2014 Aralık Anneleri

Canım özendik özenmedim değil :) ama nazar değildir be :)
Yok be canım şaka yaptım
aaa canım sormayı unuttum ben. Bursa'lılar buluşmadı mı?
Yok be canım herkes vazgeçti. Bir ben, bir kaşçım kaldık. Meht-up ta kaşçının geleceğini bilmiyordu. Biz ikimiz kaldık iyisi mi sonraya kalsın dedi. Cumartesi sabahtan onunla da denk gelip konuşamadık ta. Kaldı yanii
Maalesef kimse bulusamamiss
Ben dee gelemicektimm yaa
Sedefim ile sen demiştiniz önceden zaten. Sizin gelemeyeceğiniz belliydi :)

Tunaydin güzel anneler
Ben geç geliyorum yazilanlari kacirdigimdan geçmişi okumakta useniyorumm:)
Geçmişi okumayali nasilsinizz

hadi yaa neden öyle oldu ki? bende o güne denk geldi gelemedim diye üzülmüştüm. tekrar ayarlanır belki.
Canım arkadaşın birinin bazası mı ne gelecekti. Herkesin bir işi çıktı işte. Birisine de istirahat mı ne demişti doktoru.
Denk gelemedik bir türlü.
Buluşmak isteyen olursa buluşuruz da kimseden talep yok Ben buluşurum bana uyar :) İşleri ne ara yapacaksam her şeye ağzımın suyu akar oldu :)
Bu arada dün akşam çiftel mağzasına gittik ama hep seçilmil. Beğenip te bir pijama alamadım
Akdem de 2 tane model beğendim. Ama iş çıkışı olduğu için saat epey geç olmuştu. Kapatacaklardı. Bende denemeden alamam özellikle alt pijamayı. Bacak boyum biraz uzundur da. O yüzden aceleye gelmesin dedim. Bİr tek orda beğendim zaten. Başka da hiç beğenemedim.

Tunaydin güzel anneler
Ben geç geliyorum yazilanlari kacirdigimdan geçmişi okumakta useniyorumm:)
Geçmişi okumayali nasilsinizz
Tünaydın canım.
Ben geçmişi okumaktan iş yapamıyorum işte. Sözde çalışıyorum
Biz iyiyiz siz nasılsınız. Doktora gittiniz mi yakın bir zamanda ?

Ben bu kadar saat oldu daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorummm.niye kiii alistiriyoo kerata sonrada uzutoo benii telaş yaptiriyoo ama zaten pipirikli oldum iyice

Akintim vardi su gibii doktor uc gunluk fitil verdi ama gecmedi simdide hafif sarimtirak akintiylaa..

Sabah uzanurken bi baktim azimdan burnumdan kan geliyooo neler oluyor boylee

merhabalar annecikler... şimdi doktordan geldim kendime harika bir doktor buldum kendime biraz kalabalık başı ama herkes çok memnun.. bebeğim ters di normale dönmüş normalde 28 hafta 5 günlük olmam lazım ama 30 hafta 5 gün çıktı bebeğin önde 2 hafta dedi 1.575 gr 40 cm boyu dedi baya iri bir bebek dedi :) bir sürü hediyeler verdi çok memnun ayrıldım.. senin doğumunu ben yaptırmak isterim dedi.. çok sevdim baya bir ilgilendi sağolsun.. çok güler yüzlü idi :) böyle giderse kasım annesi olabilirmişim :)

Senin haftana göre hareket durumu normal aslında. Gün içerisinde hissedersen sorun etme. Tüm gün boyunca hissetmezsen o zaman endişelen. Süt içip uzanma imkanın varsa uzan.
Burun kanaması normal de ağzından neden gelmiş onu anlamadım. Doktoruna bir sor istersen ne olur ne olmaz. Telefonla ulaşma imkanın var ise.

