- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza benimde ikinci hamileliğim 21 haftalık olduk Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
kız canımseninki?
bu arada sabahtan beri çok kötü hissediyordum kendimi, tatlı yedim ve kendime gelir gibi oldum. şekerim mi düşüyor acaba ya, normalde de çok düşük zateneczanede şeker ölçüyorlar mı biliyor musunuz kızlar?
teşekkür ederim arkadaşım çok sağol.umarım iyi olursun da tek çalışalım ya gerisi önemli değil.ben gene de niyeyse cesaret edemiyorum o haftalara kalmaya gene debende nasip olursa 37. haftaya kadar çalışmayı istyorum bebeğimle geçireyim iznimi diye.sanada çok geçmiş olsun aman dikkat et düşmek çok tehlikeli bizim için
Genel olarak bir hoşnutsuzluk zaten var yeni format ile ilgili :):):)kızlar format değiştiği için hiççççç yazasım gelmedi sevemedim bu yeni halini kk'nın ..
bizim Yusufumuz çook hareketli maşallah kıpır kıpır babası da hissediyor bazen sizde ne var ne yok ..
eylül ayında alışverişe başlıyoruz inşallah ama şu yatak beşik konusu halen net diil her kafadan bi ses çıkıyorr off Allahım sen yardım et..
Merhaba, hoşgeldin. Amin hepimize inş Allah.merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza benimde ikinci hamileliğim 21 haftalık olduk Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ayy havaları hiç karıştırmayalım lütfen aşırı bunalım geçiyor valla. Oturduğum yerde şıp şıp dibimde gölcük oluşturacağım yakında. Allah'tan işyerimde klima var ama dışarı tek başıma çıkmayı göze alamıyorum hiç.merhabalar arkadaşlar hayırlı doğumlar inşallah hepimize
nasıulsınız nasıl gidiyo hamilelik
havalarda şansımıza hep acaip sıcak geçiyo bunaltıyo vallahi
Meryem Ebrar diye aynı anda söylemek bence çok uzun olur. Düşünsene kızını çağaracaksın MERYEM EBRARRRRRRRRRRR :):) ama sadece Meryem ya da kızdığında bir isim aranız iyiyse diğer isim :):) Çocukta kişilik çatışması yaratırım ben iki isimle bunu anlamış olduk. İyi ki tek isim düşünmüşüm :):)Aslında ben her ikisinide kullanmak istiyorum ama Meryem ismi büyük ihtimal kullanılacak ama çocuğun başka bir seçim hakkı da olsun istiyorum meryeme en uygun ebrar ismini buldum
Herkes istekli olacak diye bir şey yok ki. Herkes te farklı etki ediyor bu hormonlar. Onu kafaya takma. Ama şu kanama ve kuruluk olayını ve özellikle de acı olayını mutlaka doktorun ile görüş. Evet konuşması çok zor konular ama senin ve bebeğinden önemli değil. Konuş ne yapman gerektiğini bilirsin en azından.kızlarrrr dün gece ilişki sonrası akıntı şeklinde kanamam oldu çok korktum
ayrıca 2. üç ayda ilişkide istekli olmam gerekiyormuş ama ben de tık yok ve ilişki sırasında acı çekiyorum kuruluk var hala dr a sormaya utanıyorum. ilişki sonrasıda yanmam oluyor ne yapıcam bilgisi olan var mı
Hamilelikten canım ya. Eşim hava sıcak değil yani o kadar değil diyor ben adama çemkiriyom görmüyon mu halimi su içinde kaldım diye :):):) Bize sıcak yani aşırı sıcakcanım benim sende gene klima vra bende oda yok bol bol döktüğüm tere karşılık su içiyorum bu sene daha sıcak sanki yada hamilelikten daha da bunalıyorum bilemedim
ayy hormonlardan dolayı daha da sıcak oluyor malesef...ben de bol su içmeye çalışıyorum...kışın ortasında olsak sanırım biz yine yazın ortası gibi hissedicektik:)Ayy havaları hiç karıştırmayalım lütfen aşırı bunalım geçiyor valla. Oturduğum yerde şıp şıp dibimde gölcük oluşturacağım yakında. Allah'tan işyerimde klima var ama dışarı tek başıma çıkmayı göze alamıyorum hiç.
