2014 Aralık Anneleri

bende öyle düşünmüştüm doktor yapma derse yapmaz diye ama yok bahane bulup durduu inşallah yasaklarınız kalkarda en yakın zaman da hormonları salıverirsinn

aynennn biz daha üstünüzz,zaten şimdiden diyorum oğlumla örgütlenecez,seni mahfedecez diye
Bende hep bana aşık bir oğlum olacak deyip duruyorum. Bakalım sonumuz ne olacak
Ayy bende de var o. Kaşıntı yok ama nokta nokta kızarıklıklar var alt tarafında. Sor bakalım ne diyecek.
maşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Amin canım herkesinkini
Hormonlarla başımız dertte zaten
Kesinlikle anlatmak farklı onun orada görmesi çok farklı. Birde gelişimlerini onlar da direkt görüyorya çok güzel bir duygu ya her şeyi paylaşmak. Bizde denk getirmeye çalışıyoruz sürekli ama 1 kere bizimde denk gelmedi. O olacak arada ne yapalım
Gerçekten telden girmek işkence oldu. Bi yapamadılar şu mobili

Ben ilk sancılanınca kendi doktorumu arayıp sormuştum hemen gel ama panikleme bebiş sıkıştırmıştır demişti. İlk o muayne etti. Bende hemen sormuştum iyi demi bebiş diye. Onun rahatı iyi demişti. Çok şükür şimdi sancım yok ama tekrar ultrasona girmeden baskının azalıp azalmadığını anlayamıyorum. İnş Allah iyileşmişimdir. Sen de ayaklarını sıcak tut. Üşütmede en etkili çözüm. Birde böbrek ağrıdığı zaman böbreklere sıcak kompres yapın diyorlardı ama hamişken durum ne olur bilmiyorum.. İnş Allah seninde geçer ağrıların.

ben bugün bebeğimi çok az hissediyorum ya korkuyorum sizede oluyormu kaç saattir oynamıyor
Oluyo arada canm endişelenme. Hatta gecen gun 3 e kadar hiç hissetmemiştim. Karnımı sevdm konuştm bebişimle annm cok merak edıyorum seni az kımılda içim rahatlasın falan dedım. Hemen bı tekme attı

Oluyo arada canm endişelenme. Hatta gecen gun 3 e kadar hiç hissetmemiştim. Karnımı sevdm konuştm bebişimle annm cok merak edıyorum seni az kımılda içim rahatlasın falan dedım. Hemen bı tekme attı
Kaç haftalıksın sen canım. Arada oluyor öyle. Yatıp dinlenme imkanın varsa dinlen. O zaman hissedersin. hem Belki uyuyordur annesi.

22 haftalağım ya ne bilim bugün çok hareketsiz uzandım çikolata da yedim küçük tekme attı normalde tekmesi dışardan belli olurdu insan kaygılanıyor yürüyüş de yapıyorum ofis içinde oynasın diye yok tk yok

Iyi yine canim tekme atmis minikte olsa. Ben 22 haftalik iken surekli kipir kipir degildi bebisim. Arada oluyordu. Haftana gore normal yani ben simdi 25 im kipir kipir her yarim saatte kesin yerim bir tekme

Kizlar forumda mobil uygulama sorununu aradim. Cozebilen var mi diye. Kazen yönetici biliyorsunuz ki. Yazdığı mail şu şekilde ;
Merhaba,
Yeni site tamamen mobile cihazlara uygun haldedir bu sebeple tapatalk ve diğer uygulama yerine web browser üzerinden siteyi çok daha rahat kullanacağınızı umuyoruz.

kızlar karnım çok ağrıyor ya inş bişeyim yoktur
akıntım da gelmiş bugün gerçi aşırı değil ama bi stres oldum ayaklarımı kaldırıp yatcam eve gider gitmez..

buarada yok mudur başka bi format cidden çirkin olmuş yazasım gelmio o derece

kızlar karnım çok ağrıyor ya inş bişeyim yoktur
akıntım da gelmiş bugün gerçi aşırı değil ama bi stres oldum ayaklarımı kaldırıp yatcam eve gider gitmez..

buarada yok mudur başka bi format cidden çirkin olmuş yazasım gelmio o derece

İnş Allah yoktur canım. Akıntı gelmesi zaten normal değil mi ? Bayanların hep gelir. Doktorum kasığa ağrı girmediği sürece ve kanaman olmadığı sürece kolay kolay bebişe bir şey olmaz der.

İnş Allah yoktur canım. Akıntı gelmesi zaten normal değil mi ? Bayanların hep gelir. Doktorum kasığa ağrı girmediği sürece ve kanaman olmadığı sürece kolay kolay bebişe bir şey olmaz der.
inş canım kasıklarıma inmedi ağrı kanama da yok .. buarada senin bebişin ne kadar büyümüş öle nerdeyse 1 kilo yaa .. maşallahh oğluşlara

Bugün şeker yüklememi yaptırdım sıcaktan ve uzun süren açlıktan olsa gerek daha kendime gelemedim sonucum iyi şükür merak eden arkadaşlar için sabah aç gidiliyor bi tüp kan alınıyo ve şekerli su içilip bi saat sonra tekrar kan veriliyor önceki gebeliğimde damar yolunu kapatmamışlardı bunda her seferinde deldi dün de hemogram vermiştim 3 delikli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…