Maalesef kimse bulusamamiss
Ben dee gelemicektimm yaa
Yok be canım şaka yaptımCanım özendik özenmedim değil :) ama nazar değildir be :)
Yok be canım herkes vazgeçti. Bir ben, bir kaşçım kaldık. Meht-up ta kaşçının geleceğini bilmiyordu. Biz ikimiz kaldık iyisi mi sonraya kalsın dedi. Cumartesi sabahtan onunla da denk gelip konuşamadık ta. Kaldı yaniiaaa canım sormayı unuttum ben. Bursa'lılar buluşmadı mı?
Sedefim ile sen demiştiniz önceden zaten. Sizin gelemeyeceğiniz belliydi :)Maalesef kimse bulusamamiss
Ben dee gelemicektimm yaa
MaleseffSedefim ile sen demiştiniz önceden zaten. Sizin gelemeyeceğiniz belliydi :)
Canım arkadaşın birinin bazası mı ne gelecekti. Herkesin bir işi çıktı işte. Birisine de istirahat mı ne demişti doktoru.hadi yaa neden öyle oldu ki? bende o güne denk geldi gelemedim diye üzülmüştüm.tekrar ayarlanır belki.
Tünaydın canım.Tunaydin güzel anneler
Ben geç geliyorum yazilanlari kacirdigimdan geçmişi okumakta useniyorumm:)
Geçmişi okumayali nasilsinizz
Senin haftana göre hareket durumu normal aslında. Gün içerisinde hissedersen sorun etme. Tüm gün boyunca hissetmezsen o zaman endişelen. Süt içip uzanma imkanın varsa uzan.Ben bu kadar saat oldu daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorummm.niye kiii alistiriyoo kerata sonrada uzutoo benii telaş yaptiriyoo ama zaten pipirikli oldum iyice
Akintim vardi su gibii doktor uc gunluk fitil verdi ama gecmedi simdide hafif sarimtirak akintiylaa..
Sabah uzanurken bi baktim azimdan burnumdan kan geliyooo neler oluyor boylee
Canm bendede aynı akıntılar oldu 6 gunluk fitil kullandm. Cok kaşntı yaptı. Şimdi yıne cok akıntım var bu sefer sarı. Anlamadm gittıBen bu kadar saat oldu daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorummm.niye kiii alistiriyoo kerata sonrada uzutoo benii telaş yaptiriyoo ama zaten pipirikli oldum iyice
Akintim vardi su gibii doktor uc gunluk fitil verdi ama gecmedi simdide hafif sarimtirak akintiylaa..
Sabah uzanurken bi baktim azimdan burnumdan kan geliyooo neler oluyor boylee
Yok be canım şaka yaptım
Yok be canım herkes vazgeçti. Bir ben, bir kaşçım kaldık. Meht-up ta kaşçının geleceğini bilmiyordu. Biz ikimiz kaldık iyisi mi sonraya kalsın dedi. Cumartesi sabahtan onunla da denk gelip konuşamadık ta. Kaldı yanii
Sedefim ile sen demiştiniz önceden zaten. Sizin gelemeyeceğiniz belliydi :)
Tunaydin güzel anneler
Ben geç geliyorum yazilanlari kacirdigimdan geçmişi okumakta useniyorumm:)
Geçmişi okumayali nasilsinizz
ha birde suyun fazla dedi
merhabalar annecikler... şimdi doktordan geldim kendime harika bir doktor buldum kendime biraz kalabalık başı ama herkes çok memnun.. bebeğim ters di normale dönmüş normalde 28 hafta 5 günlük olmam lazım ama 30 hafta 5 gün çıktı bebeğin önde 2 hafta dedi 1.575 gr 40 cm boyu dedi baya iri bir bebek dedi :) bir sürü hediyeler verdi çok memnun ayrıldım.. senin doğumunu ben yaptırmak isterim dedi.. çok sevdim baya bir ilgilendi sağolsun.. çok güler yüzlü idi :) böyle giderse kasım annesi olabilirmişim :)
Canım arkadaşın birinin bazası mı ne gelecekti. Herkesin bir işi çıktı işte. Birisine de istirahat mı ne demişti doktoru.
Denk gelemedik bir türlü.
Buluşmak isteyen olursa buluşuruz da kimseden talep yokBen buluşurum bana uyar :) İşleri ne ara yapacaksam her şeye ağzımın suyu akar oldu :)
Bu arada dün akşam çiftel mağzasına gittik ama hep seçilmil. Beğenip te bir pijama alamadım
Akdem de 2 tane model beğendim. Ama iş çıkışı olduğu için saat epey geç olmuştu. Kapatacaklardı. Bende denemeden alamam özellikle alt pijamayı. Bacak boyum biraz uzundur da. O yüzden aceleye gelmesin dedim. Bİr tek orda beğendim zaten. Başka da hiç beğenemedim.
merhabalar annecikler... şimdi doktordan geldim kendime harika bir doktor buldum kendime biraz kalabalık başı ama herkes çok memnun.. bebeğim ters di normale dönmüş normalde 28 hafta 5 günlük olmam lazım ama 30 hafta 5 gün çıktı bebeğin önde 2 hafta dedi 1.575 gr 40 cm boyu dedi baya iri bir bebek dedi :) bir sürü hediyeler verdi çok memnun ayrıldım.. senin doğumunu ben yaptırmak isterim dedi.. çok sevdim baya bir ilgilendi sağolsun.. çok güler yüzlü idi :) böyle giderse kasım annesi olabilirmişim :)
Maş Allah bebişine. Kilosu falan baya iyi. Aman nazar değmesin. Doktorunda şaşırılacak kadar iyi yaklaşmış. Çok sevindim adına. Hayırlısı olsun.ha birde suyun fazla dedi
Yok be canım benim mobilya telaşına daha çok var. 36. ya da 37. haftamda gelecekama yaparız bi buluşma tekrar ben gelirim artık işim bitti nasılsasenin bayramdan sonra mobilya telaşın falan başlamazsa tabi.
ha birde suyun fazla dedi
Kullan kullan bu kredileri sonra çok ararsınBence de çok fazla. O sırada bebiş gelirse ne ala ama gelmezse bekle dur. Geçenlerde bir yerde okudum bebişlerin gelme zamanı 40-42. haftalar arasıymış. Şimdiki doktorlar çok aceleci 40 bitti mi gelmiyor suni sancı ya da sezaryan deyip alıyorlar diyor.
kızlar ankarada kaç kişiyiz?
dilek
elif
agaydin
ben
babylove
trilaylom
hopefull
oceon
başka varmıyız?
doğumdan sonra buluşalım baharda bebelerle:)
Medium deyince aklıma geldi. Anlatmazsam çatlarımseçilmiştir canım o günde millet kapış kapıştı zaten beden kalmamıştı çoğu şeyde. ben hepsini medium aldım. denemdimde hiç olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?