günaydın kızlar :))
sizde benim gibi doğumdan korkuyormusunuz?
birde herkesin oğlumu olacak :))) her oğluşum diye yazıyor. kızı olan yok mu :)) kız anneleri kızıma isim bulamıyorum :)) siz ne koyacaksınız?
Canim bana 15 kasimdan sonra alabiliriz dedi dr bu araada biz bu calisabilir raporunu ne zaman alicaz bilgin varmi 32 haftaya girincemi bittikten sonrami benim 32 hafta bayrama denk geliyor bise olurmu
canım benim ilk bebeğim ama doktora gittim 2 gün önce benim bebeiş önden gidiyordu 1 hafta. eğer 4 kilonun üzerinde doğarsa normal doğumu önermiyorum ama sana kalmış dedi. bende normal olmazsa erkenmi olmak zorunda dedim. hayır dedi. illa 38 de almıyorum dedi. zaten normal doğum sancıları 41 de falan geliyormuş. hafif sancılar gelmeye başlayınca biz anlayabiliyormuşuz. hemen çocuk kanala girmiyor sonuçta. o yüzden o gün bir doğum yaptırmış mesela 4.600 doğmuş çocuk 39+5 te yaptırdım dedi.
Slm cnm bende kız annesı olucam inşş. Kızımın adı HİRA olucak
valla canım herkes oğlan anası bu ne bolluk bende anlamadım.bizim de oğlumuz olcak.ve isim fakiriyiz hala eşimle hiç isim bulamazsak kayınpederimin adını koycaz ali.sonunada ege eklicez gibi.ali ege olcak.ama kız olsaydı isim çoktu aklımda.ceylin,nisa,miray,ece,berrin,berfu,duru....ahhh ahhh 2.ye artık :)Bam telime bastın canım . Bizimde kızımız olacak inşallah sma hala isim belli değil . Dun esıme netleşsin artık dıyorum . Bsna en sın zaten senın istediğin olmayacak mı son noktada karar çer dıyo .. Biz basta aklımızdaki isimleri söyledik . Sevmeduklerımızi eledik . Sonda Asya ve Nil isimleri kaldı . Ama elenen ve aklımda kalanları yazıyım sana da belki fikir olur . Doğa ,defne , derin , eliz beğendiğim eşimin eledikleri :)
günaydın kızlar :))
sizde benim gibi doğumdan korkuyormusunuz?
birde herkesin oğlumu olacak :))) her oğluşum diye yazıyor. kızı olan yok mu :)) kız anneleri kızıma isim bulamıyorum :)) siz ne koyacaksın
Benim kızım olacak. Aralık annelerinin çoğu erkek sanırım. Ben Allah kısmet ederse Azra düşünüyorum. Rüyamda görmüştüm. herkes rüyanı koy diyo. ben de öle yapacağım heralde.
Su an çalışmıyorum ama bebeğim 1 yasını doldurduktan sonra çalışmak istediğim için 2. Yi düşünemıyorumYaa harika işte bu .. bende kız olursa Hira düşünüodumartık 2. kısmet
sizde de bu düşünceler var mı kızlar ben 2. hatta 3. çocugu düşünüyorum sık sık ..
Bizimde erkek olsaydı belliydi canım ege olacaktı :) eşin egeli ve Ege'yi cok severım düşünmeyecektim . Bu sene masallh erkek bolluğu var . Bide herkes bana erkek olacak derdi . Hedıyeler bile erkek renkleri gelmişti . Ama kuzum sürpriz yaptı bana :) cok da mutlu ettivalla canım herkes oğlan anası bu ne bolluk bende anlamadım.bizim de oğlumuz olcak.ve isim fakiriyiz hala eşimle hiç isim bulamazsak kayınpederimin adını koycaz ali.sonunada ege eklicez gibi.ali ege olcak.ama kız olsaydı isim çoktu aklımda.ceylin,nisa,miray,ece,berrin,berfu,duru....ahhh ahhh 2.ye artık :)
Of bende cok cekınıyırum .. Bugüne kadar baktırtmadık ama :) .. Ya o muayene olmadan olmuyor mu yada ne zMan oluyor
Benmde bilgm yok canm. Ya oylesıne bakıyolarda bakmasınlar işte. Bizde gerılmeyelmOf bende cok cekınıyırum .. Bugüne kadar baktırtmadık ama :) .. Ya o muayene olmadan olmuyor mu yada ne zMan oluyor
yaa öyle patlama açılma riski oluyor muuuben bugün 30+0 oldum.
haftaya perşembe 31+0 oluyorum.
bayram dönüşü 9 ekim perşembe 32+0 olunca gidip alıcam 37ye kadar çalışabilir raporunu.
