- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
teşekkür ederim cnm. dantelden kurdelalarla bağlanıyor kapıyo o zaman baya ihtişamlı duruyor :)sonrasında kurdelaları çıkarıp kapılarına asıcam sürekli kalacak. hepimiz güle güle kullanalım inş. dün geçmişe bakamamıştım şimdi gördüm senin ki de çok şirin cici olmuş :) valla hazır gibi tebrik ederim ellerine sağlık
canim terlik cok güzel tac da mükemmel olmus ellerine saglik.Pufidik terlik senin bornozun takimiydi degil mi?Tactaki harflerin kalibi var mi kendin mi cizip kestin?Yasasinnnn lohusa terligi buldum pufidik pufidik bembeyaz terlik iste...ustunude susledim malzemelerim yettigi kadar.e tabi netteki profesyoneller daha guzel ama buda el emegive ucuz :) Eki Görüntüle 1263868 Eki Görüntüle 1263870
Canim cok sagol haber verdigin icin. Aklina kötü seyler getirme.Alttan bakmadi degil mi?Gidince ben de soracagim yoruluncs igne batiyo cünkü.Sari akinti devamli ben de de var yanma yok ama günde 2 camasir degistiriyorum.Idrar tahlili mi istedi?Canim doktora gittim. Sanciyida sordum. Akinti cikti fitil verdi 7 gunluk birde rahim agzi kisalmis bu olculerde dikkat edip istirahat etmen bol su icmen lazim erken dogum olmamasi icin dedi. Moralim yerlerde
Oyyyy masallahh onaaa:)kızlar, bugün doktor kontrolümüz vardı, bebiş çok şükür iyiymiş, 2180 gram olmuş tosuncuk :) çalışamaz raporumu aldım, 34te tekrar kontrol var.
Ayy cnm ben de üzüldüm Rabbim acisin yavrularina sifa versin.Tamamlandi mi yasin?Gebelik zehirlenmesi ne ki yaas ne cok sey var sagligimizi tehdit eden.Hayirlisiyla saglikla dogsa su bebikler.Kızlar birde @zeyy88 Kasım annelerinden di. Gebelik zehirlenmesi nedeniyle erkenden sezeryan ile ikizleri oldu. Minik kızının birisinde şah damarında daralma varmış. Dua ya ihtiyaçları var. 41 tane yasin topluyorlar Kasım anneleri topiğinde. Okuyabilecek olan varsa okuyup @dlksrdr ye özel mesaj ile bildirir misiniz. Rabbim şifa versin inş Allah.
Bana sordu kasinti yanma varmi diye yoktu. 3 4 gunde 1 sumuksu akinti geliyordu wcde. Yok cnm kultur testi aldi akintidan ornek aldi. Aman dikkatli ol ihmal etme. Bak ogrenmeseydim deli gibi spor yapmaya devam edicektim. Oyle carsi pazar cok dolasma cok yurume dinlen. Bol su dedi. Verdigi fitilde piyasada yok anasini satim. Pztsi kultur testini almaya gidince ilaci sorucam tekrar. Sen ne zaman gidiceksin?canim terlik cok güzel tac da mükemmel olmus ellerine saglik.Pufidik terlik senin bornozun takimiydi degil mi?Tactaki harflerin kalibi var mi kendin mi cizip kestin?
Canim cok sagol haber verdigin icin. Aklina kötü seyler getirme.Alttan bakmadi degil mi?Gidince ben de soracagim yoruluncs igne batiyo cünkü.Sari akinti devamli ben de de var yanma yok ama günde 2 camasir degistiriyorum.Idrar tahlili mi istedi?
canim terlik cok güzel tac da mükemmel olmus ellerine saglik.Pufidik terlik senin bornozun takimiydi degil mi?Tactaki harflerin kalibi var mi kendin mi cizip kestin?
Yok canim bornozumun takiminda kese felan vardi terlik yoktu.terligi ayri aldim daha yeni.harflerin hepsini once kagida cizip kestim sonrada kecenin uzerine koyup keceyi kestim. Sagol bu arada begenileriniz icin]
Benimki de bu hafta daha bir agir abi oldu cnm yerleri daraliyo artik.kizlar bebişler büyüdükçe hareketlerinde bi azalma oldu sanki. sizinkide biraz sakinlesmeye basladimi?
Ayy korktum simdi.Alttan muayeneden korkuyorum nedense.Bundan sonra hep hazirrlikli gitmemiz lazim.Her an alttan muayene olabilirBana sordu kasinti yanma varmi diye yoktu. 3 4 gunde 1 sumuksu akinti geliyordu wcde. Yok cnm kultur testi aldi akintidan ornek aldi. Aman dikkatli ol ihmal etme. Bak ogrenmeseydim deli gibi spor yapmaya devam edicektim. Oyle carsi pazar cok dolasma cok yurume dinlen. Bol su dedi. Verdigi fitilde piyasada yok anasini satim. Pztsi kultur testini almaya gidince ilaci sorucam tekrar. Sen ne zaman gidiceksin?
Not : Alttan muayene edip akintiya bakti. Sonra vajinal ultrasonla rahimin kisaligini olctu.
Yok canim bi yapi markette buldum ben almanyadayim ama türkiyede degilimchocolate8post: 37225229 .!.:Terligi netten mi aldin cnm?
Ohh masallah cok guzel olmuslar ellerine saglik canim:) yaa ama kendim yaptim deyip durmayinnnnkızlar günaydınn oğlusumun kolonya tasarımı mevlutte dagıtmak ıcın kendım yaptım
Ohh masallah cok guzel olmuslar ellerine saglik canim:) yaa ama kendim yaptim deyip durmayinnnnkızlar günaydınn oğlusumun kolonya tasarımı mevlutte dagıtmak ıcın kendım yaptım
Seni kiz anasi seniYasasinnnn lohusa terligi buldum pufidik pufidik bembeyaz terlik iste...ustunude susledim malzemelerim yettigi kadar.e tabi netteki profesyoneller daha guzel ama buda el emegive ucuz :) Eki Görüntüle 1263868 Eki Görüntüle 1263870
cuma günü saat sabah 10da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım oğlumu en son 27 haftalıkken görmüştüm
Cook ozlemissindir kuzunu git gosterirse kendini iyice gor minigini hasret gider canimm...:) aman ha sakin kuzumla hasret gidereyim derken doktora soracaklarini da unutmaa... Seni senden almasin kuzucukcuma günü saat sabah 10da doktor kontrolüm var çok heyecanlıyım oğlumu en son 27 haftalıkken görmüştüm
yazmazmıyım canım. buarada bugün halısını aldık sponge boblu ananesi aldı ve ilk bezinide ananesi aldı prima premium care aldım kızlar umarım sorun yaşamayız. bayramdada koçtaştan sepet seti aldık.Hadi bakalim guzel haberlerle gel :) dr.dan sonra mutlaka yaz
hayır canım çalışmıyorum işte dedim ya yaşar yaşamaz bi üniversitem var bi sınavlara gidicem inşallah gidebilicemAyy hadi bakalim kocaman olmustur sipan sasiracaksin canim doktor kilosunu söyleyinceCalisiyo musun cnm rapor alacak misi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?