Boşver canım yaa. Onlardan talep gelirse yaptırırsın gelmezse doğuma yakın kadın alırsın. 1 günde her yeri tertemiz yapıyorlar. biz 1 günde o kadar yapamıyoruz valla. Doğumdan sonra da mecbur çocukla hayat alışıp her şeye kendimiz yetmeye başlayacağız. Bitecek bu devrimiz o yüzden şimdi rahatımıza bakalım :):)
Günaydın tatlım sanadaDilimi ısırayım bu gün hiç hata yemedim. Hayırlısı bakalım
yaaa bananee ben hata yedim sende yeeeeGünaydın tatlım sanadaDilimi ısırayım bu gün hiç hata yemedim. Hayırlısı bakalım
Baban çok güzel demiş canım gerçekten öyle.bende boşverdim canım zaten işyerinde hem beynim hem bedenim yoruluyoreve gelince yemeğimi yapıp çamaşırımı yıkayıp temel işlerimi yaptığıma şükrediyorum.Rabbim bir kolaylık verecektir inşallah babamın dediği gibi "Allah var keder yok"
Yaaaa ama ben dün çok yedim. Bu gün yemeyeyim :):):)yaaa bananee ben hata yedim sende yeeee
ben yenilendiğinden doğru yiyorum yaa yazık banaYaaaa ama ben dün çok yedim. Bu gün yemeyeyim :):):)
GÜNAYDIN HANIMLAR GÜNAYDIN HEYECANLA KUCAĞIMIZA ALMAYI BEKLEDİĞİMİZ KUZUCUKLAR
günaydın kızlar evet site biraz kendine gelmiş umarım daha da güzel olur bizde oğluşumla çok iyiyiz ama bu sıcaklar bizi mahvediyo resmen nefes alınmıyor ya haftaya perşem be günü edirne tıp fakültesinden ayrıntılı için sıra aldım bakalım devlette ne kadar ilgileneceklerr mrakla haftayı bekliyorummmGünaydınlar anneler ve bebişleri :)))
Hmm bende yanımda götüreyim o zaman ne olur ne olmaz. Burayı bu yüzden çok seviyorum işte
Selam canım. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. Sizinde her şeyin yolunda olmasına sevindim. Maş Allah kuzucuğa. İyi bakmışsın annesi
Onlar telden giriyordu galiba o yüzden mi giremediler ki ?
Doğru evet baya bi şişmiş olacağız. Neyse artık dediğin gibi duyanlar duymayanlara söylesin :):):)
Kesinlikle yavaş yavaş toparlıyorlar. İkonlarımız geldi:):):) Çoklu alıntılama gelmiş. Yavaş yavaş düzene sokuyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar kopamayız artık biz burdan :):) Bire mobil işini hallettiler mi tamamdır. Hayır izne çıkacağım Cuma ya kadar halletseler bari. Yoksa tableti taşıyamam her gittiğim yere :):)
İkisi de güzel isim. Meryem isminin anlamı zaten ayrı güzel. Çocuğu çağırırken iki isimi de mi kullanacaksınız ? Genelde iki isimli bile olsa böyle uzun isimlerde teki kullanılıyor. İnş Allah içinize sinen bir isimde en kısa sürede karar verirsiniz.
Canım ya sen üç canlısın ya :):) sana her şey daha zor geliyordur. İşte de yoruluyorsun ister istemez. O yüzden sende ağırlaşma daha fazladır. Ben tembellikten yatıyorum halimin olmamasından değilAma artık benimde bir şeylere başlamam lazım. Bu kaa tembellik yeter. :):)
canim gecen gun uzun kollu kismini hallettim alt olarak patikli patiksiz aldim çorap falan aldim erkek cocuguda olsa bikactane evde giymesi icin tayt gibi seylerden aldim hastane cikis seti almayi dusunmuyorum takim sevmiyorum 2 tane hastanede kullanacagi tarzda tulumu var biraz büyük boyda bisiler aldım tek eksigim bere alicam bide pamuklu battaniye hastanede kullanmak icin direk yunlere sarmak istemiyorum. kayinvalidem hirka yelek orüyo zaten. bol bol cit citlisi var kolsuz kollu yarim kollu giyilecek tarzda. daha ne aliym unuttugum bisi varmi?
