2014 Aralık Anneleri

amann amann maşallahhh ne güzel herşey güzel çıkmışş, bence kilosu da gayet iyi canımm

N
eAynı durumdan muzdaribiz canım benimde idrar um da bol lokasit bol epitel çıktı öylemi rakamla bile ifade edilmemişben tek kullanımlık toz ilaç içtim bakalım bi kaç güne gidicen tekrar tahlil olucam çok geçmiş olsun inşllh herşey düzelir hakkımızda

Kızlar sizi görünce bi ferahladım çünkü bende daha hiç birşey almadım bayramdan sonraki hafta kararlaştırdık eşimle bakalım allah izin verirse kuzucuğumun alışverişini yapıcaz umarim geç kalmamışızdır

canım gecmıs olsun benımde 27haftada.. bi ay önce tahlılde idrarda 5lökasıt cıktı.benımde dr ilaç falan yazmadı. bi sorun olmaz dedi.. sanırım fazlalıgında sorun oluyor.. buradan bi arkadasda daha vardı ona da ilaç yazılmamıstı diye hatırlıyorum.b arada bende de yanma kasıntı olmamıstı...

bizde 37 haftalıgız canım.. 26+4de doktora gittigimizde 1000grdık. drumuz gayet ii kılosu demişti.. yakın sayılır masallah iyidir iyi :)

iyi geceler kızlar, internet sorunluydu kaç gündür, tek tek okuyamayacağım kadar çok şey yazmışsınız. :) umarım herkes iyidir.

Ayy ne guzel yaa o yanaklari annesi yer :) kilosu da gayet iyii.. bnmki 26 dayken 966 gr.di.

Gunaydinn annelerr nasilsiniz bakalimmm?? Bizim yarin kontrolumuz varr ve cok heycanliyizzz :)))

Günaydın hanımlar ve sevimli bebişler,
Tek tek alıntı yapamadım Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz
İdrar yolunda enfeksiyonu olanlara çok geçmiş olsun. Ben hamişlik boyunca hiç geçirmedim ama burda geçirenlere hep sirkeli su ile taharetlen ve bol su iç denildi bilginize
Doktordan gelmiş bebişini görmüş mutlu annişlere de selam olsun
Biz oğlumla yeni bir iş gününe daha başladık. Hadi hayırlısı bakalım.
Bu arada rüyamda oğluma kocaman beyaz bir oyuncak araba aldım. Çok güzel spor bir arabaydı. Aynısını bulursam alacağım bu bana bir işaret olmalı

günaydın canımm birde sirkeli su deneyeyim yaa geçeceği yok bu enfeksiyonun galiba bende rüyamda doktora gitmişi herşey yolunda ama bi dahaki gelmeden alttan bebeğe bekıcam falan dedi,tama dedim ama rüyamda bile tırstım,daha hiç alttan muayene olmamış biri olarak,utanırım ben yaaa

canım benim de 32+0 bayramdan sonraki ctesiye denk geliyor 11 ekim. dr um o gün hastanede olmaz büyük ihtimal o yüzden ptesi yani 32+2 de alacağım senin gibi. sorun olmaz merak etme. ama ben aynı gün ayrılacağım doğum iznine. daha fazla zorlayamayacağım. masalara sığamıyorum göbeğimden :)

Dene mutlaka çok faydasını görenler oldu. Bu saatten sonra utanmak falan boşa. Paşa paşa göstereceğiz her yerimizi
Doktor kendisi çağırdığı için sorun olmaz diyorum bende ama yinede sormak istedim işte. Garantiye alalım illa ki
Ohh ne güzel sen gün sayıyorsun o zaman rapor için. Ben dayanabildiğim kadar dayanacağım sonradan kullanmak benim için daha önemli. Hem şu anda şikayetim falan da yok. Psikolojik olarak işe gelmek istememem dışında

arkadaşlar rüyamda doğum sancısı çektiğimi görüyodum. birden uyandım ve grçekten adet ağrısına benzer bi ağrı vardı karnımda ve kasıklarımda. sonra yine dalmışım ağrıdan eser yok. sizde de hiç oldu mu. normal mi acaba bu ağrı.

Aa ne guzel tesadufe bakk :) yarin haberlesirizz dr.dan snraa bnm randevum saat 2'de. Seninki kacta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…