- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Halimize bak. Bebişlerimiz için ağrılara bile seviniyoruz
tabi hazirlkli ol. Oyle dayanilmicak agrilar degil korkma alisiyosun bikac seferden sonra. Bu tarz agrilarin olmasi aslinda iyi bisey. Tabi erken dogum riski yoksa.. mesela cati agrim var bnm bir ayi askin bi suredir. Buna bile seviniyorum catim esniyo normal doguma hazirlaniyo vucudum diye..
sağol canimm inşallah boyle devam eder kilo almasıamann amann maşallahhhne güzel herşey güzel çıkmışş, bence kilosu da gayet iyi canımm
maşallah senin bebisine debizde 37 haftalıgız canım.. 26+4de doktora gittigimizde 1000grdık. drumuz gayet ii kılosu demişti.. yakın sayılır masallah iyidir iyi :)
valla yerimm bazen dayanamayıp gobegimi mincikliyorum bi güzel makas aliyorumAyy ne guzel yaa o yanaklari annesi yer :) kilosu da gayet iyii.. bnmki 26 dayken 966 gr.di.
günaydın kızlar :))
sizde benim gibi doğumdan korkuyormusunuz?
birde herkesin oğlumu olacak :))) her oğluşum diye yazıyor. kızı olan yok mu :)) kız anneleri kızıma isim bulamıyorum :)) siz ne koyacaksınız?
Günaydın kızlar,
Birkaç gündür işe 9.30 hatta bazen 10a doğru geliyorum kimse sesini çıkarmıyornormalde de bana çok laf eden olmaz ama surat falan asarlardı muhtemelen, şimdi hamilelik kredilerimi kullanıyorum
izinleri konuşmuşsunuz, doğumdan 3 hafta öncesine kadar yasal olarak çalışılabilir ama ondan sonra doğum iznine ayrılmak zorundayız. bence çok fazla, o sürede evde durmak daha zor olabilir benim için mesela ama yapacak bir şey yok
Günaydın kızlar,
Birkaç gündür işe 9.30 hatta bazen 10a doğru geliyorum kimse sesini çıkarmıyornormalde de bana çok laf eden olmaz ama surat falan asarlardı muhtemelen, şimdi hamilelik kredilerimi kullanıyorum
izinleri konuşmuşsunuz, doğumdan 3 hafta öncesine kadar yasal olarak çalışılabilir ama ondan sonra doğum iznine ayrılmak zorundayız. bence çok fazla, o sürede evde durmak daha zor olabilir benim için mesela ama yapacak bir şey yok
bence de canım ya o günlerde evde beklemek daha zor olur. iş yerinde yine arkadaş ortamı muhabbet falan saatler geçiyor. tabi şimdi rahat konuşuyoruzda 32 den sonra zorlaşıyor hareketler falan diyorlar. belkide gelmek istemicez[/QUOT
çalıştığım yer 3. katta. şimdiden nefesim kesiliyor. 32 'den sonra ne yaparım bilemiyorum.
ama bende çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum kısmetse :)
ok ben haber veririm mutlaka
ahşap puzzle lar da indirime giriyor çocuklar için uzmanlar çok öneriyor yakalarsam haber vericem mutlaka
Slm cnm bende kız annesı olucam inşş. Kızımın adı HİRA olucakgünaydın kızlar :))
birde herkesin oğlumu olacak :))) her oğluşum diye yazıyor. kızı olan yok mu :)) kız anneleri kızıma isim bulamıyorum :)) siz ne koyacaksınız?
Canlar ben aldiklarimi yazmayi unuttum sizee :) hemmen listeliyorumm:
*nuk ortodontik silikon emzik
*nuk emzik saklama kutusu
*prima bebek bezi 1 nu. Yenidogan
*prima islak mendil 3'lu paket
*lansinoh gogus ucu kremi
*baby&me yenidogan pamuk mendil 3'lu paket
*baby&me sivi camasir deterjani
*sebamed 100 mg sabun
*sebamed bebek sampuani
*sebamed bebek yagi
*bebedor tirnak makasi
*bebedor burun temizleyici
*bebedor banyo sungeri
*bebedor gogus pedi
*phillips avent natural cam biberon 240 ml.
Hepsini kullanmak icin sabirsizlaniyorumbir de siz bebisinizi ilk zamnlar kundak yapacak misiniz?
ben de son 3-5 güne kadar çalışmak istedim, evde olunca sanki dinleniliyor mu? bebek doğunca yapamam şunu da yapayım bunu da yapayım, dolap içlerini düzenleyeyim vs vs derken ben evde daha çok yorulmuştum:)
bence de canım ya o günlerde evde beklemek daha zor olur. iş yerinde yine arkadaş ortamı muhabbet falan saatler geçiyor. tabi şimdi rahat konuşuyoruzda 32 den sonra zorlaşıyor hareketler falan diyorlar. belkide gelmek istemicez
Zaten o zaman almak zorundasın. REsmi olarak iznimiz 32. haftada başlıyor. YA gidip 32. haftada çalışamaz alacaksın ya da çalışacaksan 37. hafta ya kadar çalışabilir raporu alacaksın.Canm bişey sorcam. 32. Haftada calışamaz raporu alınabiliıyomu. Ben daha calışmıcam cunku
Güle güle kullanın canım. Ben kollarının altından hafif sarmayı düşünüyorum öyle bariz kundak değil yani. Rahat tutmak ve bebiş dik dursun diye yapacağım. Ablam da da yapmıştık.Canlar ben aldiklarimi yazmayi unuttum sizee :) hemmen listeliyorumm:
*nuk ortodontik silikon emzik
*nuk emzik saklama kutusu
*prima bebek bezi 1 nu. Yenidogan
*prima islak mendil 3'lu paket
*lansinoh gogus ucu kremi
*baby&me yenidogan pamuk mendil 3'lu paket
*baby&me sivi camasir deterjani
*sebamed 100 mg sabun
*sebamed bebek sampuani
*sebamed bebek yagi
*bebedor tirnak makasi
*bebedor burun temizleyici
*bebedor banyo sungeri
*bebedor gogus pedi
*phillips avent natural cam biberon 240 ml.
