2014 Aralık Anneleri

Tüm annişlere günaydın benim de işerim biraz yoğundu son günler oyüzden giremedim. Yazılanları okumaya çalıştım. Pazartesi dr kontrolümüz vardı 26+3te 990 gr olmuşuz oğluşum büyümüş. Şeker yüklemesi yapıldı ne rezalet bişey o suyu içmek. Çok şükür bi problem yokmuş. Demirim sınırdaymış sadece 11 li bişey çıktı arada ihmal ediyordum ilacı dr kızdı hergün içmelisin dedi onun dışında bişey yok bakalım. Allah tüm bebişleri ve annelerini korusun :)

Bende en cok ondan cekınıyorum cnmya. O alttan muayne işi beni cok gerıyo

Gunaydın heycanlı annişler. Bişey sorucam. Benim cımcıme bıkacgundur kasıklarıma vuruyo hep. Afedersnz tam oramın üstünde hissedıyrm sizede oluyomu. Biara hep sag tarafıma vuruyodu. Şimdi kasıklarda hep

Günaydın aynı durum bendede var sanırım ayaklar aşağıda direk mesaneme tekme yiyorum tuvalete sıkışmış gibi oluyorum bi anda

Hahhahh yeminle benim hissettiklerimi anlattin yaa gerckten oyleee :)) yan tarafima yatinca hem sagdan hem soldan vurup duruyo.oyle tekme atiyo ki karnimin ustune hafif bi nesne koysam ucurur yani. Esim gecen aksam tekmesini gordu diyo ki yuhh napiyo icerde bu cocuk diyo bi gun yine yan tarafima uzandim koltukta. Asagi taraftan bi vurdu koltuga, ses cikti o derece.. artik az kaldi cikmak istiyoruz hazirlan yavastan diyolar

Gunaydın heycanlı annişler. Bişey sorucam. Benim cımcıme bıkacgundur kasıklarıma vuruyo hep. Afedersnz tam oramın üstünde hissedıyrm sizede oluyomu. Biara hep sag tarafıma vuruyodu. Şimdi kasıklarda hep
günaydın canım.bende de aynı bu aralar özellikle son 2 haftadır.normal sanırım

Bakalim ne kadar buyumusuzz cok merak ediyorummm :) tombik olmaya baslamistir artiik
Başlamıştır tabi. Çok hızlı kilo almaya başladılar artık :)
Psikolojikte olabilir normal sancılarda olabilir. Vücut hazırlıyor kendini doğuma. Az kaldı neticede.
GÜNAYDIN HERKESE HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH
Günaydın canım sanada :)
Baştan düşünecekti. Bu saatten sonra dönüşü yokki bu işin. Doğumu var birde bunun ne diyecek doktora sen tarif et ben yaptırırım mı ?
İnş Allah Kasım annelerini de okuyorum da. Malum son günlerini sayıyorlar. Gece bile uyuyamıyorlarmış sabah kalkması problem olmayacak yani Sen evde rahat rahat hazırlıklarınla uğraşırsın.
canım en son kaçıncı haftaya kadar veriyorlar çalışabilir raporunu ?
32 hafta da doktorundan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu almak zorundasın. Sonra istersen 34-35 ya da 37 hangi hafta istersen gider çalışamaz raporu alırsın. Ama 3 haftaya kadar çalışabilir almak için 32 de olması şart. 31+ larda ya da 32 yi doldurunca. Doktorun yönlendirir zaten. Sen çalışacak mısın ?
Güle güle kullanın.
Evet çok hoştu. Uyanınca baktım etrafıma araba falan yoktu
Eksikler hiç bitmiyor gerçekten yaa.
Tmm canım yazarsın bakalım. Zaten tam bayram a denk geliyor resmi tatil mecbur bayram sonunda verecek.
Aynen işyerinde geçiyor evde ne yapacağım şunu mu bunu mu derken vakit geçer gider anlamam bile. Şimdi işyerinde planlayıp eve öyle gidiyorum :)
Günaydınlaaarr herkeseee
Günaydın sizede :)
Günaydın. Maş Allah kuzucuğuna
Dönmüştür belki canım o yüzden vuruyordur. Benim sürekli kıpır kıpır. Hep farklı yerlere vuruyor

ben de daha ilk defa böle bişey oldu. biz 28. haftadayız. siz 30'a gelmişsiniz. ilerleyen zamanlarda artacak heralde. hazırlıklı olmalıyım.

