- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Benmkı her gece önce bana sonra kızımıza iyigeceler opucugu verr sabahta aynı şekilde. Her kontrole beraber gıdıyoruz O genelde tele videoya cekıyo. Cıkıncada oturuyrz bıyere goruntulerın keyfını cıkartyrz. Benm koca coktan alıştı. Şimdi bıkactane bebek odası bulmuş onlarn resimlerını atıyo bana. Her detayı düşünüyo valla(aman nazarlar degmesın ilgili kocişlere)He valla olaymış ya o kadar bilgi boşa gitmezdi.
dün akşam dışarda yemek yiyoruz. Marul salatası da var. Bana dediği sen bunlardan yeme istersen. NedenBelki iyi yıkanmamıştır Kendimden utandım. Ben o kadar düşünmüyorum ama canım çekti ne yapayım yedim. Yedim diye birde üstüne trip çektim iyi mi ?
O elini koymuyorsa sen al onun elini zorla koyBazen yatarken ben öyle yapıyorum. Göbişime eşimin elini koyuyorum öyle uyuyorum ki genelde bana gerek kalmaz o koyar. Sonra da ağırlık yapmıyor demi elim diye sorar. Ayyy nazar değircem kocama
AYNI BENİM KOCİŞİ ANLATMIŞIM KIZLARIMA BİŞEY OLUR KORKUSU VAR ADAMDA SEN HAMİLEYSEN Bİ TUHAF OLUYOSUN DİYO HORMALRDAN DİYORUM BENDE NERDEYSE O KAÇIYO BEN KOVALIYORUMM
Biz akşamdan akşam bebişimizi öpüyoruz. Eve geldiği zaman ilk baş beni sonra bebişi öper. Gece yatarken özel muamele yok bizde alışmasın daha şimdiden şımarmasınBenmkı her gece önce bana sonra kızımıza iyigeceler opucugu verr sabahta aynı şekilde. Her kontrole beraber gıdıyoruz O genelde tele videoya cekıyo. Cıkıncada oturuyrz bıyere goruntulerın keyfını cıkartyrz. Benm koca coktan alıştı. Şimdi bıkactane bebek odası bulmuş onlarn resimlerını atıyo bana. Her detayı düşünüyo valla(aman nazarlar degmesın ilgili kocişlere)
yanii doğumu da kocam yapardı ohhhHe valla olaymış ya o kadar bilgi boşa gitmezdi.
dün akşam dışarda yemek yiyoruz. Marul salatası da var. Bana dediği sen bunlardan yeme istersen. NedenBelki iyi yıkanmamıştır Kendimden utandım. Ben o kadar düşünmüyorum ama canım çekti ne yapayım yedim. Yedim diye birde üstüne trip çektim iyi mi ?
bizim hormonlar farklı yöne çalışıyor anlaşıldı
Biz akşamdan akşam bebişimizi öpüyoruz. Eve geldiği zaman ilk baş beni sonra bebişi öper. Gece yatarken özel muamele yok bizde alışmasın daha şimdiden şımarmasın
şanslısın canımm,benim öyle bi tehlikem olsaydı allah korusun asla yapmam eşim ne derse desin, ilk doktora gittiğimizde düşük tehlikesinin en fazla olduğu bu zamanlar 12. haftaya kadar ilişkiye girmemeye çalışın dedi doktor,eşime dedim bak böle dedi diye,yok efendim o anlamda dememiş fazla hareketli,vahşi yapanlar için genelleme yapmışmışkimi kandırıyosaa... ama allah var hamile olduğumdan beri ben nasıl istersem öle olur, isterse olmasınn
hee valaaa,nerdeyse doktora biz işimizi biliriz,bırak bu açıklamaları diyecekti hahahhane güldüm canım yaaadoktorda vahşi yapanları düşünüpte açıklama yapar kesin ya