Hepsini kullanmak icin sabirsizlaniyorumbir de siz bebisinizi ilk zamnlar kundak yapacak misiniz?
Yok canım 32. haftada rapor aldın mı bir daha çalışmak istemediğin hafta gidip çalışabilir raporunu kapatıyorlar çalışamaz veriyorlar. Max. 37. hafta dolduğunda da izne ayrılmak zorundasın. 38 yasal değil malaesef.evet çalışacağım canım ya iyi olursam son günlerime kadar. 32 de rapor alınca tekrar gidip 2 haftada bir falan çalışabilir raporu almaya gerek yok yani? son 3 haftaya kadar çalışabilirim. sonra gidip bu haftalarda çalışamaz raporumu istemem gerekiyor? mesela normal doğuma gidiyoruz ben 38 e kadar çalışmak istedim. bu yasal mı? verebiliyo mu?
Ablamın yüksekmişte. Ben kendimin kini düşük biliyordum. Doğumda göreceğiz yüksek mi düşük mü ? İnş allah ablamın gibi yüksektir.Yok caniiimm belki senin agri esigin yuksektir o yuzden kasilmalari faln hissetmiyo olabilirsin. Bnm arkadasim da oyleydi. Kontrole gitti. Nst ye giriyodu artik her hafta son zamanda. Sancisi cikmis ve 3-4 cm acilmasi varmis hic anlamamis. Sonra dogurdu geldi
Ben şahsen korkuyorum ama yapacak bir şey yok. Göze aldık bunugünaydın kızlar :))
Kullan kullan bu kredileri sonra çok ararsınGünaydın kızlar,
günaydın,günaydın kızlar :))
Gecen sabah uyurken eşimin eli karnımdaymış . Oyle cok oynadı ki dıyor esım nasıl uyanmadın .. Bizimki çekmiş üstümden pikeyi izlemiş baya . Artık belli oluyır dışardan oynaması balık gibi kıpır kıpır .. Babamlar bendeyken oynadı yıne karnımda annemle babam karşı koltukta karnıma bakın dedım uzaktan bile gördüler .. Hatta dıygulandılar . Ben gülüyorum o oynadıkca cok keyıfliya öyle enterasan hareketler yapıyolar ki dehşete düşüyorum bazen:) bi oluyo karnımın bi tarafına toplanıyo diğer tarafı çöküyo. bi oluyo balık suda hızlı hızlı yüzgecini oynatır ya öyle hızlı hareketler yapıyo. nasıl böyle hızlı hareket edebiliyo anlamıyorum. normal mi acaba diye insan kafasına bile takıyo:) bazen öyle güçlü tekme savuruyor ki beni sarsıyo. resmen bütün vücudum sallanıyo. dışardan belli oldu mu acaba diye bi etrafıma bakınıyorum falan:)
Of bende cok cekınıyırum .. Bugüne kadar baktırtmadık ama :) .. Ya o muayene olmadan olmuyor mu yada ne zMan oluyorBende en cok ondan cekınıyorum cnmya. O alttan muayne işi beni cok gerıyo
Canim bana 15 kasimdan sonra alabiliriz dedi dr bu araada biz bu calisabilir raporunu ne zaman alicaz bilgin varmi 32 haftaya girincemi bittikten sonrami benim 32 hafta bayrama denk geliyor bise olurmuilki sezaryen olup ikinciyi bekleyen anneler...
kaçıncı haftada alacak dr bebeği ? doktoruyla bunu konuşan oldu mu ?
benim bir arkadaşıma 38+4e randevu verdi dr.
ilki sezaryen olup ikinciyi bekleyen anneler...
kaçıncı haftada alacak dr bebeği ? doktoruyla bunu konuşan oldu mu ?
benim bir arkadaşıma 38+4e randevu verdi dr.
Ayy maşallah çok tatlıı:)Eşimle uzanmış yatıyorduk. Malum göbişten dolayı çok içiçe yatamıyoruz. Ben soluma dönük ve göbişim eşimin bel kısmına değiyor ama hafiften. Benim sıpam bir vurdu eşimde hissetti sonra oda hafiften vurdu kaşılıklı 5-6 kez vuruştular. Ayy çok komikti. Bacaksıza bak beni istemiyor koltuktan atmaya çalışıyor diyorGece gece iyi güldürdü bizi
Bam telime bastın canım . Bizimde kızımız olacak inşallah sma hala isim belli değil . Dun esıme netleşsin artık dıyorum . Bsna en sın zaten senın istediğin olmayacak mı son noktada karar çer dıyo .. Biz basta aklımızdaki isimleri söyledik . Sevmeduklerımızi eledik . Sonda Asya ve Nil isimleri kaldı . Ama elenen ve aklımda kalanları yazıyım sana da belki fikir olur . Doğa ,defne , derin , eliz beğendiğim eşimin eledikleri :)günaydın kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?