2014 Aralık Anneleri

Benmkı her gece önce bana sonra kızımıza iyigeceler opucugu verr sabahta aynı şekilde. Her kontrole beraber gıdıyoruz O genelde tele videoya cekıyo. Cıkıncada oturuyrz bıyere goruntulerın keyfını cıkartyrz. Benm koca coktan alıştı. Şimdi bıkactane bebek odası bulmuş onlarn resimlerını atıyo bana. Her detayı düşünüyo valla(aman nazarlar degmesın ilgili kocişlere)

AYNI BENİM KOCİŞİ ANLATMIŞIM KIZLARIMA BİŞEY OLUR KORKUSU VAR ADAMDA SEN HAMİLEYSEN Bİ TUHAF OLUYOSUN DİYO HORMALRDAN DİYORUM BENDE NERDEYSE O KAÇIYO BEN KOVALIYORUMM
bizim hormonlar farklı yöne çalışıyor anlaşıldı
Biz akşamdan akşam bebişimizi öpüyoruz. Eve geldiği zaman ilk baş beni sonra bebişi öper. Gece yatarken özel muamele yok bizde alışmasın daha şimdiden şımarmasın

Kizlar bugün sabah böbrek agrisiyla uyandim cok kötü oldum enfeksiyon bobreklerime sicradi sandim esim hastaneye götürdü beni doktorum gelmemisti urolog bakti gebelige bagli bobrek sorunundan suphelendi ama hicbisi cikmadi idrar tahlilide temiz böbrek ultrasonuda temiz cikti agri kesici serum verdiler üsütmüş olabilirsin dediler gece camlar acik uyuyoruz. sonra doktorum geldi bebiskoma bakti onunda keyfi yerindeydi ama cok korktum allah kimseye böbrek sancısı yasatmasin bobreklerime okadar tekme atiyoki sipa belkide o yapıyo eşim bile sok oldu sabah acidan kivraniyorum oda biysndan tekme atiyo esim nasil gülüyo ben kivraniyorum icimizde dusman yetistiriyoruz resmen diyo

yanii doğumu da kocam yapardı ohhh
ölee yapacaksın yoksa yedirmezlerrr, iki afra tafra canım çekti falan hoppp susarlarr

ne güldüm canım yaaa doktorda vahşi yapanları düşünüpte açıklama yapar kesin ya

Aman şımarsn.eşim boyle ilgilendkce cok hoşuma gıdıyo napim. Her akşam tekme dınleme zamanlarmz bile var

Aman şımarsn.eşim boyle ilgilendkce cok hoşuma gıdıyo napim. Her akşam tekme dınleme zamanlarmz bile var

İyi bari her şey temiz çıkmış. Benim bebiş sıkıştırdı ya böbreğimi. 8 mm genişleme vardı en son. Gerçi bir daha sancım hiç olmadı 2-3 saat hafif hafif oldu ama onda bile soluğu doktorda almıştım. İnş Allah benim kide baskıyı kaldırmıştır artık. Allah'ım herkese rahat hamişlikler, sağlıklı bebişler versin.
Bu arada hem sancı çekiyorsun ama bir yandan da tekmelerini hissediyorsun o iyi bari diyorsun çok değişik bir şey ya.
yanii doğumu da kocam yapardı ohhh
ölee yapacaksın yoksa yedirmezlerrr, iki afra tafra canım çekti falan hoppp susarlarr
ohh ki ne ohhh ama ne yazık ki mümkün değil.
Mecbur susacaklar. Biz iki canlıyız. İki kişiye bir kişi

Aman şımarsın. Cok goşuma gıdıyo eşimn ilgisi napim kullanıyorum biraz

aynennn biz daha üstünüzz,zaten şimdiden diyorum oğlumla örgütlenecez,seni mahfedecez diye

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

A kızlar bişey sorucaktm ben. İki üç gündür gögüsümün alt taraflarnda böyle kırmızı noktalar var. İsilik olmuş gbi cok kaşınıyo. Sıcaktan olabilrmı acaba. Calştgm için akşsma kadar sutyenleym cok bunalıyrum. Ama bugun dindi biraz kırmzılıkta kaşıntıda. Salı doktora gıdıcem bi sorarm onada. İnş başka sebebi yoktur

maşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Hahaha ne guldum ya vahsi yapanlara dedigine.
Ben hamile kaldigim gunlerde esim hep uzak durdu taki ben doktora sorana kadar doktor sorun yik dediginde bile korkuyodu ben demesem yakasmiyodu bile istedigini biliyorum ama bendrn bekliyodu hep bide bana hamile kalinca istegin azaldi diyodu aslinda azalmafi ama kuruluk oluyodu yeni yeni duzene girmistiki doktor yasakladi zaten
Yoksa bendede hormonlar tavan yani :)
Bizde oyle yapiyoduk canim ama son 3 muayenedir gidemedik birlikte esimde izledim bu kez beraber gidelim demisti ama doktor acil cagirinca dun kayinvalidemle gitmek zorunda kaldim
Anlatmakla gormek ayni tadi vermiyo cidden
sorma tatlim ya bide telefonfan sayfasina girip yaziyorum napayim iskence oldu resmen cevap yazmak

geçmiş olsun canım, o camlar mahvediyor zaten bizi. ben de açık uyuyorum ama dün gece biraz esti. sabah kalktığımda sesim kırık gibiydi, çok da hapşırdım. hemen limon, portakal vs ne bulursam yedim içtim. dikkat et sen de, bu havalar çok fena bir yandan çok sıcak terliyoruz, bir yandan esiyor terimiz soğuyor.

evet canim zaten tek olsam hemen agrikesici falan icer kaynar suyun altinda takilirdim ama sirf onun icin telaslaniyo insan ilk sordugum sey urolog ultrasonla bakinca bebegim iyimi diyr sordum adamda sasirdi ben anlamam ama bakiym dedi insallah seninkide duzelmistir canim dayan oglum diyorum surekli sık disini 13 14 hafta daha dayan diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…