- 26 Mayıs 2013
- 163
- 33
- 53
Bende en cok ondan cekınıyorum cnmya. O alttan muayne işi beni cok gerıyogünaydın canımmbirde sirkeli su deneyeyim yaa geçeceği yok bu enfeksiyonun galiba bende rüyamda doktora gitmişi herşey yolunda ama bi dahaki gelmeden alttan bebeğe bekıcam falan dedi,tama dedim ama rüyamda bile tırstım,daha hiç alttan muayene olmamış biri olarak,utanırım ben yaaa
maaşallah oğlana büyümüşbende cuma günü gitcem çok merak ediyorum sıpayı ben sana indirim yakladıkça haber vereyim o zamn nettende alırsın demi?[
inşallah iyi olur arkadaşım sonuçlar.her gidiş ayrı bir merak oluyor.Allahım onları bize bağışlasın.tabii tabii haber ver iyi olur.alırım nettende
bende yapayım da içeyim canım sağol yaaBende olmuştm cnm doktorum kusburnu iç dedı. İçtm cok rahatlattı tavsıye ederim
deneyim olmayınca böle geriliriz iştee,napalımm artık bebişler için katlancazBende en cok ondan cekınıyorum cnmya. O alttan muayne işi beni cok gerıyo
Aynen hersey onlar için zatendeneyim olmayınca böle geriliriz iştee,napalımm artık bebişler için katlancaz
Günaydın aynı durum bendede var sanırım ayaklar aşağıda direk mesaneme tekme yiyorum tuvalete sıkışmış gibi oluyorum bi andaGunaydın heycanlı annişler. Bişey sorucam. Benim cımcıme bıkacgunbir r kasıklarıma vuruyo hep. Afedersnz tam oramın üstünde hissedıyrm sizede oluyomu. Biara hep sag tarafıma vuruyodu. Şimdi kasıklarda hep
ya öyle enterasan hareketler yapıyolar ki dehşete düşüyorum bazen:) bi oluyo karnımın bi tarafına toplanıyo diğer tarafı çöküyo. bi oluyo balık suda hızlı hızlı yüzgecini oynatır ya öyle hızlı hareketler yapıyo. nasıl böyle hızlı hareket edebiliyo anlamıyorum. normal mi acaba diye insan kafasına bile takıyo:) bazen öyle güçlü tekme savuruyor ki beni sarsıyo. resmen bütün vücudum sallanıyo. dışardan belli oldu mu acaba diye bi etrafıma bakınıyorum falan:)
günaydın canım.bende de aynı bu aralar özellikle son 2 haftadır.normal sanırımGunaydın heycanlı annişler. Bişey sorucam. Benim cımcıme bıkacgundur kasıklarıma vuruyo hep. Afedersnz tam oramın üstünde hissedıyrm sizede oluyomu. Biara hep sag tarafıma vuruyodu. Şimdi kasıklarda hep
Başlamıştır tabi. Çok hızlı kilo almaya başladılar artık :)Bakalim ne kadar buyumusuzz cok merak ediyorummm :) tombik olmaya baslamistir artiik
Psikolojikte olabilir normal sancılarda olabilir. Vücut hazırlıyor kendini doğuma. Az kaldı neticede.arkadaşlar rüyamda doğum sancısı çektiğimi görüyodum. birden uyandım ve grçekten adet ağrısına benzer bi ağrı vardı karnımda ve kasıklarımda. sonra yine dalmışım ağrıdan eser yok. sizde de hiç oldu mu. normal mi acaba bu ağrı.
Günaydın canım sanada :)GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH
sağol canımmm, vala ölee eşime dedim bakacak ilerleyen zamanlarda diye yok diyo,doktorum erkek de başta kendi istedi şimdi gösteremezsin havalarında, bişşi dedğil adam bakacam dese atlar hemen başkası baksın diyee,rezillikk
İnş AllahOY OY OY HADİ BAKALIM BULURSUN İNŞALLAH İZNİMİZ Bİ BAŞLASAYDIDA SABAH UYANMAKTAN KURTULSAYDIK DİCEM AMA BİZ BOŞ DURAMAYIZ HAZIRLIK YAPCAZ DİYEYİNEDE AZ KALDI EKİM 8 DE BAŞLICAK BENİM İZİN 30+0 OLUCAZ ZOR RANDEVU ALDIM
32 hafta da doktorundan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almak zorundasın. Sonra istersen 34-35 ya da 37 hangi hafta istersen gider çalışamaz raporu alırsın. Ama 3 haftaya kadar çalışabilir almak için 32 de olması şart. 31+ larda ya da 32 yi doldurunca. Doktorun yönlendirir zaten. Sen çalışacak mısın ?canım en son kaçıncı haftaya kadar veriyorlar çalışabilir raporunu ?
