2014 Aralık Anneleri

Sagol canim bnm bu isin ticaretine atilicam. Biraz daha ugrasirsam daha iyi seyler cikacak gibi gibi zevkli is yaa.. ozellikle gidip malzeme alsam daha iyi olurdu. Elimde olanla yaptim iste bisiler..

canim terlik cok güzel tac da mükemmel olmus ellerine saglik.Pufidik terlik senin bornozun takimiydi degil mi?Tactaki harflerin kalibi var mi kendin mi cizip kestin?

Canim doktora gittim. Sanciyida sordum. Akinti cikti fitil verdi 7 gunluk birde rahim agzi kisalmis bu olculerde dikkat edip istirahat etmen bol su icmen lazim erken dogum olmamasi icin dedi. Moralim yerlerde
Canim cok sagol haber verdigin icin. Aklina kötü seyler getirme.Alttan bakmadi degil mi?Gidince ben de soracagim yoruluncs igne batiyo cünkü.Sari akinti devamli ben de de var yanma yok ama günde 2 camasir degistiriyorum.Idrar tahlili mi istedi?

Ayy cnm ben de üzüldüm Rabbim acisin yavrularina sifa versin.Tamamlandi mi yasin?Gebelik zehirlenmesi ne ki yaas ne cok sey var sagligimizi tehdit eden.Hayirlisiyla saglikla dogsa su bebikler.

Bana sordu kasinti yanma varmi diye yoktu. 3 4 gunde 1 sumuksu akinti geliyordu wcde. Yok cnm kultur testi aldi akintidan ornek aldi. Aman dikkatli ol ihmal etme. Bak ogrenmeseydim deli gibi spor yapmaya devam edicektim. Oyle carsi pazar cok dolasma cok yurume dinlen. Bol su dedi. Verdigi fitilde piyasada yok anasini satim. Pztsi kultur testini almaya gidince ilaci sorucam tekrar. Sen ne zaman gidiceksin?

Not : Alttan muayene edip akintiya bakti. Sonra vajinal ultrasonla rahimin kisaligini olctu.

Eki Görüntüle 1264028

kizlar bebişler büyüdükçe hareketlerinde bi azalma oldu sanki. sizinkide biraz sakinlesmeye basladimi?
Benimki de bu hafta daha bir agir abi oldu cnm yerleri daraliyo artik.

Ayy korktum simdi.Alttan muayeneden korkuyorum nedense.Bundan sonra hep hazirrlikli gitmemiz lazim.Her an alttan muayene olabilirBn de 32. Haftamda gidicem cnm önümüzdeki pazartesi degil bir sonraki pazartesi.izindeydi gecen hafta farkli doktora gittim.Ben de dinleneyim en iyisi ne olur ne olmaz.

Var mıydı başka böyle ciciş kokoş şeyler yapann
Valla hamarat hatunlar burda hepsi bir sey yapip koyuyor çok beğeniyorum ellerinize sağlık hepinizinn:)

Ayy hadi bakalim kocaman olmustur sipan sasiracaksin canim doktor kilosunu söyleyinceCalisiyo musun cnm rapor alacak misi ?

cuma günü saat sabah 10da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım oğlumu en son 27 haftalıkken görmüştüm
Cook ozlemissindir kuzunu git gosterirse kendini iyice gor minigini hasret gider canimm...:) aman ha sakin kuzumla hasret gidereyim derken doktora soracaklarini da unutmaa... Seni senden almasin kuzucuk
Hayirli guzel haberle gelirsin insallah canim:)

Hadi bakalim guzel haberlerle gel :) dr.dan sonra mutlaka yaz
yazmazmıyım canım. buarada bugün halısını aldık sponge boblu ananesi aldı ve ilk bezinide ananesi aldı prima premium care aldım kızlar umarım sorun yaşamayız. bayramdada koçtaştan sepet seti aldık.
http://www.koctas.com.tr/sepetler-ve-kutular/korsan-kopek-sepet/17247-23880/
çok güzel şeyler var gidip bakın kızlar. bitek perdesi ve beşik kılıfını terziden almak kaldı. park yatağınıda halası alacakmış istediğim modeli söyledim. annem bugün kıyafetlerini yıkadı odasına serdik yarın dolapları temizleyip ütüsüne başlıycaz inşallah bakalım evin bebişkoma hazır olması 2 haftayı bulucak heralde. yarın bide evin halılarınıda yıkamaya vericem off çok iş varmış saydıkça bitmediğini farkediyorum ayrıca daha gidip valiz ve gecelik işimi halletmedim. bu arada bazen çok enerjik oluyorum bazende dökülüyorum resmen

Ayy hadi bakalim kocaman olmustur sipan sasiracaksin canim doktor kilosunu söyleyinceCalisiyo musun cnm rapor alacak misi ?
hayır canım çalışmıyorum işte dedim ya yaşar yaşamaz bi üniversitem var bi sınavlara gidicem inşallah gidebilicem
ben uzun süre çok yaydım canım evinde çok eksikleri varmış bide araya bayram girdi ancak işleri halletmeye başladım. 32.haftada doktor tam kan ve tam idrar istedi yarın gece devletin aciline gidip onları yaptırıym 2 saate sonuçlar çıkar cuma gününe doktora götürücem inşallah sorunsuz bi muayene olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…