- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Aaa şaka gibi ya içeydin komaya girerdin valla
CANIM çok sağolasın dönmeye başladıklarında da yaza denk gelmiş olacak sanırım bilemedim alayım mı almıyım mı en azından fikrim oldu şimdiYok alma arkadaşım almıştı hiç giydiremedi. Ben pazen battaniyeyele kundak yaptım sıkmadan ilk 2ay öyle de yatırdım kafası yan sekilde hem bebeişler kucuk olduğu için tutması kavraması kolay oluyor. Uyku tulumu deli deli yatmaya başladıklarında lazım olur. İlk baslarda kımıldayamıyorlar
maşallah hep hareketli olsun benimki sıcakta paso uyuyor burası çok sıcak klima da beni çarpıyor bildiğin gölgede yaşam sürüyorum sıcaktan da yavrum uyuyor sanırım hep ara ara kıpırdıyor tekmeliyor ama serin yere bi gideyim kıpırdak :)Evet genelde tatlı şeyler yediğimde hareketleniyor meyve seviyor benim oğluşum :)) bugün daha hareketli çok şükür onu hissetmek gibisi yok. Bir de ben acıktığımda hareketleniyor ona dikkat ettim.
25-28. haftalar arası yapılıyor canım.Kaçıncı haftada yapılıyo bı şeker yuklemesı. Salı gunu kontrolum var 22+2 yim doktorum bişey demedı daha bana. Salı gunu açmı gıtsem acaba
Benim hastanemde ücretli ama 20 TL cüzzi bir miktar yani.yok canım sebze pazarına geliyorum biliyorumgeçen gün kuru kayısımı ordan almıştım hem ucuzdu hem çok güzelmiş. yine alıcam gelmişken.
hastanede ücretli mi peki şeker yüklemesi?
Bu beişler için her şeyi yapmaya hazırız resmen :)adam zaten şaka yapmış...ben de kalkıp içmeye kabulleniyorum valla bu bebişler bizi halden hale sokuyorlar ya sırf onun için kuzu kuzu içicem demiştim
off kızlar göbişimin fotosunu koycaktım boyuttan koyulmuyor böyle sorun yaşayan var mı???
Oyyy kuzucuklarmaş
maşallah hep hareketli olsun benimki sıcakta paso uyuyor burası çok sıcak klima da beni çarpıyor bildiğin gölgede yaşam sürüyorum sıcaktan da yavrum uyuyor sanırım hep ara ara kıpırdıyor tekmeliyor ama serin yere bi gideyim kıpırdak :)
Yapmazmıyız biz yapalım da bize de yapan olsun. İnş Allah hayırlı kolay bir doğum olur. Sağlıklıda bebeği olur. Sorunsuz sıkıntısız evlerine dönerler. Rabbim herkese kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin.Kızlar bir arkadaşım hamile bugün ya da yarın doğumu olacakmış Allah'ın izniyle. Sizler de dua eder misiniz hayırlısıyla doğum yapabilmesi için. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Ya ben de böyle bi doktor istiyoruuum!doktorum kullanmana gerek yok dedi zatenyumurta ve günde 2 ceviz yeterli dedi. ama hergün yersem. bende yiyorum bunları hergün. bana dedi mideyi rahatsız eder bu haplar biraz dedi. bi de herşeyi normal giden bir gebelikte ilaç takviyesi yapmayı uygun bulmuyorum ben dedi. normal doğumları bu sebeple azalttık. doğal dengesini bozuyoruz hamileliğin dedi. bunu gıda ile destekledikten sonra hapa gerek yok dedi. benimde kafam karıştı. sen yine kullandığında aynı sorunla karşılaşırsan yazarmısın canım bana. şimdilik almayayım bişey.
Ya ben de böyle bi doktor istiyoruuum!çok özeniyorum mühühühü... Maşallah vallaha. Et için bişi söyledi mi peki? Ben gizli gizli kesicem ya da azaltıcam takviye hapımı bu gidişle ya her akşam alıyorum ama alırken sinirim bozuluyo. :S
vay be doktora bakk,işini yapan doktor bu işte, bizim doktorlar doğazldan yanayız deyip ilaç yazıyolar, bulmuşsun doktorun iyisini heeet tükettiğim için sormadım canım onu ama istersen haftaya randevum var sorarım. genelde ben bunu yiyemiyorum dediğimde onun yerine bunu ye o zaman diyo. hap vermiyo hiç.
doktorum kullanmana gerek yok dedi zatenyumurta ve günde 2 ceviz yeterli dedi. ama hergün yersem. bende yiyorum bunları hergün. bana dedi mideyi rahatsız eder bu haplar biraz dedi. bi de herşeyi normal giden bir gebelikte ilaç takviyesi yapmayı uygun bulmuyorum ben dedi. normal doğumları bu sebeple azalttık. doğal dengesini bozuyoruz hamileliğin dedi. bunu gıda ile destekledikten sonra hapa gerek yok dedi. benimde kafam karıştı. sen yine kullandığında aynı sorunla karşılaşırsan yazarmısın canım bana. şimdilik almayayım bişey.
