2014 Aralık Anneleri

CANIM çok sağolasın dönmeye başladıklarında da yaza denk gelmiş olacak sanırım bilemedim alayım mı almıyım mı en azından fikrim oldu şimdi

off kızlar göbişimin fotosunu koycaktım boyuttan koyulmuyor böyle sorun yaşayan var mı???

maş
Evet genelde tatlı şeyler yediğimde hareketleniyor meyve seviyor benim oğluşum :)) bugün daha hareketli çok şükür onu hissetmek gibisi yok. Bir de ben acıktığımda hareketleniyor ona dikkat ettim.
maşallah hep hareketli olsun benimki sıcakta paso uyuyor burası çok sıcak klima da beni çarpıyor bildiğin gölgede yaşam sürüyorum sıcaktan da yavrum uyuyor sanırım hep ara ara kıpırdıyor tekmeliyor ama serin yere bi gideyim kıpırdak :)

Kaçıncı haftada yapılıyo bı şeker yuklemesı. Salı gunu kontrolum var 22+2 yim doktorum bişey demedı daha bana. Salı gunu açmı gıtsem acaba
25-28. haftalar arası yapılıyor canım.
yok canım sebze pazarına geliyorum biliyorum geçen gün kuru kayısımı ordan almıştım hem ucuzdu hem çok güzelmiş. yine alıcam gelmişken.

hastanede ücretli mi peki şeker yüklemesi?
Benim hastanemde ücretli ama 20 TL cüzzi bir miktar yani.
adam zaten şaka yapmış...ben de kalkıp içmeye kabulleniyorum valla bu bebişler bizi halden hale sokuyorlar ya sırf onun için kuzu kuzu içicem demiştim
Bu beişler için her şeyi yapmaya hazırız resmen :)

Oyyy kuzucuklar

Kızlar bir arkadaşım hamile bugün ya da yarın doğumu olacakmış Allah'ın izniyle. Sizler de dua eder misiniz hayırlısıyla doğum yapabilmesi için. Hamilelerin duası kabul olurmuş.

Kızlar bir arkadaşım hamile bugün ya da yarın doğumu olacakmış Allah'ın izniyle. Sizler de dua eder misiniz hayırlısıyla doğum yapabilmesi için. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Yapmazmıyız biz yapalım da bize de yapan olsun. İnş Allah hayırlı kolay bir doğum olur. Sağlıklıda bebeği olur. Sorunsuz sıkıntısız evlerine dönerler. Rabbim herkese kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin.

Ya ben de böyle bi doktor istiyoruuum! çok özeniyorum mühühühü... Maşallah vallaha. Et için bişi söyledi mi peki? Ben gizli gizli kesicem ya da azaltıcam takviye hapımı bu gidişle ya her akşam alıyorum ama alırken sinirim bozuluyo. :S

et tükettiğim için sormadım canım onu ama istersen haftaya randevum var sorarım. genelde ben bunu yiyemiyorum dediğimde onun yerine bunu ye o zaman diyo. hap vermiyo hiç.

et tükettiğim için sormadım canım onu ama istersen haftaya randevum var sorarım. genelde ben bunu yiyemiyorum dediğimde onun yerine bunu ye o zaman diyo. hap vermiyo hiç.
vay be doktora bakk,işini yapan doktor bu işte, bizim doktorlar doğazldan yanayız deyip ilaç yazıyolar, bulmuşsun doktorun iyisini hee

bana dr um onu ye bunu ye bu ilacı iç falan demedi hiç sadece elevit ve oligofer fol verdi ben diyene kadar bırakma dedi
yeme içme konusunda ebem bilgilendirdi günde 2 bardak süt iç ceplerini badem ceviz fındık kuru üzüm doldur canın istedikçe ye balık mevsiminde balık tüket yumurta yemeye gayret et dedi
sağlık ocagındaki ebem şeker gibi maşallah o da hamile o yüzden iyi destek oluyo bana :)

Amiş canım inşallah hepimize..

SElam kızlar nasılsınız bilgisayarı açmışken bi sürü alıntı yaptım
Artık günde 1 kez açayım bari bilgisayarı mobil uygulama yok madem
Dün mesaj attım telefonda yavaş çalışıyo ve şarj problemi oluyo diye ama yönetici bana sadece mobil uygulamada cok fazla eksiklik var dedi yeni bir mobil uygulama çalışmanız olacak mı dedim ona da cevap vermedi
İçine sinen doktora gitmek çok önemli gerçekten canım iyi yapmışsın değiştirmekle bencede.Bebişe maşallah
Ben glukozu içince fena şekilde kustum sen dayanmışsın ne güzel..
Benim tanıdığım kuaförüm var canım ona gidiyorum sürekli hijyen endişem yok o yuzden temiz bi yer ve çok dikkat ediyolar..
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle giydir.ben lcw den alıyorum her şeyimi cok memnunum
Hiç fiyat araştırması yapmadım ama bende prima premium care ile başlıycam napalım katlanıcaz her şey yavrularımız için.1 bedenden 1 tane alın demişti birisi çabuk büyüdükleri için bezi stoklamak yerine bittikçe almayı planlıyorum zaten ben ufacık yerde yaşıyorum en pahalı fiyatlar burada
kızzlar şeker yüklemesinden geldimm sonuçlar inşallah güzel çıkar...pazartesi alıcam sonuçları dua edin...glikozu içince oğluşum nasıl tepikliyodu yaa
Maşallah canım bi tek ben yaptıramadım galiba şeker yüklemesini inşallah iyi çıkar sonucun..
Benim doktorum ayaklarının altına yastık koy yatarken dedi çok şişiyo deyince aslında erken şişmesi için ama seninki böyle olacak demekki demişti canım..
Bana hastanede yaptılar şeker yüklemesi glukozu onlar veriyo ben ek ücrette ödemedim..
Hoşgeldin tatlımm bizde alışamadık gitti canım myomu takma kadınların %80 inde olurmuş bebeğine bi etkisi olmaz yani b
Bende 2 tane hastane çıkışı ve 4-5 takım 0-3 aylık takımlardan almayı düşünüyorum bi türlü çıkamasamda alışverişe
Tulumuna da bayıldımm ayrıca güle güle kullanın.Uyku tulumunu ben yeğenime büyük almıştım 3 yaş falan hareketlenmeye başlayınca üzerine tam olmasına gerek yok büyük büyük giydirdi kardeşim zaten elleri ayakları içerde kalıyodu sorun olmadı yani

İnşallah çok kolay bi doğum yapar Bebeğini sağlıkla alır kucağına darısıda bize olsun Amin..

vay be doktora bakk,işini yapan doktor bu işte, bizim doktorlar doğazldan yanayız deyip ilaç yazıyolar, bulmuşsun doktorun iyisini hee

benim doktor doğal şeyler yana biraz. hatta geçen hafta dedimki herkes hap kullanıyo ama balık yemeyince dedim. o yüzden herkes sezeryan yapmak zorunda kalıyor. milletin sancısı gelmiyo artık dedi. dedim tamam başkada bişey demiyorum

benimkide bayan o yüzden daha duygusal bakıyo olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorumki. haplar kilo aldırıyormuş bide çok onuda istemiyor bel fıtığım var diye. gıdalarla bütün vitamini alırız merak etme dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…