2014 Aralık Anneleri

Ben de öyle valla hem de nasi bi tutuyorum kendimi.. Bi başlarsak duramicaz herhalde:)

oh ne güzel maşallah...seninkiler artık bir süre sonra iyice biri bir yerden diğeri bir yerden tekmelerler...ayyy ama çok güzel bir duyguu:)
kizlar sizede oluyomu aksam isten geldikten sonra cok rahatsiz hissediyorum kendimi ev bulduk sonunda ise yakin bi hafta sonra tasinacaz daha hicbiseye el suremedim aksam yemege gittik arkadasa oturamaddim rahatsiz oldum yattim resmen yawwwe

kizlar sizede oluyomu aksam isten geldikten sonra cok rahatsiz hissediyorum kendimi ev bulduk sonunda ise yakin bi hafta sonra tasinacaz daha hicbiseye el suremedim aksam yemege gittik arkadasa oturamaddim rahatsiz oldum yattim resmen yawwwe
Allah kolaylık versin canım taşınma işlerinde bizde bu hafta evi boyuycaz gözümde büyüyor .. Bi arada bu hafta bende cok yorgun hıssedıyorum kendimi aksam yürüyüş bile eziyet geldi

Herkese selam bndde varim hihuuu cepten iremedim tabletimden girdim sonunda calisma var galiba uyuzcan kiiz gorusemedik ya kizlar bu seker yuklemesi yapmasaknolcakki

Günaydınlar anneler ve bebişleri :)))

Limonu sekerli suyu icmek zor oluyor diye istiyorlar, bana bir pet şiseye 2 limonu sik ac karina gel 50 gr sekerli suya katip iciceksin onu dedi.
Hmm bende yanımda götüreyim o zaman ne olur ne olmaz. Burayı bu yüzden çok seviyorum işte
Selam canım. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Sizinde her şeyin yolunda olmasına sevindim. Maş Allah kuzucuğa. İyi bakmışsın annesi

bitterim fananayım nerelerde acep yaa meraklandım
Onlar telden giriyordu galiba o yüzden mi giremediler ki ?
Doğru evet baya bi şişmiş olacağız. Neyse artık dediğin gibi duyanlar duymayanlara söylesin :):):)
yavaş yavaş kendine geliyo sitee ilk girdiğimde çok fenaydı,gerçi hala yorumlarıma hata veriyo
Kesinlikle yavaş yavaş toparlıyorlar. İkonlarımız geldi :):):) Çoklu alıntılama gelmiş. Yavaş yavaş düzene sokuyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar kopamayız artık biz burdan :):) Bire mobil işini hallettiler mi tamamdır. Hayır izne çıkacağım Cuma ya kadar halletseler bari. Yoksa tableti taşıyamam her gittiğim yere :):)
Arkadaşlar Meryem Ebrar ismi sizce uyumlu mu
İkisi de güzel isim. Meryem isminin anlamı zaten ayrı güzel. Çocuğu çağırırken iki isimi de mi kullanacaksınız ? Genelde iki isimli bile olsa böyle uzun isimlerde teki kullanılıyor. İnş Allah içinize sinen bir isimde en kısa sürede karar verirsiniz.
Canım ya sen üç canlısın ya :):) sana her şey daha zor geliyordur. İşte de yoruluyorsun ister istemez. O yüzden sende ağırlaşma daha fazladır. Ben tembellikten yatıyorum halimin olmamasından değil Ama artık benimde bir şeylere başlamam lazım. Bu kaa tembellik yeter. :):)

öncelikle bütün herkese günaydın mutlu günler diliyorum..
evet bende de aşırı bir yorgunluk hissi akşama doğru iş çıkışı pilim bitmiş oluyor.ama sabah enerjik oluyorum o da iş yerinde harcanıp gidiyor evime hiç faydam yok

nasıl yani cinsiyeti öğrendiniz ama kimseye söylemediniz miiiii :) ben hayatta sabredemezdim valla :) :)
evet kimse bilmiyor sözde ama herkes sanki benden daha iyi biliyor cinsiyetini.. tahminleri sürekli doğru:):) böyle de sürprizi kalmıyor yahuuu:)

