Evet bi de bizim ciltler daha hassas şimdi benim de hemen kanıyo o yüzden. Neyse artık iki üç kere daha giderim ondan sonra hayırlısı artık :)ay sorma benim de bu akşam randevum var .. hala derin nefesler minik çığlıklar ki ablanın eli çok hafif..
nese temizlik için değer sonuçta napalımm gülü seven dikenine katlanır ama inşallah doğumdan sora epilasyona başlamayı düşünüyorum
Hadi inş Allah 2 hafta sonraki kontrol de gerek kalmaz izin almana. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inş Allah.YOK CANIM EVE ÇIKMAYA DA HAZIR DEĞİLİM. KENDİMİ YORMUYORUM ZATEN AMA İYİCE DİKKAT EDİCEM. BOL BOL YATICAM ARTIK. NE KADAR GEÇ ÇIKTIM BENİM İÇİN O KADAR İYİ. AMA BEBEĞİMİN SAĞLIĞIDA ÖNEMLİ. 2 HAFTA SONRA Kİ KONTROLDE DURUM BELLİ OLUR. EĞER GEREKİRSE 32 DE DİNLENMEYE ÇEKİLİRİM MECBUR..
Bursa'dayım gel beklerim :)Hangi sehirdesin? Oraya dogum yapmaya geliyorumben 1.500 tl odeyecegim ama dr.um gece gelmicek. Sinir oldum! Bir de suit oda filan isticez. Ekstralar da var. Onlarin ucreti de cabasi..
Çok şirin çok şık çok kokoşKızlar patiğimiz nasıl :)) hamileliğin en keyifli yanı bu hazırlıklar :)
Malesef online alışverişi de yok. Bursa gibi bir şehirde olmaması büyük eksiklik. Kınıyorum seni H&Mh&M nin internetten alısverısı varmı cok guzel seyler var ama bursada yok magzası ya
ben 28 deydim geçen hafta ve ölçtü, dr. acayip telaşlandı, kızım sürekli doğum kanalını tekmeliyor, sanırım çok aşağıda. Neden şüphelendi ya da bu haftalarda rutin ölçüm mü bilmiyorum ama erken doğum riski oldukça sinir bozucukaçıncı haftada ölçüyolar?
Canım ultrasyonda bakıyor sanırım Dr . Çünkü son muayenede bana rahim ağzı ıyı falan dedi . Her muayenede bakıyorlar bunlarakaçıncı haftada ölçüyolar?
Benimde 2.99 cm canimslm
benim rahim ağzı boyu 2.64 cm çıktı ben de yatıyorum bir haftadır, seninki ne kadar mış?
Int satısı yokmuşh&M nin internetten alısverısı varmı cok guzel seyler var ama bursada yok magzası ya
dr. 32. haftada iş bıraktıracak bana sanırım, bu zımpırtı zamanla uzamıyor di mi biliyomusun, istirahat etmemizden murat daha kısalmaması sanırım, bi de 32 de iş bırakırsak doğum izninden mi kullanılıyor bilgin var mıBenimde 2.99 cm canim
ben 28 deydim geçen hafta ve ölçtü, dr. acayip telaşlandı, kızım sürekli doğum kanalını tekmeliyor, sanırım çok aşağıda. Neden şüphelendi ya da bu haftalarda rutin ölçüm mü bilmiyorum ama erken doğum riski oldukça sinir bozucu
Canım ultrasyonda bakıyor sanırım Dr . Çünkü son muayenede bana rahim ağzı ıyı falan dedi . Her muayenede bakıyorlar bunlara
dr. 32. haftada iş bıraktıracak bana sanırım, bu zımpırtı zamanla uzamıyor di mi biliyomusun, istirahat etmemizden murat daha kısalmaması sanırım, bi de 32 de iş bırakırsak doğum izninden mi kullanılıyor bilgin var mı
yaaa olmadı şimdi, heyet raporu falan alınmıyor mu, bebe normal zamanda gelse bir dert gelmese bir dert şimdi, bu gerçekten kötü oldudoğum izninden gidiyor canım. bende 27. haftamdayım, ıkınınca rahmimde açılma var. 32 haftada doktorum raporumu başlatacakbebeğime zamanım kısıtlanacak. ek rapor olabiliyor mu bilmiyorum ama
Bu nasıl bir kokoşluktur ya cok tatlı .. Bu arada Kuvet konusunda valla bi ton parası vermeye gerek yok doye düşünüyorum .. Hatta saolsun bi arkadas verdi Kuvet bana babyjem marka klasık gıderli bebek kuveti .. Ayaklı olanlarla ben yapamazdım zaten vakmadım onlara hiç
Çok şirin çok şık çok kokoşGüle güle kullan.
