2014 Aralık Anneleri

Arkadaşlar 23 haftadayim su anda ve oda için kararimizi verdik gibi. Sizce yarin siparişini versek çok mu erken olur? Annem çok erken diyo bende heves ediyorum bir önce birseylere başlayip meşgul olmak istiyorum zaman geçmiyor gibi geliyor daha hicbir şey de almadim bilmiyorum ki napsam düşündüğümüz oda bu daha önce de yuklemistim

Eklentiler

• 20140816_170914.webp
    96 KB · Görüntüleme: 92
  • 20140816_170908.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 98
Bence hiç erken değil çünkü oda kokusu zaten bi kaç ayda gecıyır.. Bide yavaş yavaş daha da ağırlaşmadan süslemek yerleştırmek beni cok heyecanlandırıyor. Cok da cici zaten

Eşyalar bi gelsin o zaman da koyarım resim canım sizede kolay gelsin . Bu arada biz marshall hijyen serisinden boyadık

pembeyle mavi farklı olmuş canım, güle güle kullansız kuzucuk :) bu arada kız mı erkek mi bebişin?

bence erken değil biz verdik siparişi canım, birkaç arkadaş daha verdi hatta. kasım başında gelecek, yerleştirme vs derken tam oluyor işte. bundan sonra daha hızlı geçer artık büyüdük iyice :)
bizim odamız da bu, mağazadan fotoğraf istedim bunu yollamışlar ya orada daha güzel görünüyordu ama neyse artık bununla idare edeceğiz :)

Eklentiler

• balerın1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 116

çok geçmiş olsun dinlen bolca hiçbirşey çocuktan önemli değil benimde bebeğim aşağıda benimde 2 gün önce sıkıntım vardı ama dün radyoloji doktoru normal dedi çok aşağıda değil dedi ama tabiki dikkatli olmak lazım

Mavimiz biraz daha canlı ama pek belli olmamış resımde. Kızımız olacak inşlaah

cokk k güzelmiş canim ya gule gule buyusun bebisin zaten kizlar için çok güzel şeyler var adeta prenses odalari yapmışlar biraz içimiz gitmedi değil ama napalim bizde oglusumuz için prens odasi olabilecek birşey seçtik zevkle dosecegiz inşallah

Merhaba guzel anne adaylari :) ben 2013 temmuz annesiyim. Heyecaninizi cok iyi anliyorum :) Umarim hamileliginiz iyi geciyordur. Bi arkadasim yeni dogum yapti erken dogum yaptigi icin elinde mustela catlak onleyici krem kalmis benden rica etti bende buraya yazayim dedim. Cok uygun fiyata verecek almak isteyenler benimle irtibata gecebilirmi?Mail adresim hanife2204@hotmail

Mavimiz biraz daha canlı ama pek belli olmamış resımde. Kızımız olacak inşlaah

sen de bendensin o zaman :) sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimiz
çok saol canım, hepimizin kuzucuğu sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallah

ya şimdi eskisi gibi değil, mağazalara bakıyorum da şimdi erkekler için de çok güzel şeyler yapıyorlar. senin de fotoğraflarını beklerizz, prens odası da ne güzeldir şimdi :)

kızlar birde benim bu ara iştahım çok açıldı şimdiye kadar 3 kilo almıştım ama şimdiden sonra kimbilir ne olurum bir paket bisküviyi kahvaltıdan sonra götürdüm varmı benim gibisi :)

3 kılomuu hiç bi bişey yemiosun canım yaa bende oyle cok ıstahım olmamısına ragmen normalken ne yıyıosam onu yıyıom ama 9 kılo aldım suann nasıl aldım bende anlamadım gercı boyum var ama 174 bana aldıgım kılo cok geldı senınkıde cok az yaa

merhaba bende aranıza yeni katıldım :) bu arada oda takımına bayıldım nerden merak ettim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…