Canm bendede aynı akıntılar oldu 6 gunluk fitil kullandm. Cok kaşntı yaptı. Şimdi yıne cok akıntım var bu sefer sarı. Anlamadm gittı
Bebişimde sun akşama kadar hiç kımildamadı eve gttm hiç durmadı. Arada oluyo oyle. Bugunde cok hareketlı degıl. Genelde 8 den sonra başlıyo

ama yaparız bi buluşma tekrar ben gelirim artık işim bitti nasılsa senin bayramdan sonra mobilya telaşın falan başlamazsa tabi.

ha birde suyun fazla dedi

maşallah canım. şeker testin nasıl çıkmıştı?

seçilmiştir canım o günde millet kapış kapıştı zaten beden kalmamıştı çoğu şeyde. ben hepsini medium aldım. denemdimde hiç olur herhalde

ha birde suyun fazla dedi
Maş Allah bebişine. Kilosu falan baya iyi. Aman nazar değmesin. Doktorunda şaşırılacak kadar iyi yaklaşmış. Çok sevindim adına. Hayırlısı olsun.
ama yaparız bi buluşma tekrar ben gelirim artık işim bitti nasılsa senin bayramdan sonra mobilya telaşın falan başlamazsa tabi.
Yok be canım benim mobilya telaşına daha çok var. 36. ya da 37. haftamda gelecek Yani Kasım başı gibi
O zamana kadar buluşabiliriz bence sorun yok.

benimde 1 hafta önden gidiyor canım ama erken olmayabilir dedi. biz senin sat ı baz alıcaz o senin doğum günün diye düşünücez dedi. sezaryen içinde acele etmeyiz o haftaları bekleriz dedi doktorum bende önden gidince erken doğum olur sanıyordum ama belli olmaz o dedi. onla alakalı değil gününde giden bebekte de erken doğum sancısı olup doğum olabilir dedi. sana neden kasım dedi ki? sezaryen mı kesin ?

ben 40 haftadan sonra doğanı duymadım hiç ama ya nedense hep bir iki gün veya 1 hafta falan önce doğurdu benim çevremdekiler 40 haftayı nasıl geçireceğiz diye düşünürken üstüne 1-2 hafta da eklenirse ne hale geliriz kim bilir. neyse hayırlısı olsun tabi, kuzucukların keyfi nasıl isterse mecbur uyacağız :)

kızlar ankarada kaç kişiyiz?

dilek
elif
agaydin
ben
babylove
trilaylom
hopefull
oceon
başka varmıyız?

doğumdan sonra buluşalım baharda bebelerle:)

esr06 var yazacaktım ya kafa gitmiş iyice olur canım bana uyar, önce de sonra da. önce olursa çok komik oluruz ya göbikli göbikli hepimiz

seçilmiştir canım o günde millet kapış kapıştı zaten beden kalmamıştı çoğu şeyde. ben hepsini medium aldım. denemdimde hiç olur herhalde
Medium deyince aklıma geldi. Anlatmazsam çatlarım
Bir mağzaya girdik. Pijama takımı bakıyoruz doğumdan sonrası için krem olsun uzun kollu falan filan isteklerimizi dile getirdik ki olmayacak şeyler çıkarıp bizi de kendini de yormasın diye. Bir model açtı L beden. Kalıbı da büyük. Ben dedim aa bu çok büyük kadın tutmuş iki yanında benim bedenime ölçmeye çalışıyor. Ben şok Ablam kardeşim şu an hamile doğumdan sonra bu göbeği olmayacak s- ya da m bedene bakalım diyor. Kadın ısrarla ama göbek kalacak diyor. Ben ablama baktım şok olmuş vaziyette sonra göbeğime. Ablam direk yok artık bu kadar kalmayacak varsa bakalım yoksa uğraşmayalım dedi. Yokmuş çıktık
Hayır zaten hormonlarım dengesiz oracıkta ağlayacaktım bu kadar göbek kalır deyince
Allah tan ablam yanımdaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…