İyi bari her şey temiz çıkmış. Benim bebiş sıkıştırdı ya böbreğimi. 8 mm genişleme vardı en son. Gerçi bir daha sancım hiç olmadı 2-3 saat hafif hafif oldu ama onda bile soluğu doktorda almıştım. İnş Allah benim kide baskıyı kaldırmıştır artık. Allah'ım herkese rahat hamişlikler, sağlıklı bebişler versin.Kizlar bugün sabah böbrek agrisiyla uyandim cok kötü oldum enfeksiyon bobreklerime sicradi sandim esim hastaneye götürdü beni doktorum gelmemisti urolog bakti gebelige bagli bobrek sorunundan suphelendi ama hicbisi cikmadi idrar tahlilide temiz böbrek ultrasonuda temiz cikti agri kesici serum verdiler üsütmüş olabilirsin dediler gece camlar acik uyuyoruz. sonra doktorum geldi bebiskoma bakti onunda keyfi yerindeydi ama cok korktum allah kimseye böbrek sancısı yasatmasin bobreklerime okadar tekme atiyoki sipa belkide o yapıyo eşim bile sok oldu sabah acidan kivraniyorum oda biysndan tekme atiyo esim nasil gülüyo ben kivraniyorum icimizde dusman yetistiriyoruz resmen diyo
yanii doğumu da kocam yapardı ohhh
ölee yapacaksın yoksa yedirmezlerrr, iki afra tafra canım çekti falan hoppp susarlarr
Aman şımarsın. Cok goşuma gıdıyo eşimn ilgisi napim kullanıyorum birazbizim hormonlar farklı yöne çalışıyor anlaşıldı
Biz akşamdan akşam bebişimizi öpüyoruz. Eve geldiği zaman ilk baş beni sonra bebişi öper. Gece yatarken özel muamele yok bizde alışmasın daha şimdiden şımarmasın
Bir daha mı bu bebişlere hamiş kalcaz tadını çıkartabildiğimiz kadar çıkartacağız tabiAman şımarsn.eşim boyle ilgilendkce cok hoşuma gıdıyo napim. Her akşam tekme dınleme zamanlarmz bile var
aynennn biz daha üstünüzz,zaten şimdiden diyorum oğlumla örgütlenecez,seni mahfedecez diyeİyi bari her şey temiz çıkmış. Benim bebiş sıkıştırdı ya böbreğimi. 8 mm genişleme vardı en son. Gerçi bir daha sancım hiç olmadı 2-3 saat hafif hafif oldu ama onda bile soluğu doktorda almıştım. İnş Allah benim kide baskıyı kaldırmıştır artık. Allah'ım herkese rahat hamişlikler, sağlıklı bebişler versin.
Bu arada hem sancı çekiyorsun ama bir yandan da tekmelerini hissediyorsun o iyi bari diyorsun çok değişik bir şey ya.
ohh ki ne ohhh ama ne yazık ki mümkün değil.
Mecbur susacaklar. Biz iki canlıyız.İki kişiye bir kişi
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMKizlar bugün sabah böbrek agrisiyla uyandim cok kötü oldum enfeksiyon bobreklerime sicradi sandim esim hastaneye götürdü beni doktorum gelmemisti urolog bakti gebelige bagli bobrek sorunundan suphelendi ama hicbisi cikmadi idrar tahlilide temiz böbrek ultrasonuda temiz cikti agri kesici serum verdiler üsütmüş olabilirsin dediler gece camlar acik uyuyoruz. sonra doktorum geldi bebiskoma bakti onunda keyfi yerindeydi ama cok korktum allah kimseye böbrek sancısı yasatmasin bobreklerime okadar tekme atiyoki sipa belkide o yapıyo eşim bile sok oldu sabah acidan kivraniyorum oda biysndan tekme atiyo esim nasil gülüyo ben kivraniyorum icimizde dusman yetistiriyoruz resmen diyo
He valla olaymış ya o kadar bilgi boşa gitmezdi.