günaydın canımmGünaydın kızlar, bitmeyen bulantı bitmeyen kusma yapmışlar onu da bana hediye etmişler haberiniz var mıbu sabah yine bulantıyla uyandım ve yine çıkardım artık geçse de iştahla yemek yesem ne güzel olur...
Yazdıklarınızı okudum fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Ben gecen yıl ekımde doğum yapmıştım. Şimdi 10 aylık bir kızım var ve yine hamileyim hatırlarsınız.21.haftadayım. Hiç bişeyi sorun etmeyin yemek temizlik ütü herşey yetişiyor. Anne olunca Süpermen gibi bişey oluyorsunuz bugün 4 saat uyudum ne yorgunluk ne halsızlık var çok şükür işteyim suan kızıma bakıcı bakıyor. Eskıden bı gece uykusuz kalsam ertesi gün mahvolurdum basım ağrırdı ama vücut alışıyor herseye. Alışveriş konusuna gelince ben hıc başlamadım. hastane cıkısları cok pahalı ve gereksiz seyler cok içinde. o parayla alt üst ayrı takımlar alın. İlk günler çıtçıtlı badı giydirmek zor oluyor iç dış zıbınlar kullanışlı göbek 10 günde düşüyor.
Yazdıklarınızı okudum fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Ben gecen yıl ekımde doğum yapmıştım. Şimdi 10 aylık bir kızım var ve yine hamileyim hatırlarsınız.21.haftadayım. Hiç bişeyi sorun etmeyin yemek temizlik ütü herşey yetişiyor. Anne olunca Süpermen gibi bişey oluyorsunuz bugün 4 saat uyudum ne yorgunluk ne halsızlık var çok şükür işteyim suan kızıma bakıcı bakıyor. Eskıden bı gece uykusuz kalsam ertesi gün mahvolurdum basım ağrırdı ama vücut alışıyor herseye. Alışveriş konusuna gelince ben hıc başlamadım. hastane cıkısları cok pahalı ve gereksiz seyler cok içinde. o parayla alt üst ayrı takımlar alın. İlk günler çıtçıtlı badı giydirmek zor oluyor iç dış zıbınlar kullanışlı göbek 10 günde düşüyor.
aynen çok da alınacak bişi yok aslında gerektikçe almak gerek sonradan kullanılamayan fazlaymış gibi geelen o kadar çok şey oluyoki bende bi tane normal uygun bi hastane çıkışı aldım bi iki alt bi iki zıbın bi emzik bi biberon şimdilik tmm dedim kendime 7. ay bitmeye yakında yatağını nevresim tajkımını şampuanını felan alıcam kendime de pijama takımı yeterli kalanı doğumdan sonra kullanmaya başladıkça almayı düşünüyorum mesela biberon ısıtıcısı düşünüyorum ama emzirmeyi düşündüğüm için ee ikinci doğumumda kızım çok güzel emmişti emmeyi bırakıp ta biberona geçmeye başlayacağı zaman yani yaklaşık 6.ayından sonra olacak muhtemelen o zaman alıcam allah nasip ederse sağma makinesi istiyorum oda yine işe başlamaya yakın almayı istiyorum yaklaşık 5. ayda olucak yavrum erkenden almaya gerek duymuyorum ne bilim bebek arabasıda şuan düşünmüyorum ben mesela çünkü kış bebeği olacak dışarı arabayla çıkıp gezemicez bi yere gidicek bile olsak otomobille giidcez arabaya koymıcaz çocuğu ee yazda gelince artık baston araba alırız yada belki hediye gelir anlayacağınız çok fazla bişi almayın almayalım ilk aylarda giyecek bi iki kıyafet dışında diğerlerinin hiç acelesi yokk sadece heves ettiğimiz için bu aceleci tavrımızzsağol tavsiyelerin için,bende hastane çıkışı alacaktım 2 tane 1 e düşüreyimde takım alayım onun yerine,gerçekten çok pahalı bazı hastane çıkışlarıevet iç zıbınlar şu yandan örtülenler göbek düşene kadar onlardan kullancam bende.
