2014 Aralık Anneleri

Tuz seker degilde,
Dis macunu ve firca al canim.. doktora sor duş alma imkani oluyormu, oluyorsa sampuan vs var mi? Tarak al kendine..
Bazi hastaneler hasta bezi veriyormus, bazilari cocuk bezini anne de de kullaniyormuss. Her hastane de farkli yani.. sorman lazim yanii..havlu koy kendine..

oo bursa'da dantelli gecelikler giyilir özel lohusa yatak örtüleri serilir anne yatağına ona yatılır bide kırmızı kurdale kızın başına
Evet bizde de 40gun boyunca kirmizi tac takarsn, Al basmasn derler.. ama 40nda takilmaz galiba..
40 gun boyunca serbet icmeye gelen olursa, bende yatacam zaten pijemamla

30. haftaya gırcez ıns yogunluktan hıc bıseyı takıp edemedım bundan sonra bende aranızdayım

oh süper, kalabalıklaşıyoruz :)

ne zaman yapılıyor sizde mevlüt. bizde 40 ı çıkınca yaparlar. o yüzden ben doğumdan sonra alırım diyorum elbiseyi. şimdi nasıl ölçülerde olucam bilemiyorum

ben 1 aylıkken falan evimde bi dua okutacağım, buradaki çevremiz gelecek. 40tan sonra esas mevlidi de İstanbul'da kayınvalidemlerin evinde yapacağız inşallah, hem onların çevresi çok kalabalık ve ilk torun, hem de benim İstanbul'da arkadaşlarımın çoğu İstanbul'da diye öyle düşündük.
Benim kardeşim ve arkadaşı fotoğrafçılıkla ilgileniyor da bana doğum öncesi çekim yapmak istiyorlar. o yüzden elbiseyi şimdi alıp doğumdan sonra da mevlitte giymek istiyorum. tabi hem şimdi hem de doğumdan sonra olabilecek tarzda elbise bulmak da çok zor. olmazsa mevlit için ayrı alacağım mecburen

Yok be patron resmen bebişlerimiz. Onlar nasıl istiyorsa öyle hareket ediyoruz. Kendimizden geçtik onlar için

e o prensleri, prensesleri biz taşıyoruz canım bizim havamız başka valla şimdi ilgi çok güzel çok memnunum ben, doğumdan sonra bir anda ilgiyi azaltmazlar inşallah, bunalıma gireriz

kızz sibell ne dertlisin bugün yaa doğum telaşı sarmış seni anlaşılan,panik olma yaa halledilir bi şekilde bu arada kantin açıklamana da çok güldü heee, yemek falan da getirmeli yanımızdaa
Ama bazıları sacmalamış resmen. Aynenya bilmedgm okadar cok sey varkı îyce telaş yaptm ben. Kafamda bin tane sorun var. Kendime istedgm hiçbişeyi bulamadm

Yok onlar gereklı olanlar zaten. Dogum için erken dedı doktrm ılerleyen haftalarda detayları konuşuruz dedı

ne zaman yapılıyor sizde mevlüt. bizde 40 ı çıkınca yaparlar. o yüzden ben doğumdan sonra alırım diyorum elbiseyi. şimdi nasıl ölçülerde olucam bilemiyorum

bende yatmam ya yatak yapılırda otururm yanı bebekle beraber bende guzel bı elbıse alırım ama dogumdan sonra sonucta kaç beden olucak bılemıcezkı.bende 40 ına kadar yaoalım dıyorum artık mıllet 3 4 aylık yapıo kocaman oluyo cocuk durmuyo çok saçma bence mevlut bebek kucukken olur bence

Ama bazıları sacmalamış resmen. Aynenya bilmedgm okadar cok sey varkı îyce telaş yaptm ben. Kafamda bin tane sorun var. Kendime istedgm hiçbişeyi bulamadm
ahh ahhh ben daha kendime geçmedim ama bende bulamam gibi geliyo,pijama baktım netten bi ara ya çok pahalı ya da hiç hoş değil yaaa,ben büyük beden önü açılan normal bi pijama almak da geliyo aklımaa

