2014 Aralık Anneleri

İş yoğunluğu nedeniyle fazla giremiyorum sizleri merak ediyorum umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.
bayramdan bir gün önce acile gittim belime sancı vuruyordu öyle böyle değildi ultrasondan baktı doktor 29 iken 30 haftalık olduğumu söyledi kendi doktorum olmadığı için cihazdan kaynaklanıyordur dimi .
tahliller yapıldı bişey çıkmadı hala da zaman zaman sancı şeklinde ağrıyor belim (

Off cok uzuluyorum boyle durumlara yaa ne diye kalkip yakiyon ki ortaligi Allah gidisatimizi hayir eylesin....tirsmaya basladim artikk....

Off cok uzuluyorum boyle durumlara yaa ne diye kalkip yakiyon ki ortaligi Allah gidisatimizi hayir eylesin....tirsmaya basladim artikk....

Canim gecmis olsun... Benim de belime falan cok sanci giriyor ve karnim acayip sertlesiyor yaaa.... Umarim bir sey yoktur:)

Canim gecmis olsun... Benim de belime falan cok sanci giriyor ve karnim acayip sertlesiyor yaaa.... Umarim bir sey yoktur:)

bişey çıkmadı sanırım üşütmekten yada bebiş ağırlaşıyor bende artık normal kabul ettim sana da geçmiş olsun karın sertliği bende de oluyor bir yerde okudum vücut kendini doğuma hazırlıyormuş

artık uykusuz günler başladı kızlar bizim için sağıma dönüyorum yatamıyorum soluma dönüyorum yatamıyorum yattığım yerden kalkamıyorum sağlıklı olsunda önemli değil diyorum

benim içinde yarın büyük gün ortopediye gidicem kalçamda çatlak var normal doğum yapıp yapamayacğımı sölicek ama nasıl sölicek bilemiyorum röntgen vs çekemicek

Gunaydin bebislerin anneleri...
Kontrolu olanlar guzel haberlerle gelsin insallah. Olmayanlarda bol bol tekme yesin:) elim karnimda tekmelerle uyandim. Ne guzel bi duygu...

canım benimki de durmuyor sabahtan beri itiyor beni içerden sanki .. gecede böleydi acaba midem de gaz mı var size de böle oluo mu karnım agrıo biraz da gaz sancısı gibi .. poff

artık uykusuz günler başladı kızlar bizim için sağıma dönüyorum yatamıyorum soluma dönüyorum yatamıyorum yattığım yerden kalkamıyorum sağlıklı olsunda önemli değil diyorum
Aynen bnde öyleyim cnm.Ben de soluna yat diyorlar yatiyorum uyuyamiyorum belim agriyo karnim sıkısiyo saga dönüyorum ayni uyana uyana sabahi ediyorm.Sabah kalkinca bnmde karin agrim ve gazim oluyo illaki.

Benimki 29 + 4 de 1.5 kilo idi canim.seninki gayet iyi yani.zaten 30. Haftanin sonunda olasi kilo 1400. Yani ortalama olarak boyle.1000-2000 arasi olmalari normal.cok kilolu olmasinlar bence.yoksa nasil dogururuz.max 3.5 iyidir bence..
DÜN GİTTİK BİZDE 30+0 DIK BİRİSİ 1250 DİĞERİ 1350GR

slm kızlar nasılsınız? hep takip ettim ama bir türlü yazamadım :) iyice ağırlaşmaya başladım bende iyi tekmelerle uyanıyorum.. sabah çorabımı giyemedim ağlıyacaktım az daha her gece 5 kez tuvalete kalkıyorum uyanınca diyorum allahım annelik ne kadar zormuş.. apt. 3 tane hamile vardı 1 i doğurdu arife günü anamm küçümendi elime almaya korktum.. sonra aldım elime gözleri baya açık izledi beni annesine verince ağladı minnak.. haftaya perşembe randevum var.. bakalım ne kadar olmuş yavruşum :) hem haftaya da rapor alıcam bu ayın sonunda da çıkıyorum işten yupbii :)

Kızlardoktordan geldim.
Bebegimin kilosu 1040
Az degilmi sizce
Canim zaten ultrason da tami tamina ölcemiyor.Yaklasik olarak boyutuna göre olcüm yapiyor.Onun icin sıkınti etme doktor bisey demediyse iyidir canim.Cok kilolu cocuk da iyi degil ki.Benim esim 5700 dogmus ben 2600 1.72 boyum kilomda hamile kalmadan 68di bn de herkesten cok gelistim yani.Hem bazi arkadaslarin erken döllenme filan oluyo seninki de gec belki.Yani söyleyecegim bebegini kimseyle kiyaslama,kiyaslatma.Saglikli olsun da daha o büyür annesi merak etmeVitamin kullaniyor musun bu arada?

Ayy cnm kücük bebekleri ben de nasil tutariz diye düsünüyorum.Kendi cocugumuz olunca bi cesaret gelir herhalde.32.haftada mi ayriliyosun cnm izine?

Kızlardoktordan geldim.
Bebegimin kilosu 1040
Az degilmi sizce
Takilma cnm masallah cok iyi. Ultrasonda zaten +400-400 yanilma payi var. Bebisin iyiyse kgsuma hic yakma. Sisman bebek sahlikli bebek degildir. Asıl bi dahaki kontrolde sasircaksin nasil hizli kg aldigina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…