- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Kaç mm ölçüldü rahim ağzın?memurnur .!.:Canim ben de muayene oldum rahim agzi boyuna bakti doktor ,tam sınırdaymıs eger biraz daha acilirsa hep yatmak zorunda kalirsin dedi doktor,ilac basladim ve ise gitmiyorum evde istirahatteyim,doktor nasil uygun göruyorsa oyle yap bence riske atma kendini ,Allah korusun bebek erken gelirse cok daha kotu olabilir.
2.99 cm ölcüldü.3cm den az olmamasi gerekiyormus sanirimKaç mm ölçüldü rahim ağzın?
Evet 3 cm sınırmış geçmiş olsun canım sürekli yatarak dinlen2.99 cm ölcüldü.3cm den az olmamasi gerekiyormus sanirim
aradım canım tek bi telefon no.su var zaten , han toptan kapalı dediçok da hoşuma gitmişti ya netteki fotoğraflarda her şey var gibi görünüyor.
şimdi avm desem avm ankara'da da var buradan alıp götürmeye gerek yok diyecek benim sevgili eşim çok iyi biliyorum
Saol canim oyle yapiyorum mecburenEvet 3 cm sınırmış geçmiş olsun canım sürekli yatarak dinlen
Canim ben de muayene oldum rahim agzi boyuna bakti doktor ,tam sınırdaymıs eger biraz daha acilirsa hep yatmak zorunda kalirsin dedi doktor,ilac basladim ve ise gitmiyorum evde istirahatteyim,doktor nasil uygun göruyorsa oyle yap bence riske atma kendini ,Allah korusun bebek erken gelirse cok daha kotu olabilir.
Anladım canım. Demek bundan sonra 15de bir çağıracak. Bunu da şunun için soruyorum. Ağdaya gidecektim normalde bugün. Perşembe günü randevum var ama 15 gün sonra çağıracaksa o zaman giderim daha da uzar o zamana
32 YE KADAR DİNLENME SONRA RAPORUMU BAŞLATACAK. 2 HAFTA SONRA TEKRAR MUAYENEM VAR. ONDA BELLİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ERKEN ÇIKMAYA DA HAZIR DEĞİLİM AMA BEBEĞİM DAHA ÖNEMLİ TABİ. AĞRI, KANAMA, SU GELMESİ GİBİ BİŞEYDE HEMEN İLETİŞİME GEÇELİM DEDİ. ALLAHIM BEBEĞİMİZİ, TÜM BEBEKLERİ KORUSUN. SAĞLIKLA ALALIM KUCAĞIMIZA.
Aynen düzenli beslenme ve bol su içince bir şey olmuyor. Yani bende olmadı :) Sende de olmaz inş allah.
Senin ve bebişin sağlığı en önemlisi. Yazsaydı heyet raporunu dinlenirdin evinde.
Belki de 2 hafta sonraki muayne de her şey yoluna girmiş olur. Hayırlısı olsun. Zamanında gelsin tüm bebişler.
Günaydın canım sanada, yok kız Bursaliların sayısı anca bir elin parmakları kadardırİzmirden de vardı sanki ama kim
ayy eet canım alışveriş konusunda çok sabırsızlar ya herşeye bakmak istiorum yok ne gerek varmış bilmem neymiş .. buarada hm nin ürünleri çok güzel fiyatları da normal .. havuzluhanda da kalitelisine gidiim diince aynıya gelio bende meraktan gittim bi de arkadasımın eşinin aile dükkanı vardı yardımcı oldu saolsun ama bence şartta diil havuzluhan ya .. kalan eksikleri kot pantolon vs 6-9 ay arasını h&m,c&a gibi yerlerden almayı düşünüorum bende canım ya küvetini almadık bizde şu kapananlardan aliim diorum yer kaplamasın die 90 tl onlarda siz aldınız mı küvetinizi kızlaaaarr..
Doktorum ekstra bir ücret almıyor. Hastaneye bağlı. Normal 1250 TL sezeryan 1.780 birde kampanyalı oda diye tabir ettikleri odalar var orda normal 650 tl sezeryan 950 tl + epidural farkı 250 TL
Kampanyalı oda dedikleri biraz daha küçük diğerlerine bakış. Birde kliması yok.
Bu nasıl bir kokoşluktur ya cok tatlı .. Bu arada Kuvet konusunda valla bi ton parası vermeye gerek yok doye düşünüyorum .. Hatta saolsun bi arkadas verdi Kuvet bana babyjem marka klasık gıderli bebek kuveti .. Ayaklı olanlarla ben yapamazdım zaten vakmadım onlara hiçKızlar patiğimiz nasıl :)) hamileliğin en keyifli yanı bu hazırlıklar :)
uzun bir süreden sonra hepinize selamlar bacılar. inşallah hepiniz bebişlerinizle beraber çok çok iyisinizdir. alışverişler nasıl gidiyor.. biz hala acaba odasında mı yatırsak yoksa park yatak alıp kendi yanımızda odada mı yatırsak kararsısız. tecrübeli anneciklerin fikrine ihtiyacımız var odasında yatarsa karyolasının alt yatağı var ben de orda yatacam bebekle ama ya duymassam sesini ağlayınca ???
ne etsek bilemedik. bu günlerde canımda çok sıkkın
Canım ankaralılar da baya var sanırım :) bursaşılar cok aktif maşallah ..Gunaydinlar herkese,
Hep bursali hamisler var galiba izmirden kimse yok mu:)
Canım aslında doktoru dınlesen de bıraz dınlensen böyle bişi gelmedi basıma ama uzmanları donlemekte fayda varmerhaba anneler, benim durumumda olanlar yada fikri olanlar lütfen yazsın
27 haftalığım. doktordan geldim. dün akıntımda ince damar şeklinde kan gelmişti. bugünkü muayenemde söyledim ve çatı muayenesi yaptı. ıkındığımda açılmam olduğunu söyledi. erken doğum riskim olduğu için heyet raporu düzenleyelim dedi. ben istemedim.
2 hafta sonra muyanemiz var. ben 37 ye kadar çalışmak istiyordum ama 32 de çıkarırım dedi.
çatı muayenesi olan bu konu ile karşılaşan var mı?
bebeğim 1180 gram.
slmCanim ben de muayene oldum rahim agzi boyuna bakti doktor ,tam sınırdaymıs eger biraz daha acilirsa hep yatmak zorunda kalirsin dedi doktor,ilac basladim ve ise gitmiyorum evde istirahatteyim,doktor nasil uygun göruyorsa oyle yap bence riske atma kendini ,Allah korusun bebek erken gelirse cok daha kotu olabilir.
Kızlar bu arada Bayram dolayısıyla h&mde 50 Tllik bayana alışverişine 10 tel indirim kuponu var .. C&ada da 100 tl ye 50 tllik cek vR. O ceki sonra 100 tl uzerı alışverişte kullanabıluyırsun .. C&a ve hm cok begenmıyırum bende Bebiş kıyafetlerini uygunda bu arada bakın derim
slm
benim rahim ağzı boyu 2.64 cm çıktı ben de yatıyorum bir haftadır, seninki ne kadar mış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?