- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Tuz seker degilde,Kızlar dogum için doktoruyla konuşan varmı. Yada doguma guderken kıyafetler dışında extra getırılmesı gerekenler neler. Netten baktm baya ama bazıları fena abartml. Bardak catal tuz sekere kadar koymuşlar. Inlarn hastanesnde kantin diye bişey yok heralde. Anlamadm gıttı
Evet bizde de 40gun boyunca kirmizi tac takarsn, Al basmasn derler.. ama 40nda takilmaz galiba..oo bursa'da dantelli gecelikler giyilir özel lohusa yatak örtüleri serilir anne yatağına ona yatılır bide kırmızı kurdale kızın başına
30. haftaya gırcez ıns yogunluktan hıc bıseyı takıp edemedım bundan sonra bende aranızdayım
ne zaman yapılıyor sizde mevlüt. bizde 40 ı çıkınca yaparlar. o yüzden ben doğumdan sonra alırım diyorum elbiseyi. şimdi nasıl ölçülerde olucam bilemiyorum
Yok be patron resmen bebişlerimiz. Onlar nasıl istiyorsa öyle hareket ediyoruz. Kendimizden geçtik onlar için
Ama bazıları sacmalamış resmen. Aynenya bilmedgm okadar cok sey varkı îyce telaş yaptm ben. Kafamda bin tane sorun var. Kendime istedgm hiçbişeyi bulamadmkızz sibell ne dertlisin bugün yaa doğum telaşı sarmış seni anlaşılan,panik olma yaa halledilir bi şekildebu arada kantin açıklamana da çok güldü heee, yemek falan da getirmeli yanımızdaa
Yok onlar gereklı olanlar zaten. Dogum için erken dedı doktrm ılerleyen haftalarda detayları konuşuruz dedıTuz seker degilde,
Dis macunu ve firca al canim.. doktora sor duş alma imkani oluyormu, oluyorsa sampuan vs var mi? Tarak al kendine..
Bazi hastaneler hasta bezi veriyormus, bazilari cocuk bezini anne de de kullaniyormuss. Her hastane de farkli yani.. sorman lazim yanii..havlu koy kendine..
ne zaman yapılıyor sizde mevlüt. bizde 40 ı çıkınca yaparlar. o yüzden ben doğumdan sonra alırım diyorum elbiseyi. şimdi nasıl ölçülerde olucam bilemiyorum
ahh ahhh ben daha kendime geçmedim ama bende bulamam gibi geliyo,pijama baktım netten bi ara ya çok pahalı ya da hiç hoş değil yaaa,ben büyük beden önü açılan normal bi pijama almak da geliyo aklımaaAma bazıları sacmalamış resmen. Aynenya bilmedgm okadar cok sey varkı îyce telaş yaptm ben. Kafamda bin tane sorun var. Kendime istedgm hiçbişeyi bulamadm
Evet canim içim rahatladı :)gözünüz aydın cnm maşallah büyümüş baya :)
Maşallah :)maşallahh büyümüş bebiş
hadi inşallahh ondan da güzel sonuç alırsınızzz, ohh renkli de çok daha heyecanlanıyo insan yaaEvet canim içim rahatladı :)
Maşallah :)
Annem çok hareket etmediğini söyledi şuan 2 serum takıldı hareketlerini sayıyoruz. Ondan sonra renkli ultrosona girecekmisiz sorun yok ama emin olmak için:) bundanda iyi sonuç alırsak cok rahat olacagimm
Evet ya o konuda haklısın. Şİmdi herkes gözümün içine bakıyor. Doğumdan sonra ilgi azalırsa depresyona girerimoh süper, kalabalıklaşıyoruz :)
ben 1 aylıkken falan evimde bi dua okutacağım, buradaki çevremiz gelecek. 40tan sonra esas mevlidi de İstanbul'da kayınvalidemlerin evinde yapacağız inşallah, hem onların çevresi çok kalabalık ve ilk torun, hem de benim İstanbul'da arkadaşlarımın çoğu İstanbul'da diye öyle düşündük.
