2014 Aralık Anneleri

Evet bi de bizim ciltler daha hassas şimdi benim de hemen kanıyo o yüzden. Neyse artık iki üç kere daha giderim ondan sonra hayırlısı artık :)

Hadi inş Allah 2 hafta sonraki kontrol de gerek kalmaz izin almana. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inş Allah.
Hangi sehirdesin? Oraya dogum yapmaya geliyorum ben 1.500 tl odeyecegim ama dr.um gece gelmicek. Sinir oldum! Bir de suit oda filan isticez. Ekstralar da var. Onlarin ucreti de cabasi..
Bursa'dayım gel beklerim :)
Kızlar patiğimiz nasıl :)) hamileliğin en keyifli yanı bu hazırlıklar :)
Çok şirin çok şık çok kokoş Güle güle kullan.
h&M nin internetten alısverısı varmı cok guzel seyler var ama bursada yok magzası ya
Malesef online alışverişi de yok. Bursa gibi bir şehirde olmaması büyük eksiklik. Kınıyorum seni H&M

bende 28 haftadayım bende tekmelerini aşağıda hissediyorum peki hayatım nasıl yapıyolar alttan muane mi?

doğum izninden gidiyor canım. bende 27. haftamdayım, ıkınınca rahmimde açılma var. 32 haftada doktorum raporumu başlatacak bebeğime zamanım kısıtlanacak. ek rapor olabiliyor mu bilmiyorum ama

doğum izninden gidiyor canım. bende 27. haftamdayım, ıkınınca rahmimde açılma var. 32 haftada doktorum raporumu başlatacak bebeğime zamanım kısıtlanacak. ek rapor olabiliyor mu bilmiyorum ama
yaaa olmadı şimdi, heyet raporu falan alınmıyor mu, bebe normal zamanda gelse bir dert gelmese bir dert şimdi, bu gerçekten kötü oldu

isim en zevkli ama yorucu bölümüne geçtik bizde evi asıl ev sabihine göre dekore ediyoruz odasina los isik ayarladik dolabi ve sifonyeri kuruldu. besik bayramdan sonra gelicek ve son doktor kontrolünde oglum biraz onde cikti buyuzdem doktor araliga kalmiycak kesinlikle dedi. bakalim neler olucak heyecanla bekliyoruz

saol canım :) ben de klasik küvetlerden alacağım çok pahalı geldi diğeri. ayak da ayrıca satılıyor, ayşe öner'in bebek yıkama videosunda görmüştüm de kullanımı rahat görünüyordu aslında. ama tabi sağlamlığı konusunda hala endişeliyim

Çok şirin çok şık çok kokoş Güle güle kullan.

anneannesi kendi gibi kokoş yapacak kızımı saol canımm

yaaa olmadı şimdi, heyet raporu falan alınmıyor mu, bebe normal zamanda gelse bir dert gelmese bir dert şimdi, bu gerçekten kötü oldu
ONUN ÖNCESİNDE ÇIKMAN GEREKİRSE HEYET RAPORU. ZATEN ÇALIŞANLARA 32 HAFTADA RAPOR BAŞLIYOR. SEN SADECE 5 HAFTA DAHA ÇALIŞABİLİR RAPORU İLE UZATABİLİYORSUN.
ALLAH ZAMANSIZ DOĞUM VERMESİN. EVDE YATCAZ. YAPCAK BİŞİ YOK. BEN BARİ ARALIK AYINA KADAR ÇALIŞSAYDIM DEDİM AMA

SEN KAÇ HAFTALIKSIN.

CANIM BELLİ Bİ SÜRE SİZİN ODANIZDA YATMASI LAZIM AYRI ODAYA 6 AYDAN SONRA GEÇİRMEN SAĞLIKLI OLAN SİZİN ODANIZDA AMA KENDİ BEŞİĞİNDE BEN KIZIMI GÖZ HİZAMDA GÖREBİLECEĞİM ŞEKİLDE BEŞİĞİNİ YATAĞIMA AYARLADIM O ŞEKİLDE YATIRMIŞTIM ALLAH KORUSUN KUSAR TERS DÖNER

ne kadar doğru söylemişsin evin asıl sahipleri onlar, çok hoşuma gitti :) kolay gelsin canım, senin daha az zamanın kalmış.
bizim bi perdemiz hazır, en son yapılacak şeyi en başta yapıyoruz huy oldu eşimle bende bu

CANIM BENDE 37 YE KADAR ÇALIŞABİLİR RAPORU ALCAKTIM DOKTOR İKİZ OLDUĞU İÇİN 36-37 DA ALIRIZ BEBİŞİ DEDİBİZDE BAYRAMDAN SONRA HEPSİNİ TOPLU ALICAZ ONUN İÇİN TOPLU BÜTÇE AYIRDIK

15 GÜNE DÜŞER CANIM DOĞUM HAFTASINA YAKIN HAFTADA BİR ÇAĞIRIYOLAR BEN 15 GÜNDE BİR GİDİYORUM GEBELİĞİN BAŞINDAN BU YANA 8 EKİMDE RANDEVU VAR BAKALIM AYNIMI DEVAM EDİCEZ SIKLAŞACAKMI KONTROLLLER EN SON İYİ RAHİM ÖLÇÜMÜ 38 İDİ HAYIRLISI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…