Selam kızlar :) baya konular konuşulmuş tek tek alıntı yapamıycam sma .. Bu arada sıstem bana resım yüklememe ve beğeni atmama uzun vermıyor loğusa geceliği konuşulmuş sibelcim bende baktım hep ya cocuk işi gibi yada cok abartı takımlar var ve de pahalı baya almadım daha zaten kendine iğne almadım . Bebek Mevlüt'ünde gecelikle durulduğunu gördüm sma ben pek hoşlanmamıştım gördüğümde .. Zaten sizler gibi bebek minikken Mevlüt şansım yok Ankara'da tanıdık cok az .. Eşimin ve benim memlekette yapıcaz Mevlüt'ü tabi anca baharda olucak yani Mevlüt olurken bdnim kız emeklerse şaşırmam :) bu arada susayıcı yazmış sanırım nSıl gıydırceksınız dıye bende anneme sordum kış cocuğu olduğu için uzun kollu cıtcıtlı , sonrasında gıydıreceğimiz tulum yada alt üst takım , onun uzerıne de penye Yelek dedi . Zaten bacakları üşür doye düşünürsek evde ince bahtanıye penyelerden ortebıliriz doye düşünüyorum ..

gözünüz aydın cnm maşallah büyümüş baya :)
Evet canim içim rahatladı :)

maşallahh büyümüş bebiş
Maşallah :)
Annem çok hareket etmediğini söyledi şuan 2 serum takıldı hareketlerini sayıyoruz. Ondan sonra renkli ultrosona girecekmisiz sorun yok ama emin olmak için:) bundanda iyi sonuç alırsak cok rahat olacagimm

hadi inşallahh ondan da güzel sonuç alırsınızzz, ohh renkli de çok daha heyecanlanıyo insan yaa

Evet ya o konuda haklısın. Şİmdi herkes gözümün içine bakıyor. Doğumdan sonra ilgi azalırsa depresyona girerim

HEMEN BİR ŞEKER TAKİBİNE BAŞLA. ENDOKRİN YADA DAHİLİYE UZMANINA GÖRÜN. BENDE DE ŞEKER VAR VE İNAN BU MERET HAFİFE ALINCAK BİŞİ DEĞİL.
Öle gibi belli etmeye başladı zaten kendini nekadar dikkat edersem ediyim eskisi gibi değilim şeker takibine başlamak şart şekersiz yememeylede olcak ii değil galiba

evet bi arkadaşta bizim 4 aylıktı yaptı. kocaman olmuş çocuk. bende 40 ında falan yaparım diyorum işte. ondan sonra rahatla gezeriz bebişimle

Haklısın evt ama ben öle doktorlar biliyorum ki gece yarısı bile olsa hastası in herşey e katlanıyor yok anacum bize denk gelmedi

Bugun kendimi hiç hamile gbi hissetmyrm. Agrm falan yok ondanmı acaba. Merdivenlerden depar atarak inip cıkıyrm. Cok rahat hareket edıyrm. Bugun bi enteresanm. Sevinsemmi endişelensemmi. Bebişimde mınık mınık tekme atıyo bugun

Tunaydinn hanimlarr....
Geçmişi okuyamadim nasilsinizz? Umarim hepiniz iyisinizdirr:)

Canim hamis olduğunu unutmak yokk.. Hareketlere dikkat...ben de sürekli dinlenmem gerekirken evde hafif ayaklandim ama Esim kiziyor... Doktor da ogrenirse o da kizacakk sanirimm

kizlar parkeler degisiyor ev tam tasinacak halde off hamileyken tadilat cok zormus. bide bisiler yapmak istiosun ama yapamiyosun o dahada zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…