2014 Aralık Anneleri

bende boşverdim canım zaten işyerinde hem beynim hem bedenim yoruluyor eve gelince yemeğimi yapıp çamaşırımı yıkayıp temel işlerimi yaptığıma şükrediyorum.Rabbim bir kolaylık verecektir inşallah babamın dediği gibi "Allah var keder yok"

Baban çok güzel demiş canım gerçekten öyle.
yaaa bananee ben hata yedim sende yeeee
Yaaaa ama ben dün çok yedim. Bu gün yemeyeyim :):):)

dün bişey farkettim normalde bende aşerme bulantı gibi şeyler olmadı ama son zamanlarda tek tük şeyleri aniden canım istiyor ve o istediği şeyi yediğimden 15-20 dk sonra bebeğim kıpırdıyor
dün çok az kıpırdamıştı çok endişelenmiştim canım iş çıkışı ekmek arası bişeyler istedi eşimin işten gelişini bekledim sonra unuttum falan ama aklım hep bebeğimde neden kıpırdamıyor diye içim içimi yiyordu sonra aklıma ekmek arası bişeyler hazırlamak geldi yine canım çekmişti onu yapıp yer yemez kıpraştı bebeğim demekki onun canı istemişti sabah yine aynı şey oldu sabaha kadar tık yoktu sabah kahvaltıda aynı şey oldu mutlu oldum seviyorum kuzumu demekki bebeğin canı umar demelerindeki şey buymuş

GÜNAYDIN HANIMLAR GÜNAYDIN HEYECANLA KUCAĞIMIZA ALMAYI BEKLEDİĞİMİZ KUZUCUKLAR

günaydın kızlar evet site biraz kendine gelmiş umarım daha da güzel olur bizde oğluşumla çok iyiyiz ama bu sıcaklar bizi mahvediyo resmen nefes alınmıyor ya haftaya perşem be günü edirne tıp fakültesinden ayrıntılı için sıra aldım bakalım devlette ne kadar ilgileneceklerr mrakla haftayı bekliyorummm

Günaydın kızlar, bitmeyen bulantı bitmeyen kusma yapmışlar onu da bana hediye etmişler haberiniz var mı bu sabah yine bulantıyla uyandım ve yine çıkardım artık geçse de iştahla yemek yesem ne güzel olur...

daha ne olsun, almışsın her şeyi canım. ben takımları kullanışlı buluyorum 1-2 tane olması gerekir diye düşünüyorum çünkü içinde çıt çıtlı badisi, tulumu, beresi, altı üstü vs oluyor ama sen zaten tek tek almışsın bunları, o yüzden sıkıntı yok :)
bunlar sadece kıyafet alışverişin değil mi, havlu, mendil, alt aç vs tarzı şeyleri de aldın mı veya alacak mısın?

Günaydın annişler mesajlarım gitmiyor. Fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı ama yazamıyorum. Pc den kaynaklı bı sorun galıba

Yazdıklarınızı okudum fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Ben gecen yıl ekımde doğum yapmıştım. Şimdi 10 aylık bir kızım var ve yine hamileyim hatırlarsınız.21.haftadayım. Hiç bişeyi sorun etmeyin yemek temizlik ütü herşey yetişiyor. Anne olunca Süpermen gibi bişey oluyorsunuz bugün 4 saat uyudum ne yorgunluk ne halsızlık var çok şükür işteyim suan kızıma bakıcı bakıyor. Eskıden bı gece uykusuz kalsam ertesi gün mahvolurdum basım ağrırdı ama vücut alışıyor herseye. Alışveriş konusuna gelince ben hıc başlamadım. hastane cıkısları cok pahalı ve gereksiz seyler cok içinde. o parayla alt üst ayrı takımlar alın. İlk günler çıtçıtlı badı giydirmek zor oluyor iç dış zıbınlar kullanışlı göbek 10 günde düşüyor.