O elini koymuyorsa sen al onun elini zorla koyBazen yatarken ben öyle yapıyorum. Göbişime eşimin elini koyuyorum öyle uyuyorum ki genelde bana gerek kalmaz o koyar. Sonra da ağırlık yapmıyor demi elim diye sorar. Ayyy nazar değircem kocama
Hahaha ne guldum ya vahsi yapanlara dedigine.şanslısın canımm,benim öyle bi tehlikem olsaydı allah korusun asla yapmam eşim ne derse desin, ilk doktora gittiğimizde düşük tehlikesinin en fazla olduğu bu zamanlar 12. haftaya kadar ilişkiye girmemeye çalışın dedi doktor,eşime dedim bak böle dedi diye,yok efendim o anlamda dememiş fazla hareketli,vahşi yapanlar için genelleme yapmışmışkimi kandırıyosaa... ama allah var hamile olduğumdan beri ben nasıl istersem öle olur, isterse olmasınn
Bizde oyle yapiyoduk canim ama son 3 muayenedir gidemedik birlikte esimde izledim bu kez beraber gidelim demisti ama doktor acil cagirinca dun kayinvalidemle gitmek zorunda kaldimCanım şu an hormonlar dolayısıyla zaten her şeyi uçta yaşıyoruz. Mutlaka oda seviniyordur ama belli edemiyordur belki. Az kaldı şurda ne kaldı ki kucağımıza almamıza. Değişir durumlar merak etme.
Haha biz foruma ayak uydurmaya çalıştıkça o kafasına göre takılıyorBir mesajı düzenlettirmiyor bile
Evet eşi her muayneye götürmek kesinlikle çok etkili. Biz her muayne sonrası yarım saat bebeğin pozisyonları ile ilgili yorum yaparız
valla zaman geçtikçe alışacağına daha bi vurdumduymaz hal alıyor zaten duygusal yönden hormonlarım tavan yapıyor bazen yalnızlık hissediyorum onun bu galesiz hali daha da sinir bozucu
inşallah doğumdan sonra değişir durumlar dua ediyorum
Duzelir bence canim sen kendini uzme doguncada sen ona vermezsin cok hevesli olur bence..
Bende baba-kiz iliskilerini cok merak ediyorum esim cocuklarida pek sevmez cunku :)
bendeki sıkıntı bütün kontrollerimde tek gidiyorum kendi çalıştığım hastanede gittiğim için devlet hastanelerinde de erkek yakının içeri girmesi yasak sıkıntılı yani hayırlısı bakalım daha elini karnıma koymaya bile yeltenmiyor ben doğumdan sonraya bıraktım heveslerimi
Kizlar bugün sabah böbrek agrisiyla uyandim cok kötü oldum enfeksiyon bobreklerime sicradi sandim esim hastaneye götürdü beni doktorum gelmemisti urolog bakti gebelige bagli bobrek sorunundan suphelendi ama hicbisi cikmadi idrar tahlilide temiz böbrek ultrasonuda temiz cikti agri kesici serum verdiler üsütmüş olabilirsin dediler gece camlar acik uyuyoruz. sonra doktorum geldi bebiskoma bakti onunda keyfi yerindeydi ama cok korktum allah kimseye böbrek sancısı yasatmasin bobreklerime okadar tekme atiyoki sipa belkide o yapıyo eşim bile sok oldu sabah acidan kivraniyorum oda biysndan tekme atiyo esim nasil gülüyo ben kivraniyorum icimizde dusman yetistiriyoruz resmen diyo
İyi bari her şey temiz çıkmış. Benim bebiş sıkıştırdı ya böbreğimi. 8 mm genişleme vardı en son. Gerçi bir daha sancım hiç olmadı 2-3 saat hafif hafif oldu ama onda bile soluğu doktorda almıştım. İnş Allah benim kide baskıyı kaldırmıştır artık. Allah'ım herkese rahat hamişlikler, sağlıklı bebişler versin.
Bu arada hem sancı çekiyorsun ama bir yandan da tekmelerini hissediyorsun o iyi bari diyorsun çok değişik bir şey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?