- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
İnşallah canım teşekkür ederim :)Guzel haberlerle gelirsin insallah canim:) hayirli haberler bekliyoruz...
Sürekli kötü haberler gelmeye başladı şu sıralar yaÇok etkileniyorum kızlar ben Çok yakın bir arkadaşımın eşi polis Bu sene diyarbakıra tayinleri çıktı Arkadaşım da att Ambulansda çalışıyor. İki gün önce maskeli bir grup arkadaşımında içinde bulunduğu ambulansın önünü kesmiş yakmak için İçerde ağır bir hasta varmış bir şekilde insafa gelmişler Allahım ya kız o kadar korkmuş ki 3 yaşında bir oğlu var Yazık ya ne günlere kaldık biz böyle
Sürekli kötü haberler gelmeye başladı şu sıralar yaÇok etkileniyorum kızlar ben Çok yakın bir arkadaşımın eşi polis Bu sene diyarbakıra tayinleri çıktı Arkadaşım da att Ambulansda çalışıyor. İki gün önce maskeli bir grup arkadaşımında içinde bulunduğu ambulansın önünü kesmiş yakmak için İçerde ağır bir hasta varmış bir şekilde insafa gelmişler Allahım ya kız o kadar korkmuş ki 3 yaşında bir oğlu var Yazık ya ne günlere kaldık biz böyle
Canim gecmis olsun... Benim de belime falan cok sanci giriyor ve karnim acayip sertlesiyor yaaa.... Umarim bir sey yoktur:)İş yoğunluğu nedeniyle fazla giremiyorum sizleri merak ediyorum umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
bayramdan bir gün önce acile gittim belime sancı vuruyordu öyle böyle değildi ultrasondan baktı doktor 29 iken 30 haftalık olduğumu söyledi kendi doktorum olmadığı için cihazdan kaynaklanıyordur dimi .
tahliller yapıldı bişey çıkmadı hala da zaman zaman sancı şeklinde ağrıyor belim(
Canim gecmis olsun... Benim de belime falan cok sanci giriyor ve karnim acayip sertlesiyor yaaa.... Umarim bir sey yoktur:)
Gunaydin bebislerin anneleri...
Kontrolu olanlar guzel haberlerle gelsin insallah. Olmayanlarda bol bol tekme yesin:) elim karnimda tekmelerle uyandim. Ne guzel bi duygu...
Aynen bnde öyleyim cnm.Ben de soluna yat diyorlar yatiyorum uyuyamiyorum belim agriyo karnim sıkısiyo saga dönüyorum ayni uyana uyana sabahi ediyorm.Sabah kalkinca bnmde karin agrim ve gazim oluyo illaki.artık uykusuz günler başladı kızlarbizim için sağıma dönüyorum yatamıyorum soluma dönüyorum yatamıyorum yattığım yerden kalkamıyorum sağlıklı olsunda önemli değil diyorum
DÜN GİTTİK BİZDE 30+0 DIK BİRİSİ 1250 DİĞERİ 1350GRBenimki 29 + 4 de 1.5 kilo idi canim.seninki gayet iyi yani.zaten 30. Haftanin sonunda olasi kilo 1400. Yani ortalama olarak boyle.1000-2000 arasi olmalari normal.cok kilolu olmasinlar bence.yoksa nasil dogururuz.max 3.5 iyidir bence..
Seninkiler cok iyiymis canim bide ikiz yani.bizimkiler tek oldugu halde nerdeyse seninkilerle ayni..masallah..kac kilo aldin toplamdaDÜN GİTTİK BİZDE 30+0 DIK BİRİSİ 1250 DİĞERİ 1350GR
Oyy maşAllah kuzucuklaraDÜN GİTTİK BİZDE 30+0 DIK BİRİSİ 1250 DİĞERİ 1350GR
maaşallah meleklerine :)DÜN GİTTİK BİZDE 30+0 DIK BİRİSİ 1250 DİĞERİ 1350GR
Canim zaten ultrason da tami tamina ölcemiyor.Yaklasik olarak boyutuna göre olcüm yapiyor.Onun icin sıkınti etme doktor bisey demediyse iyidir canim.Cok kilolu cocuk da iyi degil ki.Benim esim 5700 dogmus ben 2600 1.72 boyum kilomda hamile kalmadan 68di bn de herkesten cok gelistim yani.Hem bazi arkadaslarin erken döllenme filan oluyo seninki de gec belki.Yani söyleyecegim bebegini kimseyle kiyaslama,kiyaslatma.Saglikli olsun da daha o büyür annesi merak etmeKızlardoktordan geldim.
Bebegimin kilosu 1040
Az degilmi sizce
Ayy cnm kücük bebekleri ben de nasil tutariz diye düsünüyorum.Kendi cocugumuz olunca bi cesaret gelir herhalde.32.haftada mi ayriliyosun cnm izine?slm kızlar nasılsınız? hep takip ettim ama bir türlü yazamadım :) iyice ağırlaşmaya başladım bende iyi tekmelerle uyanıyorum.. sabah çorabımı giyemedim ağlıyacaktım az dahaher gece 5 kez tuvalete kalkıyorum uyanınca diyorum allahım annelik ne kadar zormuş.. apt. 3 tane hamile vardı 1 i doğurdu arife günü anamm küçümendi elime almaya korktum.. sonra aldım elime gözleri baya açık izledi beni annesine verince ağladı minnak.. haftaya perşembe randevum var.. bakalım ne kadar olmuş yavruşum :) hem haftaya da rapor alıcam bu ayın sonunda da çıkıyorum işten yupbii :)
Takilma cnm masallah cok iyi. Ultrasonda zaten +400-400 yanilma payi var. Bebisin iyiyse kgsuma hic yakma. Sisman bebek sahlikli bebek degildir. Asıl bi dahaki kontrolde sasircaksin nasil hizli kg aldigina.Kızlardoktordan geldim.
Bebegimin kilosu 1040
Az degilmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?