Aynen valla evimize hiç faydamız yok. Temizliğimi bile geçenlerde annem ile ablam yaptı sağolsun. Ben eve gidince yok meyve saati yok yemek saati dur biraz da ayaklarımı kaldırayım diyene kadar gece oluyor uyuyorum. Çok boşladım çokkkk.

slm arkadaşlar ben de yeni geldim. ben de plasenta previa var. aynı durumda olan arkadaş var mı? dr.larınız ne diyor paylaşabilir misiniz?

aynı gerekçelerle bende bıraktım temizliği kimsem yok burda da ablam başka şehirde annemde vefat etti 2 yıl önce
kayınvalideme ve görümceme de minnet etmek istemiyorum şimdiden hayırlısı bakalım belki doğuma yakın bi kadın tutarım diyorum

slm arkadaşlar ben de yeni geldim. ben de plasenta previa var. aynı durumda olan arkadaş var mı? dr.larınız ne diyor paylaşabilir misiniz?

hoşgeldin canım bu bebeğin aşağıda olması demek mi? tam olarak ne benim de bebek aşağıda hep fazla ayakta durmamam ve ağır iş yapmamam ayaklarımı havaya dikip yatmam gerekiyor doktorum demişti

günaydınn şekerimm
aynen yaa telden bi eskiler görünüyo,yeni yazılanlara daha geçiş yapılamadı,birde her yazdığıma hata vermese ne iyi olacakk

Herkese selam bndde varim hihuuu cepten iremedim tabletimden girdim sonunda calisma var galiba uyuzcan kiiz gorusemedik ya kizlar bu seker yuklemesi yapmasaknolcakki
günaydınnn canımm
girilmiyo telden malesef. daha ona bi çare bulamamışlarr :) evet görüşemedikk bayağıdırr.vala ben daha yeni gitim doktora hiç şeker yüklemesinden bahsetmedi,bende heyecanla sormadım...

bebeğin aşağıda olması değil. Bebek eşinin yani bebeğin beslendiği plasentanın rahim ağzına çok yakın yerleşmesi veya kapaması. benim ki çok yakın yerleşmiş haftalık iğne vuruyolar kanama olmasın diye. Yolculuk (özellikle karayolları), cinsel ilişki ve ağır iş yasak.

bebeğin aşağıda olması değil. Bebek eşinin yani bebeğin beslendiği plasentanın rahim ağzına çok yakın yerleşmesi veya kapaması. benim ki çok yakın yerleşmiş haftalık iğne vuruyolar kanama olmasın diye. Yolculuk (özellikle karayolları), cinsel ilişki ve ağır iş yasak.

bebeğin aşağıda olması değil. Bebek eşinin yani bebeğin beslendiği plasentanın rahim ağzına çok yakın yerleşmesi veya kapaması. benim ki çok yakın yerleşmiş haftalık iğne vuruyorlar kanama olmasın diye. Yolculuk (özellikle karayolları), cinsel ilişki ve ağır iş yasak.

hımm bana öyle birşey denmedi sadece bebek aşağıda görünüyor kendini zorlamaman gerekli dendi

Boşver canım yaa. Onlardan talep gelirse yaptırırsın gelmezse doğuma yakın kadın alırsın. 1 günde her yeri tertemiz yapıyorlar. biz 1 günde o kadar yapamıyoruz valla. Doğumdan sonra da mecbur çocukla hayat alışıp her şeye kendimiz yetmeye başlayacağız. Bitecek bu devrimiz o yüzden şimdi rahatımıza bakalım :):)
günaydınn şekerimm
aynen yaa telden bi eskiler görünüyo,yeni yazılanlara daha geçiş yapılamadı,birde her yazdığıma hata vermese ne iyi olacakk
Günaydın tatlım sanada Dilimi ısırayım bu gün hiç hata yemedim. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…