günaydınnnn canımmmgünaydın canlar :)
havlu seti aldim özdilekten cok guzel onu unutmusum :) gecen english homeda indirim vardi minik havlular 3 tlye inmisti ama almadim onlari ayri bi liste yaptim listemi yazmistim buraya simdi o kisma başliycam camasir torbasina varana kadar sadece cok fazla makine tarzı bisi almayi dusunmuyorum yani bu biberon sterilazatorleri vb. seyler bi hevesle alinip.kullanilmiyomus.Günaydın kızlar, bitmeyen bulantı bitmeyen kusma yapmışlar onu da bana hediye etmişler haberiniz var mıbu sabah yine bulantıyla uyandım ve yine çıkardım artık geçse de iştahla yemek yesem ne güzel olur...
daha ne olsun, almışsın her şeyi canım. ben takımları kullanışlı buluyorum 1-2 tane olması gerekir diye düşünüyorum çünkü içinde çıt çıtlı badisi, tulumu, beresi, altı üstü vs oluyor ama sen zaten tek tek almışsın bunları, o yüzden sıkıntı yok :)
bunlar sadece kıyafet alışverişin değil mi, havlu, mendil, alt aç vs tarzı şeyleri de aldın mı veya alacak mısın?
havlu seti aldim özdilekten cok guzel onu unutmusum :) gecen english homeda indirim vardi minik havlular 3 tlye inmisti ama almadim onlari ayri bi liste yaptim listemi yazmistim buraya simdi o kisma başliycam camasir torbasina varana kadar sadece cok fazla makine tarzı bisi almayi dusunmuyorum yani bu biberon sterilazatorleri vb. seyler bi hevesle alinip.kullanilmiyomus.Günaydın kızlar, bitmeyen bulantı bitmeyen kusma yapmışlar onu da bana hediye etmişler haberiniz var mıbu sabah yine bulantıyla uyandım ve yine çıkardım artık geçse de iştahla yemek yesem ne güzel olur...
daha ne olsun, almışsın her şeyi canım. ben takımları kullanışlı buluyorum 1-2 tane olması gerekir diye düşünüyorum çünkü içinde çıt çıtlı badisi, tulumu, beresi, altı üstü vs oluyor ama sen zaten tek tek almışsın bunları, o yüzden sıkıntı yok :)
bunlar sadece kıyafet alışverişin değil mi, havlu, mendil, alt aç vs tarzı şeyleri de aldın mı veya alacak mısın?
Ayyy kıyamam yazık sanaben yenilendiğinden doğru yiyorum yaa yazık bana
:):) senin bebişin canı çok çekmiş. yeyince neşesi gelmiş. bizde durumlar biraz farklı bebişin değil hep benim canım çekiyor. Ne boğaz varmış bi doyuramadım seni diye eşim takılıp duruyor :)dün bişey farkettim normalde bende aşerme bulantı gibi şeyler olmadı ama son zamanlarda tek tük şeyleri aniden canım istiyor ve o istediği şeyi yediğimden 15-20 dk sonra bebeğim kıpırdıyor
dün çok az kıpırdamıştı çok endişelenmiştim canım iş çıkışı ekmek arası bişeyler istedi eşimin işten gelişini bekledim sonra unuttum falan ama aklım hep bebeğimde neden kıpırdamıyor diye içim içimi yiyordu sonra aklıma ekmek arası bişeyler hazırlamak geldi yine canım çekmişti onu yapıp yer yemez kıpraştı bebeğim demekki onun canı istemişti sabah yine aynı şey oldu sabaha kadar tık yoktu sabah kahvaltıda aynı şey oldu mutlu oldum seviyorum kuzumu demekki bebeğin canı umar demelerindeki şey buymuş
Ayyy sıcaklardan hepimiz bunaldık zaten. İnş Allah güzel ilgilenir. Hayırlı haberler alırsın inş allah.günaydın kızlar evet site biraz kendine gelmiş umarım daha da güzel olur bizde oğluşumla çok iyiyiz ama bu sıcaklar bizi mahvediyo resmen nefes alınmıyor ya haftaya perşem be günü edirne tıp fakültesinden ayrıntılı için sıra aldım bakalım devlette ne kadar ilgileneceklerr mrakla haftayı bekliyorummm
Günaydın canım :)günaydın canlar :)
bekliyorum bakalımmmAyyy kıyamam yazık sana( Umarım artık düzelir
Ben çalışmayı çok severdim. İşimi de severdim ama evet dediğin gibi hamilelikte çok zor geliyor. Hele bir de hamişken taşınanların Allah yardımcısı olsun. Allah kolaylıklar versin.herkese günaydın.bu sabah müthiş bi halsizlikle uyandım dizlerim dahi tutmuyor.daha çok erken ama şimdiden doğum izni gelsin diye dua ediyorum.üstelik 3 hafta sonra da evim taşınacak ve her gün 100 km yol gidip gelicem doğum iznine kadar.hamilelikte anladım ki çalışmak gerçekten çok zor ya acayip sıkıldımmmmm
Biz kızımda chicco lite vay travel aldık tavsiye ederim sadece şuanda 800 olmuş fiyatı ama jokerde her 250tl ye 50 tl indirim kampanyası oluyo takip edbilirseniz öyle alın ucuza geliyoevet bebek arabası da bence ilk alınacaklardan değil,kış doğacaklar, 3-4 aydan sonra alınabilir,ilkbahara geliyo hem..ilk dolap, beşik,temzilik ihtiyaçları kıyafet falan yeterli gibi sanki..