Amiş canım inşallah hepimize..Yapmazmıyız biz yapalım da bize de yapan olsun. İnş Allah hayırlı kolay bir doğum olur. Sağlıklıda bebeği olur. Sorunsuz sıkıntısız evlerine dönerler. Rabbim herkese kolay doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin.
İçine sinen doktora gitmek çok önemli gerçekten canım iyi yapmışsın değiştirmekle bencede.Bebişe maşallahbu arada bugün ben de doktor değiştirdim ve başka bir doktora gittim. Eski doktorum çok bilgiliydi ama hem çok fazla ilgilenemiyordu hem de çok fazla hastası olduğu için her gittiğimizde 1 saat bekliyorduk randevulu olmamıza rağmen. Geçen de, 2 hafta sonra doğum yapacak arkadaşıma bebeğin iri sezeryan yapacağız demiş. ona bozuldum çok. ben normal istiyorum ama doktorlar çok uğraşmak istemiyorlar sanırım. hemen bebeğe iri damgası yapıştırıp sezeryana alıyorlar.
Ben de araştırmalarım sonucu iyi bir doktordan randevu aldım. Hiç sıra beklemedim. Doktor da arkadaşımın eşi zaten. Daha rahat olacağa benziyor.
Bugün ilk defa 3 boyutlu gördüm oğlumu :) doktor çok güzel bir yüzü var dedi. hatta o sırada başka bir şeyle ilgilenirken duymadım sandı tekrar söyledi bebeğinin ağzı burnu çok şekilli güzel gözüküyor dedi :)) ben tam anlayamadım geçi, eli yüzünün yarısını kaplıyordu ama o şekilde bile görmek beni çoook mutlu etti.
Şeker yüklemesi de yapıldı. Yarın sabah alacağım sonuçları.
Bebek de 680 gram olmuş :)
ilacımı değiştirdi. Önceden imom kullanıyordum vitamin olarak. Şimdik decavit artı balık yağı verdi. Kan ilacına devam.
Benim tanıdığım kuaförüm var canım ona gidiyorum sürekli hijyen endişem yok o yuzden temiz bi yer ve çok dikkat ediyolar..Kızlar valla sayfaları oku oku bitirmeden telefondan girmek ne kadar zor oluyo ya pfff
Ben de bebeğe emzik biberon almayi düşünüyorum ama bilemedim ne alınıyor nasıl oluyo hiçte dikkat etmemisim insanlara kullanırken Allah razı olsun biberon konuşuldu bir de emzik tavsiyesi istiyorum haa (ortadontik, damakli vs bişeyler yazıyo ustlerinde ama ne alacağını bilemiyorum)
Birde kızlar şu kıl olayını nasıl yapıyorsunuz ben kuaföre devam edemiyorum mikrop kaparım korkusuyla ve ağda zarar verir mi bikini bölgesine ya da bebeğe fikri olan varsa sevinirim.
Bu arada ben de de hormonlar tavan valla eşim korkuyor bişe olucak diye ben kanirtiyorum adamıNe olacak halimiz bilmem yinede sık olmuyor yani haftalar geçiyor . Ey bebiş sen neler yaptırıyorsun bize
Çok güzel şeyler almışsın canım güle güle giydir.ben lcw den alıyorum her şeyimi cok memnunumgünaydın kızlar,
dün kendime pantolon bakmaya gittim ama bulamadımkot alanlar nerelerden aldılar, sadece ben mi bulamıyorum acaba?
kendime alamadım ama yine kızıma alışveriş yapıp döndüm, çok güzeller ya dayanamadım ama almamam lazım artık kendime söz verdim
Hiç fiyat araştırması yapmadım ama bende prima premium care ile başlıycam napalım katlanıcaz her şey yavrularımız için.1 bedenden 1 tane alın demişti birisi çabuk büyüdükleri için bezi stoklamak yerine bittikçe almayı planlıyorum zaten ben ufacık yerde yaşıyorum en pahalı fiyatlar buradaEmzik konusunu hiç araştırmadım ablama ve burdaki tecrübeli annişlere güveniyorumBez konusunda herkesin görüşü farklı ama yoğunluk prima premium care. En yüksek fiyatlı bez ünvanını taşıyor kendisi Ama pişik gibi her hangi bir sorun yaratmayacağı garantisi veriliyor. Prima beyaz paket diye bilinir daha çok İndirim bulup ondan almak laızm ama birde kararsız olduğum nokta. Erkek bebişlerde biraz büyük beden kullanılıyor. Yeni doğduğunda 1 den mi yok sa 2 numaradan mı başlayacağız. çok çabuk büyüyeceği için 1 beden çok almamak gerek diye düşünüyorum.
