2014 Aralık Anneleri

Cnm bu hafta yürüyünce cok bnmde vajinama böyle sanki cikicak gibi bi agri saplaniyo saniyelik ama igne batiyo gibi oluyo.Bebek de yapiyo bazen dönüp duruyo hala.Ayaklar bi asagida bir yukarida.Fazla yürümeyince yorulmayinca olmuyo.Ben careyi öyle buldum.Doktoruma sormadim ama normaldir bnce artik kasilmalar.

merhaba arkadaşlar biraz geç olacak herkese iyi bayramlar dilerim nice mutlu bayramlarımız olsun inş. bayram boyunca giremedim geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir.
biz bebişimle iyiyiz ama ben artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum. 2 haftadır hiç kilo almadım allahtan. hala 12 kilodayım. ama zaten normalden büyük olan karnım iyice büyüdü.dışarı çıktığımda falan herkes karnıma bakıyor gibi hissediyorum.. yatamıyorum sağdan sola yardımsız dönemiyorum.koltuktan bile zorla kalkıyorum. 32. hafta gerçekten milat oldu benim için. bir an önce ptesi olsa da izne ayrılsam diye bekliyorum. bu haftayı yıllık izin aldım zaten...bugün büyük kızım için biraz kışlık alışveriş yapmamız gerekiyordu.bir de küçük kızım için ufak tefek şeyler vardı fileydi zıbındı gibi 2 sokak anca dolaşmışımdır zor attım kendimi arabaya. belim kalçam inanılmaz ağrıdı kasıldım kaldım. bilmiyorum 2 ay daha nasıl geçecek.
bir de kabızlık sorunum başladı. hatta kronikleşti galiba. 3 günden önce çıkamıorum wc ye. ilk hamileliğimde de son aylarda başlamıştı hatta hemoroid bile olmuştum. normal şartlar altında ishal yapacak şeyleri yememe rağmen durum bu :) inş daha da kötüleşmez..

Normaldir cnm ins. Yarin ztn test sonuclarini alicam o arada soruveririm bebiside gorurm icim rahatlar. Yandik zor donemlerimiz basladi demek.

Instagram sagolsun kapi süsü işimi de ordan hallettim.hastanemiz zaten kapiyi susledigi icin hastaneye goturmicem. Evde Oda kapisina asicaz.hatta iki kizimin adını yazdiracagim kiskanclik olmasın diye.zaten ayni odayi paylasacaklar odalarinin kapisinda surekli kalacak birsey olsun istedik.resmi paylaşıyorum ama tabi bu bizimki degil.isme karar verince siparişi vericem:)

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-07-21-36-38-1.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 151
Aaa cok tatli cok şık cnm. Instgrmda hangi sayfada? Bende bakaym evime asarim hastane susleme hevesim yok

Normaldir cnm ins. Yarin ztn test sonuclarini alicam o arada soruveririm bebiside gorurm icim rahatlar. Yandik zor donemlerimiz basladi demek.
Ayy cnm sorunca bana da haber edersen sevinirim.Doktorum izinde malesef gidemiyorum bn.Agrilarimiz benziyo ins bisi yoktur.
Bu arada kizlar kacinci haftada alttan muayene olucaz acaba?Hazirlikli gitmek lazim

Ayy cnm sorunca bana da haber edersen sevinirim.Doktorum izinde malesef gidemiyorum bn.Agrilarimiz benziyo ins bisi yoktur.
Bu arada kizlar kacinci haftada alttan muayene olucaz acaba?Hazirlikli gitmek lazim
Haber veririm cnm muhakkak. Bayram tatili bitti artik bgn. Alttan muayeneye daha cok var ya doguma yakin diye biliyorum

Aaa cok tatli cok şık cnm. Instgrmda hangi sayfada? Bende bakaym evime asarim hastane susleme hevesim yok
teşekkür ederim canım sayfanın adı aysbu. ben de çok şık buldum uzun süredir araştırıyordum. odalarında sürekli kalacak birşey olsun diye bebek figürlüleri düşünmedim. bi de ben taşlı maşlı şeyleri pek severim görünce dayanamadım. kapıda da inanılmaz şık duruyoriçindeki kumaş ipek. istersen taşşsızını da yapıyorlarmış taşsızı daha ucuza geliyor tabi.

Bilemedim ki smdi bende tasli seyleri severim ama bebiste erkek gerci yatak odasi kapisinin disinda kalir kahve rengi tonlarinda taslida yaptirsam bisey olmaz. Dekor amacli neticede. Aysbu dimi? Ben bazen bi kac sayfaya bakiyorum bebis icin ama pek icime sinen olmadi

valla erkek modellerine pek bakmadım ama mavi taşlı taşsız modelleri vardı sanki. aynen valla ben de uzun süredir araştırıyorum.instagram yıkılıyo bu bebek olayında. hamile kalana kadar böyle büyük bi pazar olduğunu bilmezdim. kapı süsü, bebek hediyeliği,lohusa tacı terliği, lohusa şerbet takımı kıyamet gibi. umarım bulursun içine sinen bir model :)

Kizlar arada iki defa ust uste cikiyor alintilar kusura bakmayin sistemden galiba bir de telefondan girince duzeltmek bir hayli zor oluyor...

Walla bayildim kocan dogru secim.yapmis tasarruflu hatun benim hic hevesim yok nedense oda suslemede falan. Ins normal yaparimda bi kac saate cikiveririm

Yok yaa ne tasarruflusu heveslendim diye yaptim aslnda. Ama bos yere harcama da pek yapmam ins normal yapariz yaa.. senin ilk bebisin degil mi?

Ayy bana bugun biseyler olmaya basladi smdide mide bulantim tuttu (

İyiyim cok sukur. Tabi ki kalkarken biraz zorlaniyorum ama oyle cok degil. Bende her hangi bir agri falan yok su anda. İlerde ne olur bilemiyorum tabi. Malum her turlu agri gebelikten

Sorma yaa her seye normal diyolar ya cildiriyorum

Canim valla harika olmus esime bile gösterdim cok begendi o da bnde yapacam daha terlik ve tac bakalim bi silikon tabancasi ve terlik bulabileydim

Tesekkur ederim canimcimm :)) silikon tabancasina gerek yok. Iyi bi yapistirici yeterli. Ben oyle yaptim. Daha sonra da terlige diktim. Bilgin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…