2014 Aralık Anneleri

Daha iyi vnm bebisinle daha cok zaman gecirceksin daha guzel. Bu halde evde oturunca hic zaman gecmiyo en iyisini yapiyosun
Evet aslında öyle ama evde de dünya kadar yapılacak iş var. Onlara hız vermem lazım. Yoksa yetişmeyecek :)

Burda bas bas bağırdım bekarlığımda hemoroidim vardı. Bir tek o zaman acısını çektim bir daha hiç çekmedim diye. Çok konuşursan öyle olur işte bu gün canımı yakıyor ne oldu ki böyle oldu şimdi ya (
İyi bakıldığında nasıl %100 geçiyormuş. Biliyorsan söyle gayet iyi bakarım ben ona ama geçmiyor. Hep orda duruyordu acısız bir şekilde bu gün acımaya başladı
benim doktorum 32. haftada vericek raporumu
neden çalışmak istiyorsun kuzum?
Canım bebişle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek için. Annem bakacak ben çalışcağım doğumdan sonra da mecburen. Ne kadar fazla vakit geçirirsem o kadar kar diye geç izne ayrılacağım.

aman aman dikkat edin bu konudan müzdarip biri olarak kesinlikle katılıyorum dediklerine. ben çatlaktan çok çektim hemoroid olmama ramak kala ameliyat oldum. düz kaslarımın hepsi alındı makatta şükür normalden farkım yok şimdi ama çok dikkat edin ben sürekli savaşıyorum bu kabızlıkla bir de bana bebekken tabii annemde o bilinç yokken inek sütüyle beslemiş beni 1 yaşından sonra. inek sütü çocuklarda özellikle bebeklerde barsak kılcal damarlarında kanamaya sebep veriyor içerisindeki asitten bir de kabız yapıyor bu kez taze barsaklar kronik kabız olmaya alışıyor. kısaca çocuklarınıza sakın belli bir yaşa kadar inek sütü vermeyin

benim çatlağım çok uzun seneler bana çektirdi artık üzerine oturamaz duruma gelmiştim doktor hemoroid başlıyor diye teşhis koymuştu memeler çıkmıştı ağrılı kanamalı ve iltihaplıydı zonk zonk atıyordu gece gündüz ağlayarak geçiyordu hayatım psikolojim bozulmuştu artık son çare ameliyat dendi. istanbul da oldum ameliyatı memeleri almadılar sadece kaslarımın hepsini aldı doktor ertesi gün ayağa kalktım ne acı ne bir şey memeler ilk duruyordu sonradan oturma banyoları ve yumuşak dışkılama bir kaç ilaç sayesinde 1 ayda memelerden kurtuldum. doktor iyi bakımla memeler geçer demişti geçti de bir de ben aleovera çok sürüyordum oraya acısını alıyordu

Allah yardımcın olsun umarım geçer o memeler çok gıcık çünkü şükür bende kalmadı
doğru diyorsun bebekle geçirebildiğin kadar zaman geçir ben şu an karnımdayken kıskanıyorum herkesten doğduğunda düşünemiyorum biraz cadıyım ben :) vermem veremem sevmeleri için bile sanırım :)

Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina geledr'ar mi? Varsa ne yaptınız.
Sanirim ben de ondan oldum. Hamilelik oncesu de zaten biraz kotuydu durumum ama su an cok daha kotuye gidiyo. Artik dogumdan sonra gitcem dr'a

Ayy cok gecmia olsun kizlar bu aylarda kabizlik basladi herhalde. Cok sukur bende yok sebze agirlikli beslenme aliskanligim var ekmegi 3 senedir agzima surmuyorum tatli falan tadini unuttum dikkat edince kabuzlikta olmuyor sanirim. Komposto falan yapsaniz

Biz simdi yeniden dogmua gibi gunahsiz mi olacagiz?

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-08-10-06-04.webp
    110,2 KB · Görüntüleme: 132
Evet aslında öyle ama evde de dünya kadar yapılacak iş var. Onlara hız vermem lazım. Yoksa yetişmeyecek :)
Benim bi uyu kaldi bebisin kiyafetleri daha kiyafet kuveti ana kucagi nevresimi battaniyesi disinda bisey almadim gerci. Baktigim zaman bi bezi banyo bakimi tirnak makasi bide amaaaann kafam karisti

Sanirim ben de ondan oldum. Hamilelik oncesu de zaten biraz kotuydu durumum ama su an cok daha kotuye gidiyo. Artik dogumdan sonra gitcem dr'a
Geçmiş olsun kızlar bende de var galiba procto..... öyle kremle oluyor çok iyi geliyor. Benim ilk gebeliğimde olmuştu şimdi yine tekrarladı. Hiç dr a gitmedim geçen baya bi kanadı krem çok iyi geliyor bu ara rahatım. Utanıyorum böyle şeylerden dolayı dr a falan gidemem zaten buyüzden olduğu kadar artık.

Kızlar Günaydın,

29. haftadayım çok eksiklerim var ama (

Eğer herşey normal giderse 32. haftada çalışabilir raporu almak istiyorum. Ama benim hastanemde ssk geçmeği için devlettenmi almam gerekiyor.?

birde dün gece göbek deliğime yakın bir yerde bir sancı gibi birşey oldu. baya sürdü. bebeğim ordaydı.çünkü orda haraket ediyordu. Acaba ne olabilir?

Canim git bence doktorlarin isi bu. Belki gunde 100lerce kisi soruyor onlarda alismistir. Ben kadin dogum doktoruma memelerimi bile gosterdim. Estetikli oldugu icin emzirilirmi diye

Canim hizla buyuyolar artik rahim genisliyo. Ben uzanirken sirtimdaki deri bile geriliyo aciyo. Eneeemmm buyumeye basladik

Canim git bence doktorlarin isi bu. Belki gunde 100lerce kisi soruyor onlarda alismistir. Ben kadin dogum doktoruma memelerimi bile gosterdim. Estetikli oldugu icin emzirilirmi diye
Ben biraz takıntılıyım galiba. Zaten dr a gitmekten nefret ederim sallıyorum valla üst üste iki çocukla tuvalete bile gidemem zaten artık

Ben biraz takıntılıyım galiba. Zaten dr a gitmekten nefret ederim sallıyorum valla üst üste iki çocukla tuvalete bile gidemem zaten artık
Walla hemeroid ciddi bi problem bence bi sor ameliyata kdr gitmesin cnm ozmn daha zor olur
ben hep 50-52 arasında giderdim şimdi kendime bakıyorum. gün geçtikçe büyüyor büyüyor ve büyüyorum :)))
Ben bu aralar yanlardan sismeye basladim. Erkek bebek sivri olur diyorlardi ama neyse öne dogru gitmesinden daha iyi catlak olmaz. Sende oldumu kiz catlak?

benim kızım olacak kısmetse. bennim popo kısmında oldu

B
Ben de acaip utaniyorum. Degil dr'a kocama bile gosteremedim. Daha kanamam falan yok. Ama aciyo. Bilmem ne olur. Cok fena olursa mecbur gitcez napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…