- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Cok tatliii allaj bizede nasip etsin en kisa zamanda kurabilmeyi insallah.bence odan kucuk olmasina ragmen cok da guzel sigmis her sey..gule gule kullanin canimKizlar bebisimle biz de odamizin resimlerini koyalim dedik artik duzene girdi biraz.. ama aksesuarlarimiz icin daha alisverise cikamadik. Perdemle halim uydugu icin degistirmedim. Hali zaten antibakteriyel. Uyku setini krem istiyodum ama cok beyaz kalacakti oda. O yuzden renkli tercih ettim. Perdemi renklendirmeli miyim sizce? Mavili bi fon perde olabilir. Bi de perdenin ustune figurler mi yapsam kendim diyorum.. cizgi karakterler fln.. sifonyerin ustune raf almayi planliyrm. Onun ustune pofuduk oyuncaklar koyarim. Duvara da renkli stickerlar alayim diyorm. Onerilerinizi bekliyorm :) (odamiz kucuk oldugu icin ancak boyle goruntu alabildim. Idare edin artik) bu arada cok sirin bi kapi susu yapiyorum. Bitince paylasicam ins. :) lohusa terligi ve taci icin de bu ara alisverise cikicam. Onlari da kendim yapicam. Sizden ozendim
çok teşekkür ederim canım :) bende yapacağım inşallah :)Yeğenleri severken öyle demezsiniz amaValla şaka bi yana da kardeşim iyi ki var diyorum hep, ablan da senin için aynı şeyi düşünüyordur eminim
Sığarsınız canım ya hatta boş bile kalıyormuş dolap, bakma biz uyanıklık yaptık da aldık babaannemiz alacak diye almışken tam takım olsun dedikBugün bi beşik gördüm hem uygundu hem çok güzel görünüyordu yarın linkini bulup atarım sana canım fikir olur
Netten aldım canım şimdi cepten giriyorum da, bilgisayarımda kayıtlı yarın bakıp mesaj atarım sana
Cok tatliii allaj bizede nasip etsin en kisa zamanda kurabilmeyi insallah.bence odan kucuk olmasina ragmen cok da guzel sigmis her sey..gule gule kullanin canim
29 + 3 galibaONUN ÖNCESİNDE ÇIKMAN GEREKİRSE HEYET RAPORU. ZATEN ÇALIŞANLARA 32 HAFTADA RAPOR BAŞLIYOR. SEN SADECE 5 HAFTA DAHA ÇALIŞABİLİR RAPORU İLE UZATABİLİYORSUN.
ALLAH ZAMANSIZ DOĞUM VERMESİN. EVDE YATCAZ. YAPCAK BİŞİ YOK. BEN BARİ ARALIK AYINA KADAR ÇALIŞSAYDIM DEDİM AMA
SEN KAÇ HAFTALIKSIN.
Canim ben ssbahlikli pijamalari aldim o fiyata kadinin elinde benim bedenim yoktu siparis ettik annem alicak gelsin resmini cektirir göndertirim anneme memleketteyken begendim aldim cünkü.ne olcsk cnm birbirimize yardim etmek icin burdayiz.Feyza,poloren,senfoni lohusa pijamalari penye uzun kol bu fiyata genelde katalogdan begendum ama elinde sabahliksiz modeller vardi penyesine baktim yani.İnternetten de bakayim resmine bulursam koycam cnm.Terlikler cok hos cnm bnde bu tarz ariyorum bakalim bulabilecek miyim?Cok uyguna almissin tatlim. O paraya iki tane almissin hem de. Bn de fantazi istemiyorum ztn tesetturluyum cok uygun kacmaz milletin yaninda. Esim de oyle dantelli fln alma diyo. Bi bakayim bn de onlara. Sabahligin ne kadar canm? Bu arada bnm terliklri ekliyorm. Bunlara susleme yapicam.
Madame cocoda bi tarz terlikler gormustum.sanirim fiyati indirimli haliyle 15 tlydi.terlikleri nerden aldın canım,bende istiyorum böyle bi terlik süslemek için
saol canım :) magnet yaptık, şeker kutusu
cok beğendim cok güzeller canım . Valla ben bi kaç yere baktım hiç bunlarıma üzerinde değildi ve de nerdeyse 2 katından fazlalardı . Guzel günlerde kullan inşallahCanim sabahlikli halini buldum.Eki Görüntüle 1258798
Bn bunu aldim su modeli de vardi.