32+lara başlayınca alınıyor diye biliyorum.
bizim ilk gebelik olmadığı için bekleyemiyoruz cnaım. ilki sezaryan olunca 40ı beklemiyor drlar eski dikişler çok gerilmesin diye patlama açılma ihtimaline karşı.
benimde bayram dönüşü çarşamba günü 32+2 oluyorum. Doktorum o gün kesin gel dedi.Canim bana 15 kasimdan sonra alabiliriz dedi dr bu araada biz bu calisabilir raporunu ne zaman alicaz bilgin varmi 32 haftaya girincemi bittikten sonrami benim 32 hafta bayrama denk geliyor bise olurmu
Evet bana da 32+2 de bayram dönüşü gel dedi. Çalışabilir alacağım inş Allah.ben bugün 30+0 oldum.
haftaya perşembe 31+0 oluyorum.
bayram dönüşü 9 ekim perşembe 32+0 olunca gidip alıcam 37ye kadar çalışabilir raporunu.
32+lara başlayınca alınıyor diye biliyorum.
bizim ilk gebelik olmadığı için bekleyemiyoruz cnaım. ilki sezaryan olunca 40ı beklemiyor drlar eski dikişler çok gerilmesin diye patlama açılma ihtimaline karşı.
OOO çok kişiymişsiniz. Bizim Bursa buluşması gibi olmasın. İyi organize olun. Biz bir buluşalım dedik. Herkes yamuk yaptıkızlar ankarada kaç kişiyiz?
dilek
elif
agaydin
ben
babylove
trilaylom
hopefull
oceon
başka varmıyız?
doğumdan sonra buluşalım baharda bebelerle:)
ALABİLİYOSUN CANIM DOKTORUNLA KONUŞURSUN BEN ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM DİYE VERİRİR ZATEN ODACanm bişey sorcam. 32. Haftada calışamaz raporu alınabiliıyomu. Ben daha calışmıcam cunku
Su an çalışmıyorum ama bebeğim 1 yasını doldurduktan sonra çalışmak istediğim için 2. Yi düşünemıyorumbelki ilerleyen zamanlarda olur bilemıyırum
Maşallah baya varız . Benım bildiğim abc ,duygu da var aklıma gelen .. Kızlar düşünemedim bi anda bebişlerle beraber neresi alır bizi :) artık hepimiz bi emzirme önlüğüyle lak lak ederiz :) bebişlerle zor olur sanki de bebişlerden önce de bi buluşma olsa guzel olmaz mı ki ???kızlar ankarada kaç kişiyiz?
dilek
elif
agaydin
ben
babylove
trilaylom
hopefull
oceon
başka varmıyız?
doğumdan sonra buluşalım baharda bebelerle:)
Canım özendik özenmedim değil :) ama nazar değildir be :)benimde bayram dönüşü çarşamba günü 32+2 oluyorum. Doktorum o gün kesin gel dedi.
Evet bana da 32+2 de bayram dönüşü gel dedi. Çalışabilir alacağım inş Allah.
OOO çok kişiymişsiniz. Bizim Bursa buluşması gibi olmasın. İyi organize olun. Biz bir buluşalım dedik. Herkes yamuk yaptı
Ya da forumdakilerin nazarından mı buluşamadık
yaa öyle patlama açılma riski oluyor muuugözüm korktu şimdi. benim karnım çok büyük şuanda. en son muayenede dr bile şaşırdı doğurcak gibi görünüyorsun diye. ikiz mi diye soruyor herkes. öyle çok çok gerilirse erkenden alır mı acaba dr. bak canım sıkıldı şimdi. onu da sorayım yarın dr a.
Maşallah baya varız . Benım bildiğim abc ,duygu da var aklıma gelen .. Kızlar düşünemedim bi anda bebişlerle beraber neresi alır bizi :) artık hepimiz bi emzirme önlüğüyle lak lak ederiz :) bebişlerle zor olur sanki de bebişlerden önce de bi buluşma olsa guzel olmaz mı ki ???
Yaa harika işte bu .. bende kız olursa Hira düşünüodumartık 2. kısmet
sizde de bu düşünceler var mı kızlar ben 2. hatta 3. çocugu düşünüyorum sık sık ..
benimde bayram dönüşü çarşamba günü 32+2 oluyorum. Doktorum o gün kesin gel dedi.
Evet bana da 32+2 de bayram dönüşü gel dedi. Çalışabilir alacağım inş Allah.
OOO çok kişiymişsiniz. Bizim Bursa buluşması gibi olmasın. İyi organize olun. Biz bir buluşalım dedik. Herkes yamuk yaptı
Ya da forumdakilerin nazarından mı buluşamadık
Maalesef kimse bulusamamissaaa canım sormayı unuttum ben. Bursa'lılar buluşmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?