2014 Aralık Anneleri

Uzq
Uzamaz ama sabitlenir zannedersem
Uzamaz ama sabitlenir ilacla zannedersem,buyuk ihtimal 32 den sonra calisamayacagim ve dogum oncesi 8haftalik iznim baslamis oluyor ,ben de 37 e kadar calisacagim diyordum ama napalim biraz da ucretsiz izin kullanirim dogumdan sonra...

ASıl ev sahiplerine göre düzenliyoruz zaten her şeyi. Sırf bizim paşamız rahat etsin diye oturma odamızı ona çocuk odası olarak tahsis ettik Benim de erken döllenme olmuş nasıl olduysa 1 hafta erken gelebilir Kasım sonu gibi dedi. Hayırlısı bakalım.
Kız olunca kokoş olmadan olur mu hiç
Bizim de perdemiz ve lambamız kaldı. Ve ben karar veremiyorum hala. Bu gidişle Şu an da kullandığım beyaz jaluzi ile kalacak Paşam

e Öyle canim artik onlar ne derse o biz evin sigintilari onlarin koleleriyiz biz viyakliycak basinda biticez bi emrinizmi var modunda bu arada bizimde perdeyle hali kaldi.bide evde kullanmadigim bi cekyatim var ona beyaz örtü diktirip oglumun odasina koyucam. onuda halletmem lazim. sonrada duvarlara çerçeve falan almaya gidicez esimle.

canim bizimkilerin acelesi var vallai
doktorumuz 6 kasimla-17 kasim arasi dedi.

kızlar bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.. kimseye emanet edemem evladımı... zaten yakında bırakabileceğim kimsemde yok.. annem memlekette kayınvalidem de 2 saat uzaklıkta doktorum 16 ekimde gel raporunu verelim dedi patronum hem tazminatımı vericek hemde işten çıkarmış gibi gösterip işsizlik maaşı almamı sağlıyacak..çok iyiler üzülüyolar çıkıcam die ama yapacak bişey yok.. kayınvalidem çocuk bizde kalsın haftasonları görmeye gelirsin demişti ama ben kuzumu nasıl bırakayım.. sağolsun eşimde çalışmamı istemiyor.. o yüzden rahat etmeme az kaldı darısı size annecikler.. :)

Kızlar patiğimiz nasıl :)) hamileliğin en keyifli yanı bu hazırlıklar :)

yaaa bayıldımmmm ztn alışverişde bi ara kız tarafına kaydım annem bi şaşırdı heyy hatlar karıştı galiba dio cicili bicili herşey size oh maşallahh biz napalımm rengarenk çoraplarla pantolonlarla oğluma tarz yapcam bende bana nee poff

CANIM BİLGİN OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM, RAPOR PARASI ALAMAZSIN.
4 AYLIK SÜREÇTEN RAPOR PARAM GELECEK DİYE BİR DÜŞÜNCEN VARSA ORDA ÇALIŞTIĞIN İŞYERİNDE TEKRAR DEVAM ETME DİYE BİR ŞART VAR.

oo süper canım hayırlısı olsun senin için bende 1 yaşına kadar yıllık izin ücretsiz izin vs alıcam daha sonra anneanneye teslim :)

yaa eet daha onun ayagı var kuzum sen beşik aldın mı buarada yatak odanızda park yatak mı kullanacaksın ahşap beşik mi biz hala bulamadık bayramdan hemen sonra onu halletmemiz lazım .. geç kalıyoruz ya bakım çantamız da yok hala panik oldum bu hafta ..

Hadi bakalım canım inşallah iyi geçer kontrolün. Bakalım bizim doktor ne diyecek

CANIM BENDE 37 YE KADAR ÇALIŞABİLİR RAPORU ALCAKTIM DOKTOR İKİZ OLDUĞU İÇİN 36-37 DA ALIRIZ BEBİŞİ DEDİBİZDE BAYRAMDAN SONRA HEPSİNİ TOPLU ALICAZ ONUN İÇİN TOPLU BÜTÇE AYIRDIK
Oyy ikizler önce gelcek bizimkilerden desene Hayırlısı olsun canım inşallah. Bizim de al al bütçe kalmadı ya bakalım eksikleri nasıl tamamlıycaz

canim bizimkilerin acelesi var vallai
doktorumuz 6 kasimla-17 kasim arasi dedi.
Sorma valla görünürde bir aciliyet yok çok şükür sancı, kasılma falan ama doktorlara göre var. ERkekler geç gelire güveniyorum biraz :)
ooo bayanlar konu başlığını aralık değil kasım anneleri olarak revize edelim baksana aralık bebeişleri çok aceleciler
valla sorma öyleler
Kendinin bakması en güzeli. İmkanlar el veriyorsa çalışma tabiki de. Yalnız doğum parası da alabilmen için çıkışını doğumdan sonra versin. Madem o kadar iyi niyetliler son bir iyilik yapıp çıkışını biraz geç yapsınlar. Hem tazminat hem doğum parası hem de işsizlik alırsın. İyice bir araştır, sor.
Benimde annem bakacak kısmetse bende her akşam, sabah alıp bırakacağım. Bırakmaya gönlüm el vermez ya.
ERkeklerimize göre de çok güzel şeyler var. Renkli pantolonlarla çok şık kombinler yapacağız. Kızlar ağzı açık bakacak

bizim halı perde süs eşyaları abajur ve avizemiz hazır, ama odamızın gelmesine daha 1 ay var bu arada ben de kanepemi koyacağım bebek odasına canım, kolay yıkanabilir güzel bir örtü aldık annem halledecek onu kaplamayı. perdeyi alırken de kumaşından biraz fazla getirmelerini istedim, perdenin kumaşından kırlent yapacağız kanepeye. aklında bulunsun sen de yapabilirsin öyle, birbirini tamamlamış olur

ya öyle deme çok güzel erkek kıyafetleri de var, ben yiğenime bayramlık aldım da geçen h&m den, küçük adam gibi kot pantolonlar falan harika hepsi :)

bebek odasında karyola olacak canım, ayrıyeten yatak odası için de ahşap beşiklerden alacağız. baktım beğendim, bayramdan sonra alacağız biz de inşallah. bakım çantası da bazı arkadaşlar sırt çantasının daha rahat olduğunu söyledi, ben de henüz karar vermedim panik olma dur benim de daha bir şeyim yok daha, hallederiz bayramdan sonra hepsini :)

Canim bebisin ne kadarmis? Bnmki de ondeymis de karsilastrma yapicam belki biz de araliga kalmayiz. Usg ye gore 25 kasim gozukuyo dogum.

Kızlar bu da lavanta magnetimiz. Daha önce beyaz tülle denemiştim ama beyaz buzdolaplarının üzerinde belli olmuyor diye pembe tülle yaptık sonra. İsim etiketlerini yapacağız bir de kenarına nazar boncuğu konduracağım. Sonra hazır olacak tamamen :)

Eklentiler

• image.webp
    266,6 KB · Görüntüleme: 86
Cnm heyet raporunu al mutlaka. Bu rahim ağzı dinlenerek uzayabiliyor da. Senin doğum izninden kesilmiycek ki hem.
32 ye kdr sıkı istirahatle uzarsa 37 ye kdr çalışabilirdin. Ama çalışarak yeteri kadar dinlenemezsin. Allah korusun kısalabilir bile.

Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Kızz sen onları işyerinde mi yapıyorsun

Cok guzel siz yaptınız sanırım .. Maşallah hazırlıkların cogunu halletmişsiniz .. Bayram bi geçsin bizde hızlandıracağız inşallah ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…