B
Ben de acaip utaniyorum. Degil dr'a kocama bile gosteremedim. Daha kanamam falan yok. Ama aciyo. Bilmem ne olur. Cok fena olursa mecbur gitcez napalim.
Dr da aynı kremi verecek ben de sendenim canım gösteremem kocama. Üstelik sağlıkçı çocukluğunda da eczanede çalışmış yıllarca oyüzden önce ilacı alıp sonra dr a yazdırıyoruz :) o da alıştı artık kızmıyor. Sırf buyüzden normal doğum yapamam diye ağladım çatı muayenesinde dr da tamam dedi :)B
Ben de acaip utaniyorum. Degil dr'a kocama bile gosteremedim. Daha kanamam falan yok. Ama aciyo. Bilmem ne olur. Cok fena olursa mecbur gitcez napalim.
evet canım az kaldı gerçekten. bir zamanlar keseyi göreckmiyiz kalp atışını ne zaman duyacağız cinsiyeti ne derken bu haftalara kadar geldik. nedense 32. hafta benim için psikolojik bir eşikti nedense. şimdi 32 bile bitiyor çok şükür.İznine az kalmis en azindan. Azcik daha disini sıktınmı tamamdir. Pazartesiye ne kaldí surda. Hemoroid olayi zordur bilirim Rabbim sifa versin olanlara.
Kapi susune bayilmistim daha onceden gorupte hatta malzemelerini alip yapmaya basladim. Her seyi kendim yapmaya calisiyorum alsam ne olacak sanki. Bazen kendime de sinir oluyorum. Her seye ben yaparim ki bunu denir mi canim. Cercevelerini ham olarak aldim boyamasini yaptim bu gun. Bitince bende paylasirim. Cok sik ve dedigin gibi uzun sure kullanabilecekleri bir model. Bende bu yuzden bunun olmasina karar vermistim. Gule gule kullanin ins allah.
iyi geceler canim.
Aynen her seye normal diyorlar gercekten.
teşekkür ederim cnm. dantelden kurdelalarla bağlanıyor kapıyo o zaman baya ihtişamlı duruyor :)sonrasında kurdelaları çıkarıp kapılarına asıcam sürekli kalacak. hepimiz güle güle kullanalım inş. dün geçmişe bakamamıştım şimdi gördüm senin ki de çok şirin cici olmuş :) valla hazır gibi tebrik ederim ellerine sağlıkHosmus canim sade ama sik bisey. gule gule kullanin.
Canim doktora gittim. Sanciyida sordum. Akinti cikti fitil verdi 7 gunluk birde rahim agzi kisalmis bu olculerde dikkat edip istirahat etmen bol su icmen lazim erken dogum olmamasi icin dedi. Moralim yerlerdeAyy cnm sorunca bana da haber edersen sevinirim.Doktorum izinde malesef gidemiyorum bn.Agrilarimiz benziyo ins bisi yoktur.
Bu arada kizlar kacinci haftada alttan muayene olucaz acaba?Hazirlikli gitmek lazim
Sagol canim daha iyileri sizlerin olsun insallahEllerine sağlık gayet güzel olmuş. Güle güle kullanın inş Allah.
Cok tatliii masallah.budami varmis ya ne buyuk sektormus bu is sasiyor insan vallahi :)kızlar günaydınn oğlusumun kolonya tasarımı mevlutte dagıtmak ıcın kendım yaptım
Gğnaydın hanımlar tatil sonrası işe dönmek kabus gibi olsa da yapacak bir şey yok. Geldik oğluşumla iş başı yaptık
kızlar günaydınn oğlusumun kolonya tasarımı mevlutte dagıtmak ıcın kendım yaptım
kızlar günaydınn oğlusumun kolonya tasarımı mevlutte dagıtmak ıcın kendım yaptım
Selam kizlar haftalar ne hizli geçiyor ama ayni zamanda geçmiyor gibi :) dünden beri midemde kasılmalar ve kramplar oluyor bebek büyüyor acaba ondan mi yoksa usuttum mu diyorum doktorumu aradim gaviscon kullan magnezyumu kes protestan al dedi afalladim biraz var mi basina gelen??
canım çok güzel olmuş bunlar. mevlütte mi dağıtıcaksın bunları? nerden aldın senmi yaptın? çok marifetlisin yaa
canım bende yapmayı düşünüyorum da sticker kısmı için kararsızım sen birine mi yaptırdın ..
Say say bitmez eksikler. Aldım bitti dersin yine bitmez. Bak benim aklıma yeni geldi banyo kovası ve maşrabası almadım ben kuzucuğuma.Benim bi uyu kaldi bebisin kiyafetleri daha kiyafet kuveti ana kucagi nevresimi battaniyesi disinda bisey almadim gerci. Baktigim zaman bi bezi banyo bakimi tirnak makasi bide amaaaann kafam karisti
Günaydın canım, Kanında mikrop bulunması benim bildiğim anneden geçer ya da bebişte kendiliğinden olur. Sonradan olabilecek bir şey mi bilmiyorum.günaydın kızlar gittiğim hastaneyi değiştirmeye karar vermiştim kaldı ki gittiğim hastanede doğum yapan bir arkadaşımın bebeğinde kanında mikrop çıktı ve 1,5 aydır hastenede tedavi görüyormuş (dualarınızı eksik etmeyin lütfen) başına yada yakınında bu durumu yaşayan var mı hastaneden kapmış olabilir mi? yoksa anne karnında mı? zaten değiştirmek istiyordum bunu duyunca iyce işkillendim
Aynen 32 bitti benim 33. haftamdayım şimdi de bir panik halleri hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi hissediyorum. Çantamız falan hazır değil. Nasıl yetişirim hiç bilmiyorumevet canım az kaldı gerçekten. bir zamanlar keseyi göreckmiyiz kalp atışını ne zaman duyacağız cinsiyeti ne derken bu haftalara kadar geldik. nedense 32. hafta benim için psikolojik bir eşikti nedense. şimdi 32 bile bitiyor çok şükür.
aa paylaş mutlaka merak ettim. ne güzel elinden geliyor. ben denemeye bile cesaret edemem heralde :)
kapı süsü en zor karar verdiğim şey oldu ama sonunda karar verdim. hem gösterişli hem şık buldum hem de kapıda sürekli durabilecek birşey
Çok güzel olmuş canım. Güle güle dağıtın inş Allah.kızlar günaydınn oğlusumun kolonya tasarımı mevlutte dagıtmak ıcın kendım yaptım
Bayram yorgunluğudur canım ya. Farkında olmadan yoruyoruz kendimizi. Dinlenmeye çalış gerçi pek mümkün olmuyor amaselam canım yaa çok kötü oldum bgn nasıl bi halsizlik var bilmiorum tansiyonum da düşük sanırım hiç hoş diil bizde durumlar oğluşla
Kesinlikle ayakları sıcak tutmak lazım. En güzel terlik :) Hiç bir terliğe değişmem. Bende çıkardım valla ev botlarımıhehe bu da benim lohusa terliğim. ayağımızı sıcak tutalım ki bebişler gazlanmasın dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?