Benim kardeşim ve arkadaşı fotoğrafçılıkla ilgileniyor da bana doğum öncesi çekim yapmak istiyorlar. o yüzden elbiseyi şimdi alıp doğumdan sonra da mevlitte giymek istiyorum. tabi hem şimdi hem de doğumdan sonra olabilecek tarzda elbise bulmak da çok zor. olmazsa mevlit için ayrı alacağım mecburen
e o prensleri, prensesleri biz taşıyoruz canım bizim havamız başkavalla şimdi ilgi çok güzel çok memnunum ben, doğumdan sonra bir anda ilgiyi azaltmazlar inşallah, bunalıma gireriz
Öle gibi belli etmeye başladı zaten kendini nekadar dikkat edersem ediyim eskisi gibi değilim şeker takibine başlamak şart şekersiz yememeylede olcak ii değil galibaHEMEN BİR ŞEKER TAKİBİNE BAŞLA. ENDOKRİN YADA DAHİLİYE UZMANINA GÖRÜN. BENDE DE ŞEKER VAR VE İNAN BU MERET HAFİFE ALINCAK BİŞİ DEĞİL.
bende yatmam ya yatak yapılırda otururm yanı bebekle beraber bende guzel bı elbıse alırım ama dogumdan sonra sonucta kaç beden olucak bılemıcezkı.bende 40 ına kadar yaoalım dıyorum artık mıllet 3 4 aylık yapıo kocaman oluyo cocuk durmuyo çok saçma bence mevlut bebek kucukken olur bence
Haklısın evt ama ben öle doktorlar biliyorum ki gece yarısı bile olsa hastası in herşey e katlanıyor yok anacum bize denk gelmediGünaydın Hanımlar,
KısmenTüm pantolonlarım tabiki de olmuyor. Ama hafif bol ve esnek kot olanlar rahat oluyor.
Haha iyi de kuzum önü açık tamam da boşta da değil. O zaman düşer tabidüğme yerinden karşı ilik yerine enli lastik ile bağlantı kuruyorsun Birde ben hamişliğimde düşük bel pek giyemiyorum rahatsız ediyor. 5-6 cm genişliğinde ki lastiklerden kotun beline ek yaptım. Yüksek bel oldu. Sarıyor iyice belimi. Ama hamiş pantolonları kadar yüksek değil. Önden yine düşük ama arkadan sarması kendimi rahat hissettiriyor. Ben toplamda 12 kilo aldım senin ki hiçbir şey :) Nasıl yaptığımın resmini çekmek isterdim ama işteyim şimdi. Eve gidince çeker atarım anlarsınız o zaman
Evet genelde çantalarımız büyük büyük oluyorAnnem hep dalga geçer zaten minik valizle dolaşır bizim küçük kız diye Bak o minik valizler işe yarayacak Ama yine de 1 tane daha çanta istiyorum. Çantaya doymak ne mümkün. Bahaneyle bebiş için falan derken 1 tane daha girsin dolabıma fena mı Yoksa eşim çanta aldırmıyor artık bana
Gerçi farkında değil yasağı deleli çok oldu. Ama göstermiyorum sonradan çıkarıyorum aaa görmemişmiydin diyorum
Maş Allah bebişine. Sende çok iyi almışsın. Doktorum aylk 1 kilo gayet normal diyor.
Çok geçmiş olsun. Bir yerde okumuştum. Hamişlikte anlık bayılmalar, fenalaşmalar olabilir miş. Dikkat etmek lazım. Doktorunla konuşuğ şaseyi kullanıp kullanmayacağına karar verirsiniz. Doktoruna ulşamamak ta ayrı canını sıkmıştır haklısın ama onların da bir özel hayatı var. Bazen böyle durumlar yaşayacağız. Her an bize göre hareket edemezler.
Bende bu beşiklerden alıcam nasipse beyaz olanını çünkü odasının mıbilyasını beyaz düşünüyorum bakalım.kaç yatar bu beşiklerde sizceBuda kızımın yatak odası beşigi
Canim hamis olduğunu unutmak yokk.. Hareketlere dikkat...ben de sürekli dinlenmem gerekirken evde hafif ayaklandim ama Esim kiziyor... Doktor da ogrenirse o da kizacakk sanirimmBugun kendimi hiç hamile gbi hissetmyrm. Agrm falan yok ondanmı acaba. Merdivenlerden depar atarak inip cıkıyrm. Cok rahat hareket edıyrm. Bugun bi enteresanm. Sevinsemmi endişelensemmi. Bebişimde mınık mınık tekme atıyo bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?