmıyor yahuuu:)nasıl yani cinsiyeti öğrendiniz ama kimseye söylemediniz miiiii :) ben hayatta sabredemezdim valla :) :)
öncelikle bütün herkese günaydın mutlu günler diliyorum..
evet bende de aşırı bir yorgunluk hissi akşama doğru iş çıkışı pilim bitmiş oluyor.ama sabah enerjik oluyorum o da iş yerinde harcanıp gidiyor evime hiç faydam yok
Aynen valla evimize hiç faydamız yok. Temizliğimi bile geçenlerde annem ile ablam yaptı sağolsun. Ben eve gidince yok meyve saati yok yemek saati dur biraz da ayaklarımı kaldırayım diyene kadar gece oluyor uyuyorum. Çok boşladım çokkkk.
slm arkadaşlar ben de yeni geldim. ben de plasenta previa var. aynı durumda olan arkadaş var mı? dr.larınız ne diyor paylaşabilir misiniz?
günaydınn şekerimmGünaydınlar anneler ve bebişleri :)
Kesinlikle yavaş yavaş toparlıyorlar. İkonlarımız geldi:):):) Çoklu alıntılama gelmiş. Yavaş yavaş düzene sokuyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar kopamayız artık biz burdan :):) Bire mobil işini hallettiler mi tamamdır. Hayır izne çıkacağım Cuma ya kadar halletseler bari. Yoksa tableti taşıyamam her gittiğim yere :):)
günaydınnn canımmHerkese selam bndde varim hihuuu cepten iremedim tabletimden girdim sonunda calisma var galiba uyuzcan kiiz gorusemedik ya kizlar bu seker yuklemesi yapmasaknolcakki
bebeğin aşağıda olması değil. Bebek eşinin yani bebeğin beslendiği plasentanın rahim ağzına çok yakın yerleşmesi veya kapaması. benim ki çok yakın yerleşmiş haftalık iğne vuruyorlar kanama olmasın diye. Yolculuk (özellikle karayolları), cinsel ilişki ve ağır iş yasak.
Boşver canım yaa. Onlardan talep gelirse yaptırırsın gelmezse doğuma yakın kadın alırsın. 1 günde her yeri tertemiz yapıyorlar. biz 1 günde o kadar yapamıyoruz valla. Doğumdan sonra da mecbur çocukla hayat alışıp her şeye kendimiz yetmeye başlayacağız. Bitecek bu devrimiz o yüzden şimdi rahatımıza bakalım :):)aynı gerekçelerle bende bıraktım temizliğikimsem yok burda da ablam başka şehirde annemde vefat etti 2 yıl önce
kayınvalideme ve görümceme de minnet etmek istemiyorum şimdiden hayırlısı bakalım belki doğuma yakın bi kadın tutarım diyorum
Günaydın tatlım sanadagünaydınn şekerimm
aynen yaa telden bi eskiler görünüyo,yeni yazılanlara daha geçiş yapılamadı,birde her yazdığıma hata vermese ne iyi olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?