2014 Aralık Anneleri

Kaç mm ölçüldü rahim ağzın?

ayy eet canım alışveriş konusunda çok sabırsızlar ya herşeye bakmak istiorum yok ne gerek varmış bilmem neymiş .. buarada hm nin ürünleri çok güzel fiyatları da normal .. havuzluhanda da kalitelisine gidiim diince aynıya gelio bende meraktan gittim bi de arkadasımın eşinin aile dükkanı vardı yardımcı oldu saolsun ama bence şartta diil havuzluhan ya .. kalan eksikleri kot pantolon vs 6-9 ay arasını h&m,c&a gibi yerlerden almayı düşünüorum bende canım ya küvetini almadık bizde şu kapananlardan aliim diorum yer kaplamasın die 90 tl onlarda siz aldınız mı küvetinizi kızlaaaarr..

32 YE KADAR DİNLENME SONRA RAPORUMU BAŞLATACAK. 2 HAFTA SONRA TEKRAR MUAYENEM VAR. ONDA BELLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ERKEN ÇIKMAYA DA HAZIR DEĞİLİM AMA BEBEĞİM DAHA ÖNEMLİ TABİ. AĞRI, KANAMA, SU GELMESİ GİBİ BİŞEYDE HEMEN İLETİŞİME GEÇELİM DEDİ. ALLAHIM BEBEĞİMİZİ, TÜM BEBEKLERİ KORUSUN. SAĞLIKLA ALALIM KUCAĞIMIZA.

ay sorma benim de bu akşam randevum var .. hala derin nefesler minik çığlıklar ki ablanın eli çok hafif..
nese temizlik için değer sonuçta napalımm gülü seven dikenine katlanır ama inşallah doğumdan sora epilasyona başlamayı düşünüyorum

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıkla çalışabildiğin kadar çalışırsın .. Rabbim hepimizi korusun ..

YOK CANIM EVE ÇIKMAYA DA HAZIR DEĞİLİM. KENDİMİ YORMUYORUM ZATEN AMA İYİCE DİKKAT EDİCEM. BOL BOL YATICAM ARTIK. NE KADAR GEÇ ÇIKTIM BENİM İÇİN O KADAR İYİ. AMA BEBEĞİMİN SAĞLIĞIDA ÖNEMLİ. 2 HAFTA SONRA Kİ KONTROLDE DURUM BELLİ OLUR. EĞER GEREKİRSE 32 DE DİNLENMEYE ÇEKİLİRİM MECBUR..

aynen öyle, o yüzden internetten alışveriş yapmama bayılıyor eşim
h&m i ben de çok beğeniyorum, yiğenlerime de alırdım hep memnun kaldılar ona güvenip birkaç takım aldım oradan. c&a da indirim olunca çok güzel oluyor, oranın da çıtçıtlı badileri güzel. aslında doğru söylüyorsun aynı hesaba geliyor ama her şey bir arada olunca öyle yerler daha cazip geliyor.
dediğin küvetlere bakmıştım sen 90a iyi bulmuşsun benim gördüklerim 120-130 civarıydı değmez diye düşündüm. normal bebek küvetlerinden alacağım. ben de küvet ayağı konusunda kararsızım, yerde zor oluyor eğilim kalkıyorsun sürekli o yüzden küvet ayağı da alayım diyorum ama o da sağlam mıdır acaba tam olarak kestiremiyorum.

Hangi sehirdesin? Oraya dogum yapmaya geliyorum ben 1.500 tl odeyecegim ama dr.um gece gelmicek. Sinir oldum! Bir de suit oda filan isticez. Ekstralar da var. Onlarin ucreti de cabasi..

Kızlar patiğimiz nasıl :)) hamileliğin en keyifli yanı bu hazırlıklar :)
Bu nasıl bir kokoşluktur ya cok tatlı .. Bu arada Kuvet konusunda valla bi ton parası vermeye gerek yok doye düşünüyorum .. Hatta saolsun bi arkadas verdi Kuvet bana babyjem marka klasık gıderli bebek kuveti .. Ayaklı olanlarla ben yapamazdım zaten vakmadım onlara hiç

Kızlar bu arada Bayram dolayısıyla h&mde 50 Tllik bayana alışverişine 10 tel indirim kuponu var .. C&ada da 100 tl ye 50 tllik cek vR. O ceki sonra 100 tl uzerı alışverişte kullanabıluyırsun .. C&a ve hm cok begenmıyırum bende Bebiş kıyafetlerini uygunda bu arada bakın derim

ehe ben de nerelerde diyordum senin icin... canin neden sıkkın?
Okudugum ve pedagoglarla konustuguma göre ilk 6 ay aliskanlik vb edinmiyorlar, edinseler de bozmasi degistirmesi kolay ve güven duygusuna en cok ihtiyac duyduklari dönem. Biz de oda hazirliyoruz, beslenmek icin falan kayan koltugu orada olucak, bez mez orada degistirilecek, ama ilk aylar geceleri odamizda yatiricaz. bebegin aglasa her sekilde duyarsin, güdüsel sanirim cok derin uyku uyuyamazsin. Bütün yükü sorumlulugu en basindan kendi üzerine alma, bazen agladiginda babasi pispislasin, bezlesin vb. Herseyi ben yapicam diye atlamak da iyi degil, bebek yapmasi 2 kisi, bakmasi da 2 kisi olsun. Cok yorulursun, bunalabilirsin. Emzirme düsünüyorsan dogru beslenme ve uyku süt icin cok önemli. Her mikirdanmaya kalkma.

Canım aslında doktoru dınlesen de bıraz dınlensen böyle bişi gelmedi basıma ama uzmanları donlemekte fayda var

slm
benim rahim ağzı boyu 2.64 cm çıktı ben de yatıyorum bir haftadır, seninki ne kadar mış?

h&M nin internetten alısverısı varmı cok guzel seyler var ama bursada yok magzası ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…