2014 Aralık Anneleri

havlu seti aldim özdilekten cok guzel onu unutmusum :) gecen english homeda indirim vardi minik havlular 3 tlye inmisti ama almadim onlari ayri bi liste yaptim listemi yazmistim buraya simdi o kisma başliycam camasir torbasina varana kadar sadece cok fazla makine tarzı bisi almayi dusunmuyorum yani bu biberon sterilazatorleri vb. seyler bi hevesle alinip.kullanilmiyomus.

havlu seti aldim özdilekten cok guzel onu unutmusum :) gecen english homeda indirim vardi minik havlular 3 tlye inmisti ama almadim onlari ayri bi liste yaptim listemi yazmistim buraya simdi o kisma başliycam camasir torbasina varana kadar sadece cok fazla makine tarzı bisi almayi dusunmuyorum yani bu biberon sterilazatorleri vb. seyler bi hevesle alinip.kullanilmiyomus.

ben yenilendiğinden doğru yiyorum yaa yazık bana
Ayyy kıyamam yazık sana ( Umarım artık düzelir
:):) senin bebişin canı çok çekmiş. yeyince neşesi gelmiş. bizde durumlar biraz farklı bebişin değil hep benim canım çekiyor. Ne boğaz varmış bi doyuramadım seni diye eşim takılıp duruyor :)
Ayyy sıcaklardan hepimiz bunaldık zaten. İnş Allah güzel ilgilenir. Hayırlı haberler alırsın inş allah.
günaydın canlar :)
Günaydın canım :)

herkese günaydın.bu sabah müthiş bi halsizlikle uyandım dizlerim dahi tutmuyor.daha çok erken ama şimdiden doğum izni gelsin diye dua ediyorum.üstelik 3 hafta sonra da evim taşınacak ve her gün 100 km yol gidip gelicem doğum iznine kadar.hamilelikte anladım ki çalışmak gerçekten çok zor ya acayip sıkıldımmmmm

Ben çalışmayı çok severdim. İşimi de severdim ama evet dediğin gibi hamilelikte çok zor geliyor. Hele bir de hamişken taşınanların Allah yardımcısı olsun. Allah kolaylıklar versin.

evet bebek arabası da bence ilk alınacaklardan değil,kış doğacaklar, 3-4 aydan sonra alınabilir,ilkbahara geliyo hem..ilk dolap, beşik,temzilik ihtiyaçları kıyafet falan yeterli gibi sanki..
Biz kızımda chicco lite vay travel aldık tavsiye ederim sadece şuanda 800 olmuş fiyatı ama jokerde her 250tl ye 50 tl indirim kampanyası oluyo takip edbilirseniz öyle alın ucuza geliyo
Geçici bir durumdur inşallah Allahın izniyle bozma moralini öğretmen misin

günaydınnn allah kolaylık versin canımmm...bizde sonradan taşınmaktans hamileliğimin 3. ayında taşındım,gün geçtikçe bizim için daha zor olacak çünkü bu taşıma işleri.inşallah hemencik atlatırsın.gerçi ben çalışmıyorum,senin için daha zor olacakk

yorgunluk hali bende de hasıl oldu bende hayırlısıyla doğum iznine ayrılsam diyorum dün beraber çalıştığımız bir arkadaşımız doğum iznine ayrıldı 37. haftasıydı ona çok özendim bi problemide yok çok şükür darısı başımıza.
bende birde bizde kengi derler kalçamda ağrı tutulumları oluyor sırt üstü yattığımda tek taraflı uzun süreli yatışlarımda doğrulmam yürümem çok sıkıntılı oluyor.doktor kalsiyum verdi bunun için ama faydasını göremedim.artık böyle idare edeceğim

