2014 Aralık Anneleri

Sen sakin olmaya çalış boşver müşterileri. Korkma canım millet ne stresli işlerde çalışıyorda sapasağlam bebişleri oluyor. Sen kafana takma.
ahhh canım ahhhh inşallah dedğin gibi olur her doktora gidişimde bi korku bi kaygı oluyor içimde.Allahtan artık kıpırdıyor da oğlum ben burdayım diyo arada moral veriyo bana

birde öyle var yani,arabayı kullanabilmek de öenmli,aynen başladık şimdiden netten öle kafamızda bişiler oluşsun diye,size yine iyiye mal olmuş ya..

Geçici bir durumdur inşallah Allahın izniyle bozma moralini öğretmen misin

ah ahh keşke öğretmen olsam bankacıyım [/QUOTE]
Kıyamam ya ama bak ben de öğretmendim istifa ettim 100km deyince çağrışım yaptı 4yıl 100 km git gel tayin çıkmadı. Memurluğa geçtim. Eskişehirlimisin

tühhh,aynen stres taşınma işi...benim annemle ablam sağolsunlar yardım ettiler,yoksa tek başına yapılacak iş değil,sende yavaş yavaş yaparsın stres yapmadann

gelecek canım o günlerde Allahın izni ile.yahu 37 ne ya.ben 8 hafta kala bırakıcam üzerine 3 hafta da kendi iznim var 2014ün onu alcam yani 11 hafta kala.millet çalışıyor ben çok nazlıyım galiba.aynı sorun bende de oldu 2 haftadır doğrulamıyorum ama benim ki kendi kabahatim banyoda kayıp düştüm tam da en güzel yere mahvetti beni.çok geçmiş olsun sana da

kizlar enfeksiyonum su ictikce hafifliyo ama tamamen gecene kadar dayanamam. sizce doktorumu ariyimmi? ilacta kullanmak istemiyorum

ah ahh keşke öğretmen olsam bankacıyım
Kıyamam ya ama bak ben de öğretmendim istifa ettim 100km deyince çağrışım yaptı 4yıl 100 km git gel tayin çıkmadı. Memurluğa geçtim. Eskişehirlimisin[/QUOTE]
benimde öyle bu sene 4.yılım o kadar sıktı ki artık ilçe.zaten doğumdan sonrada eğer ilçeye derlerse bende istifa edicem eşimle o şekilde konuştuk.bakalım napcaklar.ben aslen denizliliyim ama eşim buralı olunca kocam köylü oldum artık :)

hata yemek ne kötü biseymis
biz kaç gündür yiyorduk senin ilk mi ? Alışırsın alışırsın :):):)
ahhh canım ahhhh inşallah dedğin gibi olur her doktora gidişimde bi korku bi kaygı oluyor içimde.Allahtan artık kıpırdıyor da oğlum ben burdayım diyo arada moral veriyo bana
Zaten kıpırdamasalar soluğu doktorda alırız her dakika. Kıpırdamaları resmen ben iyiyim anne demek bizim için :):)

kızlar format değiştiği için hiççççç yazasım gelmedi sevemedim bu yeni halini kk'nın ..

bizim Yusufumuz çook hareketli maşallah kıpır kıpır babası da hissediyor bazen sizde ne var ne yok ..

eylül ayında alışverişe başlıyoruz inşallah ama şu yatak beşik konusu halen net diil her kafadan bi ses çıkıyorr off Allahım sen yardım et..

ya ne bilim yorgunluk hali 2.trimesterde azalır dedi doktor ama bende tam gaz devam akşam geliyorum uyuyorum direkt bi ara kalkıyorum sonra kaldığım yerden devam.Allahtan eşimde aynı ilçede çalışıyor biraz arabayla biraz otobüsle gidip gelicez artık.senin bebişin cinsiyeti ne arkadaşım

bende sevmedimmmm.
bizim oğluşumuzda hareketli bu aralar,aman nazar değmesin bebişlere
bizde eylülde başlayacaz alışverişe.. park yatak almayı düşünüyorum ben, daha uzun kullanabilrim diye

merhabalar arkadaşlar hayırlı doğumlar inşallah hepimize
nasıulsınız nasıl gidiyo hamilelik
havalarda şansımıza hep acaip sıcak geçiyo bunaltıyo vallahi

kız canım seninki?

bu arada sabahtan beri çok kötü hissediyordum kendimi, tatlı yedim ve kendime gelir gibi oldum. şekerim mi düşüyor acaba ya, normalde de çok düşük zaten eczanede şeker ölçüyorlar mı biliyor musunuz kızlar?

Aslında ben her ikisinide kullanmak istiyorum ama Meryem ismi büyük ihtimal kullanılacak ama çocuğun başka bir seçim hakkı da olsun istiyorum meryeme en uygun ebrar ismini buldum

Allah şifa versin.İnş sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız yarıladık yolu çok şükür az kaldı

slm arkadaşlar ben de yeni geldim. ben de plasenta previa var. aynı durumda olan arkadaş var mı? dr.larınız ne diyor paylaşabilir misiniz?
hoşgeldinn:) ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde verilen raporu okuduğumda plasenta previa düşünülmüştür yazdığını gördüm...yani bu da sanırım olabilir demek...ama daha sonuçları doktoruma göstermedim...ama internette okudum biraz birşey...o yüzden mutlaka sezaryen olması lazım...

bende nasip olursa 37. haftaya kadar çalışmayı istyorum bebeğimle geçireyim iznimi diye.sanada çok geçmiş olsun aman dikkat et düşmek çok tehlikeli bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…