Güle güle kullanın.günaydın kızlarrr ben henüz hiçbirşey almadım kuzuma ama dün eşim sürpriz yapmış ve artık oğluşumun arabası var gözyaşları sel oldu tabi bendesağsalim alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallahhhh
Evet çok hoştu. Uyanınca baktım etrafıma araba falan yoktuHehe ruyan cok hosmus canimm beyaz renk hayirdir zatenn guzel bi ruya.. zaten biseyler almak icin de bahane ariyoruzesim bile gitgide bana benzemeye basladi artik adam napsin :) esim cok yogun calisiyo ben de evdeyim. Aklina bisi geliyo "ogluma bundan bak internetten al hemen" diyo. Sonumuz ne olcak boyle bilmiyorum aldikca yeni bi eksik cikiyo..
Tmm canım yazarsın bakalım. Zaten tam bayram a denk geliyor resmi tatil mecbur bayram sonunda verecek.ben yarın kontrolümde sorucam dr a. yazarım burdan. 32+2 de verebiliyo mu diye. ama verir sıkıntı olmaz.
bence de çalışabildiğin kadar çalış. evde hiç bi iş de yapamayacağımız için vakit geçmez. işyerinde bi şekilde geçiyo. yarın kontrolüm var zaten.haftaya cuma günü arefe olduğu için yarım gün tatil. o gün gelme dediler bana. 3 gün de yanacak olan yıllık iznim var bayram sonrasını bağlıcam. dolayısıyla 4 gün daha işe gelcem sadece:) hafta içlerini sayıyordum önceden de.
Günaydın sizede :)Günaydınlaaarr herkeseee
Günaydın. Maş Allah kuzucuğunaTüm annişlere günaydın benim de işerim biraz yoğundu son günler oyüzden giremedim. Yazılanları okumaya çalıştım. Pazartesi dr kontrolümüz vardı 26+3te 990 gr olmuşuz oğluşum büyümüş. Şeker yüklemesi yapıldı ne rezalet bişey o suyu içmek. Çok şükür bi problem yokmuş. Demirim sınırdaymış sadece 11 li bişey çıktı arada ihmal ediyordum ilacı dr kızdı hergün içmelisin dedi onun dışında bişey yok bakalım. Allah tüm bebişleri ve annelerini korusun :)
Dönmüştür belki canım o yüzden vuruyordur. Benim sürekli kıpır kıpır. Hep farklı yerlere vuruyorGunaydın heycanlı annişler. Bişey sorucam. Benim cımcıme bıkacgundur kasıklarıma vuruyo hep. Afedersnz tam oramın üstünde hissedıyrm sizede oluyomu. Biara hep sag tarafıma vuruyodu. Şimdi kasıklarda hep
ben de daha ilk defa böle bişey oldu. biz 28. haftadayız. siz 30'a gelmişsiniz. ilerleyen zamanlarda artacak heralde. hazırlıklı olmalıyım.
Eşimle uzanmış yatıyorduk. Malum göbişten dolayı çok içiçe yatamıyoruz. Ben soluma dönük ve göbişim eşimin bel kısmına değiyor ama hafiften. Benim sıpam bir vurdu eşimde hissetti sonra oda hafiften vurdu kaşılıklı 5-6 kez vuruştular. Ayy çok komikti. Bacaksıza bak beni istemiyor koltuktan atmaya çalışıyor diyorHahhahhyeminle benim hissettiklerimi anlattin yaa gerckten oyleee :)) yan tarafima yatinca hem sagdan hem soldan vurup duruyo.oyle tekme atiyo ki karnimin ustune hafif bi nesne koysam ucurur yani. Esim gecen aksam tekmesini gordu diyo ki yuhh napiyo icerde bu cocuk diyo bi gun yine yan tarafima uzandim koltukta. Asagi taraftan bi vurdu koltuga, ses cikti o derece.. artik az kaldi cikmak istiyoruz hazirlan yavastan diyolar
Ben endişelenmelimiyim o zamantabi hazirlkli ol. Oyle dayanilmicak agrilar degil korkma alisiyosun bikac seferden sonra. Bu tarz agrilarin olmasi aslinda iyi bisey. Tabi erken dogum riski yoksa.. mesela cati agrim var bnm bir ayi askin bi suredir. Buna bile seviniyorum catim esniyo normal doguma hazirlaniyo vucudum diye..
yaniii,anlatamıyorum kiiiBaştan düşünecekti. Bu saatten sonra dönüşü yokki bu işin. Doğumu var birde bunun ne diyecek doktora sen tarif et ben yaptırırım mı ?
