Uzqdr. 32. haftada iş bıraktıracak bana sanırım, bu zımpırtı zamanla uzamıyor di mi biliyomusun, istirahat etmemizden murat daha kısalmaması sanırım, bi de 32 de iş bırakırsak doğum izninden mi kullanılıyor bilgin var mı
Uzamaz ama sabitlenir ilacla zannedersem,buyuk ihtimal 32 den sonra calisamayacagim ve dogum oncesi 8haftalik iznim baslamis oluyor ,ben de 37 e kadar calisacagim diyordum ama napalim biraz da ucretsiz izin kullanirim dogumdan sonra...dr. 32. haftada iş bıraktıracak bana sanırım, bu zımpırtı zamanla uzamıyor di mi biliyomusun, istirahat etmemizden murat daha kısalmaması sanırım, bi de 32 de iş bırakırsak doğum izninden mi kullanılıyor bilgin var mı
ASıl ev sahiplerine göre düzenliyoruz zaten her şeyi. Sırf bizim paşamız rahat etsin diye oturma odamızı ona çocuk odası olarak tahsis ettikisim en zevkli ama yorucu bölümüne geçtik bizde evi asıl ev sabihine göre dekore ediyoruzodasina los isik ayarladik dolabi ve sifonyeri kuruldu. besik bayramdan sonra gelicek ve son doktor kontrolünde oglum biraz onde cikti buyuzdem doktor araliga kalmiycak kesinlikle dedi. bakalim neler olucak heyecanla bekliyoruz
Kız olunca kokoş olmadan olur mu hiçsaol canım :) ben de klasik küvetlerden alacağım çok pahalı geldi diğeri. ayak da ayrıca satılıyor, ayşe öner'in bebek yıkama videosunda görmüştüm de kullanımı rahat görünüyordu aslında. ama tabi sağlamlığı konusunda hala endişeliyim
anneannesi kendi gibi kokoş yapacak kızımısaol canımm
ne kadar doğru söylemişsin evin asıl sahipleri onlar, çok hoşuma gitti :) kolay gelsin canım, senin daha az zamanın kalmış.
bizim bi perdemiz hazır, en son yapılacak şeyi en başta yapıyoruz huy oldu eşimle bende bu
e Öyle canim artik onlar ne derse o biz evin sigintilari onlarin koleleriyiz biz viyakliycak basinda biticez bi emrinizmi var modundane kadar doğru söylemişsin evin asıl sahipleri onlar, çok hoşuma gitti :) kolay gelsin canım, senin daha az zamanın kalmış.
bizim bi perdemiz hazır, en son yapılacak şeyi en başta yapıyoruz huy oldu eşimle bende bu
ASıl ev sahiplerine göre düzenliyoruz zaten her şeyi. Sırf bizim paşamız rahat etsin diye oturma odamızı ona çocuk odası olarak tahsis ettikBenim de erken döllenme olmuş nasıl olduysa 1 hafta erken gelebilir Kasım sonu gibi dedi. Hayırlısı bakalım.
