amann amann maşallahhhİyi aksamlar anneler :) bugün kontrolumuz vardi 27+0 ız çok şükür herseyimiz iyiymis erken doğum tehlikemiz yok suyumuz iyi bebeğim de 1090,gram olmuş iki boyutlu da bile belli oluyordu kilo aldiği yanaklari tombullasmisti doktorumuz bile çok sevimli bir bebek gibi görünüyor dedi çok mutlu olduk :) kilosu nasil sizce bana iyi gibi geldi
eAynı durumdan muzdaribiz canım benimde idrar um da bol lokasit bol epitel çıktı öylemi rakamla bile ifade edilmemişarkadaşlar merhaba,
yeni katıldım aranıza ben de.29.haftadayım gecen hafta kan ve idrar tahlili yaptırmıştım idrarda lökosit çıktı 1hafta suyu arttırdım bugun saglık ocagında tekrar test yaptım +3lökosit +1protein çıktı ama doktor yanma kaşıntı yok diye ilaç vermedi.bu haftalarda bu sorunu yasayan var mı acaba
Kızlar sizi görünce bi ferahladım çünkü bende daha hiç birşey almadım bayramdan sonraki hafta kararlaştırdık eşimle bakalım allah izin verirse kuzucuğumun alışverişini yapıcaz umarim geç kalmamışızdırcanım iyiymiş senin doktor .bende strese giriyorum kızcak diyedoktordan gelmişsindir.sonuçların nasıl bakalım?ben internetten indirimleri takip etmeye çalışıyorum.biberon,emrik,hastane çıkışı,2 battaniye ,bi kaç beğendiğim kıyafetleri aldım.aslında benimde pek bişeyim yok.burdakileri görünce geç kaldım diye tırstıyorum.bana arkadaşsın desene.
canım gecmıs olsun benımde 27haftada.. bi ay önce tahlılde idrarda 5lökasıt cıktı.benımde dr ilaç falan yazmadı. bi sorun olmaz dedi.. sanırım fazlalıgında sorun oluyor.. buradan bi arkadasda daha vardı ona da ilaç yazılmamıstı diye hatırlıyorum.b arada bende de yanma kasıntı olmamıstı...arkadaşlar merhaba,
yeni katıldım aranıza ben de.29.haftadayım gecen hafta kan ve idrar tahlili yaptırmıştım idrarda lökosit çıktı 1hafta suyu arttırdım bugun saglık ocagında tekrar test yaptım +3lökosit +1protein çıktı ama doktor yanma kaşıntı yok diye ilaç vermedi.bu haftalarda bu sorunu yasayan var mı acaba
bizde 37 haftalıgız canım.. 26+4de doktora gittigimizde 1000grdık. drumuz gayet ii kılosu demişti.. yakın sayılır masallah iyidir iyi :)İyi aksamlar anneler :) bugün kontrolumuz vardi 27+0 ız çok şükür herseyimiz iyiymis erken doğum tehlikemiz yok suyumuz iyi bebeğim de 1090,gram olmuş iki boyutlu da bile belli oluyordu kilo aldiği yanaklari tombullasmisti doktorumuz bile çok sevimli bir bebek gibi görünüyor dedi çok mutlu olduk :) kilosu nasil sizce bana iyi gibi geldi
ayy yanlıs yazmısım yaa 27 haftalıgız :)bizde 37 haftalıgız canım.. 26+4de doktora gittigimizde 1000grdık. drumuz gayet ii kılosu demişti.. yakın sayılır masallah iyidir iyi :)
İyi aksamlar anneler :) bugün kontrolumuz vardi 27+0 ız çok şükür herseyimiz iyiymis erken doğum tehlikemiz yok suyumuz iyi bebeğim de 1090,gram olmuş iki boyutlu da bile belli oluyordu kilo aldiği yanaklari tombullasmisti doktorumuz bile çok sevimli bir bebek gibi görünüyor dedi çok mutlu olduk :) kilosu nasil sizce bana iyi gibi geldi
Günaydın canım, Biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız diyeceğim ama kontrolünüz varmış heycanlısındır sen şimdi. Ayy ne güzel.Gunaydinn annelerr nasilsiniz bakalimmm?? Bizim yarin kontrolumuz varr ve cok heycanliyizzz :)))
günaydın canım. bizim de yarın kontrolümüz var :) üstelik günlerimiz de aynıymış :)Gunaydinn annelerr nasilsiniz bakalimmm?? Bizim yarin kontrolumuz varr ve cok heycanliyizzz :)))
günaydın canımmGünaydın hanımlar ve sevimli bebişler,
Tek tek alıntı yapamadımYeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz
İdrar yolunda enfeksiyonu olanlara çok geçmiş olsun. Ben hamişlik boyunca hiç geçirmedim ama burda geçirenlere hep sirkeli su ile taharetlen ve bol su iç denildi bilginize
Doktordan gelmiş bebişini görmüş mutlu annişlere de selam olsun
Biz oğlumla yeni bir iş gününe daha başladık. Hadi hayırlısı bakalım.
