- 14 Nisan 2012
- 735
- 735
- 133
Bence hiç erken değil çünkü oda kokusu zaten bi kaç ayda gecıyır.. Bide yavaş yavaş daha da ağırlaşmadan süslemek yerleştırmek beni cok heyecanlandırıyor. Cok da cici zatenArkadaşlar 23 haftadayim su anda ve oda için kararimizi verdik gibi. Sizce yarin siparişini versek çok mu erken olur? Annem çok erken diyo bende heves ediyorum bir önce birseylere başlayip meşgul olmak istiyorum zaman geçmiyor gibi geliyordaha hicbir şey de almadim bilmiyorum ki napsam düşündüğümüz oda bu daha önce de yuklemistim
Eşyalar bi gelsin o zaman da koyarım resim canım sizede kolay gelsin . Bu arada biz marshall hijyen serisinden boyadık
Arkadaşlar 23 haftadayim su anda ve oda için kararimizi verdik gibi. Sizce yarin siparişini versek çok mu erken olur? Annem çok erken diyo bende heves ediyorum bir önce birseylere başlayip meşgul olmak istiyorum zaman geçmiyor gibi geliyordaha hicbir şey de almadim bilmiyorum ki napsam düşündüğümüz oda bu daha önce de yuklemistim
inşallah bacım
iyi almışınız bacımm güle güle kullanın şimdiden
resmi olsada görsem keşkee bende kararsızım
ama feci pahalı 1799tl
allah korusunnn
ben hem devlette anomali taraması yaptırdım
hem özelde kadın doğumcu detaylı 4 boyutlu baktı
hem de özelde radyoloji doktoru renkli dopler vs baktı amaa tüm bunlardan sonra gelişti sıkıntılarımmm şu 2 haftadır ağrıdan duramıyom
dünde yine 4 boyutluda kasılmalarım başlamış doktor gördü bolbol istraahat et yürüyüşü bile yapma dedi o derece hatta heyet raporu alacam işe bile gitmeyecem
Mavimiz biraz daha canlı ama pek belli olmamış resımde. Kızımız olacak inşlaahpembeyle mavi farklı olmuş canım, güle güle kullansız kuzucuk :) bu arada kız mı erkek mi bebişin?
bence erken değil biz verdik siparişi canım, birkaç arkadaş daha verdi hatta. kasım başında gelecek, yerleştirme vs derken tam oluyor işte. bundan sonra daha hızlı geçer artık büyüdük iyice :)
bizim odamız da bu, mağazadan fotoğraf istedim bunu yollamışlar ya orada daha güzel görünüyordu ama neyse artık bununla idare edeceğiz :)
cokk k güzelmiş canim ya gule gule buyusun bebisinpembeyle mavi farklı olmuş canım, güle güle kullansız kuzucuk :) bu arada kız mı erkek mi bebişin?
bence erken değil biz verdik siparişi canım, birkaç arkadaş daha verdi hatta. kasım başında gelecek, yerleştirme vs derken tam oluyor işte. bundan sonra daha hızlı geçer artık büyüdük iyice :)
bizim odamız da bu, mağazadan fotoğraf istedim bunu yollamışlar ya orada daha güzel görünüyordu ama neyse artık bununla idare edeceğiz :)
Mavimiz biraz daha canlı ama pek belli olmamış resımde. Kızımız olacak inşlaah
çok saol canım, hepimizin kuzucuğu sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün inşallahcokk k güzelmiş canim ya gule gule buyusun bebisinzaten kizlar için çok güzel şeyler var adeta prenses odalari yapmışlar biraz içimiz gitmedi değil ama napalim bizde oglusumuz için prens odasi olabilecek birşey seçtik zevkle dosecegiz inşallah
kızlar birde benim bu ara iştahım çok açıldı şimdiye kadar 3 kilo almıştım ama şimdiden sonra kimbilir ne olurum bir paket bisküviyi kahvaltıdan sonra götürdüm varmı benim gibisi :)
evet özellikle sade olsun istedim çünkü yatağı çok hareketli. biraz dengelesin diyeSelam bunlar çok sade değil mi şöyle daha bıcır bıcır şeyler olsa tabi bu benim şahsi fikrim...
yorumunuzu görmeden ben de onda karar kıldım ve aldım:)2.model sanki daha guzel gibi geldi . Zaten birbirine benzer tarzda aradaki gri çizgiyi beğendim
merhaba bende aranıza yeni katıldım :) bu arada oda takımına bayıldım nerden merak ettim ??Arkadaşlar 23 haftadayim su anda ve oda için kararimizi verdik gibi. Sizce yarin siparişini versek çok mu erken olur? Annem çok erken diyo bende heves ediyorum bir önce birseylere başlayip meşgul olmak istiyorum zaman geçmiyor gibi geliyordaha hicbir şey de almadim bilmiyorum ki napsam düşündüğümüz oda bu daha önce de yuklemistim
merhaba bende aranıza yeni katıldım :)
hoşbuldumm :))aramıza hoşgeldinn canımm
kaç haftalık kuzun canımhoşbuldumm :))
ayy estgfrllah ne demek :) 24.haftanın içindeyiz kızımla :)kaç haftalık kuzun canımkusura bakma bendeki de merak
Rabbim sağlıkla kucağınıza verir inşallah hayırlısıyla sonunu görmeyi de nasip eder:)ayy estgfrllah ne demek :) 24.haftanın içindeyiz kızımla :)
amiiin hepimizin kuzusunu kucağına almayı nasip etsin rabbim :)senin cinsiyet neRabbim sağlıkla kucağınıza verir inşallah hayırlısıyla sonunu görmeyi de nasip eder:)
erkek canım Rabbim nasip ederse:)amiiin hepimizin kuzusunu kucağına almayı nasip etsin rabbim :)senin cinsiyet ne
maşallah sağlıkla doğsun inşallaherkek canım Rabbim nasip ederse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?