Evet aslında öyle ama evde de dünya kadar yapılacak iş var. Onlara hız vermem lazım. Yoksa yetişmeyecek :)Daha iyi vnm bebisinle daha cok zaman gecirceksin daha guzel. Bu halde evde oturunca hic zaman gecmiyo en iyisini yapiyosun
Burda bas bas bağırdım bekarlığımda hemoroidim vardı. Bir tek o zaman acısını çektim bir daha hiç çekmedim diye. Çok konuşursan öyle olur işte bu gün canımı yakıyor ne oldu ki böyle oldu şimdi yabende hemoroid yok ama çatlak vardı gebelikten önce oluştu geçmedi ameliyatla kaslarımı aldılar. şükürler olsun sağlığım yerinde normalim olabildiğince. mutlaka sıvı tüket bol miktarda çok ıkınmaktan kabızlıktan olmuşsundur ekmek hamur kesinlikle yeme muz elma da yeme zamanla kaybolur. ama dikkat etmen gerek incir kayısı gibi posalı gıdalar tüket. benim artık hemoroid olma şansım kalmadı kaslarım alındığı için ama daha çok dikkatli olmam gerek totoyu kestirdim bi kere :) ikinci müdahele yapılamıyor. hemoroid daha kolay çözümü olan bi rahatsızlık ve yok olma şansı iyi bakıldığında %100.
Canım bebişle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek için. Annem bakacak ben çalışcağım doğumdan sonra da mecburen. Ne kadar fazla vakit geçirirsem o kadar kar diye geç izne ayrılacağım.benim doktorum 32. haftada vericek raporumu
neden çalışmak istiyorsun kuzum?
aman aman dikkat edin bu konudan müzdarip biri olarak kesinlikle katılıyorum dediklerine. ben çatlaktan çok çektim hemoroid olmama ramak kala ameliyat oldum. düz kaslarımın hepsi alındı makattacanım aslında hamilelikte en çok dikkat etmemiz gereken şeylerden biri kabız olmamak.. bunun için bol bol su içelim, taze meyve sebze yiyeim (özellikle posalı olanlardan), hareketsiz kalmayalım en azından yürümeye çalışalım, lifli gıdalara yönelelim örneğin beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek yiyelim ya da içeriğinde lif olan kahvaltılık gevreklerden yiyebiliriz, erik hoşafı içelim, kuru kayısı incir yiyelim.. Ama madem ki kabız oldun, hatta hemoroidin var, o zaman da yine bu dediklerimin yanısıra oturma banyosu yapabilirsin ama bunu doktoruna bi danış derim. sakın tuvalet ihtiyacını erteleme, nerede olursa olsun yap. kızkardeşim hemoroidden ameliyat oldu, doktor demişti avmde gezerken bile tuvaletiniz geldiyse beklemeyeceksiniz hemen gireceksiniz diye.. hemoroidin yüzünden kanama olduysa o bölgenin temizliğine dikkat et, ılık suyla düzenli olarak yıka, hata hafif masaj yapıp meme oluştuysa içeri itebilirsin.. bu konuda annem, kardeşim, bir sürü akrabam dertli oldukları için dikkat etmeye çalışıyorum, kabız olmak üzere olduğumu fark ettiğimde hemen önlem alıyorum ama yine de bazen başımıza geliyor tabi.
Burda bas bas bağırdım bekarlığımda hemoroidim vardı. Bir tek o zaman acısını çektim bir daha hiç çekmedim diye. Çok konuşursan öyle olur işte bu gün canımı yakıyor ne oldu ki böyle oldu şimdi ya(
İyi bakıldığında nasıl %100 geçiyormuş. Biliyorsan söyle gayet iyi bakarım ben ona ama geçmiyor. Hep orda duruyordu acısız bir şekilde bu gün acımaya başladı
Canım bebişle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek için. Annem bakacak ben çalışcağım doğumdan sonra da mecburen. Ne kadar fazla vakit geçirirsem o kadar kar diye geç izne ayrılacağım.
Allah yardımcın olsun umarım geçer o memeler çok gıcık çünkü şükür bende kalmadıBurda bas bas bağırdım bekarlığımda hemoroidim vardı. Bir tek o zaman acısını çektim bir daha hiç çekmedim diye. Çok konuşursan öyle olur işte bu gün canımı yakıyor ne oldu ki böyle oldu şimdi ya(
İyi bakıldığında nasıl %100 geçiyormuş. Biliyorsan söyle gayet iyi bakarım ben ona ama geçmiyor. Hep orda duruyordu acısız bir şekilde bu gün acımaya başladı
Canım bebişle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek için. Annem bakacak ben çalışcağım doğumdan sonra da mecburen. Ne kadar fazla vakit geçirirsem o kadar kar diye geç izne ayrılacağım.
