2014 Aralık Anneleri

Super olmuslar masallah.gule gule kullaninnn.bayagi anliyosunuz siz dikis nakistan.sansli bebis sansli es

Bazen vajinama sanki igne batiyomus gibi tuhaf bisi oluyor yalanci dogum sancilati dedikleri seymi acaba yasayananiz varmii...

İznine az kalmis en azindan. Azcik daha disini sıktınmı tamamdir. Pazartesiye ne kaldí surda. Hemoroid olayi zordur bilirim Rabbim sifa versin olanlara.
Kapi susune bayilmistim daha onceden gorupte hatta malzemelerini alip yapmaya basladim. Her seyi kendim yapmaya calisiyorum alsam ne olacak sanki. Bazen kendime de sinir oluyorum. Her seye ben yaparim ki bunu denir mi canim. Cercevelerini ham olarak aldim boyamasini yaptim bu gun. Bitince bende paylasirim. Cok sik ve dedigin gibi uzun sure kullanabilecekleri bir model. Bende bu yuzden bunun olmasina karar vermistim. Gule gule kullanin ins allah.

İyi gceler hanımlar
iyi geceler canim.
Sorma yaa her seye normal diyolar ya cildiriyorum
Aynen her seye normal diyorlar gercekten.

Hosmus canim sade ama sik bisey. gule gule kullanin.

Tesekkur ederim eksik olma :) iste elimden geldigince yaptim bisiler sen de beceriklisin canim hic azimsama kendini yani =)(=
Sagol canim.benim hevesim var becerebilme kisminda henuz ogrenciyim.hele eminonunde olaydim abowww beni o zaman gorun ; ) ben malesef evdekilerle idare etmek zorundayim.cunki almanyada bi metre incecik kurdele bile cok pahali

Yasasinnnn lohusa terligi buldum pufidik pufidik bembeyaz terlik iste...ustunude susledim malzemelerim yettigi kadar.e tabi netteki profesyoneller daha guzel ama buda el emegi ve ucuz :)

Hanimlar hem almanya hem turkiye icin çalışıyorum :) bunlar almanya icin yaptigim bebek sskerleri.turkiye icinde emzik seklini yaptim.resmini paylasmistim.arkalari badem sekerli rengarenk... para vermeye degmez diye düşünüyorum elinden gelenler evde mutlaka yapmali tavsiyemdir..

İNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER CANIM

Gğnaydın hanımlar tatil sonrası işe dönmek kabus gibi olsa da yapacak bir şey yok. Geldik oğluşumla iş başı yaptık

Gğnaydın hanımlar tatil sonrası işe dönmek kabus gibi olsa da yapacak bir şey yok. Geldik oğluşumla iş başı yaptık
Gunaydin cnm kolay gelsin hafta sonuna az kaldi oyle dusun:) dogum iznine ne zmn cikicaksin?

Gunaydin cnm kolay gelsin hafta sonuna az kaldi oyle dusun:) dogum iznine ne zmn cikicaksin?
Öyle düşünmeye zorluyorum kendimi :) Bu gün çalışabilir raporumu alacağım ve 37. haftama kadar dayanabilirsem dayanacağım. daha çok var yanii

Öyle düşünmeye zorluyorum kendimi :) Bu gün çalışabilir raporumu alacağım ve 37. haftama kadar dayanabilirsem dayanacağım. daha çok var yanii
Daha iyi vnm bebisinle daha cok zaman gecirceksin daha guzel. Bu halde evde oturunca hic zaman gecmiyo en iyisini yapiyosun

Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina gelen var mi? Varsa ne yaptınız.
bende hemoroid yok ama çatlak vardı gebelikten önce oluştu geçmedi ameliyatla kaslarımı aldılar. şükürler olsun sağlığım yerinde normalim olabildiğince. mutlaka sıvı tüket bol miktarda çok ıkınmaktan kabızlıktan olmuşsundur ekmek hamur kesinlikle yeme muz elma da yeme zamanla kaybolur. ama dikkat etmen gerek incir kayısı gibi posalı gıdalar tüket. benim artık hemoroid olma şansım kalmadı kaslarım alındığı için ama daha çok dikkatli olmam gerek totoyu kestirdim bi kere :) ikinci müdahele yapılamıyor. hemoroid daha kolay çözümü olan bi rahatsızlık ve yok olma şansı iyi bakıldığında %100.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…