2014 Aralık Anneleri

çok güzeller güle güle sağlıkla kullansun bebiş

arkadaşlar merhaba,
yeni katıldım aranıza ben de.29.haftadayım gecen hafta kan ve idrar tahlili yaptırmıştım idrarda lökosit çıktı 1hafta suyu arttırdım bugun saglık ocagında tekrar test yaptım +3lökosit +1protein çıktı ama doktor yanma kaşıntı yok diye ilaç vermedi.bu haftalarda bu sorunu yasayan var mı acaba

ya ciddi misin kuzum her gün giremiorum unutuorum bazen sen görürsen bana da yazar mısın .. bugün biraz baktım cidden çok ii almışsın 4-5 ne demek ya..

malesef canım 1 ay önce bende de lökasit çıktı doktor tek içimlik ilaç verdi ve bol bol su iç dedi,dün yine test yapıldı yine lökasit var 28. haftamdayım doktoruma gidicem haftaya sölücem yine çıktı diye,bakalım ne yapacak

bana kendi doktorum bi daha geldiğinde idrar kültürü yaparız dedi aile hekimi de ilaca gerek yok dedi ama 32de gidicem bi daha cok var daha ne yapsam kararsızım

Cokk guzell bunlar ama...güle güle giysinnn kuzucukk....

Hosgelldinnn... Allah bebislerimizi kucagimiza saglikla almayi nasip etsin inşallah... Gecmis olsun canim...

hadi inşallahh ondan da güzel sonuç alırsınızzz, ohh renkli de çok daha heyecanlanıyo insan yaa
Rapor vereyim durumlar iyi ama renkli 3 hafta sonraya kaldı zaten acelesi yokmuş
Kızlar çok fena hasta olduk eşimle. Aman bu havalarda dikkat edin siz de..
Bendede kırgınlık var aman dikkat.. Geçmiş olsun

Kizlar benim de idrar tahlilimde lökosit cikmisti6-7tane ama hamilelikte lökosit artisi oluyomus akinti cok oldugu icin akintiya karsi koruyucu salgilaniyo sanirim idrar tahlili banada normal dedi aile hekimi de kadin dogumcum da.Lökosit zaten iltihap olunca da savunma amacli artiyomus esasen iyi ama artinca enfeksiyon oluyo demekmis ama sadece lökosit enfeksiyon demeye yeterli degil diyodu nette.eritro biseye de bakiyolar filan.

Benimde kan tahlilimde lökositim 12.3 çıktı geçen hafta sulvid antibiyotik kullandım bu hafta da aynı seviyelerde çıktı .inş düzeliriz .

İyi aksamlar anneler :) bugün kontrolumuz vardi 27+0 ız çok şükür herseyimiz iyiymis erken doğum tehlikemiz yok suyumuz iyi bebeğim de 1090,gram olmuş iki boyutlu da bile belli oluyordu kilo aldiği yanaklari tombullasmisti doktorumuz bile çok sevimli bir bebek gibi görünüyor dedi çok mutlu olduk :) kilosu nasil sizce bana iyi gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…