- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
amin canım inşallah biz de yarın 25 haftalık olcaz Allah'ın izniyle:)maşallah sağlıkla doğsun inşallah
ayy maşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman dimi :)amin canım inşallah biz de yarın 25 haftalık olcaz Allah'ın izniyle:)
evet göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor kalan zaman öyle olur inşallahayy maşallah ne kadar çabuk geçiyor zaman dimi :)
valla her geçen gün sabırsızlanıyo insan bi n önce gelsin diyorum tabi vakti zamanında olsun herseyden önce ama kollarına almak istiyosun zaman geçtikceevet göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor kalan zaman öyle olur inşallah
sonra hamile olmayı özlersin amaavalla her geçen gün sabırsızlanıyo insan bi n önce gelsin diyorum tabi vakti zamanında olsun herseyden önce ama kollarına almak istiyosun zaman geçtikce
senin ilk mi ?sonra hamile olmayı özlersin amaaher anın tadını çıkar canım
yok canım 3. senin:)senin ilk mi ?
hııı ondan diyosun tadını çıkar die :) benim ilk ondan heyecanım :):)yok canım 3. senin:)
ne güzell heyecan ama benim de hala ilkmiş gibi heyecanım varrhııı ondan diyosun tadını çıkar die :) benim ilk ondan heyecanım :):)
23. haftanın içinde oluyorsun canım sanırım:) benim ekde bir hafta önden gidiyor gibi gözüküyor ama onu ben öyle ayarladım yanimadem tecrübelisin sorim o zaman benim şimdi 23+2 24.haftada oluyorum dimi çok anlamıyorum da
benim de geri gidiyo 1 hafta 24+2 olmam gerekiyo normalde.. bi ardasm 23+2 iken 23 bitip 24 ten gün alıyosun demişti kAFAm karıstı da :)23. haftanın içinde oluyorsun canım sanırım:) benim ekde bir hafta önden gidiyor gibi gözüküyor ama onu ben öyle ayarladım yani
herhalde onun gibi bir şey oluyor ama bence 23. haftanın içindesin:) ben de karıştırırımbenim de geri gidiyo 1 hafta 24+2 olmam gerekiyo normalde.. bi ardasm 23+2 iken 23 bitip 24 ten gün alıyosun demişti kAFAm karıstı da :)
neyse artık :) tanıştığmıza çok memnun oldum yine görüşürüz inşallah bay bayherhalde onun gibi bir şey oluyor ama bence 23. haftanın içindesin:) ben de karıştırırım
hoşgeldin aramizamerhaba bende aranıza yeni katıldım :) bu arada oda takımına bayıldım nerden merak ettim ??
24.haftanin icindesin canimmadem tecrübelisin sorim o zaman benim şimdi 23+2 24.haftada oluyorum dimi çok anlamıyorum da
korkumdan yiyemedim zaten:)) tesekkür ettimmm cevapladnz içincanım bence ilacından ve doktorunun dediğinden çıkma
aynı fikirdeyim ben kesin yaptıracağım şeker yüklemesiniCANIM YEDİĞİMİZ Bİ ÇİKOLATADA BİLE DAHA FAZLA ŞEKER VAR BEBİŞLER OYNASIN DİYE DOKTORUN KAPISINDA TÜKETİYORUZZZZ
Kizlar yarın 2 günlüğüne cinarciga gidicez esimle denize girmeyi düşünüyorum ama biliyosunuz idrar yolu enfeksiyonunuda daha yeni atlattim ama kumsalda öylece oturmakta istemiyorum napicam bilmiyorum[/QUOhTE]
Canim bende de idrar yolu enfeksiyonu vardi.denize girdim.cok sukur sorun olmadi.
23. haftanın içinde oluyorsun canım sanırım:) benim ekde bir hafta önden gidiyor gibi gözüküyor ama onu ben öyle ayarladım yani[/QUOTE
24.haftanin icinde oluyor cNim.soyke dusun.bebis 1 gunlukken 1.haftanin icinde 8 gunlukken 2.haftanin icinde oluyor.ayni yas hesabi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?