Canm bişey sorcam. 32. Haftada calışamaz raporu alınabiliıyomu. Ben daha calışmıcam cunkuBaşlamıştır tabi. Çok hızlı kilo almaya başladılar artık :)
Psikolojikte olabilir normal sancılarda olabilir. Vücut hazırlıyor kendini doğuma. Az kaldı neticede.
Günaydın canım sanada :)
Baştan düşünecekti. Bu saatten sonra dönüşü yokki bu işin. Doğumu var birde bunun ne diyecek doktora sen tarif et ben yaptırırım mı ?
İnş AllahKasım annelerini de okuyorum da. Malum son günlerini sayıyorlar. Gece bile uyuyamıyorlarmış sabah kalkması problem olmayacak yani Sen evde rahat rahat hazırlıklarınla uğraşırsın.
32 hafta da doktorundan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almak zorundasın. Sonra istersen 34-35 ya da 37 hangi hafta istersen gider çalışamaz raporu alırsın. Ama 3 haftaya kadar çalışabilir almak için 32 de olması şart. 31+ larda ya da 32 yi doldurunca. Doktorun yönlendirir zaten. Sen çalışacak mısın ?
Güle güle kullanın.
Evet çok hoştu. Uyanınca baktım etrafıma araba falan yoktu
Eksikler hiç bitmiyor gerçekten yaa.
Tmm canım yazarsın bakalım. Zaten tam bayram a denk geliyor resmi tatil mecbur bayram sonunda verecek.
Aynen işyerinde geçiyor evde ne yapacağım şunu mu bunu mu derken vakit geçer gider anlamam bile. Şimdi işyerinde planlayıp eve öyle gidiyorum :)
Günaydın sizede :)
Günaydın. Maş Allah kuzucuğuna
Dönmüştür belki canım o yüzden vuruyordur. Benim sürekli kıpır kıpır. Hep farklı yerlere vuruyor
Halimize bak. Bebişlerimiz için ağrılara bile seviniyoruztabi hazirlkli ol. Oyle dayanilmicak agrilar degil korkma alisiyosun bikac seferden sonra. Bu tarz agrilarin olmasi aslinda iyi bisey. Tabi erken dogum riski yoksa.. mesela cati agrim var bnm bir ayi askin bi suredir. Buna bile seviniyorum catim esniyo normal doguma hazirlaniyo vucudum diye..
Başlamıştır tabi. Çok hızlı kilo almaya başladılar artık :)
Psikolojikte olabilir normal sancılarda olabilir. Vücut hazırlıyor kendini doğuma. Az kaldı neticede.
Günaydın canım sanada :)
Baştan düşünecekti. Bu saatten sonra dönüşü yokki bu işin. Doğumu var birde bunun ne diyecek doktora sen tarif et ben yaptırırım mı ?
İnş AllahKasım annelerini de okuyorum da. Malum son günlerini sayıyorlar. Gece bile uyuyamıyorlarmış sabah kalkması problem olmayacak yani Sen evde rahat rahat hazırlıklarınla uğraşırsın.
32 hafta da doktorundan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almak zorundasın. Sonra istersen 34-35 ya da 37 hangi hafta istersen gider çalışamaz raporu alırsın. Ama 3 haftaya kadar çalışabilir almak için 32 de olması şart. 31+ larda ya da 32 yi doldurunca. Doktorun yönlendirir zaten. Sen çalışacak mısın ?
Güle güle kullanın.
Evet çok hoştu. Uyanınca baktım etrafıma araba falan yoktu
Eksikler hiç bitmiyor gerçekten yaa.
Tmm canım yazarsın bakalım. Zaten tam bayram a denk geliyor resmi tatil mecbur bayram sonunda verecek.
Aynen işyerinde geçiyor evde ne yapacağım şunu mu bunu mu derken vakit geçer gider anlamam bile. Şimdi işyerinde planlayıp eve öyle gidiyorum :)
Günaydın sizede :)
Günaydın. Maş Allah kuzucuğuna
Dönmüştür belki canım o yüzden vuruyordur. Benim sürekli kıpır kıpır. Hep farklı yerlere vuruyor
Ben endişelenmelimiyim o zamanNe sancı ne ağrı hiç birşey yok. Bir tek bebişimin hareketlerini hissediyorum. Ortalama olarak hepinizden büyüğüz biz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?