2014 Aralık Anneleri

Canim hamis olduğunu unutmak yokk.. Hareketlere dikkat...ben de sürekli dinlenmem gerekirken evde hafif ayaklandim ama Esim kiziyor... Doktor da ogrenirse o da kizacakk sanirimm
Aman cnm sen daha cok dıkkat et yat gıtsıny. ben bıgun cok enerjık dınamigim cok şükür. Karnm olmasa hamileligimi hissetmıyrm. Bebişte artk gunduz sakin gecelerı coşuyo. Onuda cok hissetmiyrmya ondan heralde

canım iyiymiş senin doktor .bende strese giriyorum kızcak diyedoktordan gelmişsindir.sonuçların nasıl bakalım?ben internetten indirimleri takip etmeye çalışıyorum.biberon,emrik,hastane çıkışı,2 battaniye ,bi kaç beğendiğim kıyafetleri aldım.aslında benimde pek bişeyim yok.burdakileri görünce geç kaldım diye tırstıyorum.bana arkadaşsın desene.

Kimselerden de ses seda çıkmıyor. İşe geliyorum ben ama boşuna valla. Hiç iş yaptığım yok. Acil olanları halledip nette boyna yok kapı süsü, yok lohusa tacı, terliği araştırıp duruyorum. Pufff malzemeleri alsam yapsakta bitse. Her şey hazır olsun artık sıkıldım ben kafamda hep yapılacaklar listesi. Sırf bunları düşündüğümden uyuyamıyorum bile bazı geceler. Sanki yarın doğuracam (gerçi belli de olmaz ama zamanında gelsin kuzucuklarımız) offf şiştim

geldim canım evet çok şükür iyi oğlan.1 lt olmuş diye dalga geçiyorum eşimle ne kadar hızlı büyüyorlar ya maaşallah hepsine.ben hepsini bayramdan sonra alcam ne alcağımı da bilmiyorum zaten ya :) annem kardeşimin yanında vanda onun gelmesini bekledim.cumartesi burda nasipse.bayram bitince yavaş yavaş başlıcam.bişey olmaz merak etme.bazı doktorlar kilo konusunda hassas.ama vardır bi bildikleri.doğru olanda bu aslında.

rapor için gün sayıyorummmm offfff

aynen bendeeeee benim önümde daha koskoca 10 hafta var 37 haftaya kadar çalışmayı düşünüğyorum allah tan bişi çıkmazsa tabi
Kızlar raporlarınızı ne zaman alacaksınız. Benim 32. haftam tam bayrama geliyor. Bayram bitişi çarşamba günü 32+2 oluyorum bayram dönüşü gel çalışabilir raporu vereyim. Öncesinde verirsem boşuna gün kaybedersin dedi. Bir bilginiz var mı ? Sorun olur mu 32+2 de alsam.

maaşallah oğlana büyümüşbende cuma günü gitcem çok merak ediyorum sıpayıben sana indirim yakladıkça haber vereyim o zamn nettende alırsın demi?

Ben ilk defa bu hafta hsmılrliğin ciddiyetini anladım .. Valla aldıklarımızı iyiki almışım dıyorum . Bıgun çorabımı gıyerken zorlandım bende sen gibi tel elimde anca yok bebek şekeri , yok süsü anca bunlara bakıyorum ..

yok canım ya bizim işyerinden alanlar oldu sıkıntı yaşamadılar

hanımlar bunlarda alışverişimizin bir kısmı. kıyafet faslı bitti diyebilirim. uyku setim ve bebek çantam hazır. biberon temizlik ürünleri vs gibi şeyler kaldı. onları da zamanla alırım. bunlar dışında evde 5 tane yeni doğan setimiz var. ayrıca bi kaç kıyafetimiz daha var. bu hafta sonu dolabını temizleyip, eşyalarını yıkayıp, yerleştirmeyi düşünüyorum nasipse.

Eklentiler

• IMG-20140913-WA0006.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20140920-WA0001.webp
    45 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20140920-WA0002.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-20140920-WA0003.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20140920-WA0004.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20140920-WA0006.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 101
Aynen valla. Ivır zıvırlar kaldı ama onlarda zaman ve emek istiyor. Birde önemli konu pijama hala alamadım benn
yok canım ya bizim işyerinden alanlar oldu sıkıntı yaşamadılar
hmm iyi bari. Doktorumda çağardığına göre problem olmaz diyorum ama yine de sormak istedim. Sağol canım.
Güle güle kullanın. Çok güzeller. Ohh ne güzel herşeyi bitmiş.

Gule gule kullansın paşa hepsi cok guzel

teşekkürler :)

Ay yarın bebişim tam 7 aylık oluyo. Zaman ne cabuk gectıya. Başlardada hiç geçmiyo diyodum.

Ay yarın bebişim tam 7 aylık oluyo. Zaman ne cabuk gectıya. Başlardada hiç geçmiyo diyodum.
Kesinlikle zaman çok çabuk geçiyor. Hel bu aralar. 68 gün kalmış benim bebişimin gelmesine ortalama
Ama yapılacak dünya kadar işte var. Bazen zaman dursun bazen geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…