Sanirim ben de ondan oldum. Hamilelik oncesu de zaten biraz kotuydu durumum ama su an cok daha kotuye gidiyo. Artik dogumdan sonra gitcem dr'aKızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina geledr'ar mi? Varsa ne yaptınız.
Benim bi uyu kaldi bebisin kiyafetleri daha kiyafet kuveti ana kucagi nevresimi battaniyesi disinda bisey almadim gerci. Baktigim zaman bi bezi banyo bakimi tirnak makasi bide amaaaann kafam karistiEvet aslında öyle ama evde de dünya kadar yapılacak iş var. Onlara hız vermem lazım. Yoksa yetişmeyecek :)
Geçmiş olsun kızlar bende de var galiba procto..... öyle kremle oluyor çok iyi geliyor. Benim ilk gebeliğimde olmuştu şimdi yine tekrarladı. Hiç dr a gitmedim geçen baya bi kanadı krem çok iyi geliyor bu ara rahatım. Utanıyorum böyle şeylerden dolayı dr a falan gidemem zaten buyüzden olduğu kadar artık.Sanirim ben de ondan oldum. Hamilelik oncesu de zaten biraz kotuydu durumum ama su an cok daha kotuye gidiyo. Artik dogumdan sonra gitcem dr'a
Canim git bence doktorlarin isi bu. Belki gunde 100lerce kisi soruyor onlarda alismistir. Ben kadin dogum doktoruma memelerimi bile gosterdim. Estetikli oldugu icin emzirilirmi diyeGeçmiş olsun kızlar bende de var galiba procto..... öyle kremle oluyor çok iyi geliyor. Benim ilk gebeliğimde olmuştu şimdi yine tekrarladı. Hiç dr a gitmedim geçen baya bi kanadı krem çok iyi geliyor bu ara rahatım. Utanıyorum böyle şeylerden dolayı dr a falan gidemem zaten buyüzden olduğu kadar artık.
Canim hizla buyuyolar artik rahim genisliyo. Ben uzanirken sirtimdaki deri bile geriliyo aciyo. Eneeemmm buyumeye basladikKızlar Günaydın,
29. haftadayım çok eksiklerim var ama(
Eğer herşey normal giderse 32. haftada çalışabilir raporu almak istiyorum. Ama benim hastanemde ssk geçmeği için devlettenmi almam gerekiyor.?
birde dün gece göbek deliğime yakın bir yerde bir sancı gibi birşey oldu. baya sürdü. bebeğim ordaydı.çünkü orda haraket ediyordu. Acaba ne olabilir?
Ben biraz takıntılıyım galiba. Zaten dr a gitmekten nefret ederim sallıyorum valla üst üste iki çocukla tuvalete bile gidemem zaten artıkCanim git bence doktorlarin isi bu. Belki gunde 100lerce kisi soruyor onlarda alismistir. Ben kadin dogum doktoruma memelerimi bile gosterdim. Estetikli oldugu icin emzirilirmi diye
Canim hizla buyuyolar artik rahim genisliyo. Ben uzanirken sirtimdaki deri bile geriliyo aciyo. Eneeemmm buyumeye basladik
Walla hemeroid ciddi bi problem bence bi sor ameliyata kdr gitmesin cnm ozmn daha zor olurBen biraz takıntılıyım galiba. Zaten dr a gitmekten nefret ederim sallıyorum valla üst üste iki çocukla tuvalete bile gidemem zaten artık
Ben bu aralar yanlardan sismeye basladim. Erkek bebek sivri olur diyorlardi amaben hep 50-52 arasında giderdim şimdi kendime bakıyorum. gün geçtikçe büyüyor büyüyor ve büyüyorum :)))
Walla hemeroid ciddi bi problem bence bi sor ameliyata kdr gitmesin cnm ozmn daha zor olur
Ben bu aralar yanlardan sismeye basladim. Erkek bebek sivri olur diyorlardi amaneyse öne dogru gitmesinden daha iyi catlak olmaz. Sende oldumu kiz catlak?
Popon mu buyudu ki?benim kızım olacak kısmetse. bennim popo kısmında oldu
Popon mu buyudu ki?
Ben de acaip utaniyorum. Degil dr'a kocama bile gosteremedim. Daha kanamam falan yok. Ama aciyo. Bilmem ne olur. Cok fena olursa mecbur gitcez napalim.Geçmiş olsun kızlar bende de var galiba procto..... öyle kremle oluyor çok iyi geliyor. Benim ilk gebeliğimde olmuştu şimdi yine tekrarladı. Hiç dr a gitmedim geçen baya bi kanadı krem çok iyi geliyor bu ara rahatım. Utanıyorum böyle şeylerden dolayı dr a falan gidemem zaten buyüzden olduğu kadar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?