- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Cnm bu hafta yürüyünce cok bnmde vajinama böyle sanki cikicak gibi bi agri saplaniyo saniyelik ama igne batiyo gibi oluyo.Bebek de yapiyo bazen dönüp duruyo hala.Ayaklar bi asagida bir yukarida.Fazla yürümeyince yorulmayinca olmuyo.Ben careyi öyle buldum.Doktoruma sormadim ama normaldir bnce artik kasilmalar.Daha yeni gelebildim eve kızlar ama yürürken 4 5 defa vajinama bıcak gibi agrı girdi cıktı gece uyurkende olmustu. Kardesım normal rahım genişliyor bende 4 ayda basladı o bıcak gibi girmeler dedi. ama yok yürüyüşüm bile değişmiş onu farkettim. Hızlı yürümeyi bırak normal bile yürüyemiyorum paytak paytakeneeeemmm hala kendime inanamıyorum bu aya kadar geldikmi yahu
Cnm bu hafta yürüyünce cok bnmde vajinama böyle sanki cikicak gibi bi agri saplaniyo saniyelik ama igne batiyo gibi oluyo.Bebek de yapiyo bazen dönüp duruyo hala.Ayaklar bi asagida bir yukarida.Fazla yürümeyince yorulmayinca olmuyo.Ben careyi öyle buldum.Doktoruma sormadim ama normaldir bnce artik kasilmalar.
Aaa cok tatli cok şık cnm. Instgrmda hangi sayfada? Bende bakaym evime asarim hastane susleme hevesim yokInstagram sagolsun kapi süsü işimi de ordan hallettim.hastanemiz zaten kapiyi susledigi icin hastaneye goturmicem. Evde Oda kapisina asicaz.hatta iki kizimin adını yazdiracagim kiskanclik olmasın diye.zaten ayni odayi paylasacaklar odalarinin kapisinda surekli kalacak birsey olsun istedik.resmi paylaşıyorum ama tabi bu bizimki degil.isme karar verince siparişi vericem:)
Ayy cnm sorunca bana da haber edersen sevinirim.Doktorum izinde malesef gidemiyorum bn.Agrilarimiz benziyo ins bisi yoktur.Normaldir cnm ins. Yarin ztn test sonuclarini alicam o arada soruveririm bebiside gorurm icim rahatlar. Yandik zor donemlerimiz basladi demek.
Haber veririm cnm muhakkak. Bayram tatili bitti artik bgn. Alttan muayeneye daha cok var ya doguma yakin diye biliyorumAyy cnm sorunca bana da haber edersen sevinirim.Doktorum izinde malesef gidemiyorum bn.Agrilarimiz benziyo ins bisi yoktur.
Bu arada kizlar kacinci haftada alttan muayene olucaz acaba?Hazirlikli gitmek lazim
teşekkür ederim canım sayfanın adı aysbu. ben de çok şık buldum uzun süredir araştırıyordum. odalarında sürekli kalacak birşey olsun diye bebek figürlüleri düşünmedim. bi de ben taşlı maşlı şeyleri pek severim görünce dayanamadım. kapıda da inanılmaz şık duruyorAaa cok tatli cok şık cnm. Instgrmda hangi sayfada? Bende bakaym evime asarim hastane susleme hevesim yok
Bilemedim ki smdi bende tasli seyleri severim ama bebiste erkek gerci yatak odasi kapisinin disinda kalir kahve rengi tonlarinda taslida yaptirsam bisey olmaz. Dekor amacli neticede. Aysbu dimi? Ben bazen bi kac sayfaya bakiyorum bebis icin ama pek icime sinen olmaditeşekkür ederim canım sayfanın adı aysbu. ben de çok şık buldum uzun süredir araştırıyordum. odalarında sürekli kalacak birşey olsun diye bebek figürlüleri düşünmedim. bi de ben taşlı maşlı şeyleri pek severim görünce dayanamadım. kapıda da inanılmaz şık duruyoriçindeki kumaş ipek. istersen taşşsızını da yapıyorlarmış taşsızı daha ucuza geliyor tabi.
valla erkek modellerine pek bakmadım ama mavi taşlı taşsız modelleri vardı sanki. aynen valla ben de uzun süredir araştırıyorum.instagram yıkılıyo bu bebek olayında. hamile kalana kadar böyle büyük bi pazar olduğunu bilmezdim. kapı süsü, bebek hediyeliği,lohusa tacı terliği, lohusa şerbet takımı kıyamet gibi. umarım bulursun içine sinen bir model :)Bilemedim ki smdi bende tasli seyleri severim ama bebiste erkek gerci yatak odasi kapisinin disinda kalir kahve rengi tonlarinda taslida yaptirsam bisey olmaz. Dekor amacli neticede. Aysbu dimi? Ben bazen bi kac sayfaya bakiyorum bebis icin ama pek icime sinen olmadi
Tabi ki de daha bi hos yeri ayri olcakSagol canm bnm.. yaparken belim kirildi ama olsun =) evet ben yaptim kapi susunu de. Cok sevindim begenmenizekendi emegin olunca daha bi hos oluyo..
Yapacak bir sey yok artik ne de olsa birbirimizin derdinden yine biz anlarizSon aylarda düşünemiyorum bizi burda birbirimize yakınırız artık
Yapacak bir sey yok artik ne de olsa birbirimizin derdinden yine biz anlarizSon aylarda düşünemiyorum bizi burda birbirimize yakınırız artık
Walla bayildim kocan dogru secim.yapmis tasarruflu hatunbenim hic hevesim yok nedense oda suslemede falan. Ins normal yaparimda bi kac saate cikiveririm
Aynen cnm ilk. Ins normal yapariz onun icin yuruyuse abaniyorum. Vajinal bicak yine basladiYok yaa ne tasarruflusuheveslendim diye yaptim aslnda. Ama bos yere harcama da pek yapmam ins normal yapariz yaa.. senin ilk bebisin degil mi?
İyiyim cok sukur. Tabi ki kalkarken biraz zorlaniyorum ama oyle cok degil. Bende her hangi bir agri falan yok su anda. İlerde ne olur bilemiyorum tabi. Malum her turlu agri gebelikten
Canim valla harika olmus esime bile gösterdim cok begendi o da bnde yapacam daha terlik ve tac bakalim bi silikon tabancasi ve terlik bulabileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?