kızlar dün hastane çıkışı bakmaya joker mağazasına gittim indirim vardı sizede söyliyeyim foto yükleyemedim ama 8 li 39 tl 4 lüsüde 22 tl idi ben beğendim hangisini alayım kızımdan da bir sürü şey kaldı 4 lü mü 8 li mi arasında karar veremedim ya ? bugün gidip alıcam

günaydın canımm
hala mide bulantın mı var yaaa,allah kolaylık versinn...inşallahh geçer de yersin valaa

sağol tavsiyelerin için,bende hastane çıkışı alacaktım 2 tane 1 e düşüreyimde takım alayım onun yerine,gerçekten çok pahalı bazı hastane çıkışları evet iç zıbınlar şu yandan örtülenler göbek düşene kadar onlardan kullancam bende.

çok haklısın giyeceği 1-2 ay en fazla çok çok almamak gerekiyor ben sadece hastanede giydireceğim takımı alıcam onu bile almak istemiyorum çünkü çok fazla küçük kıyafet var :) beşik kızımdan kalan var pusetimizde bakım şampuan setini ablam aldı e bişey kalmamış :))

çok haklısın giyeceği 1-2 ay en fazla çok çok almamak gerekiyor ben sadece hastanede giydireceğim takımı alıcam onu bile almak istemiyorum çünkü çok fazla küçük kıyafet var :) beşik kızımdan kalan var pusetimizde bakım şampuan setini ablam aldı e bişey kalmamış :))

günaydın canlar :)

aynen çok da alınacak bişi yok aslında gerektikçe almak gerek sonradan kullanılamayan fazlaymış gibi geelen o kadar çok şey oluyoki bende bi tane normal uygun bi hastane çıkışı aldım bi iki alt bi iki zıbın bi emzik bi biberon şimdilik tmm dedim kendime 7. ay bitmeye yakında yatağını nevresim tajkımını şampuanını felan alıcam kendime de pijama takımı yeterli kalanı doğumdan sonra kullanmaya başladıkça almayı düşünüyorum mesela biberon ısıtıcısı düşünüyorum ama emzirmeyi düşündüğüm için ee ikinci doğumumda kızım çok güzel emmişti emmeyi bırakıp ta biberona geçmeye başlayacağı zaman yani yaklaşık 6.ayından sonra olacak muhtemelen o zaman alıcam allah nasip ederse sağma makinesi istiyorum oda yine işe başlamaya yakın almayı istiyorum yaklaşık 5. ayda olucak yavrum erkenden almaya gerek duymuyorum ne bilim bebek arabasıda şuan düşünmüyorum ben mesela çünkü kış bebeği olacak dışarı arabayla çıkıp gezemicez bi yere gidicek bile olsak otomobille giidcez arabaya koymıcaz çocuğu ee yazda gelince artık baston araba alırız yada belki hediye gelir anlayacağınız çok fazla bişi almayın almayalım ilk aylarda giyecek bi iki kıyafet dışında diğerlerinin hiç acelesi yokk sadece heves ettiğimiz için bu aceleci tavrımızz

hmm o da doğru bak göbek meselesini düşünmemiştim, forumda tecrübeli annelerin olması çok güzel :)

günaydın canımm
hala mide bulantın mı var yaaa,allah kolaylık versinn...inşallahh geçer de yersin valaa

amin canım çok saol.. sen bu çocuğu ağzından çıkaracaksın diye dalga geçiyorlar artık ya ağlanacak halime gülüyorum ben de :)

Evet canım 5li zıbın takımları alabilirsin.
Aynen bizimde canım kızımdan kalan eşyaları kullanacağım ama kıyafet alırım pembe giymesin oğluşum :) Alt üst ayrı olunca değiştirmek de basit oluyor. Bebişler küçük olacağı için tulum yada çıtçıtlı badi giydirmek zor olur. Ben pazen battaniye yaptırdım kızımda 3tane kundak yaptık sıkmadan tutmak zor oluyor yoksa.

evet bebek arabası da bence ilk alınacaklardan değil,kış doğacaklar, 3-4 aydan sonra alınabilir,ilkbahara geliyo hem..ilk dolap, beşik,temzilik ihtiyaçları kıyafet falan yeterli gibi sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…