2014 Aralık Anneleri

ben su bürümcük kumastan hazir örtüler varya ondan alicam 1 tane. üstüne english homedan minder kılıfı almistim 4tane onu koyucam canim perdesi ve halisi kafami kurcaliyo muhtemelen keten perde alirim.

Cok guzel siz yaptınız sanırım .. Maşallah hazırlıkların cogunu halletmişsiniz .. Bayram bi geçsin bizde hızlandıracağız inşallah ,

saol canım :) magnet yaptık, şeker kutusu yaptık, bir de şu bebek çikolatalarından alacağız hastane için. bu işimiz bitti sayılır çok şükür ama asıl büyük işler beni bekliyor hala

ben su bürümcük kumastan hazir örtüler varya ondan alicam 1 tane. üstüne english homedan minder kılıfı almistim 4tane onu koyucam canim perdesi ve halisi kafami kurcaliyo muhtemelen keten perde alirim.

english home da çok güzel halılar var canım. bizim halımızı kardeşim aldı english home dan, kalitesi de iyi ve yıkanabilir olması hoşuma gitti benim. swift de english home dan almıştı bak eğer bebiş erkekse onun aldığına da bakabilirsin, o da çok güzeldi.

saol canım :) yok ya kardeşim getirdi şimdi, yaptım dediğime bakma ben talimat veriyorum kardeşim yapıyor
Haha zamanında ablamda bana aynısını yapıyordu. Ne çektik be sizden

Perde konusu benim de kafamı kurcalıyor valla. Bir türlü beğenemiyorum.
Evet evet benim halım da çok güzel Çok beğenerek aldım valla resmi de bu

HİÇ BÖYLE DÜŞÜNMEMİŞTİM CANIM. BAYRAM GİRİYOR, BİRDE 14 EKİMDE TEKRAR KONTROLÜM VAR. O ZAMAN TEKRAR BAKACAK OLMAZSA DEDİĞİN GİBİ YAPAYIM

Perde konusunda ne yapacağım hiç bilmiyorum bende. Stor tarzı olmalı. Uzun perde bizim odamızı küçük gösteriyor zaten büyük te değil Camın yanında balkon kapısı da var uzun perde rahat olmuyor. Şu anda beyaz jaluzi kullanıyorum fikirlere açığım. Bi el atın paşamın odasına Kızlar perdelerinizi dökün ortaya bakimm

Kesinlikle kurdeleden her renk papyon yaptırcam anneme ceket şal fln tarzını erken yaşta ortaya koycaz inş şimdiden hakim yaka gömlek fln bakıorum ya yırtık kotlar fln dolu dolu gözlerle bakıorum cicişlere hep Allahımm içimi sen biliosun güzell bi gelin bekliorummmm ahahah

ya erkeklere de var tamam ama kızlar kadar yok işte .. puikocom var instagramda yaptığı saç bantlarına aşık oluorum ya kendime alcam nerdeyse her renk leoparlılar pembeliler süper oğluşa da papyon fln diktircem ya süslü olcak oğluşum .. aynen h m nin pantolonları çok güzell bende bayılıorum mnik cepli kazakları da çok hoş

ya öle mi dersin bende sırt çantası daha mantıklı die düşünüyorum buaralar çünkü cumadan beri sırtım ağrıo beşik için kararsızım ya 8 ay falan yatacak ahşaplardan almak istiorum bazıları 400-500 civarı aşıyor biraz.. sonra karyola dolap olayı var zaten .. taşıncağımız içinde oda takımını direk alamıorum şifonyeri fln kalacak mesela ama dolaba da sıgarız birkaç sene bence ..