Biz kızımda chicco lite vay travel aldık tavsiye ederim sadece şuanda 800 olmuş fiyatı ama jokerde her 250tl ye 50 tl indirim kampanyası oluyo takip edbilirseniz öyle alın ucuza geliyo
vala arabaya da o kadar para veremem... daha uygun bişiler bakıcam

yorgunluk hali bende de hasıl oldu bende hayırlısıyla doğum iznine ayrılsam diyorum dün beraber çalıştığımız bir arkadaşımız doğum iznine ayrıldı 37. haftasıydı ona çok özendim bi problemide yok çok şükür darısı başımıza.
bende birde bizde kengi derler kalçamda ağrı tutulumları oluyor sırt üstü yattığımda tek taraflı uzun süreli yatışlarımda doğrulmam yürümem çok sıkıntılı oluyor.doktor kalsiyum verdi bunun için ama faydasını göremedim.artık böyle idare edeceğim

Ben çalışmayı çok severdim. İşimi de severdim ama evet dediğin gibi hamilelikte çok zor geliyor. Hele bir de hamişken taşınanların Allah yardımcısı olsun. Allah kolaylıklar versin.

ya eskiden gerçekten seviyordum işimi ama hamilelikte nefret ettim resmen.bankaya gelen giden herkes stres.personel stres,çalan telefon stres,ne kadar pis bi işim varmış da ben anlamamışım.mesela şu an bi müşteri ana avrat dümdüz gidiyor içerde hayır böyle bi hamilelikte nasıl bi çocuk doğacak hem merak ediyorum hem de korkuyorum

english homedaki havlulara ben de bayıldım, çok da uygundu. sonra alırım diye almadım ama tabi ki indirimi bitiyor onların hemen :) neyse alırız daha var vaktimiz. ben de makine türü şeylerden süt sağma makinesi alabilirim sadece, onun dışında bir şey almayacağım.
çamaşır torbası derken yıkama torbalarından mı bahsediyorsun yoksa kirli torbası mı? bazı uyku setlerinin içinde kirli torbaları da oluyor çok da güzeller ama ben onlardansa minik hasır sepetlerden almayı düşünüyorum kirli sepeti olarak.

Allah yardımcın olsun canım bu dönemimiz böyle geçecek sanırım, herkes aynı sıkıntılardan bahsediyor. ben bugün hiç uyanmak istemedim, normalde 7de falan dikilirdim ayağa, bugün uyumak istedim ama iş var tabi. 100 km de baya mesafe ama araç kullanmadığın sürece uyuyarak gidebilirsin canım, ancak o şekilde geçer :)

Geçici bir durumdur inşallah Allahın izniyle bozma moralini öğretmen misin[/QUOTE]

ah ahh keşke öğretmen olsam bankacıyım

Sen sakin olmaya çalış boşver müşterileri. Korkma canım millet ne stresli işlerde çalışıyorda sapasağlam bebişleri oluyor. Sen kafana takma.

vala arabaya da o kadar para veremem... daha uygun bişiler bakıcam
Evet canım çok artmış fiyatı bize 550 ye falan mal olmuştu ozaman ama tek de satılıyor 400 tl puseti bebek biraz büyüyünce kullanılıyor biz sadece pusetini kullanıyoruz suan kızıma. Ama bizim arkadaşlar çok uyguna büyük bi araba aldılar hıc kullanamadılar araba 3 ayda pert oldu. Biraz büyüdükten sonra kullanırım diyorsan hafif bişeyler alabilirsin baston puset diye geçiyor. Netten araştırmadan alma araba meselesi önemli.

sen atlatmışsın darısı başıma arkadaşım ya acayip bi stres gerçekten bu kadarını tahmin etmiyordum.üstelik yardımcı olacak bi annem var o da vana gidecek kızkardeşimin bebeğine bakmak için bu sürede.

aynen ya ben 120 ye mi ne almıştım süper memnundum ne olucak ki yani içine bu puset içi yastık gibi şeyler var onlardan alıcam ohh miss :)
yani,alınacak o kadar şey var ki bi arabaya o kadar para benim için aşırı... 300-400 civarına kadar alınabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…