canım benim sende gene klima vra bende oda yok bol bol döktüğüm tere karşılık su içiyorum bu sene daha sıcak sanki yada hamilelikten daha da bunalıyorum bilemedim
Herkes istekli olacak diye bir şey yok ki. Herkes te farklı etki ediyor bu hormonlar. Onu kafaya takma. Ama şu kanama ve kuruluk olayını ve özellikle de acı olayını mutlaka doktorun ile görüş. Evet konuşması çok zor konular ama senin ve bebeğinden önemli değil. Konuş ne yapman gerektiğini bilirsin en azından.
ayy hormonlardan dolayı daha da sıcak oluyor malesef...ben de bol su içmeye çalışıyorum...kışın ortasında olsak sanırım biz yine yazın ortası gibi hissedicektik:)
,Hamilelikten canım ya. Eşim hava sıcak değil yani o kadar değil diyor ben adama çemkiriyom görmüyon mu halimi su içinde kaldım diye :):):) Bize sıcak yani aşırı sıcak
Bu arada forum çok geç algılıyor. Yaramadı bu değişim foruma
Yüz yüze zor geliyorsa telde söyle daha kolay atlatırsın belki :)offffffffffffff haklısın aslında ama burda yüz yüze olmayınca konuşması daha kolay onla yüz yüze konuşmak zor ama bebişim için yapmam lazım en iyisi gideyim bugün sonucu yine yazarım burdan
Evet geldi ikoncanlarımızAbu smileylar gelmişşş
Bu arada herkese Merhabalarr
Yok canım ne olsun onların keyfi yerinde içerde balık gibi yüzüp duruyorlar,
bebeğe bişey olacak diye korkuyorum sadece
kızlar merhaba dün ayrıntılı ultrasona girdik kuşumla tam 22 hafta 3 günlük 540 gr ama bişey aklıma takıldı bana verdiği sonuçta umblikal arterde yüksek diastolik akım izlendi RI 0.65 , S/D 2.9 yazıyor doktoruma soramadım çünkü yoktu ama radyoloji uzmanı gayet sağlıklı dedi raporu evde inceledim sonuçlardan anlayan var mı? ya bide bizim minnak yerinde durmuyor doktor ben böyle hareketli çocuk görmedim dedi.. (maşallah) dün adamcağıza resmen eziyet etti.. buda normal mi?? cvplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
Yok canım ne olsun onların keyfi yerinde içerde balık gibi yüzüp duruyorlar
benimde öyle bu sene 4.yılım o kadar sıktı ki artık ilçe.zaten doğumdan sonrada eğer ilçeye derlerse bende istifa edicem eşimle o şekilde konuştuk.bakalım napcaklar.ben aslen denizliliyim ama eşim buralı olunca kocam köylü oldum artık :)[/QUOTE]Kıyamam ya ama bak ben de öğretmendim istifa ettim100km deyince çağrışım yaptı 4yıl 100 km git gel tayin çıkmadı. Memurluğa geçtim. Eskişehirlimisin
önemli bişey olsaydı mutlaka söylerdi bende de yazıyo buna benzer bişeyler ama hiç üstünde durmadım mesela safra kesemde bilmemne plakları oluşmuş mm sine kadar söyledi. Bebeğinin hareketli olması çok güzel hareketli bebek sağlıklı bebektir.kızlar merhaba dün ayrıntılı ultrasona girdik kuşumla tam 22 hafta 3 günlük 540 gr ama bişey aklıma takıldı bana verdiği sonuçta umblikal arterde yüksek diastolik akım izlendi RI 0.65 , S/D 2.9 yazıyor doktoruma soramadım çünkü yoktu ama radyoloji uzmanı gayet sağlıklı dedi raporu evde inceledim sonuçlardan anlayan var mı? ya bide bizim minnak yerinde durmuyor doktor ben böyle hareketli çocuk görmedim dedi.. (maşallah) dün adamcağıza resmen eziyet etti.. buda normal mi?? cvplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?