2014 Aralık Anneleri

maşallah canım ne güzel bebiş:)ben radyoloji uzmanının bize verdiği raporda plasenta previa izlenmiştir yazdığını gördüm yani diğer şeylerin normal olduğu yazıyordu ama yine de bizim yorum yapmamız pek doğru olmaz diye düşünüyorum...aklına da fazla takma canım...

Kızlar merhaba ben telefondan giremiyorum artık sizde de mi öyle ben yokken epey ilerlemiş Fananay da aynı konudan muzdarip bundan sonra böyle mi olacakmış ne uygulaması çalışıyo ne de tapatalk anlamadım gitti..
Neyse gelelim bizden haberlere benim idrar kültürümde bakteri çıktı doktorum acilen çağırdı bugün tedavi edilmezse erken doğuma bile sebep olurmuş enfeksiyon Allah korusun.enfeksiyon olan arkadaşlar sakın ihmal etmesin.
Yeni bi antibiyotik ve bide vajinal krem verdi onları kullanıcam haftaya cuma tekrar gidicem hala iyileşmemişse yatırıcam dedi doktorinşallah iyileşirim haftaya kadar bana dua edin..
Bir de şeker yüklemesi yapılıcaktı bana içirdiler 75lik glukozu ben yarım saat dayandım sonra bi kustum şeker falan kalmadı içimde sonra gittim muayeneye doktora olanları anlattım fazla şekerli geldi dedim tutamadım içimde canan karatayımı izledin dedi alakası yok zaten dikkate almıyorum endokrinci mutlaka yaptır dedi dedim ama aç karna içince acayip oldum dedim o zaman sana tekrar içirsem tekrar kusarsın dedi elimde değil dedim neyse açlık tokluk şekerine bakarız kandan dedi ailende varmı şeker hastalığı dedi yok dedim o zaman risk grubunda değilsin ama en iyi sonuç şeker yüklemesiyle alınır dedi 2 tane dondurma yesen aynı şekeri alırsın vücuduna dedi yani zararlı değil anlatıldığı gibi dedi.umrumda değil keşke kusmasaydım ama dayanamadım dedim ne yapayım
Bu arada bebeğim 692 gr boyunu söylemedi bende 1 kilo almışım yani toplam 6 kilo aldım şimdiye kadar plesenta hala aşağıda ilişki yasak bundan sonra dedi geçen aydan beri yasaktı sorun yok dedim.herşey yolunda bebeğimle ilgili şükür...

Son düzenleme:
Allah sana ve bekleyen herkese acil şifalar versin çok geçmiş olsun...üzme kendini ya inşallah geçer merak etme...olmadı doktorun dediği gibi kandan da bakarsınız iyi ki risk grubunda değilsin...bir daha deneyebilirsiniz herhalde...sonuçta senin elinde olan birşey değildi yani

Son düzenleme:
evet canım ben daha ayrıntılı ultrasona girmedim ama hareket konusunda biz de aynıydık pek sık karşılaşmıyorlarmışş bu kadar hareket durumuyla sen kendin hissetmiyormusun hareketli olduğunu ben kendim çok hissediyorum maşşalahh o kadar yoruyo ki beni bide ayakları aşağıda trak trak tepiniyo resmen aşağılarda ama bu hareket iyi bişimiş sağlıklı olduğunun ve çok aşırı yarama zolacağının göstergesiymi benim kızım vardı yanımda eyvah eyvah çok yaramaz bi kardeşin geliyo diyee boyna kızıma sölenyodu doktorda ebede

5 ayda erkek dediyse değişmez muhtemelen canım, nereye gidecek pipi yani görünmüş bir kere :)
tansiyon da olabilir ama benim babam şeker hastası da şekeri düştüğünde böyle hissederdi o yüzden şekere yordum. akşam anneme gideyim de hem tansiyonumu hem şekerimi ölçeyim, cihazları var. ev ev değil sağlık ocağı mübarek :)