tabi hazirlkli ol. Oyle dayanilmicak agrilar degil korkma alisiyosun bikac seferden sonra. Bu tarz agrilarin olmasi aslinda iyi bisey. Tabi erken dogum riski yoksa.. mesela cati agrim var bnm bir ayi askin bi suredir. Buna bile seviniyorum catim esniyo normal doguma hazirlaniyo vucudum diye..

Eşimle uzanmış yatıyorduk. Malum göbişten dolayı çok içiçe yatamıyoruz. Ben soluma dönük ve göbişim eşimin bel kısmına değiyor ama hafiften. Benim sıpam bir vurdu eşimde hissetti sonra oda hafiften vurdu kaşılıklı 5-6 kez vuruştular. Ayy çok komikti. Bacaksıza bak beni istemiyor koltuktan atmaya çalışıyor diyor Gece gece iyi güldürdü bizi

Ben endişelenmelimiyim o zaman Ne sancı ne ağrı hiç birşey yok. Bir tek bebişimin hareketlerini hissediyorum. Ortalama olarak hepinizden büyüğüz biz aslında

Baştan düşünecekti. Bu saatten sonra dönüşü yokki bu işin. Doğumu var birde bunun ne diyecek doktora sen tarif et ben yaptırırım mı ?
yaniii,anlatamıyorum kiii zaten hmen atlıyo bazen diyorum hiç hastaneye gerek yok evde sen yaptır bana doğumu diye,görse korkudan bayılır haberi yok

Canm bişey sorcam. 32. Haftada calışamaz raporu alınabiliıyomu. Ben daha calışmıcam cunku

Canlar ben aldiklarimi yazmayi unuttum sizee :) hemmen listeliyorumm:
*nuk ortodontik silikon emzik
*nuk emzik saklama kutusu
*prima bebek bezi 1 nu. Yenidogan
*prima islak mendil 3'lu paket
*lansinoh gogus ucu kremi
*baby&me yenidogan pamuk mendil 3'lu paket
*baby&me sivi camasir deterjani
*sebamed 100 mg sabun
*sebamed bebek sampuani
*sebamed bebek yagi
*bebedor tirnak makasi
*bebedor burun temizleyici
*bebedor banyo sungeri
*bebedor gogus pedi
*phillips avent natural cam biberon 240 ml.
Hepsini kullanmak icin sabirsizlaniyorum bir de siz bebisinizi ilk zamnlar kundak yapacak misiniz?

Halimize bak. Bebişlerimiz için ağrılara bile seviniyoruz

evet çalışacağım canım ya iyi olursam son günlerime kadar. 32 de rapor alınca tekrar gidip 2 haftada bir falan çalışabilir raporu almaya gerek yok yani? son 3 haftaya kadar çalışabilirim. sonra gidip bu haftalarda çalışamaz raporumu istemem gerekiyor? mesela normal doğuma gidiyoruz ben 38 e kadar çalışmak istedim. bu yasal mı? verebiliyo mu?

Ben endişelenmelimiyim o zaman Ne sancı ne ağrı hiç birşey yok. Bir tek bebişimin hareketlerini hissediyorum. Ortalama olarak hepinizden büyüğüz biz aslında

Yok caniiimm belki senin agri esigin yuksektir o yuzden kasilmalari faln hissetmiyo olabilirsin. Bnm arkadasim da oyleydi. Kontrole gitti. Nst ye giriyodu artik her hafta son zamanda. Sancisi cikmis ve 3-4 cm acilmasi varmis hic anlamamis. Sonra dogurdu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…