2014 Aralık Anneleri

evlenmeden önce o işleri hep ben yapıyordum canım, annem tansiyon hastası babam şeker. bir de birini ölçünce evdeki herkes benimkine de baksana dediği için ben hemşire gibi dolaşıyordum. evlendikten sonra istifa etmiş oldum ama ne zaman gitsem bana ölçtürüyorlar yine :)
eşimin ailesine gitmiştik bigün, kayınpederim ms hastası olduğu için şekerin yükselmemesi gerekiyormuş. şeker cihazı almışlar kontrol altında tutmak için ama nasıl kullanacaklarını bilmiyorlardı, çekilin Allah aşkına dedim doktor edasıyla ölçtüm şekerini sanki dünyayı kurtarıyormuşum gibi çok basit bir şey aslında.

kızlaaaaar napıcaz boyle koular birikti sorular birikti
Sizler için kötü gerçekten. Ben sadece geceleri ve hafta sonu telden giriyordum. Diğer zamanlar pc den. O yüzden biz paylaşıma devam ediyoruz. Ama bu hafta son benim 2 haftalık izne çıkıyorum o zaman da kopmak istemiyorum. Mobil olmazsa tablet taşıcaz artık birde yanımızda
Deneyimlisin o zaman. Bizde de tansiyon problemi var babamın. ASlında kendileri de ölçüyor ama ben gidince hemen benim elime tutuştururlar aleti. çocuklarına güvenleri sonsuz :)))
Bİr nevi hayat kurtarmışsın onlara göre haha :)))

Amin canım teşekkürler yok tekrar denemiycez artık kandan bakıcak çok kötü oldum çünkü elim ayağım titredi kusmaktan boğazımda tahriş oldu
İnşallah tatlım sağol hiç istemiyorum hastaneye yatmak..Doktor bana dediki bugün 5 kişiye yaptım bi tek sen kustun dedi ne yapmamız lazım peki dedim kandan bakalım açlık tokluk dedi.aslında tadı kötü değildi limonluydu ama içtikten sonra içimde bi volkan gibi yükseldi wc ye zor attım kendimi..
Ay bu mobilden girememek kötü oldu ne güzel her dakika bakıyoduk şimdi her zaman nerde açıcam bilgisayarı
İnşallah geçer canım benim sağol.Aynen o kadar takmış ki ben daha bişey demeden o bi sürü şey söyledi
çok dikkat ediyorum temizliğime ama benimki farklı kültürde bakteri çıktı o sebep oluyo enfeksiyona malesef.Ben kötü oldum diye herkeste aynı olmaz tabiki yaptırmak gerekiyo gerçekten..

Kızlar birde merak ettiğim benim kararsız kaldığım konu şu ki, bebişlerinize ne marka bebek bakım yağları ve kremleri alacaksınız ya da aldınız. Hangisi daha doğal, daha az kimyasal içeriyor. Bazıları diyor onların hepsi kimyasal zeytin yağı kullan ne bileyim kafam karıştı.

canlar hoşgeldiniz bende sizi sordum geçenlerde forum değişti telden giremeyince insan ha dedim mi hepsini okuyamıyor mağdur olduk hepimiz bitterim çok üzüldüm yaa umarım hemen iyileşirsin gerek kalmaz yatmana bide şeker yüklemesi 50 mg diye okudum nette sana neden çok yaptılar ki ondan mı kustun acaba bende çok korkuyorum bir kez yapmışlardı bekarken şekerden şüphelendilerde kusmuştum diye hayırlısı olsun

ben aşırı şekilde hissediyorum canım kıpır kıpır ama diodum bu kadar olmaz heralde die hemde 8 haftalıkken ultrasonda hareket ettiğini görmüştük :):) hatta eşim dahi inanmıyordu ama dün oda gözleriyle görmüş oldu :) inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız rabbim en yakın zamandada isteyenlere bu duyguları yaşamayı nasip eder inşallah :)

bizim evde öyle annemde her ikisi de mevcut.ne bilim valla kız diyip de oğlan olunca oğlan diyip de kız da olur diye düşündüm.belli mi olur :) sıcaklarda çok dışarı çıkmamaya dikkat et gene de canım.iyi gelmiyor bu havalar bize

kızlar biz 2 gün önce ayrıntılaya girmiştik çok şükür sonuçlar iyi çıktı oğlum 560 gr ve 29 cm olmuş

kızlar biz 2 gün önce ayrıntılaya girmiştik çok şükür sonuçlar iyi çıktı oğlum 560 gr ve 29 cm olmuş

canlar kızımın bir ismi yok hoşumuza giden isimlerin anlamlarını sevemedik
en son eşim MÜGE dedi ben NİL orda kaldı kızım diyorum ismi yok

kızlar bir şey daha var merak ettiğim bu cumartesi kızımızın odasını boyayacağız inşallah.. bebek odası da beğendim şimdi sipariş vermek istemiyorum daha odasını boyamadım 22 hafta 4 günlük bugün sipariş versem 20 gün içinde gelir.. sizce erken mi? geç mi? zamanı mı? ama kararsızım birde yatak odama beşik almak istiyorum herkes yadırgıyor aaaaa çocuğu ayrımı yatıracaksın die bende en azından 6 ayıma kadar yanımda yatırıp sonra ayıracağım diyorum o zaman da ayırmazsın alışırsın kıyamazsın diolar.. ne yapsam ki ben??

bende çok kararsızım canım o kadar çok fikri olan insan var ki odayı ne yapacaksın zaten kullanmayacak bir yıl yanında yatması gerek diyenleri mi ararsın yanında yatırınca ayırmak için çocuğa kendi odasını alırsın sevinir ayrılır şimdi gerek yok diyeni mi ararsın ne bileyim canım sıkkın şu oda konusuna mobilya bakmaya başladık kafam karıştı iyice :/

ikisi de güzel ama Nil bence daha hoş gibi. Kararsızlık çok zor
canım ben hep nil diyordum eşimin annesinin adıda ayşe eşim istemedi ama ben hep ayşe nil olsun dedim bayramda kayınvalideyle dargınlık oldu ayşe koymam artık dedim o da nil çok kısa iki heceli olsun müge gibi dedi müge de kaldı ne yapacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…