İnş Allah enfeksiyon falan yoktur. Varsa da kolaycana atlatırsın inş Allah. Ederiz tabi canım. Hadi hayırlı haberlerle gel.
Bizde sizi merak ediyorduk ve tahmin ettiğimiz gibi format mobilde işlemiyor o yüzden girememişsiniz. İnş Allah enfeksiyonun geçer en kısa sürede. Hastaneye yatmak zorunda kalmazsın. Şeker yüklemesi o kadar kötü mü yaa. Zaten midem bulanır diye tırsıyordum şimdi iyice korktum. Evet geçmişinde olan biri varsa riskli oluyormuş. Açlık tokluk şekeri ile de anlıyorlarmış endişe etme. Bakalım bizlerin nasıl geçecek.

Yüz yüze zor geliyorsa telde söyle daha kolay atlatırsın belki

ay çok sinirliyim dr a gittim benim dr izne çıkmış yerine gelen dr da ben burdaki ultrasonu kullanmayı bilmiyorum dedi daha büyük bir hastaneye sevk etti ordada randevu yok nasıl dr sun birde uzman dr yazıyo kapısında hay ben seni uzman yapanııı.......................

Hastalıklar olunca evden sağlık ocağına terfi ediliyor mecburen. İyi olsunlar da biz evleri öylede severiz :))
Şeker ölçüm cihazı çok enterasan bir şey ya. Geçenlerde bi ablam gebelik şekeri çıkmış ölçüp duruyordu yanımda. Ölçtü yok bu olmadı dedi. Sonra hemen yine ölçtü ikisi arasında acayip bir fark çıktı. ilki 160 ikinci 90. Dedim ne alaka. Az öncekine kan tam gitmedi falan dedi. Çok şaşırdım. İlk defa görmüştüm. Gerçi sizinkiler ustalaşmıştır artık ölçe ölçe şipşak senide aradan çıkarırlar ::))

aaaa nasıl doktormuş ya bide uzman diye mi geçiyor???bence kullanmayı mutlaka bilmesi lazım yani..valla öyle doktorlar insanın huzurunu bozmadan bırakmıyorlar boşverr gitsin...

çok geçmiş olsun canım, inşallah iyileşirsin yatmana gerek kalmaz. ilaçlarına ve temizliğine dikkat et, geçer inşallah
şeker yüklemesi için ben de aynı şeyden korkuyorum çünkü bulantılarım hala bitmedi. ama bana 50lik verecekmiş doktor, acaba sana da öyle verse farkı olur mu? doktorların hepsi canan karatay'a kafayı takmış durumda :) haklılar da aslında bir bakıma. yani hamilelik şekeri çıkıp da diyet yapanlar çok var, inşallah bizlerde çıkmaz ama test yaptırmak lazım bunu öğrenmek için sonuçta.

Yok daha neler. Ne demek ultrasonu kullanmayı bilmiyorum. Pc gibi birşey işte. Tuşları belli herşeyi belli. Deneme yanılma yoluyla bile bulursun. Ayy ben bile sinir oldum senin olman çok normal yani.

aaaa nasıl doktormuş ya bide uzman diye mi geçiyor???bence kullanmayı mutlaka bilmesi lazım yani..valla öyle doktorlar insanın huzurunu bozmadan bırakmıyorlar boşverr gitsin...

Yok daha neler. Ne demek ultrasonu kullanmayı bilmiyorum. Pc gibi birşey işte. Tuşları belli herşeyi belli. Deneme yanılma yoluyla bile bulursun. Ayy ben bile sinir oldum senin olman çok normal yani.

eee ben napçam şimdi acil durum işte be adam ne diye sallıyon beni kan geldi diyom adama napayım bu ultrasonu kullanmayı bilmiyorum diyo Allahtan bebem hareket ediyo ama insan yinede korkuyo bişey olacak diye sorcağım diğer soruları bile sormadım sinirden

korkutma kendini boşver bak zaten bebişin de ben burdayım merak etme diyo...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…