Maşallah canım bi tek ben yaptıramadım galiba şeker yüklemesini inşallah iyi çıkar sonucun..kızzlar şeker yüklemesinden geldimm sonuçlar inşallah güzel çıkar...pazartesi alıcam sonuçları dua edin...glikozu içince oğluşum nasıl tepikliyodu yaa
Benim doktorum ayaklarının altına yastık koy yatarken dedi çok şişiyo deyince aslında erken şişmesi için ama seninki böyle olacak demekki demişti canım..Kızlar benim çok fazla ayaklarım şişiyor. Dün eve gidince ayaklarımı uzatıp dinlenemedim. Oturduğum yerden işlerimi hallettim. Ayaklarım salınıktı. Gece de geç yattım. İnmişti sabah kalkınca ama işe geldiğimden yarım saat sonra yine şişti. Nasıl gerginler anlatamam. Baya baya şiş yani. Test te yaptı doktorum her hangi bir şey de çıkmadı. Çözümü yokmu bunun ya
Bana hastanede yaptılar şeker yüklemesi glukozu onlar veriyo ben ek ücrette ödemedim..hastanedemi yaptın canım şeker yüklemesini yoksa sağlık ocağındamı? ben geçende sağlık ocağına başka bişey için gittiğimde hamile bi kadın vardı şeker yüklemesi yaptırmak için geldim demişti bana. bende herhalde hep orda oluyo diye sormadım gerisini.
Hoşgeldin tatlımm bizde alışamadık gitti canım myomu takma kadınların %80 inde olurmuş bebeğine bi etkisi olmaz yanikızlar nasılsınız bakalımmm :) ya nolmuş siteye yüzü değişmiş bi garip geldi girince :) tatildeydim ben yeni geldik haftabaşı..e telefondan da artık tapatalk uygulamasından hata verio..üzüldüm onanasılsınız bakalım bebişler nasıl? biz oğlumla ayrıntılı ultrasona ve fetal ekoya girdik maşallah oğlum çok sağlıklı..ama bende miyom çıktı onu taktım kafaya az buçuk..doktor çoğu kadında görülür bu dedi ama ne bilim insan taktı mı takıo işte..ama oğlum sağlıklı olsun da o yeter bana :) hareketlerimiz de artmış durumda gün içinde gayet güzel tekmeleniorum
Bende 2 tane hastane çıkışı ve 4-5 takım 0-3 aylık takımlardan almayı düşünüyorum bi türlü çıkamasamda alışverişeTecrübeli anneler sağolsun bende kuzenime sormuştum ilk kıyafetını falan yeni doğan al dıye çünkü ilk zamanlar 0-3 olanlar goydırılıyor dedi .. Zaten cok abartmadan alıcaz onlarda gıydımı Bebiş çuval gibi olmasın dedi .. Bide bana gelen hediyeler baya şimdiden büyük kıyafetler hatta ben dayanamayıp , yazlık bi şort tulum aldım kısmetse bebişler 5 ayda yaz başlıyor giyer cici cici bu Arada dıger arkadasın dediğini söylediler bana da uyku tulumu daha büyüyüp , yatarken üstünü acarsa o zaman duşun dediler şimdi minnacık olacaklar zaten bahtanıyeyle hafif sardık mı ohhh kuzu kuzu yatarlar inşallah .. Bu da yazlık cicimiz
İnşallah çok kolay bi doğum yapar Bebeğini sağlıkla alır kucağına darısıda bize olsun Amin..Kızlar bir arkadaşım hamile bugün ya da yarın doğumu olacakmış Allah'ın izniyle. Sizler de dua eder misiniz hayırlısıyla doğum yapabilmesi için. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
ben daha hiç yemedim canım hamilelik bolunca onun yerine et tüketmeye çalışıyorum mecbur ne kadar tutursa artık.yalnız değilsinBen hiç yumurta yiyemiyorum kızlar ya nolcakmidemi bulandırıyor
vay be doktora bakk,işini yapan doktor bu işte, bizim doktorlar doğazldan yanayız deyip ilaç yazıyolar, bulmuşsun doktorun iyisini hee
bana dr um onu ye bunu ye bu ilacı iç falan demedi hiç sadece elevit ve oligofer fol verdi ben diyene kadar bırakma dedi
yeme içme konusunda ebem bilgilendirdi günde 2 bardak süt iç ceplerini badem ceviz fındık kuru üzüm doldur canın istedikçe ye balık mevsiminde balık tüket yumurta yemeye gayret et dedi
sağlık ocagındaki ebem şeker gibi maşallah o da hamile o yüzden iyi destek oluyo bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?