Eki Görüntüle 1258799 yine netten büyük hallerine bakabilirsin poloren logusa pijamasi-görseller
Sagol cnm dedigim gibi camasir satan pijama satan yerlerde vardir katalog ordan bakabilirsiniz.Bazi yerler fais fiyat cikariyor. Kisa kollu olanlara 120 dediler bana da biyerde.Kisin donarsin dedi annem gece kalkip emzirirken hep sabahlik mi giyceksin dedi.cok beğendim cok güzeller canım . Valla ben bi kaç yere baktım hiç bunlarıma üzerinde değildi ve de nerdeyse 2 katından fazlalardı . Guzel günlerde kullan inşallah
Canım netten satış fiyatına baktım ama baya farkedıyır fiyat sen pijama ve sabahlık mı 60 tl aldın toplamdaSagol cnm dedigim gibi camasir satan pijama satan yerlerde vardir katalog ordan bakabilirsiniz.Bazi yerler fais fiyat cikariyor. Kisa kollu olanlara 120 dediler bana da biyerde.Kisin donarsin dedi annem gece kalkip emzirirken hep sabahlik mi giyceksin dedi.Hakli da...
ben hep kabizdim activialarmi yemedim kompostolarmi icmedim ama ya magnexyum yada demir hapi beni cok rahatlatti.Benimde gynoferon bagirsaklarimi calistiriyo genelde ishalim çünkü su icmeyince tam tersi oluyo amaZaten hamile kaldigimdan beri ya ishalim ya kabiz bir karar veremedi
Cok ilginc ozellikle sordum abla acigiz dedi, kaldıkı havuzluhana bagli kalma envai cesit bebek magazasi var eminonune gideceksen, ben lavantali cubuklarimi almaya gittim dun, biide nevresim takimi falan aldim. Tam cikarken sordum acigiz dedi. Ama sen yinede birkac magaza numarasina bak pasajdaki ara istersen yine sor cnm.Ay ben soruyordum canım ya bugün aradım kadın kapalıyız dedi ya hem de handaki bütün mağazalar kapalı dedi ne kadar komplike olabilir ki ya kapalıdır ya açıktır niye biri öyle biri böyle diyor sinir oldum
Saol canım bu arada sorduğun için
çok güzel olmusss kutu gibi ne tatli bence perdeniz gayet şık fona gerek yok hem odaniz da küçülmüş daha da kalabalık bir görüntü olur bebek odasina fona gerek yok bence bende yaptirmicam ilerde genç odasina dönüştürünce düşünürüz birşeyler saglikla uyusun bebeğiniz. Kapi susunuzu de görmek isterim :)Kizlar bebisimle biz de odamizin resimlerini koyalim dedik artik duzene girdi biraz.. ama aksesuarlarimiz icin daha alisverise cikamadik. Perdemle halim uydugu icin degistirmedim. Hali zaten antibakteriyel. Uyku setini krem istiyodum ama cok beyaz kalacakti oda. O yuzden renkli tercih ettim. Perdemi renklendirmeli miyim sizce? Mavili bi fon perde olabilir. Bi de perdenin ustune figurler mi yapsam kendim diyorum.. cizgi karakterler fln.. sifonyerin ustune raf almayi planliyrm. Onun ustune pofuduk oyuncaklar koyarim. Duvara da renkli stickerlar alayim diyorm. Onerilerinizi bekliyorm :) (odamiz kucuk oldugu icin ancak boyle goruntu alabildim. Idare edin artik) bu arada cok sirin bi kapi susu yapiyorum. Bitince paylasicam ins. :) lohusa terligi ve taci icin de bu ara alisverise cikicam. Onlari da kendim yapicam. Sizden ozendim
Kizlar bebisimle biz de odamizin resimlerini koyalim dedik artik duzene girdi biraz.. ama aksesuarlarimiz icin daha alisverise cikamadik. Perdemle halim uydugu icin degistirmedim. Hali zaten antibakteriyel. Uyku setini krem istiyodum ama cok beyaz kalacakti oda. O yuzden renkli tercih ettim. Perdemi renklendirmeli miyim sizce? Mavili bi fon perde olabilir. Bi de perdenin ustune figurler mi yapsam kendim diyorum.. cizgi karakterler fln.. sifonyerin ustune raf almayi planliyrm. Onun ustune pofuduk oyuncaklar koyarim. Duvara da renkli stickerlar alayim diyorm. Onerilerinizi bekliyorm :) (odamiz kucuk oldugu icin ancak boyle goruntu alabildim. Idare edin artik) bu arada cok sirin bi kapi susu yapiyorum. Bitince paylasicam ins. :) lohusa terligi ve taci icin de bu ara alisverise cikicam. Onlari da kendim yapicam. Sizden ozendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?