2014 Aralık Anneleri

Nasıl yani cnm anlamadm. Bende 32. Haftada calışamaz raporu alıcam. Ama daha calışmıcam. O rapor parasını alamıyomuyız Kafam iyce karıştı
CANIM RAPORUN BİTTİKTEN SONRA BELLİ SÜRE İŞE DEVAM ETMEN GEREKİYO SÜRESİNİ TAM BİLMİYORUM MUHASEBECİYLE YADA SGK İLE Bİ GÖRÜŞ

Bende var. Büyük oğlumda almakta biraz geç kalmıştım. 6 aylıkken aldım çok hareketli olduğundan fazla kullanamadım. Ama almanı tavsiye ederim. Süre olayında kısıt olduğunu hiç duymadım. Sonuçta çocuk uyuyunca yatırıyosun. Kolikten çok çektim ben. Kucağımda saatlerce tuttuğum oldu. Yemeğimi bile yiyemezdim. O zmnlar sling kullansaydım aç kalmazdım en azından:)

BENDEDE BAŞLADI CANIM SABAH İŞE ZOR GELDİM BAŞ DÖNMEM VARDI YEMEK İŞTAHIM TAMAMEN GİTTİ HAMİLELİĞİN BALAYINI BİTİRDİKYA HEMEN BAŞLADI YİNE

evet doğru tespit ben koçum eşim yay :) kızım da yay olcak gibi görünüyor bir sürpriz yapmazsa.

günaydın kızlar,
kontrolden geldik şimdi, canım sıkıldı. birkaç gün geriden geliyormuş bebeğimiz, bulantılardan ötürü yeterince iyi beslenemediğim için vicdan azabı çekiyordum zaten, bunu duyunca daha kötü oldum. bir de suyu azalmış biraz, dikkat et bol su iç dinlen dedi.
şu an için tehlikeli bir durum yok gibi görünüyormuş ama azalmaya devam ederse sıkıntı olurmuş. su içmenin ve dinlenmenin dışında bunun için yapabileceğim bir şey var mı kızlar biliyor musunuz?

sağol bacım, senden ne haber? bayramda konyaya gitmiyon oh ne güzel, çok gözümde büyüyo bu bayram yaaaa. 3 tane küçükbaş kesilecek, hepsini de eşim kesecek. soğukta o bahçede kurban kesecek , kv kp yanında ıvır zıvır işlerle uğraşacak. ben oğlanı evde nasıl zaptedecem akşama kadar. babam nerde babaya gidelim diye tutturacak. bahçeye indiremeyiz zaten hasta şurup içiyor. poffff.
yay kızı iyi en yakın arkadaşım ve yeğenim yay. amma erkeği nasıl pek bilemedim.

evet doğru tespit ben koçum eşim yay :) kızım da yay olcak gibi görünüyor bir sürpriz yapmazsa.

yay erkeği nasıl elifcim?

canım sıkma canını, bu ay geri olur öteki ay ileri çıkar. ölçümden ölçüme de fark eder.

bebeğe yarayan şeyler bakliyat ve et grubu. bunlar bulandırıyormu mideni. mesela kurufasulye nohut. bulandırıyorsa yeşil mercimeği haşla koy tuppera. günde iki kaşık at ağzına. belki bulandırmaz bu bir dene.

Canım netten satış fiyatına baktım ama baya farkedıyır fiyat sen pijama ve sabahlık mı 60 tl aldın toplamda
Evet cnm ikisine 60 dedi.Toptancidan degil hemde toptanci olsa daha da ucuz olur belki.Büyük sehirde degilim bn bi ilceden siparis ettik.

canım bana da demişti geçen ay suyun az çok su tüket demişti bende çok tükettim normale döndüğünü söyledi ama bu ay 21 ekimde gideceğim daha çok var

kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ben göbek deliği hizamda hissediyorum normalmi ya biraz tedirgin oldum (

kızlar bebeğinizi nerede hissediyorsunuz ben göbek deliği hizamda hissediyorum normalmi ya biraz tedirgin oldum (
Neden tedirgin oldun ki canım? Ben de genelde orada hissediyorum ama bazen daha aşağıda ya da yukarıda hissettiğim de oluyor. Şu anda geziyorlar zaten sürekli :) Daha yerleri çok daralmadı.

benimki kaburgamın altında genelde sağımı tekmeliyor. baş aşağı durduğunu ayaklarını vurduğunu tahmin ediyorum.

benimki kaburgamın altında genelde sağımı tekmeliyor. baş aşağı durduğunu ayaklarını vurduğunu tahmin ediyorum.

ya yukarıda olması lazım ben göbek seviyemde kıpırtılarını hissediyorum korkmaya başladım suyu mu azalıyor acaba ?

Ben de sabahlari kendimi sis bir balon gibi hissediyorum.Tuvalete bike kalkarken kasiklarim aciyo karnim aciyo zor kalkiyorum fazla kilo almasam da bu haldeyim.İlerleyen haftalarda nasil olucaz acaba

valla eşim diye demiyorum şeker gibidir. bi de yay kuzenim var erkek o da öyle :) hatta kayınvaldem her zaman der 3 çocuk büyütmüş en rahat eşimi büyütmüş hiç üzmemiş
Ayy ne güzel bizim yay erkekleride sakin ve huzurlu olurlar insss

inşallah öyle olur canım. kuru fasulye çok rahatsız ediyor ama nohut öyle değil onu yiyebilirim. yeşil mercimeği çok severim, hiç bilmiyordum yaradığını, yerim ondan bol bol. hatta salatasını da yapabilirim ekşili falan olunca midemi de bulandırmaz muhtemelen. sağol canım bunu duyduğum iyi oldu.

canım bana da demişti geçen ay suyun az çok su tüket demişti bende çok tükettim normale döndüğünü söyledi ama bu ay 21 ekimde gideceğim daha çok var

beni de 3 hafta sonra çağırdı kontrole, 22 ekime denk geliyor. o zaman daha net belli olur dedi, inşallah düzelmiş olur canım seninki de benimki de

hiç canını sıkma 22. haftada 1 hafta geriydi bebeğimiz.suyunda azalma var dedi dikkat dedi doktorum.28.haftada 10 gün ilerde göründü usg.de suyu da gayet iyiymiş.bunlar biraz bizim beslenme ve yaşam tarzımızla alakalı galiba.ev taşımıştım.iş yerinde herkes izinliydi tek çalıştım dikkat edemedim kendime.birkaç hafta h.sonları yattım.bol su içtim.bol bol da c vitamini aldım şimdilik iyi.Allah beterinden saklasın arkadaşım.

Canim bol bol dinlen uzat ayaklarini bi de havuc suyu demistiler tvde su azalmasi icin ama yarar mi bilmem bi arastir istersen. Kafana takma ölcümler her doktora göre bebegin durusuna göre degisebilir bence. Bidahakine gününü gecer ins.Muz,badem findik ceviz filan bebege kilo aldirir derler bi dene istersen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…