Kız olunca kokoş olmadan olur mu hiç
Bizim de perdemiz ve lambamız kaldı. Ve ben karar veremiyorum hala. Bu gidişle Şu an da kullandığım beyaz jaluzi ile kalacak Paşam
Kızlar patiğimiz nasıl :)) hamileliğin en keyifli yanı bu hazırlıklar :)
CANIM BİLGİN OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM, RAPOR PARASI ALAMAZSIN.kızlar bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.. kimseye emanet edemem evladımı... zaten yakında bırakabileceğim kimsemde yok.. annem memlekette kayınvalidem de 2 saat uzaklıkta doktorum 16 ekimde gel raporunu verelim dedi patronum hem tazminatımı vericek hemde işten çıkarmış gibi gösterip işsizlik maaşı almamı sağlıyacak..çok iyiler üzülüyolar çıkıcam die ama yapacak bişey yok.. kayınvalidem çocuk bizde kalsın haftasonları görmeye gelirsin demişti ama ben kuzumu nasıl bırakayım.. sağolsun eşimde çalışmamı istemiyor.. o yüzden rahat etmeme az kaldı darısı size annecikler.. :)
kızlar bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.. kimseye emanet edemem evladımı... zaten yakında bırakabileceğim kimsemde yok.. annem memlekette kayınvalidem de 2 saat uzaklıkta doktorum 16 ekimde gel raporunu verelim dedi patronum hem tazminatımı vericek hemde işten çıkarmış gibi gösterip işsizlik maaşı almamı sağlıyacak..çok iyiler üzülüyolar çıkıcam die ama yapacak bişey yok.. kayınvalidem çocuk bizde kalsın haftasonları görmeye gelirsin demişti ama ben kuzumu nasıl bırakayım.. sağolsun eşimde çalışmamı istemiyor.. o yüzden rahat etmeme az kaldı darısı size annecikler.. :)
aynen öyle, o yüzden internetten alışveriş yapmama bayılıyor eşim
h&m i ben de çok beğeniyorum, yiğenlerime de alırdım hep memnun kaldılar ona güvenip birkaç takım aldım oradan. c&a da indirim olunca çok güzel oluyor, oranın da çıtçıtlı badileri güzel. aslında doğru söylüyorsun aynı hesaba geliyor ama her şey bir arada olunca öyle yerler daha cazip geliyor.
dediğin küvetlere bakmıştım sen 90a iyi bulmuşsun benim gördüklerim 120-130 civarıydı değmez diye düşündüm. normal bebek küvetlerinden alacağım. ben de küvet ayağı konusunda kararsızım, yerde zor oluyor eğilim kalkıyorsun sürekli o yüzden küvet ayağı da alayım diyorum ama o da sağlam mıdır acaba tam olarak kestiremiyorum.
Hadi bakalım canım inşallah iyi geçer kontrolün. Bakalım bizim doktor ne diyecek15 GÜNE DÜŞER CANIM DOĞUM HAFTASINA YAKIN HAFTADA BİR ÇAĞIRIYOLAR BEN 15 GÜNDE BİR GİDİYORUM GEBELİĞİN BAŞINDAN BU YANA 8 EKİMDE RANDEVU VAR BAKALIM AYNIMI DEVAM EDİCEZ SIKLAŞACAKMI KONTROLLLER EN SON İYİ RAHİM ÖLÇÜMÜ 38 İDİ HAYIRLISI
Oyy ikizler önce gelcek bizimkilerden deseneCANIM BENDE 37 YE KADAR ÇALIŞABİLİR RAPORU ALCAKTIM DOKTOR İKİZ OLDUĞU İÇİN 36-37 DA ALIRIZ BEBİŞİ DEDİBİZDE BAYRAMDAN SONRA HEPSİNİ TOPLU ALICAZ ONUN İÇİN TOPLU BÜTÇE AYIRDIK
Sorma valla görünürde bir aciliyet yok çok şükür sancı, kasılma falan ama doktorlara göre var. ERkekler geç gelire güveniyorum biraz :)canim bizimkilerin acelesi var vallai
doktorumuz 6 kasimla-17 kasim arasi dedi.
