2014 Aralık Anneleri

Cok tatliii allaj bizede nasip etsin en kisa zamanda kurabilmeyi insallah.bence odan kucuk olmasina ragmen cok da guzel sigmis her sey..gule gule kullanin canim

çok teşekkür ederim canım :) bende yapacağım inşallah :)

Cok tatliii allaj bizede nasip etsin en kisa zamanda kurabilmeyi insallah.bence odan kucuk olmasina ragmen cok da guzel sigmis her sey..gule gule kullanin canim

Sagol canim cok tesekkur ederiiizz :) aslinda biraz daha buyuk bi odam var ama su anki bebek odasi yatak odamiza yakin karsiliklilar. Bi buyuk odayi da oturma odasi yapicaz cabuk isiniyo diyo. Bebek odasi arada kaliyo. Ben boyle tercih ettim. Gerci kucuk bi besik alicaz. Ilk zamnlar onu yanimda gezdiricem:) salondaysam salonda. Gece de yatak odamda olsun. Kisi atlatinca zaten hep odasina koyucam. Bi de gunduz gelen giden olunca odasina koyarim diyorum. Darisi basiniza:) eminim sizin odaniz da cok tatli olacak..

ya ben demir hapı olarak gynoferon kullanıyorum çok şükür bağırsaklarımı harekete geçirdi. yani ya magnezyum harekete geçiriyor yada demir hapı. varmı böyle bişi yaşayan?

29 + 3 galiba

Canim ben ssbahlikli pijamalari aldim o fiyata kadinin elinde benim bedenim yoktu siparis ettik annem alicak gelsin resmini cektirir göndertirim anneme memleketteyken begendim aldim cünkü.ne olcsk cnm birbirimize yardim etmek icin burdayiz.Feyza,poloren,senfoni lohusa pijamalari penye uzun kol bu fiyata genelde katalogdan begendum ama elinde sabahliksiz modeller vardi penyesine baktim yani.İnternetten de bakayim resmine bulursam koycam cnm.Terlikler cok hos cnm bnde bu tarz ariyorum bakalim bulabilecek miyim?

Benimde gynoferon bagirsaklarimi calistiriyo genelde ishalim çünkü su icmeyince tam tersi oluyo ama Zaten hamile kaldigimdan beri ya ishalim ya kabiz bir karar veremedi

Canim sabahligi olmadan pijamasi söyle. Önden dügmeli iki tarafli olacak sekilde.Penyesi yumusacik.Daha sonra ds kullanirim diye tercih ettim.Senfoni olanin resmini bulamadim bulursam koyacagim.

Eklentiler

• 2014-10-01-00-09-57-1910105737.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Bu arada resmi net olanina bakmak istersen poloren logusa pijamasi yaz görsellerde arat ben boyutundan dolayi kücük ve kötü görüntülü ekleyebildim

saol canım :) magnet yaptık, şeker kutusu
Canim sabahlikli halini buldum.Eki Görüntüle 1258798
Bn bunu aldim su modeli de vardi.
Eki Görüntüle 1258799 yine netten büyük hallerine bakabilirsin poloren logusa pijamasi-görseller
cok beğendim cok güzeller canım . Valla ben bi kaç yere baktım hiç bunlarıma üzerinde değildi ve de nerdeyse 2 katından fazlalardı . Guzel günlerde kullan inşallah

cok beğendim cok güzeller canım . Valla ben bi kaç yere baktım hiç bunlarıma üzerinde değildi ve de nerdeyse 2 katından fazlalardı . Guzel günlerde kullan inşallah
Sagol cnm dedigim gibi camasir satan pijama satan yerlerde vardir katalog ordan bakabilirsiniz.Bazi yerler fais fiyat cikariyor. Kisa kollu olanlara 120 dediler bana da biyerde.Kisin donarsin dedi annem gece kalkip emzirirken hep sabahlik mi giyceksin dedi.Hakli da...

Canım netten satış fiyatına baktım ama baya farkedıyır fiyat sen pijama ve sabahlık mı 60 tl aldın toplamda

gece gece herkese selam. sanki hamileligin basina dondum. mide yanmalarina bulantiyla karisik agrilar eklendi aksam sekizde uykulari. sirt agrilaeini saymiyorum bile. kizimla biz bunun diainda iyiyiz sukur. site yenilenince telefondan girmek bana cok zorlasti
son iki ay kaldi ama ben bir ayi hic hesaba katmiyorum bile. zorlanarak caliaiyorum. faha hicbirsey yapmadik. tek basimada nasil olacak bilmiyorum. bayramdan sonra komple ev temizlenecek. oda oda yapip kullanmadigimiz yerleri kapaticam. besigimiz bile kurulmadi. allah yardimcim olsun.

Benimde gynoferon bagirsaklarimi calistiriyo genelde ishalim çünkü su icmeyince tam tersi oluyo ama Zaten hamile kaldigimdan beri ya ishalim ya kabiz bir karar veremedi
ben hep kabizdim activialarmi yemedim kompostolarmi icmedim ama ya magnexyum yada demir hapi beni cok rahatlatti.

Cok ilginc ozellikle sordum abla acigiz dedi, kaldıkı havuzluhana bagli kalma envai cesit bebek magazasi var eminonune gideceksen, ben lavantali cubuklarimi almaya gittim dun, biide nevresim takimi falan aldim. Tam cikarken sordum acigiz dedi. Ama sen yinede birkac magaza numarasina bak pasajdaki ara istersen yine sor cnm.

çok güzel olmusss kutu gibi ne tatli bence perdeniz gayet şık fona gerek yok hem odaniz da küçülmüş daha da kalabalık bir görüntü olur bebek odasina fona gerek yok bence bende yaptirmicam ilerde genç odasina dönüştürünce düşünürüz birşeyler saglikla uyusun bebeğiniz. Kapi susunuzu de görmek isterim :)

canım yatak ve cibindirik çok hışuma gitti. sanırım öndeki tahtanın uzunluğu ve kısalığı ayarlanıyor. mobilya belirli bir marka mı? birde cibindiriği hazır mı aldın?

Günaydın herkese :) Ya kızlar benim bulantılarım tekrar başladı sanki ve sürekli baş dönmem var ikiz gebelik olmasına rağmen daha 6 kılo aldım iyice halsizleştim bu aralar mide bulantılarından doğru dürüst beslenemedim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…