- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Super olmuslar masallah.gule gule kullaninnn.bayagi anliyosunuz siz dikis nakistan.sansli bebis sansli esLohusa terliklerim, tacim ve oglusumun odasinin kapi susuudogum yaptigimda minik kuzum yanimda yatacagi icin yatak odamin kapisini krem-mavi tullerle paketleyip fiyonk yapacagim. Bir de hazir kapi susumuz ve ikram sepetimiz var. Onlari da paylasirim daha sonra.
Tesekkur ederim eksik olma :) iste elimden geldigince yaptim bisilerSuper olmuslar masallah.gule gule kullaninnn.bayagi anliyosunuz siz dikis nakistan.sansli bebis sansli es
Ben dun geceden beri yasiyorum cnm. Normalmis.Bazen vajinama sanki igne batiyomus gibi tuhaf bisi oluyor yalanci dogum sancilati dedikleri seymi acaba yasayananiz varmii...
İznine az kalmis en azindan. Azcik daha disini sıktınmı tamamdir. Pazartesiye ne kaldí surda. Hemoroid olayi zordur bilirim Rabbim sifa versin olanlara.merhaba arkadaşlar biraz geç olacak herkese iyi bayramlar dilerim nice mutlu bayramlarımız olsun inş. bayram boyunca giremedim geçmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir.
biz bebişimle iyiyiz ama ben artık iyice ağırlaştığımı hissediyorum. 2 haftadır hiç kilo almadım allahtan. hala 12 kilodayım. ama zaten normalden büyük olan karnım iyice büyüdü.dışarı çıktığımda falan herkes karnıma bakıyor gibi hissediyorum.. yatamıyorum sağdan sola yardımsız dönemiyorum.koltuktan bile zorla kalkıyorum. 32. hafta gerçekten milat oldu benim için. bir an önce ptesi olsa da izne ayrılsam diye bekliyorum. bu haftayı yıllık izin aldım zaten...bugün büyük kızım için biraz kışlık alışveriş yapmamız gerekiyordu.bir de küçük kızım için ufak tefek şeyler vardı fileydi zıbındı gibi 2 sokak anca dolaşmışımdır zor attım kendimi arabaya. belim kalçam inanılmaz ağrıdı kasıldım kaldım. bilmiyorum 2 ay daha nasıl geçecek.
bir de kabızlık sorunum başladı. hatta kronikleşti galiba. 3 günden önce çıkamıorum wc ye. ilk hamileliğimde de son aylarda başlamıştı hatta hemoroid bile olmuştum. normal şartlar altında ishal yapacak şeyleri yememe rağmen durum bu :) inş daha da kötüleşmez..
Kapi susune bayilmistim daha onceden gorupte hatta malzemelerini alip yapmaya basladim. Her seyi kendim yapmaya calisiyorum alsam ne olacak sanki. Bazen kendime de sinir oluyorum. Her seye ben yaparim ki bunu denir mi canim. Cercevelerini ham olarak aldim boyamasini yaptim bu gun. Bitince bende paylasirim. Cok sik ve dedigin gibi uzun sure kullanabilecekleri bir model. Bende bu yuzden bunun olmasina karar vermistim. Gule gule kullanin ins allah.Instagram sagolsun kapi süsü işimi de ordan hallettim.hastanemiz zaten kapiyi susledigi icin hastaneye goturmicem. Evde Oda kapisina asicaz.hatta iki kizimin adını yazdiracagim kiskanclik olmasın diye.zaten ayni odayi paylasacaklar odalarinin kapisinda surekli kalacak birsey olsun istedik.resmi paylaşıyorum ama tabi bu bizimki degil.isme karar verince siparişi vericem:)
iyi geceler canim.İyi gceler hanımlar
Aynen her seye normal diyorlar gercekten.Sorma yaa her seye normal diyolar ya cildiriyorum
Hosmus canim sade ama sik bisey. gule gule kullanin.Instagram sagolsun kapi süsü işimi de ordan hallettim.hastanemiz zaten kapiyi susledigi icin hastaneye goturmicem. Evde Oda kapisina asicaz.hatta iki kizimin adını yazdiracagim kiskanclik olmasın diye.zaten ayni odayi paylasacaklar odalarinin kapisinda surekli kalacak birsey olsun istedik.resmi paylaşıyorum ama tabi bu bizimki degil.isme karar verince siparişi vericem:)
Sagol canim.benim hevesim var becerebilme kisminda henuz ogrenciyim.hele eminonunde olaydim abowww beni o zaman gorun ; ) ben malesef evdekilerle idare etmek zorundayim.cunki almanyada bi metre incecik kurdele bile cok pahaliTesekkur ederim eksik olma :) iste elimden geldigince yaptim bisilersen de beceriklisin canim hic azimsama kendini yani =)(=
Nettekilerden pekte bi farki yok cnm bence cok guzeller pembis pembis.Yasasinnnn lohusa terligi buldum pufidik pufidik bembeyaz terlik iste...ustunude susledim malzemelerim yettigi kadar.e tabi netteki profesyoneller daha guzel ama buda el emegive ucuz :) Eki Görüntüle 1263868 Eki Görüntüle 1263870
Sagol canim tesekkurler.pembe en sevdigim renktir allah bana ilk cocugun hevesinde pembeleri yasatti ya binlerce sukurNettekilerden pekte bi farki yok cnm bence cok guzeller pembis pembis.
İNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER CANIMBu arada pamugu gorduk bugun.oncelikle demir testi idrar testi tansiyon anne muayenesi derken sıra geldi pamugun kalp atışini dinlemeye.kuzumu 25 dk dinledik o kadar hareketliki uc hemşire de sasirdi.biri geldi biri gitti kalp atışıni buluyolar nst yi koyuyolar hareket ve atim sesinden korkup yer değiştirme yapiyor.oyle kalp aradilar.sonunda babasina verdiler cihazi ve o eliyle koymus gibi buldu 25 dk dinledik cihazdan cikti aldilar.ve gariptir kizimla konuştugum an kalbi 146 atiyor sustugum zaman 125 e düşüyor bu cok hosuma gitti.doktorda zil sesinden korktu ve sicradi cok eglenceliydi.randevular iki haftada bire düştü. Ve isin en guzel tarafi kizim artik dogum pozisyonunda kafa asagida yuzu soluma bakiyor sagimda sirti ve ayaklarida solumda.gobek cevremdeki kazima calismalarida parmaklarina ait elleriyle kasiyo beni :) plasentamiz midemin altinda en yukarida ortada. Erken doğum riski yok cok sukur normal gözüküyor hersey ve uc gun onden gidiyor.beni hic uzmedi kizim tam 1.5 kilo ve bende verdigim alti kilodan toplam 1.5 kilo geri aldim.hala kendi kilomda degilim ve bu durum beni cok mutlu ediyor. Her kiyafetim oluyor ve mutluyuz.darisi sizlerin başına inşallah. Saglicakla kalin bebisler ve anneleri..Bi iki gune resimleri atarim ins :*)
Ellerine sağlık gayet güzel olmuş. Güle güle kullanın inş Allah.Yasasinnnn lohusa terligi buldum pufidik pufidik bembeyaz terlik iste...ustunude susledim malzemelerim yettigi kadar.e tabi netteki profesyoneller daha guzel ama buda el emegive ucuz :) Eki Görüntüle 1263868 Eki Görüntüle 1263870
Gunaydin cnm kolay gelsinGğnaydın hanımlar tatil sonrası işe dönmek kabus gibi olsa da yapacak bir şey yok. Geldik oğluşumla iş başı yaptık
Öyle düşünmeye zorluyorum kendimi :) Bu gün çalışabilir raporumu alacağım ve 37. haftama kadar dayanabilirsem dayanacağım. daha çok var yaniiGunaydin cnm kolay gelsinhafta sonuna az kaldi oyle dusun:) dogum iznine ne zmn cikicaksin?
Daha iyi vnm bebisinle daha cok zaman gecirceksin daha guzel. Bu halde evde oturunca hic zaman gecmiyo en iyisini yapiyosunÖyle düşünmeye zorluyorum kendimi :) Bu gün çalışabilir raporumu alacağım ve 37. haftama kadar dayanabilirsem dayanacağım. daha çok var yanii
bende hemoroid yok ama çatlak vardı gebelikten önce oluştu geçmedi ameliyatla kaslarımı aldılar. şükürler olsun sağlığım yerinde normalim olabildiğince. mutlaka sıvı tüket bol miktarda çok ıkınmaktan kabızlıktan olmuşsundur ekmek hamur kesinlikle yeme muz elma da yeme zamanla kaybolur. ama dikkat etmen gerek incir kayısı gibi posalı gıdalar tüket. benim artık hemoroid olma şansım kalmadı kaslarım alındığı için ama daha çok dikkatli olmam gerek totoyu kestirdim bi kere :) ikinci müdahele yapılamıyor. hemoroid daha kolay çözümü olan bi rahatsızlık ve yok olma şansı iyi bakıldığında %100.Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina gelen var mi? Varsa ne yaptınız.
benim doktorum 32. haftada vericek raporumuÖyle düşünmeye zorluyorum kendimi :) Bu gün çalışabilir raporumu alacağım ve 37. haftama kadar dayanabilirsem dayanacağım. daha çok var yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?