Geçici bir durumdur inşallah Allahın izniyle bozma moralini öğretmen misinherkese günaydın.bu sabah müthiş bi halsizlikle uyandım dizlerim dahi tutmuyor.daha çok erken ama şimdiden doğum izni gelsin diye dua ediyorum.üstelik 3 hafta sonra da evim taşınacak ve her gün 100 km yol gidip gelicem doğum iznine kadar.hamilelikte anladım ki çalışmak gerçekten çok zor ya acayip sıkıldımmmmm
günaydınnnherkese günaydın.bu sabah müthiş bi halsizlikle uyandım dizlerim dahi tutmuyor.daha çok erken ama şimdiden doğum izni gelsin diye dua ediyorum.üstelik 3 hafta sonra da evim taşınacak ve her gün 100 km yol gidip gelicem doğum iznine kadar.hamilelikte anladım ki çalışmak gerçekten çok zor ya acayip sıkıldımmmmm
herkese günaydın.bu sabah müthiş bi halsizlikle uyandım dizlerim dahi tutmuyor.daha çok erken ama şimdiden doğum izni gelsin diye dua ediyorum.üstelik 3 hafta sonra da evim taşınacak ve her gün 100 km yol gidip gelicem doğum iznine kadar.hamilelikte anladım ki çalışmak gerçekten çok zor ya acayip sıkıldımmmmm
vala arabaya da o kadar para veremem... daha uygun bişiler bakıcamBiz kızımda chicco lite vay travel aldık tavsiye ederim sadece şuanda 800 olmuş fiyatı ama jokerde her 250tl ye 50 tl indirim kampanyası oluyo takip edbilirseniz öyle alın ucuza geliyo
herkese günaydın.bu sabah müthiş bi halsizlikle uyandım dizlerim dahi tutmuyor.daha çok erken ama şimdiden doğum izni gelsin diye dua ediyorum.üstelik 3 hafta sonra da evim taşınacak ve her gün 100 km yol gidip gelicem doğum iznine kadar.hamilelikte anladım ki çalışmak gerçekten çok zor ya acayip sıkıldımmmmm
Ben çalışmayı çok severdim. İşimi de severdim ama evet dediğin gibi hamilelikte çok zor geliyor. Hele bir de hamişken taşınanların Allah yardımcısı olsun. Allah kolaylıklar versin.
havlu seti aldim özdilekten cok guzel onu unutmusum :) gecen english homeda indirim vardi minik havlular 3 tlye inmisti ama almadim onlari ayri bi liste yaptim listemi yazmistim buraya simdi o kisma başliycam camasir torbasina varana kadar sadece cok fazla makine tarzı bisi almayi dusunmuyorum yani bu biberon sterilazatorleri vb. seyler bi hevesle alinip.kullanilmiyomus.
Sen sakin olmaya çalış boşver müşterileri. Korkma canım millet ne stresli işlerde çalışıyorda sapasağlam bebişleri oluyor. Sen kafana takma.ya eskiden gerçekten seviyordum işimi ama hamilelikte nefret ettim resmen.bankaya gelen giden herkes stres.personel stres,çalan telefon stres,ne kadar pis bi işim varmış da ben anlamamışım.mesela şu an bi müşteri ana avrat dümdüz gidiyor içerde hayır böyle bi hamilelikte nasıl bi çocuk doğacak hem merak ediyorum hem de korkuyorum
vala arabaya da o kadar para veremem... daha uygun bişiler bakıcam
yorgunluk hali bende de hasıl oldu bende hayırlısıyla doğum iznine ayrılsam diyorum dün beraber çalıştığımız bir arkadaşımız doğum iznine ayrıldı 37. haftasıydı ona çok özendim bi problemide yok çok şükür darısı başımıza.
bende birde bizde kengi derler kalçamda ağrı tutulumları oluyor sırt üstü yattığımda tek taraflı uzun süreli yatışlarımda doğrulmam yürümem çok sıkıntılı oluyor.doktor kalsiyum verdi bunun için ama faydasını göremedim.artık böyle idare edeceğ
Evet canım çok artmış fiyatı bize 550 ye falan mal olmuştu ozaman ama tek de satılıyor 400 tl puseti bebek biraz büyüyünce kullanılıyor biz sadece pusetini kullanıyoruz suan kızıma. Ama bizim arkadaşlar çok uyguna büyük bi araba aldılar hıc kullanamadılar araba 3 ayda pert oldu. Biraz büyüdükten sonra kullanırım diyorsan hafif bişeyler alabilirsin baston puset diye geçiyor. Netten araştırmadan alma araba meselesi önemli.vala arabaya da o kadar para veremem... daha uygun bişiler bakıcam
sen atlatmışsın darısı başıma arkadaşım ya acayip bi stres gerçekten bu kadarını tahmin etmiyordum.üstelik yardımcı olacak bi annem var o da vana gidecek kızkardeşimin bebeğine bakmak için bu sürede.günaydınnnallah kolaylık versin canımmm...bizde sonradan taşınmaktans hamileliğimin 3. ayında taşındım,gün geçtikçe bizim için daha zor olacak çünkü bu taşıma işleri.inşallah hemencik atlatırsın.gerçi ben çalışmıyorum,senin için daha zor olacakk
yani,alınacak o kadar şey var ki bi arabaya o kadar para benim için aşırı... 300-400 civarına kadar alınabilir benceaynen ya ben 120 ye mi ne almıştım süper memnundum ne olucak ki yani içine bu puset içi yastık gibi şeyler var onlardan alıcam ohh miss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?