günaydın canımm
hala mide bulantın mı var yaaa,allah kolaylık versinn...inşallahh geçer de yersin valaa
Evet canım 5li zıbın takımları alabilirsin.sağol tavsiyelerin için,bende hastane çıkışı alacaktım 2 tane 1 e düşüreyimde takım alayım onun yerine,gerçekten çok pahalı bazı hastane çıkışlarıevet iç zıbınlar şu yandan örtülenler göbek düşene kadar onlardan kullancam bende.
Aynen bizimde canım kızımdan kalan eşyaları kullanacağım ama kıyafet alırım pembe giymesin oğluşum :) Alt üst ayrı olunca değiştirmek de basit oluyor. Bebişler küçük olacağı için tulum yada çıtçıtlı badi giydirmek zor olur. Ben pazen battaniye yaptırdım kızımda 3tane kundak yaptık sıkmadan tutmak zor oluyor yoksa.çok haklısın giyeceği 1-2 ay en fazla çok çok almamak gerekiyor ben sadece hastanede giydireceğim takımı alıcam onu bile almak istemiyorum çünkü çok fazla küçük kıyafet var :) beşik kızımdan kalan var pusetimizde bakım şampuan setini ablam aldı e bişey kalmamış :))
evet bebek arabası da bence ilk alınacaklardan değil,kış doğacaklar, 3-4 aydan sonra alınabilir,ilkbahara geliyo hem..ilk dolap, beşik,temzilik ihtiyaçları kıyafet falan yeterli gibi sanki..aynen çok da alınacak bişi yok aslında gerektikçe almak gerek sonradan kullanılamayan fazlaymış gibi geelen o kadar çok şey oluyoki bende bi tane normal uygun bi hastane çıkışı aldım bi iki alt bi iki zıbın bi emzik bi biberon şimdilik tmm dedim kendime 7. ay bitmeye yakında yatağını nevresim tajkımını şampuanını felan alıcam kendime de pijama takımı yeterli kalanı doğumdan sonra kullanmaya başladıkça almayı düşünüyorum mesela biberon ısıtıcısı düşünüyorum ama emzirmeyi düşündüğüm için ee ikinci doğumumda kızım çok güzel emmişti emmeyi bırakıp ta biberona geçmeye başlayacağı zaman yani yaklaşık 6.ayından sonra olacak muhtemelen o zaman alıcam allah nasip ederse sağma makinesi istiyorum oda yine işe başlamaya yakın almayı istiyorum yaklaşık 5. ayda olucak yavrum erkenden almaya gerek duymuyorum ne bilim bebek arabasıda şuan düşünmüyorum ben mesela çünkü kış bebeği olacak dışarı arabayla çıkıp gezemicez bi yere gidicek bile olsak otomobille giidcez arabaya koymıcaz çocuğu ee yazda gelince artık baston araba alırız yada belki hediye gelir anlayacağınız çok fazla bişi almayın almayalım ilk aylarda giyecek bi iki kıyafet dışında diğerlerinin hiç acelesi yokk sadece heves ettiğimiz için bu aceleci tavrımızz
yani madem hala devam çıkartmaya,bebekde ordan çıkıversinamin canım çok saol.. sen bu çocuğu ağzından çıkaracaksın diye dalga geçiyorlar artık ya ağlanacak halime gülüyorum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?