ONUN ÖNCESİNDE ÇIKMAN GEREKİRSE HEYET RAPORU. ZATEN ÇALIŞANLARA 32 HAFTADA RAPOR BAŞLIYOR. SEN SADECE 5 HAFTA DAHA ÇALIŞABİLİR RAPORU İLE UZATABİLİYORSUN.yaaa olmadı şimdi, heyet raporu falan alınmıyor mu, bebe normal zamanda gelse bir dert gelmese bir dert şimdi, bu gerçekten kötü oldu
CANIM BELLİ Bİ SÜRE SİZİN ODANIZDA YATMASI LAZIM AYRI ODAYA 6 AYDAN SONRA GEÇİRMEN SAĞLIKLI OLAN SİZİN ODANIZDA AMA KENDİ BEŞİĞİNDE BEN KIZIMI GÖZ HİZAMDA GÖREBİLECEĞİM ŞEKİLDE BEŞİĞİNİ YATAĞIMA AYARLADIM O ŞEKİLDE YATIRMIŞTIM ALLAH KORUSUN KUSAR TERS DÖNERuzun bir süreden sonra hepinize selamlar bacılar. inşallah hepiniz bebişlerinizle beraber çok çok iyisinizdir. alışverişler nasıl gidiyor.. biz hala acaba odasında mı yatırsak yoksa park yatak alıp kendi yanımızda odada mı yatırsak kararsısız. tecrübeli anneciklerin fikrine ihtiyacımız var odasında yatarsa karyolasının alt yatağı var ben de orda yatacam bebekle ama ya duymassam sesini ağlayınca ???
ne etsek bilemedik. bu günlerde canımda çok sıkkın
isim en zevkli ama yorucu bölümüne geçtik bizde evi asıl ev sabihine göre dekore ediyoruzodasina los isik ayarladik dolabi ve sifonyeri kuruldu. besik bayramdan sonra gelicek ve son doktor kontrolünde oglum biraz onde cikti buyuzdem doktor araliga kalmiycak kesinlikle dedi. bakalim neler olucak heyecanla bekliyoruz
CANIM BENDE 37 YE KADAR ÇALIŞABİLİR RAPORU ALCAKTIM DOKTOR İKİZ OLDUĞU İÇİN 36-37 DA ALIRIZ BEBİŞİ DEDİEşekler annelerini gıdıklıyolar bi de :)) Bi de babası da diyo oğlum hadi anneyi gıdıkla bakalım diyo babasıyla iş birliği yapıyo benimki şimdidenBenim de bir sürü eksiğim var bayramdan sonra annemler gelecekler ayrı şehirlerdeyiz, onlarla birlikte hazırlıklarımızı tamamlayacağız biz de inşallah :) Bakalım 37'de nasıl olacağız
15 GÜNE DÜŞER CANIM DOĞUM HAFTASINA YAKIN HAFTADA BİR ÇAĞIRIYOLAR BEN 15 GÜNDE BİR GİDİYORUM GEBELİĞİN BAŞINDAN BU YANA 8 EKİMDE RANDEVU VAR BAKALIM AYNIMI DEVAM EDİCEZ SIKLAŞACAKMI KONTROLLLER EN SON İYİ RAHİM ÖLÇÜMÜ 38 İDİ HAYIRLISIKızlar bir şey soracağım. Bu zamana kadar doktorlarımız hep ayda bir muayeneye çağırıyorlardı ya bizi, bundan sonra daha mı sık çağıracaklar? Benden önde giden annişler daha iyi bilir tabi. Sizi daha mı sık çağırıyor artık doktorunuz?
AYNI GÜN DOĞURABİLİRİZZZZZZZZ BİZDE 19-26 ARASIkızım 25 kasımmm daaa geliyor sanırımmm biraz erkencii olacakkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?