Bu arada rüyamda oğluma kocaman beyaz bir oyuncak araba aldım. Çok güzel spor bir arabaydı. Aynısını bulursam alacağım bu bana bir işaret olmalı
canım benim de 32+0 bayramdan sonraki ctesiye denk geliyor 11 ekim. dr um o gün hastanede olmaz büyük ihtimal o yüzden ptesi yani 32+2 de alacağım senin gibi. sorun olmaz merak etme. ama ben aynı gün ayrılacağım doğum iznine. daha fazla zorlayamayacağım. masalara sığamıyorum göbeğimden :)Kızlar raporlarınızı ne zaman alacaksınız. Benim 32. haftam tam bayrama geliyor. Bayram bitişi çarşamba günü 32+2 oluyorum bayram dönüşü gel çalışabilir raporu vereyim. Öncesinde verirsem boşuna gün kaybedersin dedi. Bir bilginiz var mı ? Sorun olur mu 32+2 de alsam.
Dene mutlaka çok faydasını görenler oldu. Bu saatten sonra utanmak falan boşa.günaydın canımmbirde sirkeli su deneyeyim yaa geçeceği yok bu enfeksiyonun galiba bende rüyamda doktora gitmişi herşey yolunda ama bi dahaki gelmeden alttan bebeğe bekıcam falan dedi,tama dedim ama rüyamda bile tırstım,daha hiç alttan muayene olmamış biri olarak,utanırım ben yaaa
Doktor kendisi çağırdığı için sorun olmaz diyorum bende ama yinede sormak istedim işte. Garantiye alalım illa kicanım benim de 32+0 bayramdan sonraki ctesiye denk geliyor 11 ekim. dr um o gün hastanede olmaz büyük ihtimal o yüzden ptesi yani 32+2 de alacağım senin gibi. sorun olmaz merak etme. ama ben aynı gün ayrılacağım doğum iznine. daha fazla zorlayamayacağım. masalara sığamıyorum göbeğimden :)
Günaydın canım, Biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız diyeceğim ama kontrolünüz varmış heycanlısındır sen şimdi. Ayy ne güzel.
canım benim de 32+0 bayramdan sonraki ctesiye denk geliyor 11 ekim. dr um o gün hastanede olmaz büyük ihtimal o yüzden ptesi yani 32+2 de alacağım senin gibi. sorun olmaz merak etme. ama ben aynı gün ayrılacağım doğum iznine. daha fazla zorlayamayacağım. masalara sığamıyorum göbeğimden :)
Cokk guzell bunlar ama...güle güle giysinnn kuzucukk....
GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAHGunaydinn annelerr nasilsiniz bakalimmm?? Bizim yarin kontrolumuz varr ve cok heycanliyizzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?