ooo bayanlar konu başlığını aralık değil kasım anneleri olarak revize edelim baksana aralık bebeişleri çok aceleciler
Kendinin bakması en güzeli. İmkanlar el veriyorsa çalışma tabiki de. Yalnız doğum parası da alabilmen için çıkışını doğumdan sonra versin. Madem o kadar iyi niyetliler son bir iyilik yapıp çıkışını biraz geç yapsınlar. Hem tazminat hem doğum parası hem de işsizlik alırsın. İyice bir araştır, sor.kızlar bende doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum.. kimseye emanet edemem evladımı... zaten yakında bırakabileceğim kimsemde yok.. annem memlekette kayınvalidem de 2 saat uzaklıkta doktorum 16 ekimde gel raporunu verelim dedi patronum hem tazminatımı vericek hemde işten çıkarmış gibi gösterip işsizlik maaşı almamı sağlıyacak..çok iyiler üzülüyolar çıkıcam die ama yapacak bişey yok.. kayınvalidem çocuk bizde kalsın haftasonları görmeye gelirsin demişti ama ben kuzumu nasıl bırakayım.. sağolsun eşimde çalışmamı istemiyor.. o yüzden rahat etmeme az kaldı darısı size annecikler.. :)
ERkeklerimize göre de çok güzel şeyler var. Renkli pantolonlarla çok şık kombinler yapacağız. Kızlar ağzı açık bakacakyaaa bayıldımmmm ztn alışverişde bi ara kız tarafına kaydım annem bi şaşırdı heyy hatlar karıştı galiba diocicili bicili herşey size oh maşallahh biz napalımm rengarenk çoraplarla pantolonlarla oğluma tarz yapcam bende bana nee poff
e Öyle canim artik onlar ne derse o biz evin sigintilari onlarin koleleriyiz biz viyakliycak basinda biticez bi emrinizmi var modundabu arada bizimde perdeyle hali kaldi.bide evde kullanmadigim bi cekyatim var ona beyaz örtü diktirip oglumun odasina koyucam. onuda halletmem lazim. sonrada duvarlara çerçeve falan almaya gidicez esimle.
yaaa bayıldımmmm ztn alışverişde bi ara kız tarafına kaydım annem bi şaşırdı heyy hatlar karıştı galiba diocicili bicili herşey size oh maşallahh biz napalımm rengarenk çoraplarla pantolonlarla oğluma tarz yapcam bende bana nee poff
yaa eet daha onun ayagı var kuzum sen beşik aldın mı buarada yatak odanızda park yatak mı kullanacaksın ahşap beşik mi biz hala bulamadık bayramdan hemen sonra onu halletmemiz lazım .. geç kalıyoruz ya bakım çantamız da yok hala panik oldum bu hafta ..
isim en zevkli ama yorucu bölümüne geçtik bizde evi asıl ev sabihine göre dekore ediyoruzodasina los isik ayarladik dolabi ve sifonyeri kuruldu. besik bayramdan sonra gelicek ve son doktor kontrolünde oglum biraz onde cikti buyuzdem doktor araliga kalmiycak kesinlikle dedi. bakalim neler olucak heyecanla bekliyoruz
Cnm heyet raporunu al mutlaka. Bu rahim ağzı dinlenerek uzayabiliyor da. Senin doğum izninden kesilmiycek ki hem.merhaba anneler, benim durumumda olanlar yada fikri olanlar lütfen yazsın
27 haftalığım. doktordan geldim. dün akıntımda ince damar şeklinde kan gelmişti. bugünkü muayenemde söyledim ve çatı muayenesi yaptı. ıkındığımda açılmam olduğunu söyledi. erken doğum riskim olduğu için heyet raporu düzenleyelim dedi. ben istemedim.
2 hafta sonra muyanemiz var. ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama 32 de çıkarırım dedi.
çatı muayenesi olan bu konu ile karşılaşan var mı?
bebeğim 1180 gram.
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.Kızlar bu da lavanta magnetimiz. Daha önce beyaz tülle denemiştim ama beyaz buzdolaplarının üzerinde belli olmuyor diye pembe tülle yaptık sonra. İsim etiketlerini yapacağız bir de kenarına nazar boncuğu konduracağım. Sonra hazır olacak tamamen :)
Cok guzel siz yaptınız sanırım .. Maşallah hazırlıkların cogunu halletmişsiniz .. Bayram bi geçsin bizde hızlandıracağız inşallah ,Kızlar bu da lavanta magnetimiz. Daha önce beyaz tülle denemiştim ama beyaz buzdolaplarının üzerinde belli olmuyor diye pembe tülle yaptık sonra. İsim etiketlerini yapacağız bir de kenarına nazar boncuğu konduracağım. Sonra hazır olacak tamamen :)
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Kızz sen onları işyerinde mi yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?