2014 Aralık Anneleri

B

Ben de acaip utaniyorum. Degil dr'a kocama bile gosteremedim. Daha kanamam falan yok. Ama aciyo. Bilmem ne olur. Cok fena olursa mecbur gitcez napalim.

Son dk ya birakma bence kremle falan duzelebilir. Ilerlerse basa bela. Dogumda falan daha beter olur. Ertelemeyin canim boyle seyleri.

günaydın kızlar gittiğim hastaneyi değiştirmeye karar vermiştim kaldı ki gittiğim hastanede doğum yapan bir arkadaşımın bebeğinde kanında mikrop çıktı ve 1,5 aydır hastenede tedavi görüyormuş (dualarınızı eksik etmeyin lütfen) başına yada yakınında bu durumu yaşayan var mı hastaneden kapmış olabilir mi? yoksa anne karnında mı? zaten değiştirmek istiyordum bunu duyunca iyce işkillendim

B

Ben de acaip utaniyorum. Degil dr'a kocama bile gosteremedim. Daha kanamam falan yok. Ama aciyo. Bilmem ne olur. Cok fena olursa mecbur gitcez napalim.
Dr da aynı kremi verecek ben de sendenim canım gösteremem kocama. Üstelik sağlıkçı çocukluğunda da eczanede çalışmış yıllarca oyüzden önce ilacı alıp sonra dr a yazdırıyoruz :) o da alıştı artık kızmıyor. Sırf buyüzden normal doğum yapamam diye ağladım çatı muayenesinde dr da tamam dedi :)

evet canım az kaldı gerçekten. bir zamanlar keseyi göreckmiyiz kalp atışını ne zaman duyacağız cinsiyeti ne derken bu haftalara kadar geldik. nedense 32. hafta benim için psikolojik bir eşikti nedense. şimdi 32 bile bitiyor çok şükür.
aa paylaş mutlaka merak ettim. ne güzel elinden geliyor. ben denemeye bile cesaret edemem heralde :)
kapı süsü en zor karar verdiğim şey oldu ama sonunda karar verdim. hem gösterişli hem şık buldum hem de kapıda sürekli durabilecek birşey

Hosmus canim sade ama sik bisey. gule gule kullanin.
teşekkür ederim cnm. dantelden kurdelalarla bağlanıyor kapıyo o zaman baya ihtişamlı duruyor :)sonrasında kurdelaları çıkarıp kapılarına asıcam sürekli kalacak. hepimiz güle güle kullanalım inş. dün geçmişe bakamamıştım şimdi gördüm senin ki de çok şirin cici olmuş :) valla hazır gibi tebrik ederim ellerine sağlık

Ayy cnm sorunca bana da haber edersen sevinirim.Doktorum izinde malesef gidemiyorum bn.Agrilarimiz benziyo ins bisi yoktur.
Bu arada kizlar kacinci haftada alttan muayene olucaz acaba?Hazirlikli gitmek lazim
Canim doktora gittim. Sanciyida sordum. Akinti cikti fitil verdi 7 gunluk birde rahim agzi kisalmis bu olculerde dikkat edip istirahat etmen bol su icmen lazim erken dogum olmamasi icin dedi. Moralim yerlerde

Selam kizlar haftalar ne hizli geçiyor ama ayni zamanda geçmiyor gibi :) dünden beri midemde kasılmalar ve kramplar oluyor bebek büyüyor acaba ondan mi yoksa usuttum mu diyorum doktorumu aradim gaviscon kullan magnezyumu kes protestan al dedi afalladim biraz var mi basina gelen??

canım bayramda benimde çok oldu kasılmalar falan. normal diyor herkes ama randevum haftaya tekrar doktora da sorucam. benim suyum fazlaydı biraz o da yapabilir demişti doktor bana. ondan da şüpheleniyorum ben. günler geçtikçe zorlaşıyor tabi. bi günüm bi günümü tutmuyor mesela. hergün farklı şikayetler çıkıyor. bugün de ben nefesimi zor çeviriyorum. pc başında otururken biraz göğüs kısmım karnımdan sıkışıyor ya rahtsız ediyor. zor nefes alıyorum. daha büyüdükçe nasıl çalışıcam bilmem

Herkese merhabalar sevgili anne adayları forumda pek aktif olmasam da hergün girip takip edenlerdenim herkes pek becerikli maşallh. Taşlar terlikler süsler felan negüzel şeyler yapmışsınız bende becerinin b si dahi yok anca hazır a konmayı bilirim onada para dayanmaz. Ama çok heves lerim var bebek Mevlüt ü için herşey için düğünümde bile bukadar heves etmemiştim şimdi hep bebeğim için herşey Güzel olsn istiyorum Rabbim hayırlısı yla dünyaya gelmesini nasip etsin öncelikle diğerleri olacak şeyler inşlh

hehe bu da benim lohusa terliğim. ayağımızı sıcak tutalım ki bebişler gazlanmasın dimi:)

Eklentiler

• ev botu.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 105
canım çok güzel olmuş bunlar. mevlütte mi dağıtıcaksın bunları? nerden aldın senmi yaptın? çok marifetlisin yaa

evet cnm mevlutte inş herseyını kendım yaptım sıselerı kolonyayı ınternetten aldım stıkırıde bı sıteden yaptım çıkartırdımbebişim için ugrasmk zevklı oluyoo napıyım

Benim bi uyu kaldi bebisin kiyafetleri daha kiyafet kuveti ana kucagi nevresimi battaniyesi disinda bisey almadim gerci. Baktigim zaman bi bezi banyo bakimi tirnak makasi bide amaaaann kafam karisti
Say say bitmez eksikler. Aldım bitti dersin yine bitmez. Bak benim aklıma yeni geldi banyo kovası ve maşrabası almadım ben kuzucuğuma.
Günaydın canım, Kanında mikrop bulunması benim bildiğim anneden geçer ya da bebişte kendiliğinden olur. Sonradan olabilecek bir şey mi bilmiyorum.
Aynen 32 bitti benim 33. haftamdayım şimdi de bir panik halleri hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi hissediyorum. Çantamız falan hazır değil. Nasıl yetişirim hiç bilmiyorum
kızlar günaydınn oğlusumun kolonya tasarımı mevlutte dagıtmak ıcın kendım yaptım
Çok güzel olmuş canım. Güle güle dağıtın inş Allah.
selam canım yaa çok kötü oldum bgn nasıl bi halsizlik var bilmiorum tansiyonum da düşük sanırım hiç hoş diil bizde durumlar oğluşla
Bayram yorgunluğudur canım ya. Farkında olmadan yoruyoruz kendimizi. Dinlenmeye çalış gerçi pek mümkün olmuyor ama
hehe bu da benim lohusa terliğim. ayağımızı sıcak tutalım ki bebişler gazlanmasın dimi:)
Kesinlikle ayakları sıcak tutmak lazım. En güzel terlik :) Hiç bir terliğe değişmem. Bende çıkardım valla ev botlarımı Altımda şort üstümde kolsuz ayağımda ev botu Ayaklardan üşütmemek önemli ama komik bir görüntü oluyor benimki de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…