Minik tarz adamlar yapacağız biz onları. Hakim yaka gömlek bulursan bana da haber et. Bende arıyorum da daha hiç bulamadım :)

canım tülünü ve arkadaki mıknatısını nerden aldın acaba netten bulabilir miyim burda çok mağaza bilmiyorum da bi de ne kadar mal oldu :)

Oyy ikizler önce gelcek bizimkilerden desene Hayırlısı olsun canım inşallah. Bizim de al al bütçe kalmadı ya bakalım eksikleri nasıl tamamlıycaz
DÜN PİJAMA TAKIMLARINA BAKTIM İÇİME SİNEN BİŞEY OLMADI KOLAY EMZİREBİLECEK BİŞEY ARADIM AMA YOK MALASEF ELBİSE İLEDE RAHAT EDEMEM SEZERYAN OLACAĞI İÇİN HAREKET KISITLI OLACAK YATAKTAN İN ÇIK ZOR OLURR

CANIM BİLGİN OLSUN DİYE SÖYLÜYORUM, RAPOR PARASI ALAMAZSIN.
4 AYLIK SÜREÇTEN RAPOR PARAM GELECEK DİYE BİR DÜŞÜNCEN VARSA ORDA ÇALIŞTIĞIN İŞYERİNDE TEKRAR DEVAM ETME DİYE BİR ŞART VAR.

ben şimdi 32. haftamda rapor alıcam sigortam yine devam edicek.. daha sonra iznim bittiğinde de çalışmaya devam ettiğime dair bir rapor daha alacağım hastaneden daha sonra işten çıkarıcaklar..

Arkadaşlar ya maşallah herkes biseylerini halletmeye başlamış biz daha hiçbir şey almadik bi odasi geldi kuruldu bayramdan sonra da kıyafetleri benim ihtiyaclarimi alicaz sanirim öyle karar verdik annemle. Çok tedirgin oluyorum sizleri gördükçe ya yetişecek mi bu isler bilmiyorum daha halı perde avize yok evimin temizliği duruyor halilar camlar silinecek offff stres oldum var mi benim gibi hazirliklara tam olarak başlamadan bir el kaldirin nolur yalniz miyim bu konuda gerçi benim doğum aralik sonu olacak kismetse 24 aralik gibi görünüyor 10 gün önce veya sonra da olabilir 2015 ocak annesi bile olabilirim yani o yüzden de biraz rahat olmaya calisiyorum ama sizleri görünce mümkün değil

tamamdır canım birkaç hafta önce lcw da vardı bi bakiim yine sölerimm
tmm canım sağol.
Yok canım ya bitmedi hiç bir şey stres yapma. Herkesin bir şeyleri eksik kaldı. Sen en önemli kısmını odasını halletmişsin. Aldığını hemen yerleştirirsin. Bizim odalar bile gelmedi daha :) Bayramdan sonra hemen hemen hepimiz hızlı bir giriş yapacağız alışveriş olaylarına

Canım biz biraz etken aldık odasını fakan onuda masraf cok oluyo barı ödenmeye başlasın dıye .. ParA cepte olduktan sonra almakta ne var zaten cok abartmamak laxım . Kıyafet işini de :) ee bakım ürünleri burada yazıp duruyoruz hemen hemen sekullenmiştir herkesın sklında ne alıcagı .. Süs püf işleride yetişir bayramdan sonra hızla halledersin panik yok

Canım halı , uyku seti gibi işleri kısmetse bayramda denızlıdeyız oradan halletmeye çalışcaz. Bi cok markanın üretim denızlıde orada çalışan arkadaslarımızdan alıcaz. Perde cok kafamı kurcalıyor. Zebra perdem vardı uymadı odaya ebati , kiracıyız da dıyorum ıdareten beğendiğim kumaş vardı yanlara fon mu yapsam kuşlu falan zebrmda krem . Yada şekilli zebralar var o mu olsa . Yada tamamen kumaş fon perde güneşlik olarakta kullanıp içine tül olacak . Off perde en cok zorladı beni valla .

Anladim canim da boyu kilosu ne kadarmis? Bn de 31. Haftadayim. Iki hafta onde gozukuyoruz ama. Senin kasim ortasi olcakmis ya dogum ondan merak ettim bebisini.
boyu kilosunu soylemedi canım ama 3 yada yaklaşık 4 hafta onden gidiyor dedi. yani ultrasonda 34 cikti. en son 27 haftalikken 1250 grdi tosunum masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…