- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
ahhh canım ahhhh inşallah dedğin gibi olur her doktora gidişimde bi korku bi kaygı oluyor içimde.Allahtan artık kıpırdıyor da oğlum ben burdayım diyo arada moral veriyo banaSen sakin olmaya çalış boşver müşterileri. Korkma canım millet ne stresli işlerde çalışıyorda sapasağlam bebişleri oluyor. Sen kafana takma.
birde öyle var yani,arabayı kullanabilmek de öenmli,aynen başladık şimdiden netten öle kafamızda bişiler oluşsun diye,size yine iyiye mal olmuş ya..Evet canım çok artmış fiyatı bize 550 ye falan mal olmuştu ozaman ama tek de satılıyor 400 tl puseti bebek biraz büyüyünce kullanılıyor biz sadece pusetini kullanıyoruz suan kızıma. Ama bizim arkadaşlar çok uyguna büyük bi araba aldılar hıc kullanamadılar araba 3 ayda pert oldu. Biraz büyüdükten sonra kullanırım diyorsan hafif bişeyler alabilirsin baston puset diye geçiyor. Netten araştırmadan alma araba meselesi önemli.
Geçici bir durumdur inşallah Allahın izniyle bozma moralini öğretmen misin
tühhh,aynen stres taşınma işi...benim annemle ablam sağolsunlar yardım ettiler,yoksa tek başına yapılacak iş değil,sende yavaş yavaş yaparsın stres yapmadannsen atlatmışsın darısı başıma arkadaşım ya acayip bi stres gerçekten bu kadarını tahmin etmiyordum.üstelik yardımcı olacak bi annem var o da vana gidecek kızkardeşimin bebeğine bakmak için bu sürede.
gelecek canım o günlerde Allahın izni ile.yahu 37 ne ya.ben 8 hafta kala bırakıcam üzerine 3 hafta da kendi iznim var 2014ün onu alcam yani 11 hafta kala.millet çalışıyor ben çok nazlıyım galiba.aynı sorun bende de oldu 2 haftadır doğrulamıyorum ama benim ki kendi kabahatim banyoda kayıp düştüm tam da en güzel yere mahvetti beni.çok geçmiş olsun sana dayorgunluk hali bende de hasıl oldu bende hayırlısıyla doğum iznine ayrılsam diyorum dün beraber çalıştığımız bir arkadaşımız doğum iznine ayrıldı 37. haftasıydı ona çok özendim bi problemide yok çok şükür darısı başımıza.
bende birde bizde kengi derler kalçamda ağrı tutulumları oluyor sırt üstü yattığımda tek taraflı uzun süreli yatışlarımda doğrulmam yürümem çok sıkıntılı oluyor.doktor kalsiyum verdi bunun için ama faydasını göremedim.artık böyle idare edeceğim
Kıyamam ya ama bak ben de öğretmendim istifa ettimah ahh keşke öğretmen olsam bankacıyım
biz kaç gündür yiyorduk senin ilk mi ? Alışırsın alışırsın :):):)hata yemek ne kötü biseymis
Zaten kıpırdamasalar soluğu doktorda alırız her dakika. Kıpırdamaları resmen ben iyiyim anne demek bizim için :):)ahhh canım ahhhh inşallah dedğin gibi olur her doktora gidişimde bi korku bi kaygı oluyor içimde.Allahtan artık kıpırdıyor da oğlum ben burdayım diyo arada moral veriyo bana
.
Allah yardımcın olsun canım bu dönemimiz böyle geçecek sanırım, herkes aynı sıkıntılardan bahsediyor. ben bugün hiç uyanmak istemedim, normalde 7de falan dikilirdim ayağa, bugün uyumak istedim ama iş var tabi. 100 km de baya mesafe ama araç kullanmadığın sürece uyuyarak gidebilirsin canım, ancak o şekilde geçer :)
bende sevmedimmmm.kızlar format değiştiği için hiççççç yazasım gelmedi sevemedim bu yeni halini kk'nın ..
bizim Yusufumuz çook hareketli maşallah kıpır kıpır babası da hissediyor bazen sizde ne var ne yok ..
eylül ayında alışverişe başlıyoruz inşallah ama şu yatak beşik konusu halen net diil her kafadan bi ses çıkıyorr off Allahım sen yardım et..
merhaba arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza benimde ikinci hamileliğim 21 haftalık olduk Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin
ya ne bilim yorgunluk hali 2.trimesterde azalır dedi doktor ama bende tam gaz devam akşam geliyorum uyuyorum direkt bi ara kalkıyorum sonra kaldığım yerden devam.Allahtan eşimde aynı ilçede çalışıyor biraz arabayla biraz otobüsle gidip gelicez artık.senin bebişin cinsiyeti ne arkadaşım
Aslında ben her ikisinide kullanmak istiyorum ama Meryem ismi büyük ihtimal kullanılacak ama çocuğun başka bir seçim hakkı da olsun istiyorum meryeme en uygun ebrar ismini buldumİkisi de güzel isim. Meryem isminin anlamı zaten ayrı güzel. Çocuğu çağırırken iki isimi de mi kullanacaksınız ? Genelde iki isimli bile olsa böyle uzun isimlerde teki kullanılıyor. İnş Allah içinize sinen bir isimde en kısa sürede karar verirsiniz.
:):)
Allah şifa versin.İnş sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız yarıladık yolu çok şükür az kaldıbebeğin aşağıda olması değil. Bebek eşinin yani bebeğin beslendiği plasentanın rahim ağzına çok yakın yerleşmesi veya kapaması. benim ki çok yakın yerleşmiş haftalık iğne vuruyorlar kanama olmasın diye. Yolculuk (özellikle karayolları), cinsel ilişki ve ağır iş yasak.
hoşgeldinn:) ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde verilen raporu okuduğumda plasenta previa düşünülmüştür yazdığını gördüm...yani bu da sanırım olabilir demek...ama daha sonuçları doktoruma göstermedim...ama internette okudum biraz birşey...o yüzden mutlaka sezaryen olması lazım...slm arkadaşlar ben de yeni geldim. ben de plasenta previa var. aynı durumda olan arkadaş var mı? dr.larınız ne diyor paylaşabilir misiniz?
gelecek canım o günlerde Allahın izni ile.yahu 37 ne ya.ben 8 hafta kala bırakıcam üzerine 3 hafta da kendi iznim var 2014ün onu alcam yani 11 hafta kala.millet çalışıyor ben çok nazlıyım galiba.aynı sorun bende de oldu 2 haftadır doğrulamıyorum ama benim ki kendi kabahatim banyoda kayıp düştüm tam da en güzel yere mahvetti beni.çok geçmiş olsun sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?